کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای من که چیزی از نمیدارا نمیدونم میگین این یعنی چی؟
با اجازه دکتر بورسی
این نمودار میگه شاملا یه پول بک به 15860 ریال می زنه بعد از اون برمیگرده میره بالای 18000 ریال و اگه نتونه از 15860 ریال برگرده براش خطرناک میشه.
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
با اجازه دکتر بورسی
این نمودار میگه شاملا یه پول بک به 15860 ریال می زنه بعد از اون برمیگرده میره بالای 18000 ریال و اگه نتونه از 15860 ریال برگرده براش خطرناک میشه.
مرسی .. پس اگه نتونست برگرده دیگه خارج میشم ازش .. واقعا اگه نوسانگیری کرده بودم ازش الان 80-70 درصد تو این یه ماه ازش میشد گرفت
با سلام خدمت دوستان
من از سهم خارج شدم
من این سهم رو 2800 خریدم و تو 60 روز تقریبا 100% ازش گرفتم ولی الان دیگه احساس میکنم بازی سهم افتاده دست تکنیکالی ها و من حداقل دیگه رو این سهم (که واقعا بنیادش عالیست) حوصله بازی تکنیکالی ها رو نداشتم!!!!!و الان هم خیلی ناراحتم !!!!!
پر سود باشید
شاملا بازم منفی ! الان چه وضعیتی داره؟ 15878
خرید اصلا نداره عرضه هم 26000 تو همین قیمت .. دوروز هم هست که منفی کامل میخوره
بنظرتون موندن توش درسته؟
دوست خوبم الان تقریبا سهم 2 ماهه که افتاده دست نوسانگیرا و البته فقط و فقط به نظر من یه تیم بیشتر نیستن و خیلی هم قشنگ دارن بازی میکنن و هر دفعه قواعد قبلی رو تا حدودی میشکونن و کامل فهمیدن که هر کی تو این سهم هستش نوسانگیر نیست و همشون بنیادی خرید کردن واسه همین خیلی راحت میتونن بازی رو تند تند عوض کنند
در هر صورت این نوید رو بدم که صف فروش امروز به دلیل آچمز شدن گروه نوسانگیر بود(از قرار معلوم میخوستن جمع کنن و از طرفی پارسیان سهام اردر خرید داده بوده و این باعث شد مجبور شن بفوروشن تا کنترل از دستشون خارج نشه
من فکر نمیکنم که بخوان بیشتر از این بیارنش پایین چو در اونصورت باید تا 14000 دوباره اصلاح شه که با توجه به گزارش 9 ماهه نه جراتشو دارن و نه قدرت ریسکشو چون بازیگرای دیگه فکر کنم دستشون رو خوندن
من خودم هنوز اوردری واسه ورود به سهم ندارم (البته چند روز پیش خروج از سهم رو پیشنهاد دادم(17000) ولی این تو بمیری از اوم تو بمیری ها نیست تو محدوده 15500تا 15800 با دید یک ماهه فکر میکنم مناسب باشه
دوست خوبم الان تقریبا سهم 2 ماهه که افتاده دست نوسانگیرا و البته فقط و فقط به نظر من یه تیم بیشتر نیستن و خیلی هم قشنگ دارن بازی میکنن و هر دفعه قواعد قبلی رو تا حدودی میشکونن و کامل فهمیدن که هر کی تو این سهم هستش نوسانگیر نیست و همشون بنیادی خرید کردن واسه همین خیلی راحت میتونن بازی رو تند تند عوض کنند
در هر صورت این نوید رو بدم که صف فروش امروز به دلیل آچمز شدن گروه نوسانگیر بود(از قرار معلوم میخوستن جمع کنن و از طرفی پارسیان سهام اردر خرید داده بوده و این باعث شد مجبور شن بفوروشن تا کنترل از دستشون خارج نشه
من فکر نمیکنم که بخوان بیشتر از این بیارنش پایین چو در اونصورت باید تا 14000 دوباره اصلاح شه که با توجه به گزارش 9 ماهه نه جراتشو دارن و نه قدرت ریسکشو چون بازیگرای دیگه فکر کنم دستشون رو خوندن
من خودم هنوز اوردری واسه ورود به سهم ندارم (البته چند روز پیش خروج از سهم رو پیشنهاد دادم(17000) ولی این تو بمیری از اوم تو بمیری ها نیست تو محدوده 15500تا 15800 با دید یک ماهه فکر میکنم مناسب باشه
دقیقا .. ! در باره اینکه گفتین .. از طرفی پارسیان سهام اردر خرید داده بوده ... اینارو از کجا میشه دید و فهمید ؟
یا مثلا یه جا خوندم که بیمه ملت وارد شبندر شد ..
اینا رو الان که هنوز لیست سهامدارای پایان روز تو سایت نیومده چجوری میشه فهمید؟
گییر کرده تو این بازه ! فردا میفروشم دیگه کاش تو 1700 رد میکردم سهم اینجوری رو هوا هر چقدم بنیادش خوب باشه حد اقلش اینه که الان بدرد نمیخوره بخوای سرمایتو بخوابونی توش
گییر کرده تو این بازه ! فردا میفروشم دیگه کاش تو 1700 رد میکردم سهم اینجوری رو هوا هر چقدم بنیادش خوب باشه حد اقلش اینه که الان بدرد نمیخوره بخوای سرمایتو بخوابونی توش
فروش در این قیمت و دو هفته مانده به گزارش نه ماهه این سهم، یک خاطره خواهد شد برای شما از بزرگترین اشتباه بورسی تان. شاملا سهمی است که به نظر بنده با تعدیل پیش خواهد رفت نه یک تومان یک تومان.
دوست عزیز توی بورس باید صبور باشی این سهم تازه از فردا در نمودار هفتگی روند صعودی گرفته میدونی تارگت آن چنده در یک دوره یک ماه از این قیمتی هست باید 1000 تومان بره بالا همه چیز مهیا ست بقول دوستمان گزارش هم نزدیک هست پس در ضرر اینقدر عجول نباش گر صبر کنی زغوره حلوا سازی .
نظر