گروه صنعتي بوتان ( لـبوتان )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10181

پاسخ : گروه صنعتي بوتان ( لـبوتان )

از نظر من احتمال اینکه در آینده خیلی نزدیک مقاومت مهم خط روند اصلاحی 34 ماهه لبوتان در قیمت 390 تومن شکسته بشه ،زیاده.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• farzen
      ستاره دار(2)
      • Jan 2012
      • 512

سلام شما وارد شدین؟؟

قیمت ورود مناسب ؟؟

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

این سهم رشد خوبی میکنه...امروز تو منفی ورود زدم....صورت مالی 6 ماهه را مطالعه کنید...نکات بسیار امیدوار کننده ایی داره
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

این سهم رشد خوبی میکنه...امروز تو منفی ورود زدم....صورت مالی 6 ماهه را مطالعه کنید...نکات بسیار امیدوار کننده ایی داره.....مهمترینش...تو 6 ماهه بهای تمام شده...و...کاهش شدید مواد اولیه....
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

​یادگاری باشه اینجا ..................برخی از نکات صورت مالی سهم....شرکت قیمت ابگرمگن را339000 دیده...تو مهر ماه..361000 فروخته...یعنی 7 درصد بالاتر...شوفاژرا..1312000 دیده..1401000..مهر فروخته..7 درصد بالاتر......رادیاتور را پره ایی..20500 دیده...مهر ماه..22230 فروخته...7 درصد بالاتر.......تو 6 ماهه بهای تمام شده (69) درصد بوده...12 ماهه78 درصد دیدده....این یعنی.....شرکت گفته تو 6 ماهه دوم...بهای تمام شده...میشه 85 درصد...که با 6 ماهه اول جمع کنیم...میشه همان 78 درصد پیش بینی...که از محالاته......با توجه به اینکه در مهر ماه هم 7 درصد تمام محصولات را گرانتر فروخته.....بنظرم...امسال بهای تمام شده در بدترین حالت...میشه 72..73 درصد....یعنی...35 تا 40 میلیارد به سود شرکت اضاف میشه...یعنی حدود( 50 تا 60 )تومان...تعدیل داره در بدترین حالت ممکن...غیر از اثر این افزایش نرخ.....کوچکترین کاهش بهای تمام شد...تاثیر شگرفی بر سود شرکت میگذارد.......هزینه عمومی را خیلی بالا گرفته....از همین محل هم میشه امیدوار بود........در 7 ماهه شوفاژ را1416000فروخته....در صورتیکه پیش یبینی بر اساس 1312000..بوده...یعنی اگه شوفاز را بقیه سال به همین قیمت بفروشه....تقریبا 25 میلیارد سود بیشتری خواهد ساخت...یعنی فقط از شوفاژ...توانایی 35 تومان تعدیل را داره.............ابگرمکن..رادیاتور به کنارر..............در نتیجه....10+حداقل 40 بابت کاهش بهای تمام شده+35 بابت شوفاژ======حداقل سود تحلیلی سهم 85 تومان است.......

