،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

بررسی مجدد وساپا

در پست 67 انتظار داشتم همزمان با معامله حق تقدمها سقف مثلث درگیر رو به بالا شکسته و صعود سهم آغاز بشه که نشد و با طول کشیدن معامله حقها سهم مثلث را رو به پایین شکست اما در موج شماری من خللی ایجاد نکرد و من همچنان سهمو در روند صعودی میبینم.
    اکنون کف سهمو 107 میبینم که فردا باید با قرار گیری روی آن صعودشو شروع کنه. قطعا اگر به هر دلیلی خلاف جهت و رو به پایین 107 حرکت کنه کل نمودار من از اعتبار خارجه.
    انتظاری که از حرکت رو به بالای سهم دارم را با فلش نشون دادم که استراحت اولش حداقل در 121 و حداکثر در 130 میتونه باشه تا پس از استراحتی کوتاه به سمت هدف حوالی 145 تا 150 برسه.

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

بررسی پیش بینی 20 آبان:

خب من دوست دارم خودمو نقد کنم ، چون به نظرم اگر خودمو نقد نکنم همیشه تصور میکنم که دارم درست فکر میکنم و متوجه اشتباهاتم نخواهم شد.
      قطعا به مرور این کار را در مورد تمام تحلیلهایی که تا اینجا در تاپیکم مطرح کردم انجام میدم ولی باید به مرحله ای برسه که بشه مورد نقد و بررسی قرارشون داد.

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      سناریویی در خصوص روند بازار ظرف 10 روز آینده

اتفاقاتی امروز روی سهمهای بازار افتاد که خلاف انتظار من بود...اومدم یک نگاه کلی و مقایسه بین یکسری سهم انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که به نظرم احتمال رخدادش زیاد هست و البته به روند فردا ارتباط مستقیمی داره ، ولی اینطور که من میبینم به نظرم ظرف یکی 2 روز آینده تا تاریخ 1 آذرماه شاخص وارد فاز استراحت میشه که سهمهایی مثل کالسیمین که اعتقاد به منفی بودنش داشتم بر این مبنا حرکت خواهند کرد. در عوض اکثر قندی ها و بعضی ازغذایی ها رشدی حدود 20% خواهند داشت. البته رشد غذایی ها به این میزان را کمی دشوار ولی قابل دستیابی میبینم! در قندی ها من بیشتر روی قپیرا را با هدف 1250 و قشهد را با هدف 2030 زوم بودم ولی جالب اینکه بر خلاف انتظارم قشکر را پر رنگتر نسبت به بقیه میبینم و به نظرم حتی میتونه تا 800 هم بره !!

غبشهر که در تحلیلم هم گفته بودم با اون نقاط درگیری داشت و برگشت سر جاش به گمانم بر طبق این سناریو باید فردا از 1400 برگشت بزند و تا محدوده 1700 تا 1740 رشد کند.

در خصوص سهمهایی مانند شبریز که اعتقاد به رشد داشتم این 10 روز باعث یک وقفه برای آنها خواهند شد اما اصلاحشان خیلی کوتاهتر خواهد بود یعنی درحد فاصل 10 روزه تا 530 میره و دوباره برمیگرده روی قیمت امروز و ادامه ماجرا ( فقط مسابقمو خراب میکنه! )

همچنین گروه کاشی هم متناسب با قندی ها صعودی میبینم که کساوه را در بالا تحلیل هم کردم.

ولی باز تاکید میکنم در صورت رخداد این سناریو پایان آنرا 1 آذر ماه میدانم و پس از آن جهت بازار برعکس خواهد شد .
      خب ، امروز 1 آذر هست بریم ببینیم به چه ترتیبی اعمال شد

در مورد شاخص به صورت مثلثی دوره استراحت مد نظرمو گذروند و میشه گفت درجا میزد و این معنی را برای من میده که بازار تمایلی به اصلاح و ریزش ندارد و هنوز استعدادهای رشد نهفته در خود را دارد.

از سهمی مثل کالسیمین نام بردم که در این فاز منفی خواهند بود که تحلیلش را هم در پستهای پیشین گفته بودم.

