خيلي از معاملاتش خوشم اومد نوسان گير ها رو خالي كرد و صف خريد . مباررررررررركه سهامدارا ;)
معدنی املاح ایران (شاملا)
Collapse
X
-
در اصل توسط کارآمد پست شده است View Postظاهرا دارن سهمو به زود هلش ميدن پايين /:.zzzzzz.:/
كسي فروشنده باشه اردر 20 30 تايي سرخط فروش نميذاره حداقل مخفيش مي كنه
در هر صورت حتي نتونستند سهم رو به 0 قيمت برسونند!!
حجم معاملات براي ادامه روند عالي بود... هر كي هم از شنبه روي سود بود و دوست داشت فروخت. نوش جونشون!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید اگه اون چیزی که تو چارتش دیده میشه و حدس من اتفاق بیوفته چی میشههههههه.../:.grlim:./
قصد کردم یه مدت فقط سهامداری کنم،تقریبا تک سهم شاملا،انشالله تا اخر دی ماه...
یا علی/:.wubsmiley.:/تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط 313 پست شده است View Postنگفتم امروز اصلاح داره .باز خوب میشد جمع کرد .
امروز فرصتی بود برای اینکه کبک دوستانی که امروز خریدند و به جمع ما اضافه شدند خروس بخونه .
امروز يه ناخنكي به سهم زدم،معاملات شاملا خيلي جالب بود ."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
شاملا سهامدار شیر میخواهد و مرد کهن ...
کف سهم 1570 مقاومت 1700 و هدف ؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
درود؛
امروز اضافه كردم در منفي كامل تقريبا.
اگر كخاك 6000 تومان بيارزد و در همين محدوده ماندگار شود "قطعا" شاملا بالاي 3000 تومان رو خواهد ديد.
اون دوستان عزيزي كه شنبه وارد شدند تقريبا مطمئنم 90 درصدشون ديروز و امروز خارج شدند. نوش جونشون!
از ديروز يك خريدار پر حوصله نير به سهم اضافه شده كه امروز هم در منفي كامل درحال پذيرايي هستند از فروشندگان محترمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
اگر كخاك 6000 تومان بيارزد و در همين محدوده ماندگار شود "قطعا" شاملا بالاي 3000 تومان رو خواهد ديد.
اون دوستان عزيزي كه شنبه وارد شدند تقريبا مطمئنم 90 درصدشون ديروز و امروز خارج شدند. نوش جونشون!
از ديروز يك خريدار پر حوصله نير به سهم اضافه شده كه امروز هم در منفي كامل درحال پذيرايي هستند از فروشندگان محترمآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
از ديروز يك خريدار پر حوصله نير به سهم اضافه شده كه امروز هم در منفي كامل درحال پذيرايي هستند از فروشندگان محترم
امروز هم همراه شما از صف فروش برداشتیم.
باز هم تشکر/:.Heart.:/
نظر
-
خدارو شکر جزء 10% هستم سید جان منم امروز رو -4 اضافه کردم و همچنین دوستانم :) ممنون از شما و آقای مصری پور که همیشه سهام بنیادی معرفی می کنین..
از ديروز يك خريدار پر حوصله نير به سهم اضافه شده كه امروز هم در منفي كامل درحال پذيرايي هستند از فروشندگان محترم
نظر
-
میانمدتش 4000 نشون میده.
جالبه با مچینگ کخاک صف فروشش جمع شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر