معدنی‌ املاح‌ ایران‌ (شاملا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشانیکا
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 176

پاسخ : معدني امــــلاح ايران ( شـــاملا )

شاملا بهشت نوسانگیران :( . حالا کی توش بمانند خدا می داند.

نظر

• hamid26967
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 416

در اصل توسط nudnik پست شده است View Post
      برای من که چیزی از نمیدارا نمیدونم میگین این یعنی چی؟
      با اجازه دکتر بورسی
      این نمودار میگه شاملا یه پول بک به 15860 ریال می زنه بعد از اون برمیگرده میره بالای 18000 ریال و اگه نتونه از 15860 ریال برگرده براش خطرناک میشه.
      لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• hamid26967
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 416

واقعاً حق شاملا این نبود که امروز صف فروشش بکنن . نمی دونم چی بگم نمیذارن سهم یه نفس بکشه ، دوتومن بالا میره با چکش میزنن تو ملاجش
        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• nudnik
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 224

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
          با اجازه دکتر بورسی
          این نمودار میگه شاملا یه پول بک به 15860 ریال می زنه بعد از اون برمیگرده میره بالای 18000 ریال و اگه نتونه از 15860 ریال برگرده براش خطرناک میشه.

مرسی .. پس اگه نتونست برگرده دیگه خارج میشم ازش .. واقعا اگه نوسانگیری کرده بودم ازش الان 80-70 درصد تو این یه ماه ازش میشد گرفت

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

احتمالا امروز و یا فردا احتمالا بر گرده.....
            سهم کاملا طبیعی داره رفتار می کنه....
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Spring2020
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 450

اتفاقی تو سهم افتاده که اینجور صف فروشه؟ یا عده ای میخوان با صف فروش و ترسوندن سهامدار سهم رو تو کف جمع کنن؟!!!
              آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                اتفاقی تو سهم افتاده که اینجور صف فروشه؟ یا عده ای میخوان با صف فروش و ترسوندن سهامدار سهم رو تو کف جمع کنن؟!!!
                چه اتفاقی دوست من بعد از 5 روز مثبت بودن یه روز حالا منفی شده... اتفاق خیلی عجبیه؟؟؟
                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• nudnik
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 224

شاملا بازم منفی ! الان چه وضعیتی داره؟ 15878
                  خرید اصلا نداره عرضه هم 26000 تو همین قیمت .. دوروز هم هست که منفی کامل میخوره

بنظرتون موندن توش درسته؟

نظر

• samanmba
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 450

در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
                    با سلام خدمت دوستان
                    من از سهم خارج شدم
                    من این سهم رو 2800 خریدم و تو 60 روز تقریبا 100% ازش گرفتم ولی الان دیگه احساس میکنم بازی سهم افتاده دست تکنیکالی ها و من حداقل دیگه رو این سهم (که واقعا بنیادش عالیست) حوصله بازی تکنیکالی ها رو نداشتم!!!!!و الان هم خیلی ناراحتم !!!!!
                    پر سود باشید

شاملا بازم منفی ! الان چه وضعیتی داره؟ 15878
                    خرید اصلا نداره عرضه هم 26000 تو همین قیمت .. دوروز هم هست که منفی کامل میخوره

بنظرتون موندن توش درسته؟
                    دوست خوبم الان تقریبا سهم 2 ماهه که افتاده دست نوسانگیرا و البته فقط و فقط به نظر من یه تیم بیشتر نیستن و خیلی هم قشنگ دارن بازی میکنن و هر دفعه قواعد قبلی رو تا حدودی میشکونن و کامل فهمیدن که هر کی تو این سهم هستش نوسانگیر نیست و همشون بنیادی خرید کردن واسه همین خیلی راحت میتونن بازی رو تند تند عوض کنند
                    در هر صورت این نوید رو بدم که صف فروش امروز به دلیل آچمز شدن گروه نوسانگیر بود(از قرار معلوم میخوستن جمع کنن و از طرفی پارسیان سهام اردر خرید داده بوده و این باعث شد مجبور شن بفوروشن تا کنترل از دستشون خارج نشه
                    من فکر نمیکنم که بخوان بیشتر از این بیارنش پایین چو در اونصورت باید تا 14000 دوباره اصلاح شه که با توجه به گزارش 9 ماهه نه جراتشو دارن و نه قدرت ریسکشو چون بازیگرای دیگه فکر کنم دستشون رو خوندن
                    من خودم هنوز اوردری واسه ورود به سهم ندارم (البته چند روز پیش خروج از سهم رو پیشنهاد دادم(17000) ولی این تو بمیری از اوم تو بمیری ها نیست تو محدوده 15500تا 15800 با دید یک ماهه فکر میکنم مناسب باشه

