معدنی املاح ایران (شاملا)
Collapse
X
-
-
درود؛
فکر کنم امروز به خاطر مشخص شدن نرخ خوراک امروز رنج منفی کشیدند فروشنده ها /:.yead.:/إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
فکر کنم امروز به خاطر مشخص شدن نرخ خوراک امروز رنج منفی کشیدند فروشنده ها /:.yead.:/
در هر مراسمی سر شو میبرن....
از اون سهم های بد معامله است....
برام معاملات اون حقوقی جالبه که طفلی با بی پولی تنها روزی 2000 اضافه می کنه....
laughingsmileyبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postدکتر جان شاملا شده گوسفند عزا و عروسی!!!
در هر مراسمی سر شو میبرن....
از اون سهم های بد معامله است....
برام معاملات اون حقوقی جالبه که طفلی با بی پولی تنها روزی 2000 اضافه می کنه....
laughingsmiley
خیلی اذیت میکنه ولی بهش شدیدا امیدوارم. امروز هم یه تکونهایی به خودش داد ولی کافی نبود...ضمن اینکه فروشنده جدی هم نداره... به نطرم از هفته بعد معاملات بهتری رو خواهد داشت والبته به قول خودت تو کف قیمتی هم قرار گرفته...
خدارو چه دیدی شاید یکشنبه دوباره اضافه کردیم...
ارادت بی انتها...
نظر
-
شاملا چند تا خصوصیت داره که :
-مثل فیلم های هندی "کودکی بی پدر و مادر " و طرد شده دور و نزدیک بنظر میاد که در یک ربع انتهایی فیلم میفهمن که که نه بابا از خانواده اشراف بوده و تازه مردم میوفتن دورش.اما کودک قدیم همچین خودشو لوس میکنه و محل دیگران نمیزاره تا اینکه ....(فکت قضیه معاملات نیمه مرداد 92 لغایت انتهای مهر 92 حالشو بردن ولی کلا بگی این سهم بغیر اونایی که پای خوابش بودن وصال داد، بیخیال)
- حقوقی این سهم هم اصلا باهاش کاری نداره.چون بهش اعتقاد داره نه میخره و نه میفروشه و نه میزاره سهامدار حقوقی زیاد بشه و خلاصه خیالش راحته یک شرکت سود اوز و به همراه طرح توسعه و نسبتا کوچیک و تقریبا با محصولات یونیک داره و کلا باهاش ور نمیزه.و شعارش در انتها"اخه چه کاریه سری که درد نمیکنه که دستمال نمیبندن"(فکت قضیه هم خرید و فروش های 2000 تایی سهم توسط حقوقی هاش که ادم دلش میخواد خیراتو بده دم خونه شون تا گشنه نمونن)
به هر حال من این سهم رو دارم برای روز مبادا و تو سبدم هست چون از بحران حمله شیمیایی سوریه که بالاتر نداشتیم بازار امسال که ایران رو خلق ا.... یه طرف جنگ میدونستن و کلا حقوقی و حقیقی فروشنده بودن؟
این سهم راه خودشو رفت و شاملا خیلی ها رو خوشحال کرد.آخرین ویرایش توسط علی خوش خلق؛ 2013/12/19, 16:14.
نظر
-
من تازه این سهم رو پیدا کردم و از شانس خوبم تو کف قیمت هم بود و 17 میلیون دادم و 11500 تا تو 1480 خریدم والبته میگم کاش به این پول که 60% سبدم میشه دو تا سهم میخریدم ولی بعد که فکر میکنم میبینم تا الان همه رو درست پیش بینی کردم از جمله خرید سفارس تو 300 تومن و فروش تو 400 بعد خرید ذوب تو 370 و فروش تو 420 و بعد خرید غمارگ تو 840 و فروش تو 952 و حالا هم همه پول با سودی که تو این مدت کرده بودم رو دادم شاملا چون اصلا ریسک نداره و من تخصصم پیدا کردن سهم های تو کف قیمته وقتی صورت های مالی رو بررسی میکردم احتمالا طبق روال هر سال تو 9 ماهه تعدیل مثبت داره به خصوص که ارز رو مبادلاتی در نظر گرفته اون طور که کارشناش های بنیادی میکن سودش رو از 202 به 232 تعدیل میده.
نظر
-
در اصل توسط aminborj پست شده است View Postمن تازه این سهم رو پیدا کردم و از شانس خوبم تو کف قیمت هم بود و 17 میلیون دادم و 11500 تا تو 1480 خریدم والبته میگم کاش به این پول که 60% سبدم میشه دو تا سهم میخریدم ولی بعد که فکر میکنم میبینم تا الان همه رو درست پیش بینی کردم از جمله خرید سفارس تو 300 تومن و فروش تو 400 بعد خرید ذوب تو 370 و فروش تو 420 و بعد خرید غمارگ تو 840 و فروش تو 952 و حالا هم همه پول با سودی که تو این مدت کرده بودم رو دادم شاملا چون اصلا ریسک نداره و من تخصصم پیدا کردن سهم های تو کف قیمته وقتی صورت های مالی رو بررسی میکردم احتمالا طبق روال هر سال تو 9 ماهه تعدیل مثبت داره به خصوص که ارز رو مبادلاتی در نظر گرفته اون طور که کارشناش های بنیادی میکن سودش رو از 202 به 232 تعدیل میده.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
-
پاسخ : معدني امــــلاح ايران ( شـــاملا )
درود؛
علي جان شاملا كيلو چنده؟ الان نون تو نوسان گيريه... تقريبا همه افرادي كه مي شناسم نوسان گير شدن در حد 1 روز!
البته امروز آخر پاييزه اما جوچجه رو آخر پاييز سال ديگه هم مي شمرند! بعد ميشه مقايسه كرد بازده سهامداري و سفته بازي روإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
:)))))))) تو این مملکت جوجه هاتو هر سال آخر پاییز بشمری کم تر شدن. (این حرفم کلی بود) همچنان سهامدار شاملا با امید فراوانآخرین ویرایش توسط Spring2020؛ 2013/12/21, 11:30.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
اگه قرار بود با یکی دو روز منفی شدن دست و پامو گم کنم جو زده بشم سهام رو تو کف قیمت بفروشم تا الان بیچاره شده بودم .ذوب آهن هم میگفتن باید تو 370 بدم بره سفارس هم تو 300 میگفتن و... ولی من تا سهم به ارزش واقعی خودش نرسه نمیفروشم.اتفاقا الان داره کف سازی میکنه و روند کاملا طبیعیه و با نزدیک شدن به گزارش 9 ماه که آخر برج 10 میاد حرکت شروع میشه هدف اول 1800. الان تازه وارد تو بورس زیاد شده چند بار که ضرر کنن یاد میگیرن که زیادی جوگیر نشن و با تحلیل خرید و فروش کنن .شاملا چه ربطی به گاز داره آخه من نمیدونم البته شاملا استارت نزده هنوز اگه شروع به حرکت کنه بدون شک شارپی خواهد بود درست مثل شمواد و شپاکسان و شلعاب که همه شیمیایی هستن نه پتروشیمی.
نظر
نظر