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10181

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              ​یادگاری باشه اینجا ..................برخی از نکات صورت مالی سهم....شرکت قیمت ابگرمگن را339000 دیده...تو مهر ماه..361000 فروخته...یعنی 7 درصد بالاتر...شوفاژرا..1312000 دیده..1401000..مهر فروخته..7 درصد بالاتر......رادیاتور را پره ایی..20500 دیده...مهر ماه..22230 فروخته...7 درصد بالاتر.......تو 6 ماهه بهای تمام شده (69) درصد بوده...12 ماهه78 درصد دیدده....این یعنی.....شرکت گفته تو 6 ماهه دوم...بهای تمام شده...میشه 85 درصد...که با 6 ماهه اول جمع کنیم...میشه همان 78 درصد پیش بینی...که از محالاته......با توجه به اینکه در مهر ماه هم 7 درصد تمام محصولات را گرانتر فروخته.....بنظرم...امسال بهای تمام شده در بدترین حالت...میشه 72..73 درصد....یعنی...35 تا 40 میلیارد به سود شرکت اضاف میشه...یعنی حدود( 50 تا 60 )تومان...تعدیل داره در بدترین حالت ممکن...غیر از اثر این افزایش نرخ.....کوچکترین کاهش بهای تمام شد...تاثیر شگرفی بر سود شرکت میگذارد.......هزینه عمومی را خیلی بالا گرفته....از همین محل هم میشه امیدوار بود........در 7 ماهه شوفاژ را1416000فروخته....در صورتیکه پیش یبینی بر اساس 1312000..بوده...یعنی اگه شوفاز را بقیه سال به همین قیمت بفروشه....تقریبا 25 میلیارد سود بیشتری خواهد ساخت...یعنی فقط از شوفاژ...توانایی 35 تومان تعدیل را داره.............ابگرمکن..رادیاتور به کنارر..............در نتیجه....10+حداقل 40 بابت کاهش بهای تمام شده+35 بابت شوفاژ======حداقل سود تحلیلی سهم 85 تومان است.......
              زیاد نمیتونه در این قیمت ها بمونه .
              من فکر میکنم هر لحظه ممکنه فشار خرید قوی برای سهم بیاد .منتظر شکست 390 تومن هستم بنظرم اگه منفی شه در محدوده 360 تا 345 تومن میتونه خرید خوبی باشه .
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                زیاد نمیتونه در این قیمت ها بمونه .
                من فکر میکنم هر لحظه ممکنه فشار خرید قوی برای سهم بیاد .منتظر شکست 390 تومن هستم بنظرم اگه منفی شه در محدوده 360 تا 345 تومن میتونه خرید خوبی باشه .
                درودبر اروم عزیز....سهم تومثبت خوب حجم میخوره به نسبت...ولی تومنفی حجم خاصی نمیخوره....نمیشه..ابسال.با.140فروش.ارزش.بازارش150. میلیارد.باشه.بوتان.با.700فروش.ارزش.بازارش.240.میلی ارد...

نظر

• farzen
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2012
                  • 512

سلام امروز از صف خریدم

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

کف سهم همین جاهاست....بزودی رشدش شروع میکنه.....ابسال با 140 میلیارد فروش ارزش بازارش 150 میلیارده...بوتان با 700 میلیارد فروش.یعنی 5 برابر..ارزش بازارش...250 میلیارد....معاملات دیروزش..نشان از...رشدی غریب الوقوع میده............یه چند نفری بازی در میارن....ولی مجبور خواهن شد بالاتر بزارن سر جاش...

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10181

من احساس میکنم باید اینروزها مقاومت 390 تومن شکسته بشه.
                      خیلی در این قیمت ها فروشنده قویی نداره و بیشتر تعلل خریدارها باعث میشه سهم در این قیمت ها بمونه که اونم امروز سهم خوب فشار خرید داشت.
                      من فکر میکنم روز های آینده این فشار خرید حفظ بشه میتونه هم مقاومت شکسته شه و هم سهم براحتی بالا بره.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10181

امروز اگه بتونه صف خرید بشه،یعنی احتمال شکست مقاومت 390 تومن خیلی بالا میره.
                        حد ضرر 310 تومن.میدونم حد ضرر خیلی با قیمت فعلی فاصله داره ولی چون روندش خیلی نوسانی هست بخاطر همون حد ضرر رو کمتر در نظر گرفتیم.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10181

امروز خیلی خوب میخرن.
                          هر لحظه ممکنه صف خرید بشه.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10181

جاروش کردن،صف خرید شد.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10181

یه هدف 600 تومنی براش میبینم.
                              بنظرم امروز زهر فروشنده ها گرفته شد و چنانچه فردا با صف خرید بسته شه،ممکنه تا 470 تومن فعلا فروشنده قویی نداشته باشیم.
                              فعلا با رعایت حد ضرر سهامداری شود.

نظر

• farin
                                عضو عادی
                                • Feb 2015
                                • 82

..
                                اروم جان اگر ممكنه نمودارتكنيكالش را هم تحليل بفرماييد ممنون

نظر

در حال کار...
                                X