شیر پاستوریزه پگاه خراسان(غشان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alijavid
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 231

امروز تقریبا 84 درصد معاملات فروش مربوط به حقوقی بود.یادمه در غالبر هم همین داستانو داشتم و تا حدود 210 سهم پایین امد با عرضه حقوقی و الان ببینید کجاست!
    مشکل من اینه که نمیدونم بهمن میخواد 3میلیونشو خالی کنه یا نه!
    دوستان اگاه اطلاع رسانی کنند

نظر

• آذرآبادگان
      کاربر فعال
      • Dec 2012
      • 1140

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
      از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز دوشنبه مورخ 1392/02/30 درمحل تهران - خيابان آفريقا - پائين تر از چهارراه حقاني ( جهان کودک ) نبش خيابان 23 شماره 60 - دفتر مرکزي صنايع شير ايران برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
      استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
      تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30
      انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
      انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
      تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
      تعیین پاداش هیئت مدیره
      سایر موارد
      توضیحات:
      ساير مواردي که در صلاحيت مجمع عمومي عادي ساليانه است
      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

تاریخ مجمع سالیانه را اعلام کرد و از اول تیر ماه هم سود را توزیع میکند.

نظر

• dpi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 578

[QUOTE=6500400;314697] تاریخ مجمع سالیانه را اعلام کرد و از اول تیر ماه هم سود را توزیع میکند.[/QUOTE
          در غشان فقط سهامداری کنید یک گروه دارن سهم رو جمع می کنن از عرضه حقوقی هم نترسید فقط فرصت خرید است.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

غشان در 300 و پایینتر فرصت خرید بود که اشاره شد و الان صف خرید سنگین
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

با تعدیل حدود 20درصدی در 12ماهه 634ریال پوشش داد.

نظر

• alijavid
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 231

خوب گزارش 91 با تعدیل حدود 21 درصدی اومد.تقسیم سود هم 50 تومن.مبارک همه سهام داران.
                رشد اصلی قیمت سهم برای سود سال 92 خواهد بود.این سود رو به عنوان جایزه نوش جان کنید>:D<

نظر

• alizali
                  کاربر فعال
                  • Jan 2013
                  • 457

من فکر میکنم در مجمع بیش از 50 تومن و در حدود 60 تومان تقسیم شود
                  برای ما که از اون پایین باهاش هستیم دو سال باهاش مجمع بریم مفتی از اب در میاد

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در 300تومان گفته شد که در این بازار نه چندان مناسب فعلا 40درصد داد(سود نقدی 50تومانی و قیمت 370تومانی که میشه 420 تومان)
                    فرصت ها رو براحتی نباید از دست داد

نظر

• alijavid
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 231

خدا رو شکر.اما باید 50 درصد رو پر میکرد.واقعا یابو بازی یا کسافت کاری تو بورس زیاده.انشاالله دوستان سود خوبی کنند و کمک به نیازمندان کنند

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

قبل از مجمع از سهم خارج شدم و امروز در اولین قیمت تعداد 19000تونستم بخرم بعد هم صف خرید شد.کاش خارج نشده بودم فکر نمی کردم با 50تومان سود نقدی و 60 تومان بالاتر از قیمت بسته شدن باز بشه.ابتدای سال که نظر سنجی می شد در مورد گروههای پیشرو 92 من گروه غذایی را نسبت به دیگر گروهها پر بازده ترین گروه سال معرفی کردم و امروز به یقین کامل رسیدم و ببیشترین سهم سبدم هم غذایی است و با نقدینگی که هفته قبل با فروش ذوب و شبندر و فزرین و لسرما دارم فقط در این گروه وارد می شوم.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

بازار تا سهم صف خرید نشه به فکر خریدش نمیافته
                          یک عده حقشونه همیشه ضرر کنن
                          در 300با عجله در فروش از هم سبقت میگرفتند
                          بعد از چند روز در 430(با سود مجمع)حجم مبنا هم عرضه نمیشه
                          تا بود همین بوده

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

غشان

+ شرکت در اولین پیش بینی سال منتهی به 1391/12/30 مقدار تولید و فروش را 55745 تن و مبلغ فروش 1,147,316 ملیون ریال و سود هر سهم را 592 ریال در نظر گرفت. در نهایت در گزارش پایانی واقعی سال 91, 6 درصد رشد تولید و 3 درصد رشد مبلغ فروش و 7 درصد تعدیل مثبت سود را اعلام نمودند.