گفتم اکثر قندی ها رشد حدود 20% خواهند داشت ، قصفها ، قشیر ،قشکر حدود 18 تا 19% رشد کردند. قپیرا و قلرست هم که قبل از آنکه بازدهی خود را کامل کنند جهت بررسی بسته شدند که امیدوارم این تاخیر به ضرر ما تموم نشه. جالبه که از میان قندی ها قشرین بالاترین بازدهی را و در حدود 28% داشت!

در مورد غذایی ها اگرچه اشاره کرده بودم که بعضی از آنها مشمول رشد خواند شد و رشد آنها را با دشواری میدانستم ولی انتظارات برآورده نشد و ظرف 2 روز مثبت بودن نتوانستند از پس آن بربیایند اگرچه همچنان بعضی غذایی هایی وجود داشتند که بازدهی سایر غذایی ها را ربودند و بازدهی 30% دادند! سهمی مانند غچین که ندیدم کسی روی این سهم در اینجا فعال باشد و منهم اشاره ای به آن نکرده بودم ولی تنها غذایی مورد پسندم بود.

و اما در مورد شبریز این سهم دچار وقفه نشد بلکه بر طبق همان تحلیل پیشین روند خود را ادامه داد. ( باید همون تحلیل را باور میکردم و نگهش میداشتم! )

و گروه کاشی کمی با تاخیر اما روند صعودی خود را آغاز نمودند و بایت این گروه به دلیل همان تاخیر فرآیند رشد را همچنان برقرار میدانم.

:)

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

چرا دیگه اینجا سر نمیزنی خب کیوان :( کجااایی ؟
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

پست 8 آبان :
          شاخص فلزات

اینو تو تاپیک شاخص کل گذاشته بودم. اینجا هم باشه کنار دستم که بتونم بهش استناد کنم.
          معنی این چارت صحیح بودن ان نیست ، این دیدگاه منه ! خطوطی که ترسیم میکنم حرکت سهمو از زاویه دید من نشون میده و بر مبنای اون سهمهای گروهو تجزیه تحلیل میکنم.

من البته در مورد این گروه و همچنین گروه کانه های فلزی میتوانم تصور کوچک بودن موج (5) و عدم دستیابی به سقف کانال را داشته باشم.

جهت یادآوری و هشدار

از فردا (با احتمال قویتر ) تا حداکثر 2-3 روز آینده رشد گروه فلزات و کانه های فلزی را پایان یافته میبینم...

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

بررسی تحلیل 29 مهر

پتروشیمی کرمانشاه

از نظر من در موج 3 از 3 هستیم و سهم با 2 تا کندلی که بالای کانال آبی رسم کردم زده، ظرف 2 روز آینده به سقف کانال صعودی در قیمت 700 تومان میرسد. در آنجا در صورت عبور مقاومت سهم در 770 خواهد بود که اگر همزمان با بسته شدن سهم جهت تعدیل همراه باشد با باز شدن سهم و اعمال سود میتواند قیمت سهم را به بیش از 990 برساند!
            اگر هم نتواند از 700 عبور کند با یک استراحت خیلی کوتاه تا 660 می تواند نیروی لازم برای عبور از آنرا بدست آورد.

در مورد کرمانشاه به پست شماره 9 مراجعه کنید.
            اونجا گفتم که به 700 میرسیم و پس از اون به مقاومت 770. شرط رسیدن به 990 را در صورتی مطرح کردم که سهم بعد از رسیدن به 700 بابت تعدیل ببندد که سهم را قبل از رسیدن به 700 بستند و روی 700 باز کردند.
            در وضعیت فعلی در صورت عبور از 770 هدف را محدوده 800 میبینم و فعلا بالاتر نمیبینم.
            [B]
            ...
            همانطور که گفتم 770 مقاومتی در سر راه سهم بود که 4 روز پیش به آن برخورد کرد و نتوانست از آن عبور کند.
            در حال حاضر روند سهم را تا حوالی 660 اصلاحی میبینم. در آنجا در صورتیکه واکنش قیمتی و برگشت مثبت داشته باشیم که احتمال رخ دادن آنرا قویتر میبینم بر طبق موج شماری و چارتم و همانطور که قبلا هم گفتم هدف نهایی و پایانی کرمانشاه را 800 میبینم.
            در صورت شکست و عبور از 660 امیدی به صعود نخواهم داشت.

