،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • کیوان
    ستاره دار (۱)
    • خرداد ۱۳۹۰
    • ۵۳۲۱

ذوب

فقط یک چیز میگم!
    فردا اگر ذوب بالای ۲۳۰ و مثبت معامله شود که با صف خرید فعلی میشود ، دیگر خدا را بنده نیست! :p

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)
    آخرین ویرایش توسط کیوان؛ ۱۳۹۱/۰۸/۱۹، ۱۳:۰۶.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۹۰
      • ۶۲۹۱

ممنون کیوان که زحمت تحلیل کگل رو کشیدی
      پاینده باشی دوست خوبم

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۰
        • ۲۲۱۰۹

کیوان جان شک نکن با این گزارش فولاد ذوب فردا صف خرید سنگینی داره ........البته شاید گزارش خود ذوب به این خوبی نباشه ۶ ماهش .......ولی خوب فرصت خریده با دید میان مدت ........

حرکت نژاد پرستی زدیم ما امروز به جای ذوب شبندر خریدیم ...........:)) پشیمانیم .........ما هم خریدمون رو میزاریم بعد از اومدن گزارش ذوب شاید اونجا فرصت بده ........وگرنه دیگه باید بالاتر بخریم .........اگه بخوایم اون سهمو .....
        ///

نظر

• rad
          عضو فعال
          • آذر ۱۳۹۰
          • ۵۵۷

سلام دوستان
          قبلا در سایت آراد سرمایه اشاره کرده بودم.یک بار دیگه یادآور میشوم
          درمراسم معارفه ذوب آهن یکی ازمسولین بلندپایه ذوب آهن گفت که سهم ذوب آهن ازابتدای شش ماهه دوم سال رشد خواهد کرد این رشد ادامه دار خواهدبود.
          پرسودباشید سهامداران ذوب آهن
          سپاس

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • شهریور ۱۳۹۰
            • ۱۳۳۹

سلام کیوان جان:

برای اولین باری که به این تاپیک خوب شما میام لطف کن وفسرب وبرام تکنیکالی تحلیل کن.

ممنون
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (۱)
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۵۳۲۱

فاسمین ( کالسیمین )

به عقیده من در موج ۵ سهم هستیم ( متاسفانه دیتای شاخص گروه از اواخر ۲۰۰۸ به بعد است و نمی توانم موج شماری کاملی از آن داشته باشم! )
              دو وضعیت را برای سهم متصور هستم :

۱- در موج ۵ شارپ هستیم که آنگاه در این سهم در ریز موج ۵ از ۵ قرار میگیریم و سهم حداکثر در قیمت ۸۸۸ متوقف خواهد شد.
              ۲- در موج ۱ از ۵ بزرگ قرار داریم و باید با رسیدن سهم به ۷۳۰ شاهد شروع موج ۲ باشیم که در بهترین حالت تا ۶۸۰ و بدترین حالت تا حوالی ۵۸۰ تا ۵۶۵ اصلاح کند.( در صورتیکه پایینتر از این میزان برود یعنی کل این صعود فقط موج B بزرگ بوده و کل تحلیل فاقد اعتبار میشود ) در این حالت بنده هدف نهایی سهم را ۱۶۰۰ تومان متصور هستم.

اینجا همیاری دوستان بنیادی کار را میطلبم تا یتوان میزان رخداد هرکدام از حالات فوق را سنجید.

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ ۱۳۹۱/۰۸/۱۹، ۱۳:۱۳.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (۱)
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۵۳۲۱

کطبس

کلا اکثر سهمها را در موج ۵ میدانم! همچنین طبس را
                قبل از هر چیز نگاهی به rsi هفتگی سهم بیاندازیم.

در اینجا منحنی هردوی مقاومت آبی و نزولی قرمز را شکسته و آنچه از منفی این ۲ روز میبینم پولبک بر آن نقطه میباشد. پس حداکثر تا پسفردا سهم میتواند در منفی معامله شود.

