40% سود مبارک هممون
معدنی املاح ایران (شاملا)
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postشاملا در یک سال اخیر حدود 5برابر شده
سال پیش همین موقع زیر هزار بود و الان با لحاظ افزایش سرمایه و سود مجمع تقریبا 5هزارتومان شده
البته برای میان مدت بازهم میتونه بالا بره
سهمی که بنیادیش تایید باشه 10 برابر هم بشه مشکلی نیست
به نظرم شاملا در کوتاه مدت هم حرف برای گفتن زیاد داره
نظر
-
در اصل توسط 151678 پست شده است View Postوحيد خان به نظرت باز هم اصلاح داره؟
از 1550تا اینجا اصلاح مختصری داشت و افت خاصی رو متصور نیستم البته با تبدیل شدن افزایش سرمایه تعداد سهام 3برابر میشه و ممکنه کمی عرضه افزایش پیدا کنه ولی بخاطر بنیاد خوبش نگرانی نداره
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postوحید من با نظرت مخالفم
سهمی که بنیادیش تایید باشه 10 برابر هم بشه مشکلی نیست
به نظرم شاملا در کوتاه مدت هم حرف برای گفتن زیاد داره
خودم به سهم اعتقاد دارم و وقتی کسی به سهم نگاهم نمیکرد زیر هزار تومان تا الان همواره دنبالش کردم و وقتی تاپیکشم زدم زیر هزار بود
منظور من این نبود که جای رشد نداره و فقط خواستم بگم که بخش قابل توجهی از رشدش طی شده(5برابر شدن در 1سال)ولی باز جای رشد داره
در کوتاه مدت احتیاط بازار بخاطر در پیش بودن سهم های جایزست وگرنه تعدیلش حتمیه و نگرانی ندارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاصلاح چندانی فکر نکنم
از 1550تا اینجا اصلاح مختصری داشت و افت خاصی رو متصور نیستم البته با تبدیل شدن افزایش سرمایه تعداد سهام 3برابر میشه و ممکنه کمی عرضه افزایش پیدا کنه ولی بخاطر بنیاد خوبش نگرانی نداره
من هم صحبت از مشکل نکردم
خودم به سهم اعتقاد دارم و وقتی کسی به سهم نگاهم نمیکرد زیر هزار تومان تا الان همواره دنبالش کردم و وقتی تاپیکشم زدم زیر هزار بود
منظور من این نبود که جای رشد نداره و فقط خواستم بگم که بخش قابل توجهی از رشدش طی شده(5برابر شدن در 1سال)ولی باز جای رشد داره
در کوتاه مدت احتیاط بازار بخاطر در پیش بودن سهم های جایزست وگرنه تعدیلش حتمیه و نگرانی نداره
اما باز هم انتظار دارم که در کوتاه مدت یک رشد قابل قبول داشته باشه
نظر
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postوحید جان بنده احترام زیادی برای شما قائل هستم
اما باز هم انتظار دارم که در کوتاه مدت یک رشد قابل قبول داشته باشه
فروشنده زیادی در سهم وجود نداره و دور از ذهن نیست
گزارش6ماهه هم در پیشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postآقا وحيد به نظرتان شاملا چقدر ريزش دارد ؟
در پست های قبلی نظرم رو گفتم
در کوتاه مدت بخاطر رشد زیاد و در پیش بودن معامله سهم جایزه انتطار زیادی نمیره ولی اصلاح زیاد هم انتطار ندارم بخاطر بنیادی خوب و گزارش به احتمال زیاد مناسب 6ماههدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
نظر