وضعیت تحلیلی این سهم در تاپیکم را بسته اعلام میکنم. ( این عبارت یعنی در آینده نزدیک تحلیل جدیدی از سهم فوق نخواهم داشت )

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

بررسی تحلیل 5 آبان

فولاد

بنده فولاد را تا مدتی نوسانی روی خط سبز تا سقف کانال صورتی ( حدود 450 ) میبینم. در صورتیکه سقف کانال به بالا شکسته شود میتوان در مورد اهداف بالاتر سخن گفت ولی با توجه به اندیکاتورها در حال حاضر چنین قابلیتی نمی بینم و صرفا نوسان.

بنیادی بسیار خوب فولاد قبول اما....هنوز قانع نشدم که فولاد را لیدر بازار بدانم!! فولاد اگر شنبه مثبت معامله گردد از قیمت فعلی حداکثر 10% رشد می تواند داشته باشد. لیدر یعنی بتواند بازار را نه فقط برای چند روز بلکه برای یک مدت مشخص و قبل قبول مثبت و رو به رشد نگه دارد.

به شخصه زمانی فولاد را در این مقطع لیدر میدانم که بالای 440 تثبیت گردد. در مسیرش از 407 و 419 هم باید عبور کنه.
              البته با فرض لیدر بودن و حتی عدم عبور فولاد از 440 در صورتیکه فولاد مدتی را در همان محدوده نوسان و اصلاح مثلث شکل انجام دهد رسیدن فولاد به نزدیکی 600 را قابل دستیابی میدانم.
              در تحلیل قبلی ام انتظار داشتم نوسانات کوچک و پایداری روی خط سبز انجام گیرد اما برای پر کردن گپ ایجاد شده اصلاح کرد. همانطور که گفتم سقف رشد فولاد را در حال حاضر 440 میبینم. در صورت پایان رشد فولاد در 440 موضوع این سهم را نیز در تاپیک بسته اعلام میکنم ، مگر آنکه بالای 440 تثبیت گردد که تحلیل را ادامه خواهم داد.

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

درود بر کیوان همراه بورسی
                مرحمتی می کنید و نموداری از کنور رو تحلیل نمایید....
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• alipour477
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 31

جناب کیوان با سلام در صورت امکان یک تحلیلی از فلامی داشته باشید. با تشکر

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                    درود بر کیوان همراه بورسی
                    مرحمتی می کنید و نموداری از کنور رو تحلیل نمایید....
                    کنور
                    دوست عزیز کنور یک سهم جدید و با داده های کم هست. با این حال من چون قبلا مقداری روی اون مطالعه داشتم روندی که ازش میبینم و سطوح حمایتی مقاومتیشو براتون شرح میدم :

خب میبینید که سهم از کانال نزولی که من براش متصور بودم خارج شده بود و در کانال صعودی تا اینجا رشد کرد. موقعیت سهم در حال حاضر خوبه . خط اریبی که من سهمو روش میبینم به اضافه حمایتی که در آر اس آی بهش رسیده میتونه کمکش کنه اون سقف نقطه چین قرمز ( البته این سقف فرضی من هست و تایید نشده است) که در اینجا 2320 میشود را شکسته و تا محدوده 2600 (یا 2500 بسته به شیبش) صعود کند. ولی اگر از 2320 نتواند عبور کند اصلاحی تا 2000 الی 1960 را برایش متصور هستم.
                    همچنین فردا سهم نباید 2230 را رو به پایین بشکند. اگر کندل منفی زد. در پولبک مثبت روزهای بعد فرصت خروج خواهد داد.

در اصل توسط alipour477 پست شده است View Post
                    جناب کیوان با سلام در صورت امکان یک تحلیلی از فلامی داشته باشید. با تشکر
                    متاسفانه روی این سهم کار نکردم.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

سلام کیوان جان شبندر هم یه تحلیلمیزنید؟ ......ببینیم فردا باید بالاتر بزاریم سر جاش یا نه:(( ........نمیتونم ازش بگذرم با این که 2 تومن سودش کم شده ..........:d

شاخص کل رو چه طور میبنی ؟؟
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/10, 00:19.
                      ///

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

بررسی تحلیل 10 آبان

شبریز

در راستای شاخص نفتی ها شبریز هم حرکتی مشابه شبندر در پیش دارد.
                        در 560 احتمال حمایت مناسب و برگشت سهم زیاد است. با عبور از مقاومت 606 سهم را صعودی به سمت هدف 720 الی 730 میبینم.
                        در صورتیکه سهم به هر دلیلی از 560 به پایین عبور کند در محدوده 530 می تواند مورد حمایت قرار بگیرد ولی در اینصورت بازدهی صعودی مناسب را از دست خواهد داد.

