به فروشندگان محترم بگویید من فقط نیم درصد پایین تر منتظرم! تشریف بیارین دیگه...........
معدنی املاح ایران (شاملا)
Collapse
X
-
-
عجب فروشنده ی سمجی!
من یکی که حسابی سیراب شدم امروز.../:.yead.:/
امید به خدا...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجناب محلوجی این سهم تکنیکالش تحلیل پذیره؟
من بنا به دستور دو استاد بزگوار شریعت و مصری پور تا رسیدن به اهداف بالا صبر خواهم نمود....
دوستان با تجربه سایت می دانند وقتی ترکیب این دو استاد روی یک سهم زوم شه ...اون سهم یعنی طلا.....
دیگه چه سهم هایی را این اساتید بزرگوار با هم پیشنهاد خریدش را داده اند؟ یعنی غیر شاملا چه سهم های طلایی دیگه وجود داره که این اساتید نظرشون روش مثبته؟
نظر
-
در اصل توسط کاشانیکا پست شده است View Postسلام دوست عزیز.
دیگه چه سهم هایی را این اساتید بزرگوار با هم پیشنهاد خریدش را داده اند؟ یعنی غیر شاملا چه سهم های طلایی دیگه وجود داره که این اساتید نظرشون روش مثبته؟بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
سلام...
دیروز بسته 1 کیلویی نمک تابان را خریدم 600 تومن ..
به همین دلیل ( شاید خنده اور) امروز سنگین شاملا خریدم ..
شاید داستان غبشهر و غمارگ تکرار شود ..
جرقه خرید غبشهر هم از فروشگاه رفاه در مغزم افتاد ..
الحمداله 400 درصد سود داد ..
شاملا را جدی بگیرید ...
نظر
-
سلام
در صفحات قبلی تاپیک خواندم که ارزش بازار شاملا باید دو برابر کخاک باشه.
الان قیمت شاملا 1692 و تعداد سهام اون 210 میلیون است
قیمت کخاک 5753 و تعداد سهام اون 35 میلیون است.
بنابراین نسبت ارزش بازار این ها 1.76 به دست می آید که تا 2 بازدهی حدود 12 درصدی را خواهد داشت ( که چندان زیاد نیست)
از طرفی سهم کخاک چرا باید این قدر بیارزد و حباب نباشد ؟
همچنین چرا شاملا باید دو برابر کخاک بیارزد؟
مجموع این شرایط از دید من یک سهم استثنایی نمی سازد. حالا دوستان لطف کنن دلایل استثنایی بودن این سهم رو بگن شاید به نتیجه برسیمTrend is Your Friend
نظر
-
سلام ..
دلیل ارزنده بودن سهم به نظر من اینه که شاملا یه شرکت معدنیه .وبه اشتباه اول ان ش میباشد .
استخراج و تسویه ..
کدام شرکت معدنی در بورس مبلغ فروشش نسبت به سال گذشته 100 درصد رشد داشته .. ( تا 150 درصد هم تا پایان سال قابل رشد است )
گزارش کدال را مطالعه فرمایید روند سودسازی شرکت شاید در بین تمامی شرکتهای بورسی کم نظیر باشد ...
سرمایه گذاری در چنین شرکتهایی بازده مناسبی خواهد داشت .. البته بادید میانمدت ..
باتشکر..
نظر
-
در اصل توسط a.s پست شده است View Postسلام
در صفحات قبلی تاپیک خواندم که ارزش بازار شاملا باید دو برابر کخاک باشه.
الان قیمت شاملا 1692 و تعداد سهام اون 210 میلیون است
قیمت کخاک 5753 و تعداد سهام اون 35 میلیون است.
بنابراین نسبت ارزش بازار این ها 1.76 به دست می آید که تا 2 بازدهی حدود 12 درصدی را خواهد داشت ( که چندان زیاد نیست)
از طرفی سهم کخاک چرا باید این قدر بیارزد و حباب نباشد ؟
همچنین چرا شاملا باید دو برابر کخاک بیارزد؟
مجموع این شرایط از دید من یک سهم استثنایی نمی سازد. حالا دوستان لطف کنن دلایل استثنایی بودن این سهم رو بگن شاید به نتیجه برسیم
1- منظور از مقايسه اين دو تنها وجود آربيتراژ بود كه بايد از بين برود.