و در چارت سهم

بر طبق چارت سهم باید در ۴ از ۳ از ۵ اصلی باشیم ( یا در یکی از ریزموجهایی که اکستند شده میباشد) و طبق سهم باید فردا تا ۳۸۶ یا حداکثر در پس فردا و بالای ۳۶۸ برگشت کند. عبور از این قیمت کل تحلیل را باطل میکند.
                هدف موج ۳ از ۵ را حوالی ۵۷۰ میدانم.
                ( اگر سهم در هنگام برگشت و رشد مجدد نتواند از ۴۴۴ عبور نماید به معنی ان است که در موج شماری اشتباه کرده ام و صعود فعلی موج B از روند اصلاحی بود. )
                آخرین ویرایش توسط کیوان؛ ۱۳۹۱/۰۸/۱۹، ۱۳:۱۶.

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • آذر ۱۳۹۰
                  • ۱۰۹۳۴

در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پست
                  کطبس

کلا اکثر سهمها را در موج ۵ میدانم! همچنین طبس را
                  قبل از هر چیز نگاهی به rsi هفتگی سهم بیاندازیم.

در اینجا منحنی هردوی مقاومت آبی و نزولی قرمز را شکسته و آنچه از منفی این ۲ روز میبینم پولبک بر آن نقطه میباشد. پس حداکثر تا پسفردا سهم میتواند در منفی معامله شود.

و در چارت سهم

بر طبق چارت سهم باید در ۴ از ۳ از ۵ اصلی باشیم ( یا در یکی از ریزموجهایی که اکستند شده میباشد) و طبق سهم باید فردا تا ۳۸۶ یا حداکثر در پس فردا و بالای ۳۶۸ برگشت کند. عبور از این قیمت کل تحلیل را باطل میکند.
                  هدف موج ۳ از ۵ را حوالی ۵۷۰ میدانم.
                  (تبصره : اگر سهم در هنگام برگشت و رشد مجدد نتواند از ۴۴۴ عبور نماید به معنی ان است که در موج شماری اشتباه کرده ام و صعود فعلی موج B از روند اصلاحی بود. )
                  با سلام آقا کیوان یک سوال شما در تحلیل کطبس بیان می کنید که اکثر سهم ها در موج ۵ می دانید از معدنی ها مثل کگل و کطبس و حتی فولاد ها هم باید در موج ۵ باشند و خیلی ها دیگر سوال اینکه اگر این سهم ها ۳۰ درصد دیگر هم رشد داشته باشند شاخص کل هم باید به مرز ۳۸ الی ۴۰ هزار برسد حالا حالت خوش بینانه را اعلام کردم و آیا شاخص کل کارش در مرز ۴۰ هزار تمام می شود تا فصل مجامع یعنی ۹ هزار واحد دیگر ؟ با تشکر از جواب شما
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (۱)
                    • خرداد ۱۳۹۰
                    • ۵۳۲۱

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پست
                    سلام کیوان جان:

برای اولین باری که به این تاپیک خوب شما میام لطف کن وفسرب وبرام تکنیکالی تحلیل کن.

ممنون
                    فسرب

در بازه بلند مدت دقیقا نمی دونم موج شماریش چنده ، ولی میدونم که بعد از یک ۵ موجی کامل که زد حالا به میزان ۳۸% فیبو اصلاح کرده پس میتونم تصور کنم الان در روند صعودی و در ریزموج ۴ باشیم که در اینصورت باید فردا و از ۲۹۲ به بالا برگشت کند و تا حوالی ۴۲۵ صعود کند.
                    اما در عین حال میشه یک حالت دیگر هم برای سهم متصور بود و اون اینکه این ۳ موج ، موج ۱ یک دیاگونال تریپل باشند پس در این حالت سهم میتونه تا حوالی ۲۶۵ هم اصلاح کنه و بعد موج ۳ مثلثی خودشو بزنه.

