سهم اماده بازگشایی است احتمالا شنبه باز بشه مگه اینکه بخواد تعدیل بده در اینصورت باید پیش بینی درامد 6 ماهه بیاد کدال کا اونم احتمالا امروز فردا میاد
سرمايه گذاري شاهد ( ثشاهد )
Collapse
X
-
سلام
در گزارس 3 ماهه سال جدید 21 درصد سود پیش بینی شده سال 92 را پوشش داده است(92/07/30 کدال)آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
شرکت شاهد در تازه ترین گزارش 3 ماهه خود پیش بینی سود هر سهم خود برای سال مالی منتهی به 93/3/31 را بدون تعدیل مبلغ 413 ریال اعلام کرد. همچنین در 3 ماهه منتهی به 92/6/31 مبلغ 9 ریال (معادل 2 درصد ) آن را پوشش داده استهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط bahmaei.m پست شده است View Postبا سلام
فروش در اين قيمت ها بي معني مي باشدآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط bahmaei.m پست شده است View Postبا سلام
خرید و فروش در اختیار فرد می باشد ولی نمی دانم فروش سهمی با این پتانسیل بالا در این قیمتها چه معنای دارد .آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postبا اینکه خودم هم ازسهامداران هستم ولی منصفانه باید گفت: اگر خبر افزایش سرمایه تایید می شد این همه فروش نبود و یاخبرافزایش سرمایه اعلام شود صف خرید حتمی است الان بیشتر دارن شیفت به سمت سایر گروه ها می زنند و از پتانسیل های آنها گروه ها استفاده می کنندوقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر
-
عجب اشتباهی کردم که
علیرغم شناخت کامل سهم واینکه سهامداران عمده ان تمایلی به افزایش قیمت سهم ندارند
وعلیرغم انکه ازروندسکون بلند مدت سهم اگاه بودم
واز تقسیم سود دیرهنگام ان مطلع بودم
واز پایین ماندن قیمت ان علیرغم همه دارائیهای مناسب ان اطلاع داشتم
بازهم به هوای افزایش سرمایه ازمحل تجدید دارائیها وارد ان شدم .
دوستان مطمئئن باشید که تا مسئله افزایش سرمایه ازمحل یادشده به جریاننیافتد همه مون سرکاریم
درسی بشودبرای اینده که دیگر وارد سهام این چنینی نشویم
حیف نام معظم شهدا که اینها یدک میکشند
نظر
نظر