سهم مطابق پیش بینی ام حرکت کرد و به هدف رسید.

اما میبینیم که همچنان صفی میلیونی در شبریز وجود دارد. ظاهرا اراده ای وجود دارد که حتما از سقف قبلی عبور و هدف روانی 800 زده شود.
                        به گمانم حرف آخر دفتر نیز زده خواهد شد .

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          سلام کیوان جان شبندر هم یه تحلیل بزن ......ببینیم فردا باید بالاتر بزاریم سر جاش یا نه:(( ........نمیتونم ازش بگذرم با این که 2 تومن سودش کم شده ..........:d

شاخص کل رو چه طور میبنی ؟؟
                          میثم جان نظر دادن رو شبندر سخته چون داده کمه با این حال من یک تحلیل روی سهم داشتم اول بریم یک نگاهی بندازیم :

بررسی تحلیل 10 آبان
                          شبندر
                          سهم پر سر و صدای بورسی!
                          سهم امروز به نزدیکی سقف کانالی که براش ترسیم کرده بودم رسید و کندل مرد آویزان را هم زد ولی البته هنوز میتواند 318 را نیز ببیند! ، اما برای فردا...
                          اگر سهم به کندل مرد آویزان اهمیت بده فعلا و به مدت کوتاه تا حوالی 285 میمونه، البته این استراحت با توجه به شاخص پالایشگاهها (در صفحه قبل) میتونه تا 275 و حتی 265 هم بره ، مگر اینکه بخواد خیلی تیز اصلاح کنه که تا 250 میره ولی با سابقه حرکت کند سهم رو به پایین و اشتیاق بازار به سهم این مورد کمی بعیده.
                          در هر صورت پس از استراحت کوتاه سهم هدف 400 را نشانه گرفته است.

ولی اگر ، اگر سقف این کانال شکسته شود که ....... @-)

و امروز اینجا هستیم :

جالبه که آنجا که انتظار داشتم یعنی روی 285 سهم کاملا تحت حمایت معتبری بود !
                          خوب ...هنوز سهم 400 را ندیده و فعلا تا 385 پیشروی کرده اما اعتقاد دارم می تواند و میخواهد همانند شبریز هدف خود را لمس کند!
                          با تطبیق این سهم و شاخص نفتی به نظر میاد فردا در منفی بتوانی خرید کنی و چند روز پس از آن (حدود 3 روز) بتواند خودش را مجدد به 385 و اگر کمی همت کند، هدف 400 برساند.
                          در آنصورت پرونده شبندر هم در تاپیکم موقتا بسته خواهد شد !

در مورد شاخص کل برایم گیج کننده هست! با منطق بازار جور در نمیاد ...به گمان به دلیل همان غیر واقعی بودن ماهیتش هست منهم زیاد خودمو درگیر شاخص نمی کنم ! ;)

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

بررسی تحلیل 30 مهر (کگل)

این تصور من از حرکت سهم بود :

کگل
                            برای تحلیل بهتر اینو با شاخصش بررسی کردم. نتیجه ای که گرفتم به اینصورت هست:
                            همونطور که دیده میشه سهم توسط کانال سبز نقطه چین وارد کانال صعودی با شیب ملایمی شده بود و در محدوده کف آن نوسان میکرد که سهمو در بلند مدت رشد میداد.
                            پس از شوکی که به گروه وارد شده بود و کف را سوراخ کرده بود مجدد توانست وارد کانال شود اما این همزمان شد با تلاقی کانال نقطه چین. سهم موفق شد علاوه بر شکست آن کانال سقف آبی نوسانی خود را نیز بشکند. حالا باتوجه به موج شماری سهم و همچنین شاخص گروه و اندکاتور rsi روند حرکتی سهم را مشابه تصویر میبینم و هدف نهایی را 1100 تومان و در صورت مساعد بودن شرایط بازار 1470 میبینم.
                            لازم به یاداوری میدانم که این موج را آخرین رشد این گروه میبینم.