2- اينكه چرا بايد 2برابر باشد رو به تفصيل عرض كردم در صفحات قبل
3- هيچ سهم استثنايي در بازار وجود نداره اما شاملا روند سودآوريش در بلندمدت بين 5 شركت برتر بورس قرار مي گيره
4- اين كه كخاك چرا حباب نيست رو احتمالا سال آينده بازار متوجه خواهد شد (البته اصلا توصيه به خريد ندارم در اين قيمت ها در كخاك اما قطعا حباب هم نيست)
5- كخاك افزايش سرمايه اي خواهد داشت كه بعد از اون ارزش بازارش افزايش خوبي خواهد داشت و فاصله با ارزش فعلي شاملا مشخص تر خواهد شد
6- روي هيچ سهمي تعصب نداريم. هر وقت Over بشه براحتي پوزيشن فروش!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
1- منظور از مقايسه اين دو تنها وجود آربيتراژ بود كه بايد از بين برود.
2- اينكه چرا بايد 2برابر باشد رو به تفصيل عرض كردم در صفحات قبل
3- هيچ سهم استثنايي در بازار وجود نداره اما شاملا روند سودآوريش در بلندمدت بين 5 شركت برتر بورس قرار مي گيره
4- اين كه كخاك چرا حباب نيست رو احتمالا سال آينده بازار متوجه خواهد شد (البته اصلا توصيه به خريد ندارم در اين قيمت ها در كخاك اما قطعا حباب هم نيست)
5- كخاك افزايش سرمايه اي خواهد داشت كه بعد از اون ارزش بازارش افزايش خوبي خواهد داشت و فاصله با ارزش فعلي شاملا مشخص تر خواهد شد
6- روي هيچ سهمي تعصب نداريم. هر وقت Over بشه براحتي پوزيشن فروش!Trend is Your Friend
نظر
-
سلام و درود
شاملا و دیگر هیچ
پ.ن:اساتید فن از من ایراد نگیرن که این دیگه چه چارتیه،سادگی چارت دوتا دلیل داره،هم اینکه این یه روش شخصیه و هم اینکه خواستم منظورمو به ساده ترین وجه ممکن برسونم...
پ.ن2:معالمات امروز خیلی قابل توجهه،فشار فروش وحشتناکی دیده نمیشه،بیشتر به نظر خریداران دست به ماشه هستن....اهل فن به من جواب بدن،خجم کم تو روز منفی چی داره میگه با زبون بی زبونی؟/:.grlim:./تمام سال من بی تو...
نظر
-
خوب ممنونم از حقوقی که منتظر بود من پست بزنم و سریع بره منو ضایع کنه:.thumbsdownsmileyan
اقا اصلا این سهم مزخرف ترین سهمه بازاره،کارخونه اش هم اتیش گرفته،کارگراش اعتصاب کردن،دو برابر سرمایه اش هم بدهی داره!بفروشید که یه وقت طلب کارهای شرکت با حکم جلب نیان سراغتون!!!/:.weirdsmiley.:/
من یکی که از این بازیا زیاد دیدم.../:.yead.:/تمام سال من بی تو...
نظر
-
درود؛
از دوستان هر كسي امكانش هست كمي از اين حقوقي بخره و به بنده اطلاع بده كي هست ممنونش ميشم. برخي واقعا در 7 سالگي باقي مي مونند تا آخر عمر
امروز هم كمي اضافه كردم. فكر كنم بالاي 18 درصد رسيده. فردا هم منفي بدند هم تعداد رو روند مي كنم هم درصد در سبد رو. ببينم تا كجا زوروشن ميرسهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخوب ممنونم از حقوقی که منتظر بود من پست بزنم و سریع بره منو ضایع کنه:.thumbsdownsmileyan
اقا اصلا این سهم مزخرف ترین سهمه بازاره،کارخونه اش هم اتیش گرفته،کارگراش اعتصاب کردن،دو برابر سرمایه اش هم بدهی داره!بفروشید که یه وقت طلب کارهای شرکت با حکم جلب نیان سراغتون!!!/:.weirdsmiley.:/
من یکی که از این بازیا زیاد دیدم.../:.yead.:/در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
از دوستان هر كسي امكانش هست كمي از اين حقوقي بخره و به بنده اطلاع بده كي هست ممنونش ميشم. برخي واقعا در 7 سالگي باقي مي مونند تا آخر عمر
امروز هم كمي اضافه كردم. فكر كنم بالاي 18 درصد رسيده. فردا هم منفي بدند هم تعداد رو روند مي كنم هم درصد در سبد رو. ببينم تا كجا زوروشن ميرسه
گویا فروشنده به نون شب محتاجه/:.negaran.:/
نظر
نظر