نظر

• alijavid
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 231

الگوی کاپ داره میزنه. بنده فردا وارد خواهم شد. عجله نکنید. فردا روز بازگشت سهم هست

Sent from my C6602 using Tapatalk

نظر

• nudnik
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 224

در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
                        دوست خوبم الان تقریبا سهم 2 ماهه که افتاده دست نوسانگیرا و البته فقط و فقط به نظر من یه تیم بیشتر نیستن و خیلی هم قشنگ دارن بازی میکنن و هر دفعه قواعد قبلی رو تا حدودی میشکونن و کامل فهمیدن که هر کی تو این سهم هستش نوسانگیر نیست و همشون بنیادی خرید کردن واسه همین خیلی راحت میتونن بازی رو تند تند عوض کنند
                        در هر صورت این نوید رو بدم که صف فروش امروز به دلیل آچمز شدن گروه نوسانگیر بود(از قرار معلوم میخوستن جمع کنن و از طرفی پارسیان سهام اردر خرید داده بوده و این باعث شد مجبور شن بفوروشن تا کنترل از دستشون خارج نشه
                        من فکر نمیکنم که بخوان بیشتر از این بیارنش پایین چو در اونصورت باید تا 14000 دوباره اصلاح شه که با توجه به گزارش 9 ماهه نه جراتشو دارن و نه قدرت ریسکشو چون بازیگرای دیگه فکر کنم دستشون رو خوندن
                        من خودم هنوز اوردری واسه ورود به سهم ندارم (البته چند روز پیش خروج از سهم رو پیشنهاد دادم(17000) ولی این تو بمیری از اوم تو بمیری ها نیست تو محدوده 15500تا 15800 با دید یک ماهه فکر میکنم مناسب باشه

دقیقا .. ! در باره اینکه گفتین .. از طرفی پارسیان سهام اردر خرید داده بوده ... اینارو از کجا میشه دید و فهمید ؟
                        یا مثلا یه جا خوندم که بیمه ملت وارد شبندر شد ..

اینا رو الان که هنوز لیست سهامدارای پایان روز تو سایت نیومده چجوری میشه فهمید؟

نظر

• Spring2020
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 450

:.thumbsdownsmileyan
                          آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• nudnik
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 224

گییر کرده تو این بازه ! فردا میفروشم دیگه کاش تو 1700 رد میکردم سهم اینجوری رو هوا هر چقدم بنیادش خوب باشه حد اقلش اینه که الان بدرد نمیخوره بخوای سرمایتو بخوابونی توش

نظر

• کاشانیکا
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 176

گییر کرده تو این بازه ! فردا میفروشم دیگه کاش تو 1700 رد میکردم سهم اینجوری رو هوا هر چقدم بنیادش خوب باشه حد اقلش اینه که الان بدرد نمیخوره بخوای سرمایتو بخوابونی توش
                              فروش در این قیمت و دو هفته مانده به گزارش نه ماهه این سهم، یک خاطره خواهد شد برای شما از بزرگترین اشتباه بورسی تان. شاملا سهمی است که به نظر بنده با تعدیل پیش خواهد رفت نه یک تومان یک تومان.

نظر

• راز نما
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 347

دوست عزیز توی بورس باید صبور باشی این سهم تازه از فردا در نمودار هفتگی روند صعودی گرفته میدونی تارگت آن چنده در یک دوره یک ماه از این قیمتی هست باید 1000 تومان بره بالا همه چیز مهیا ست بقول دوستمان گزارش هم نزدیک هست پس در ضرر اینقدر عجول نباش گر صبر کنی زغوره حلوا سازی .
                                تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

در حال کار...
                                X