و امروز :

همانطور که می بینید سهم مطابق با پیشبینی و تصورم حرکت کرد و اکنون به هدف مورد نظر دست یافته ، اما نکته قابل توجه اینست که سهم در حرکت موج آخرش که به تصور من موج 5 کوچک انتهایی بود با استراحتی که در میانه راه انجام داد پس هنوز یک و یا شاید چند حرکت دیگر باقی دارد. اما این بستگی زیادی به شرایط محیطی از این لحظه به بعد دارد.در حال حاضر سهم به بالای مقاومت 1100 نفوذ کرده ، قائدتا سهم تا چند روز روی این سقف مقاومت خواهد کرد تا آنرا به حمایت تبدیل کند. اگر این حمایت از درجه قدرت کافی برخوردار نباشد به سختی خود را به نزدیکی 1200 خواهد رساند و در آنجا سهم رها خواهد شد ! اما اگر این حمایت از درجه اعتبار بالایی برخوردار باشد پایان موج را میتوان 1400 و یا کمی بالاتر دانست.

نظر

• sofia
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 170

کیوان عزیز میشه لطف کرده وحمایت وتوشه ووضعیت تکنیکال ان را بفرمایید.;;)وبه نظر شما هدف بعدی پکویر چه قیمتی است؟:">
                              آخرین ویرایش توسط sofia؛ 2012/12/11, 11:33.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

تحلیل 1 آبان ( فاسمین )

فاسمین ( کالسیمین )

به عقیده من در موج 5 سهم هستیم ( متاسفانه دیتای شاخص گروه از اواخر 2008 به بعد است و نمی توانم موج شماری کاملی از آن داشته باشم! )
                                دو وضعیت را برای سهم متصور هستم :

1- در موج 5 شارپ هستیم که آنگاه در این سهم در ریز موج 5 از 5 قرار میگیریم و سهم حداکثر در قیمت 888 متوقف خواهد شد.
                                2- در موج 1 از 5 بزرگ قرار داریم و باید با رسیدن سهم به 730 شاهد شروع موج 2 باشیم که در بهترین حالت تا 680 و بدترین حالت تا حوالی 580 تا 565 اصلاح کند.( در صورتیکه پایینتر از این میزان برود یعنی کل این صعود فقط موج B بزرگ بوده و کل تحلیل فاقد اعتبار میشود ) در این حالت بنده هدف نهایی سهم را 1600 تومان متصور هستم.

اینجا همیاری دوستان بنیادی کار را میطلبم تا یتوان میزان رخداد هرکدام از حالات فوق را سنجید.

داشتم کروی و فرآور و فاسمین را نگاه میکردم. فردا همه رویی ها را منفی کامل میبینم! با وجود افزایش نرخ جهانی روی چه اتفاق میافته را نمی دونم . البته مهم بعد از اون و هفته بعد هست. چون فاسمین را تحلیل کرده بودم همینو ادامه میدم، سایر سهمها هم روندی مشابه همینو در پیش دارند....

میبینیم که سهم سقف صورتی را شکست و خط مقاومتی نقطه چینی که رسم کرده بودم یعنی 759 را لمس کرد ولی اکنون دوباره رفت زیر خط صورتی.
                                اگر فردا بخواد دوباره مثبت بشه و بیاد روی خط (720 ) با تصورات و نتیجه گیری که از روند بازار دارم جور در نمیاد. با توجه به پارامترهای موجود فردا را منفی کامل میبینم اما حرکت پس از آن و در هفته بعد را مهمتر میبینم.
                                اگر سهم به کف کانال آبی واکنش نشان دهد فرضیه 1 من اتفاق خواهد افتاد و سهم تا همان 888 که گفتم ( حداکثر 900 بسته به شیب صعود) رشد خواهد کرد و تمام
                                و اگر سهم کانال آبی را نیز بشکند تایید فرضیه 2 من خواهد بود یعنی موج 2 از 5 شروع شده

به شخصه در حال حاضر وضعیت 1 را قوی تر و محتمل تر میبینم.

نظر

در حال کار...
                                X