گروه صنعتي بوتان ( لـبوتان )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M0hamad
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 108

پاسخ : گروه صنعتي بوتان ( لـبوتان )

فرصت خريد عالى

نظر

• M0hamad
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 108

صف خريد ميشه

نظر

• محمدیان50
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 822

اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1396/12/29 (حسابرسی شده

نظر

• M0hamad
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 108

آغاز همکاری شرکت بوتان و بوش آلمان

مراسم آغاز همکاری گروه صنعتی بوتان با حضور جناب آقای شاهین خلیلی(رئیس هیئت مدیره بوتان) ، جناب آقای باوئر (عضو هیئت مدیره بوش ) و استیفن یانگ (مدیر خاورمیانه بوش) در تاریخ 10 اسفند 1395 در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار گردید

با امضای برجام در سال گذشته امکان برقراری ارتباط با کشور های اروپایی نسبت به سال های گذشته تسهیل گردید و این زمان خوبی بود که در حوزه لوازم خانگی ، صنعتی که به شدت نیازمند به روز شدن و فن آوری های به روز می باشد همکاری هایی میان ایران و اروپا بر قرار گردد.

گروه صنعتی بوتان موفق به پیش قدم شدن همکاری با یکی از با سابقه ترین و خوش نام ترین برندهای اروپایی لوازم خانگی گردید.

در آیینی که دیشب به همین مناسبت برگزار گردید آقای شاهین خلیلی به ذکر سابقه طولانی حضور بوش در ایران در سال های گذشته پرداخت و خاطر نشان کردند که شرکت بوش در 93 سال پیش نخستین دفتر فروش خود را در ایران دایر کردندو از سال 1358 همکاری مشترکی را با شرکت دیزل الکتریک ایران آغاز کردند. ایشان اضافه کردند که در سال 1971 شرکت بوش علاوه بر خوزه لوازم خانگی همکاری خود را در زمینه تولید قطعات خودرو نیز با یک شرکت ایران گسترش داد و این نشان از حضور محکم و با اطمینان این برند اروپایی در دوران قبل از تحریم ها دارد.

آقای خلیلی یکی از دلایل همکاری بوتان با بوش را در این بیان کرد که این شرکت سالانه 10 درصد از درآمد فروش خود را صرف تحقیق و توسعه می کند و این باعث به روز شدن و پیشرفت صنایع مربوط به لوازم خانگی در ایران می گردد.

سپس نماینده شرکت بوش در بیاناتی ذکر کرد که شرکت بوش 131 سال پیش توسط روبرت بوش با شعار "اگر ثروتم را از دست دهم بهتر از این است که اعتبارم را از دست دهم" کارش را با تکیه بر مشتری مداری آغاز کرده است و این جالب است که آقای محمود خلیلی نیز در سال 1332 نیز گروه صنعتی بوتان را با شعار "خاک پای مشتری توتیای چشم ماست" بنا کردند. ایشان ذکر کردند که شرکت بوش با 390 هزار نفر پرسنل به 150 کشور جهان صادرات دارد

در ادامه جناب آقای شایانمهر مدیر بازاریابی گروه صنعتی بوتان طلاعاتی را راجع به این قرار داد در اختیار ما قرار دادند

ایشان ذکر کردن که سه محصول پکیج دیواری با ظرفیت های 24 ، 28 و 35 کیلو وات در مرحله اول در ایران تولید و عرضه خواهد شد که در آینده قطعا به محصولات این برند که توسط بوتان تولید وعرضه خواهد شد افزوده می شود.

با توجه به اینکه این قرارداد با شرکت بوش قرار دادی بلند مدت است در مرحله اول تنها تولیدات در داخل ایران عرضه خواهند شد اما احتمال صادرات این محصولات به کشور های همسایه دور از ذهن نیست.

ایشان ذکر کردند که معمولا 10 درصد از میزان مصرف کشور در مورد پکیج دیواری از برندهای لوکس وارد می شود که با این همکاری می توانیم این نیاز را در داخل تامین کنیم و این موجب می شود نه تنها تولید برند داخلی کاهش یابد بلکه کمکی به افزایش فروش برند داخلی می کند بنا براین قرار نیست برند بوش جایگزین برند بوتان گردد.

نظر

• احـد
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 503

اخرین روز هفته تعدادی از لبوتان با تصور اینکه اصلاح خواهد کرد خارج شدن و فرصتی بود تا اضافه کنیم و دوستان تازه نفس وارد بشن در هر حال اصلاح نکرد و از شنبه ادامه صعود در پیش داریم

نظر

• M0hamad
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 108

در اصل توسط احـد پست شده است View Post
              اخرین روز هفته تعدادی از لبوتان با تصور اینکه اصلاح خواهد کرد خارج شدن و فرصتی بود تا اضافه کنیم و دوستان تازه نفس وارد بشن در هر حال اصلاح نکرد و از شنبه ادامه صعود در پیش داریم
              بهترين فرصت ورود را داد،قرارداد بوتان با بوش بشدت بوتان را متحول خواهد كرد،سهم اهداف بسيار بالايى رو خواهد ديد

نظر

• M0hamad
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 108

فرصت خريد

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

در اصل توسط M0hamad پست شده است View Post
                  فرصت خريد
                  جناب محمد عزیز سلام
                  فک نمیکنم فرصت خرید باشه و امروز فرصت فروش بود چون اندیکاتورها اشباع خرید بودن و امروز فرصت فروش بوده.البته این نظر شخصی منه.

نظر

• M0hamad
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 108

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                    جناب محمد عزیز سلام
                    فک نمیکنم فرصت خرید باشه و امروز فرصت فروش بود چون اندیکاتورها اشباع خرید بودن و امروز فرصت فروش بوده.البته این نظر شخصی منه.
                    سلام دوست عزيز،كارى به نوسانات روزانه ى سهم ندارم چون نوسانگير نيستم،من بوتان رو فرصت خريد محض ميدونم،نظر شما كاملا محترم اما تارگتى بالايى براى سهم ميبينم

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

در اصل توسط M0hamad پست شده است View Post
                      سلام دوست عزيز،كارى به نوسانات روزانه ى سهم ندارم چون نوسانگير نيستم،من بوتان رو فرصت خريد محض ميدونم،نظر شما كاملا محترم اما تارگتى بالايى براى سهم ميبينم
                      پس روش من با شما فرق میکنه، من دقیقا به نوسان گیری فک میکنم نه سهامداری. راستش من اصلا در مورد سهامداری هیچی بلد نیستم یعنی بنیادی اصلا هیچی.../:.negaran.://:.negaran.:/

نظر

• M0hamad
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 108

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                        پس روش من با شما فرق میکنه، من دقیقا به نوسان گیری فک میکنم نه سهامداری. راستش من اصلا در مورد سهامداری هیچی بلد نیستم یعنی بنیادی اصلا هیچی.../:.negaran.://:.negaran.:/
                        از نظر من فرصت خريد محضه

نظر

• چاردیواری
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 265

امروز مقداری بااحتیاط از صف خرید شد.

نظر

• M0hamad
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 108

خريدنى

نظر

• احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

اضافه شد .منتظر خبرهای خوبش هستیم.

نظر

• احمدخان
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2032

برا جمع کردن بدون اینکه حجم خرید اضافه شود صف فروش کم و زیاد میشود.

نظر

در حال کار...
                                X