+ برای سال مالی 92 شرکت افزایش 53 درصدی در تولید و 67 درصدی در مبلغ فروش نسبت به ارقام گزارش پایانی 91 در نظر دارد.

+ فروش محصولات صادراتي شرکت معادل 10 درصد کل مبلغ فروش توسط شرکت بازرگاني صنايع شير ايران (سهامي خاص) انجام ميپذيرد. شايان ذکر است وجوه حاصله از فروش صادراتي ياد شده معادل هم ارز ريالي به شرکت پرداخت و تسويه ميگردد. مضافاً با توجه به بخشنامه مالياتي اخير در خصوص معافيت مالياتي صادرات کالا و خدمات در محاسبه ماليات بر درآمد شرکت، معافيت مزبور ملحوظ نظر قرار نگرفته است.
                            جالبه که اصلا اشاره ای در بخش بازار فروش و تامین مواد اولیه شرکت به این درآمد ارزی نشده و فقط حسابرس به آن اشاره کرده اند.

+ شرکت در بخش مبلغ منابع تامین مواد اولیه احتساب 70 درصد تورم نموده اما در بخش فروش, رشد قیمت 67 درصدی لحاظ کرده. اعتقاد دارم ازین بابت اگه قیمت محصول نهایی بیشتر از ماده خام نباشه کمتر نخواهد بود..از تفاوت قیمت شیر و پنیر و خامه خیلی چیزا رو میشه اینجا فهمید.. ضمن اینکه همگروه و هم خانواده اش غالبر در شرایط مشابه درصد فروش رو 3 درصد بالاتر از خرید در نظر گرفته... لذا براش دو احتمال در نظر گرفتم..

1. همون 70 درصد رو اعمال کردم ...البته این رو حداقل می دونم.. .مابه التفاوت این قسمت همه به سود هر سهم اضافه خواهد شد... ازین جا طبق برآورد من تا 39 تومان به سود شرکت افزوده خواهد شد.

2. طبق روند غالبر, حدود 73 درصد رو گرفتم و به افزایش سود تا 85 تومان رسیدم.

اولین پیش بینی سال منتهی به 1392/12/29 مبلغ ناچیز 582 ریال در نظر گرفته شده است. در صورتی که طبق محاسباتم و با توجه به این که معتقدم هزینه ها رو کمی بیش از اندازه ی واقعی در نظر گرفته اند... برای سود سال آینده شرکت در حالت اول به تعدیل مثبت سود نسبت به پارسال به عددی حدود 91 تومان رسیدم. برای حالت 2 هم به سود 137 تومان رسیدم.

لذا با احتساب p/e گروه که برابر با 8 می باشد ادعای گزافی نخواهد بود که غشان 370 تومانی در مدت یک سال به قیمت 730 تا 1100 تومان خواهد رسید...

البته از افزایش سرمایه و مانند آن و شفاف سازی جهت بالا بردن نرخ محصولات هم غافل نشوید...

در نتیجه جهت خرید, گزینه بسیار عالی خواهد بود.
                            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                            (نيچه)

نظر

• pole
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 65

چرا 2 روزه داره منفی میخوره مثل غمهرا (تاپیک جداگانه نداره ) .کسی نظری نداره در مورد منفی خوردن این 2 غذائی ؟؟

نظر

• alizali
                                کاربر فعال
                                • Jan 2013
                                • 457

دست فروشندگان ترسویی که در منفی کامل تقدیمان کردند درد نکنه
                                عجب رنج شیکی زد امروز
                                خالص 6 درصد داشت امروز

نظر

در حال کار...
                                X