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ ۱۳۹۱/۰۸/۱۹، ۱۳:۲۱.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (۱)
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۵۳۲۱

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست
                      با سلام آقا کیوان یک سوال شما در تحلیل کطبس بیان می کنید که اکثر سهم ها در موج ۵ می دانید از معدنی ها مثل کگل و کطبس و حتی فولاد ها هم باید در موج ۵ باشند و خیلی ها دیگر سوال اینکه اگر این سهم ها ۳۰ درصد دیگر هم رشد داشته باشند شاخص کل هم باید به مرز ۳۸ الی ۴۰ هزار برسد حالا حالت خوش بینانه را اعلام کردم و آیا شاخص کل کارش در مرز ۴۰ هزار تمام می شود تا فصل مجامع یعنی ۹ هزار واحد دیگر ؟ با تشکر از جواب شما
                      بله جناب اکبری من در خوشبینانه ترین حالت سقف شاخص را در ۴۰.۰۰۰ و آنرا پایان روزهای طلایی بورس میدانم. البته باید بگویم مبنای کار خود را روی شاخص نمی گذارم به دلیل همان نوع محاسباتی اش ولی این می تواند یک الگویی باشد از دید و نگاه من به بازار. ولی به دلیل همان نوع محاسبات شاخص این رشد ۳۰% برای سهمها نمی باشد. بلکه حتی میتواند رشد ۱۰۰% هم برای سهمهایی داشته باشد. رشد سهمها را نمی توان بر مبانی ضریب رشد شاخص کل محاسبه کرد.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۰
                        • ۱۰۹۳۴

در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پست
                        بله جناب اکبری من در خوشبینانه ترین حالت سقف شاخص را در ۴۰.۰۰۰ و آنرا پایان روزهای طلایی بورس میدانم. البته باید بگویم مبنای کار خود را روی شاخص نمی گذارم به دلیل همان نوع محاسباتی اش ولی این می تواند یک الگویی باشد از دید و نگاه من به بازار. ولی به دلیل همان نوع محاسبات شاخص این رشد ۳۰% برای سهمها نمی باشد. بلکه حتی میتواند رشد ۱۰۰% هم برای سهمهایی داشته باشد. رشد سهمها را نمی توان بر مبانی ضریب رشد شاخص کل محاسبه کرد.
                        با تشکر از جواب شما لطفا یک تحلیل از کاما هم ارایه کنید :">
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (۱)
                          • خرداد ۱۳۹۰
                          • ۵۳۲۱

شبندر

یک سناریو :
                          اگر سهم تا ۲۵۸ بالا رفت و در اونجا مقاومت کرد و تا نزدیک ۲۴۸ پایین اومد بدونید که سهمو میخوان تا ۳۰۰ برسونند! <):)

نظر

• same1
                            عضو عادی
                            • مرداد ۱۳۹۰
                            • ۹۴

سلام کیوان جان
                            خیلی خوشحالم که این تاپیک رو دیدم کاش زودتر اینکار رو میکردی همیشه تحلیلای خوبت رو تحسین می کردم
                            الانم بهت تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشی

نظر

• same1
                              عضو عادی
                              • مرداد ۱۳۹۰
                              • ۹۴

اما در مورد کالسیمین معتقدم که سناریوی دوم محتمل تره و کف سهم رو هم انتهای اصلاح رو ۶۰۰ تومن میدونم همینطور اگه بتونه ۷۲۵ رو رد کنه با توجه به الگوی پرچم شکل میگیره با هدف ۱۲۰۰ تومن

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (۱)
                                • خرداد ۱۳۹۰
                                • ۵۳۲۱

در اصل توسط same۱ پست شده است مشاهده پست
                                سلام کیوان جان
                                خیلی خوشحالم که این تاپیک رو دیدم کاش زودتر اینکار رو میکردی همیشه تحلیلای خوبت رو تحسین می کردم
                                الانم بهت تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشی
                                خیلی ممنونم :"> پی امتون فعال نبود خواستم در پیام تشکر کنم ;)

در اصل توسط same۱ پست شده است مشاهده پست
                                اما در مورد کالسیمین معتقدم که سناریوی دوم محتمل تره و کف سهم رو هم انتهای اصلاح رو ۶۰۰ تومن میدونم همینطور اگه بتونه ۷۲۵ رو رد کنه با توجه به الگوی پرچم شکل میگیره با هدف ۱۲۰۰ تومن
                                منهم بیشتر همین حالتو قبول دارم. مشابهش رو سهمهای دیگه هم دیده میشه . البته این شیوه من هست که حالتهای مختلف را بررسی میکنم و اینکه کدوم بیشتر محتمله . خلاصه باید آمادگی هر وضعیتی را در بورس ایران از قبل داشت ! :d

نظر

در حال کار...