،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،
Collapse
X
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت اساتید محترم. بنده با نظرات شما مخالف هستم . اگر یک روز کندل مثبت بزند تمامی اندیکاتورها و نمودار های شما تغییر میکند. پس...
( در پرانتز من نمیدونم باید شما رو به چه اسمی صدا بزنم! به نظرم باید بگم رشته عددی ! :D )
دوست من ، من دلایلمو تو چارت مطرح کردم. خوشحال میشم دلیل مخالفتتون رو بدونم ؟!
وقتی من این شکلی تحلیل میکنم یعنی احتمال کندل مثبت را بسیار پایین میدانم که شرط اگر را هم برایش نمی گذارم. طبیعتا اگر 50 50 احتمال بدم با شرط اما و اگر اظهار میکنم ولی تو این تحلیل چنین برداشتی نداشتم یعنی حداقل افت تا 1450 را واسه سهم داشتم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
( در پرانتز من نمیدونم باید شما رو به چه اسمی صدا بزنم! به نظرم باید بگم رشته عددی ! :D )
دوست من ، من دلایلمو تو چارت مطرح کردم. خوشحال میشم دلیل مخالفتتون رو بدونم ؟!
وقتی من این شکلی تحلیل میکنم یعنی احتمال کندل مثبت را بسیار پایین میدانم که شرط اگر را هم برایش نمی گذارم. طبیعتا اگر 50 50 احتمال بدم با شرط اما و اگر اظهار میکنم ولی تو این تحلیل چنین برداشتی نداشتم یعنی حداقل افت تا 1450 را واسه سهم داشتم.در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت اساتید محترم. بنده با نظرات شما مخالف هستم . اگر یک روز کندل مثبت بزند تمامی اندیکاتورها و نمودار های شما تغییر میکند. پس...
چون در تایم هفتگی اتفاق خاصی نیوفتاده است. پس در تایم روزانه اگر یک روز مثل امروز مثبت بشود تمامی حدسیات شما اشتباه میشود . امیدوارم که ......
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت اساتید محترم
چون در تایم هفتگی اتفاق خاصی نیوفتاده است. پس در تایم روزانه اگر یک روز مثل امروز مثبت بشود تمامی حدسیات شما اشتباه میشود . امیدوارم که ......
به هر صورت الان که وضعیت به این شکل تغییر کرد همونطور که در پستهای قبل گفتم باید در نقاط مقاومتی که اشاره کرده بودم منتظر واکنشهای سهم بود.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postببین رشته عددی عزیز ، اینکه گفتی "اگر یک روز" عبارت خیلی مبهمی است. این یک روز میتواند فردا ، هفته بعد ، ماه بعد و .... هر روزی اتفاق بیافتد. اینطوری که نمیشه بررسی کرد. اتفاقا از اونروز که گفتیم سهم 3 روز کندل منفی زد و تا 1475 هم آمد ولی به کفی که انتظارش را داشتم نرسید و پس از ان با کندلهای مثبت موفق شد از سقف مثلث فوق عبور کند و این یعنی الگوی بریش و آن اصلاح را باطل کرد. خوب طبعا در دید میانمدتی سهامداری که در این فراز و نشیب ها معامله نمی کند ضرری هم متوجه او نخواهد بود. این در کوتاه مدت برای آدمی مثل من که اعتمادشو به صاحب بازار از دست داده و میخواد ریسک معاملاتشو پایین نگه داره به درد میخوره که در چنین شرایطی البته باعث میشه مثلا من تصمیم به خریدمو وقتی سقفو شکست و قیمت بالاتر رفت بگیرم که طبعا از سود منهم کم میکنه.
به هر صورت الان که وضعیت به این شکل تغییر کرد همونطور که در پستهای قبل گفتم باید در نقاط مقاومتی که اشاره کرده بودم منتظر واکنشهای سهم بود.
نظر
-
با سلام و احترام
به نظر شما غمارگ روز بازگشایی چگونه خواهد بود؟(ارزش رفتن به مجمع دارد؟ 50 % از سبدم غمارگ نمیدونم تصمیم درست کدومه)
ممنون از توجه شما
نظر
-
در اصل توسط trade secret پست شده است View Postبا سلام و احترام
به نظر شما غمارگ روز بازگشایی چگونه خواهد بود؟(ارزش رفتن به مجمع دارد؟ 50 % از سبدم غمارگ نمیدونم تصمیم درست کدومه)
ممنون از توجه شماما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
میخوام این نظرم بعنوان یک نظر شخصی را در تاپیک خودم محفوظ بگذارم ، نه در تاپیک موضوعات مرتبط تا شائبه جبه گیری به وجود نیاد.
خب با خبر کاندیداتوری رفسنجانی قطعا فردا بازار هیجانی داغی را در پی خواهیم داشت ولی نمودارهای من در حال دادن یک آلارم هایی در مورد بعضی گروهها هم هستند!
پالایشگاهی ها به عقیده من فردا مثبت کامل با حجم بالا معامله خواهند شد ولی لزوما این حجم در مسیر رشد سهم گام بر نخواهد داشت! شاید تصورم اشتباه باشه ولی فکر میکنم شبندر و شپنا و شرانل ( که زیر نظر دارم) نمی توانند به قله های قبل رسیده یا از آن عبور کنند و سه شنبه احتمالا متفاوت با یکشنبه خواهد بود ! برای عبور از قله ها به چیزی بیشتر از کاندیداتوری هاشمی نیاز دارند که باید دید تا قبل از پایان این هفته مقدماتش فراهم خواهد شد یا خیر.
این چیزی هست که میبینیم! درست با غلطشو باید ظرف چند روز آینده ببینم.....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمیخوام این نظرم بعنوان یک نظر شخصی را در تاپیک خودم محفوظ بگذارم ، نه در تاپیک موضوعات مرتبط تا شائبه جبه گیری به وجود نیاد.
خب با خبر کاندیداتوری رفسنجانی قطعا فردا بازار هیجانی داغی را در پی خواهیم داشت ولی نمودارهای من در حال دادن یک آلارم هایی در مورد بعضی گروهها هم هستند!
پالایشگاهی ها به عقیده من فردا مثبت کامل با حجم بالا معامله خواهند شد ولی لزوما این حجم در مسیر رشد سهم گام بر نخواهد داشت! شاید تصورم اشتباه باشه ولی فکر میکنم شبندر و شپنا و شرانل ( که زیر نظر دارم) نمی توانند به قله های قبل رسیده یا از آن عبور کنند و سه شنبه احتمالا متفاوت با یکشنبه خواهد بود ! برای عبور از قله ها به چیزی بیشتر از کاندیداتوری هاشمی نیاز دارند که باید دید تا قبل از پایان این هفته مقدماتش فراهم خواهد شد یا خیر.
این چیزی هست که میبینیم! درست با غلطشو باید ظرف چند روز آینده ببینم.....
تو این گروه ، شپاس پتانسیل نهفته ای داره + شراز و شتران که در آینده مسیرشون رو از بقیه گروه باید جدا کنن
نظر
-
با سلام آقای کیوان فردا روز مهمی برای گروه پالایش می باشد همان موضوع حذف 26 درصد سهم صندوق توسعه اگر برگشت داده شود خبر خوبی می باشد و گروه می تواند به رشد خود ادامه دهد ! با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر