سيمان فارس نو (سفانو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • purpleayaa
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 223

با سلام خدمت دوستان از اونجا که بودجه امسال عمرانی بسته شده سیمانی ها هم باید بکشن بالا به هر حال عمران و آبادی سیمان هم میخواد !
    /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

فارس نوبیتشرین تقسیم سود را دارد
      منتها شایعه قطع گاز سیمان روش سایه افکنده
      افزایش قمیت گاز در تحول برای سمیان مصرف داخل سبب می شود راحت افزای شنرخ بگیرند زهینه را تحمیل کمنند به مصرف کنده ولی سیمان صادراتی اینکتار براش سخت تر است
      الان سیمان در ایران تنی زیر 30دلار است در عراق100دلار..لذا هرچقدر قیمت گاز بالا رود یانها افزایش نرخ میگرند....
      در یان بین حداکثر تقسیم سود هم خود است ...کمتر سهمی اینطور است...
      یک مقدار منفی خورد تحولم امد زیر نظرش بگیرد برای نوه ها
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

امروز معاملات حقوقیش برام جالب بود ...
        اول رنج کشید تا بازار بیاد پشت سهم ....
        دید بازار توجهی نمیکنه بی خیال شد....
        البته حقوقیش انگار حوصله قیمت چیدن نداره...یهویی رنج می کشه....
        با یه منفی دیگه سهم واگرایی مثبت رو ایجاد می کنه....

سفانو دومین سهم سیمانی با ارزشه....
        اولیش رو به زودی در اندیکاتور نقطه رهایی اعلام خواهم کرد....
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

پاسخ : سيمان فارس نو (سفانو)

سهم دارای واگرایی مثبت بوده و احتمال برگشت قیمتی را افزایش می دهد...

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

كماكان سفانو رو در سبد ميان مدت نگه داشتم.
            سيماني ها فروختني نيستن علي الخصوص سفانو .....
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• NICOLE
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 523

روند سفانو خيلي خسته كننده شده و از نظر رشد از بقيه سيماني ها جا مونده نظرتون چيه دوستان ؟
              با اينكه پي به ايي پايينتري نسبت به گروه داره
              بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                روند سفانو خيلي خسته كننده شده و از نظر رشد از بقيه سيماني ها جا مونده نظرتون چيه دوستان ؟
                کیتی جان من همین امروز توی صفر تابلو با سود خوب دادمش رفت....
                به نظر داره سقف دو قلو میزنه.....

از طرفی چون نقطه رهاییش فعال شده بود به نظر میان مدت جز گزینه های عالی باشه....
                2 ماه در خدمتش بودیم خدا بده برکت....من بنا به دلیل کمبود نقدینگی برای خرید سهمی مجبور به فروشش شدم....

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                  کیتی جان سهم سهم خوبیه و در گروهش جزو ارزنده ترین هاست ولی شخصا همانطور که در خصوصی خدمتتان گفته بودم در این قیمتهای رشد کرده(البته نسبت به قیمت خرید خودم) ترجیح میدم با سهم ها و گروههای دیگری باشم و ترجیحم رو این سهم همانطور که در صفحات قبل آورده بودم رو قیمتهای پایینتری بود ( معرفی سفانو )اما هنوز در گروه خودش واسه کسایی که از قبل سهم را داشتند و به گروه سیمانی علاقه دارند سهم خوب و کم ریسکیه ..شخصا تک سهم سیمانیم همین سهم بود که در 729 و 749 ازش خارج شدم و منتظرم قضیه هدفمندی ابعاد مشخصتری پیدا کنه تا مجدد به این گروه برگردم..

موفق باشی دوست من
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

شرکت سیمان فارس نو در تازه ترین گزارش ارسالی پیش بینی سود هر سهم خود برای سال مالی 92 را از 1161 ریال به 1233 ریال افزایش داد ( 6 درصد تعدیل مثبت ) . همچنین شرکت در 9 ماهه تخست سال جاری مبلغ 994 ریال که معادل 81 درصد از این پیش بینی می شود را محقق کرده است . شرکت دلايل تعديل را افزايش مقداري فروش اعلام نموده است.

هيئت مديره در نظر دارد مبلغ 1،100 ريال به ازاي هر سهم جهت تقسيم بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 92 پيشنهاد نمايد

بدهي ارزي شرکت از محل صندوق ذخيره ارزي به مبلغ 598،000 يورو با نرخ ارز مبادله اي (33،451 ريال به ازاي هر يورو) تسعير و بدهي شرکت تسويه شده است.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

در اصل توسط h00mi پست شده است
                      درود...
                      رفیق..
                      انشاا... سال خوبی در انتظارتان باشد...
                      راستی دوستان "بورسی" منتظر یه سوپرایز بزرگ هم باشند..
                      به زودی یک سهم که از دید بنده "ارزنده ترین" سهم بازار می باشد برای اولین بار در کل تالارهای بورسی معرفی خواهد شد...
                      این سهم را شاید بتوان جز "3 نماد" برتر بازار قرار داد...
                      این سهم برای "حقوقی ها" و "صندوق های سرمایه گذاری" و "حقیقی های با سرمایه کلان" و "سرمایه خرد" معرفی خواهد شد ...
                      انتظار بازدهی 100% و شاید هم بیشتر از این سهم دارم تا حداکثر یک سال دیگر...
                      پس به دیدِ سرمایه گذاری به این سهم نگاه کنید...

.................
                      در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                      برویم سراغ گروه "سیمان" و سهمی که قرار بود معرفی شود...
                      سهم مورد نظر "سیمان فارس نو" یا همان "سفانو" می باشد...
                      سهمی جا مانده از گروه "سیمان"...
                      سهمی که نسبت به گروهش بیش از 20% "حباب منفی" دارد...
                      سهمی که در تاریخ 93/02/18 مجمع دارد و حداقل "110 تومان" سود تقسیم می کند...
                      سهمی که سود سالِ بعدش را همراه با تعدیل مثبت 135.8 تومان اعلام کرده است...
                      کل تعداد سهام این شرکت 350 میلیون سهم است که کلا شناوری آن فقط "6%" است...
                      سهمی که هر سالِ حداقل 95% از سودش را بین سهامدارانش تقسیم می کند...
                      در حال حاضر قیمت سهم را اگر 670 تومان در نظر بگیریم به نکات جالبی می رسیم...
                      با فرض تقسیم سود حداقل 110 تومانی در مجمع پیش رو قیمت واقعی سهم 560 تومان می شود...
                      ای پی اس(سود) ِ سالِ بعد در اولین گزارش 135.8 تومان پیش بینی شده است...
                      پی بر ای متوسط گروه 6.6 است...
                      اگر پی بر ای متوسط گروه را هم به سهم بدهیم قیمت سهم حدود 900 تومان...(اگر سود 110 تومانی مجمع هم حساب کنیم قیمت حدود 1010 تومان می شود)
                      اگر هم پی بر حداقلی 6 به سهم بدهیم قیمت سهم حدود 813 تومان...(اگر سود 110 تومانی مجمع هم حساب کنیم قیمت حدود 923 تومان می شود)
                      پس در میان مدت اگر پی بر ای خود را به پی بر ای گروه برساند تا 1000 تومان جای رشد دارد...
                      در میان مدت می تواند حدود 85% بازدهی داشته باشد...
                      پارسال سهم روز بعد مجمع عادی سالیانه حدود 40% مثبت کشف قیمت شد در تاریخِ 92/02/22....
                      آیا تاریخ تکرار می شود؟
                      ..............
                      برویم سراغ "سفانو" ...
                      سهم 93/02/18 مجمع دارد... حداقل تقسیم سود 110 تومان است...
                      قیمت فعلی را 670 تومان فرض کنید... سود ِ مجمع را از قیمت فعلی کم کنید... قیمت واقعی سهم در واقع 560 تومان...
                      ای پی اس سالِ بعد 135.8 تومان اعلام شده است... در روز بازگشایی بعد مجمع در بدبینانه ترین حالت سهم با پی بر ای 5 باز می شود... پس قیمت می شود..حدود 680 تومان روزِ بعد مجمع...
                      پس در بدبینانه ترین حالت حدود 22% سود مجمع پای سهامداران و خریداران ِ امروز "سفانو" می افتد...
                      حالا فرض کنید روز بازگشایی بعد مجمع سهم بخواهد با پی بر ای 6 باز شود قیمت سهم بعد مجمع می شود 814 تومان...
                      پس برای خریدارانِ امروز سودِ حدود 45% در پی خواهد داشت...
                      این در حالتی است که "پی بر ای متوسط گروه" 6.7 است...
                      حالا فرض کنید سهم روزِِ بازگشایی بعد مجمعِ بخواهد با پی بر ای گروه باز شود... قیمت سهم بعد مجمع 909 تومان...
                      پس برای خریداران امروزِ "سفانو" سودِ حداقل 60% دارد...
                      سهمی که هر سال حداقل 95% تقسیم سود دارد و آینده سهم و صنعت روشن است حداقل باید پی بر ای 6 بگیرد...
                      پارسال هم در تاریخ 92/02/22 سهم روزِ بعد بازگشایی مجمع 40% مثبت کشف قیمت شد...
                      آیا باز هم تاریخ تکرار می شود؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

"سفانو" ...
                        بگذارید یک بررسی در مورد سودهای سالِ قبل "سفانو" و میزان "تقسیم سودِ" آن داشته باشیم ...
                        سال 91 "سفانو" توانست 65.3 تومان سود بسازد که 65 تومان از آن را تقسیم کرد(حدود 100%)
                        سال 90 "سفانو" توانست 60.3 تومان سود بسازد که 60 تومان از آن را تقسیم کرد(حدود 100%)
                        امسال هم در گزارشش آمده 110 تومان سود تقسیم خواهد کرد که خودم به شخصِ احتمال تقسیم سود 120 تومانی هم می دهم(احتمالات)
                        قیمت واقعی "سفانو" الان 676 تومانی که تابلو نشان می دهد نیست...
                        با توجه به این که 40 روز دیگر در مجمع حداقل "110 تومان" تقسیم خواهد شد قیمت واقعی "سفانو" 566 تومان است...
                        که با توجه به پیش بینی سودِ سالِ بعد که 135.8 تومان است در حالِ حاضر با پی بر ای 4 معامله می شود ...
                        سودِ مجمع امسال پای سهامداران مجانی در خواهد آمد...
                        پی بر ای متوسط گروه 6.7 است... پی بر ای "سفانو" 4 می باشد...
                        "سفانو" کم ریسک ترین سهم حالِ حاضر بازار می باشد...
                        انتظار بازدهی 100% در بازهِ یک سالِ دارم از سهم...

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

"سفانو" ...
                          بگذارید یک بررسی در مورد سودهای سالِ قبل "سفانو" و میزان "تقسیم سودِ" آن داشته باشیم ...
                          سال 91 "سفانو" توانست 65.3 تومان سود بسازد که 65 تومان از آن را تقسیم کرد(حدود 100%)
                          سال 90 "سفانو" توانست 60.3 تومان سود بسازد که 60 تومان از آن را تقسیم کرد(حدود 100%)
                          امسال هم در گزارشش آمده 110 تومان سود تقسیم خواهد کرد که خودم به شخصِ احتمال تقسیم سود 120 تومانی هم می دهم(احتمالات)
                          قیمت واقعی "سفانو" الان 676 تومانی که تابلو نشان می دهد نیست...
                          با توجه به این که 40 روز دیگر در مجمع حداقل "110 تومان" تقسیم خواهد شد قیمت واقعی "سفانو" 566 تومان است...
                          که با توجه به پیش بینی سودِ سالِ بعد که 135.8 تومان است در حالِ حاضر با پی بر ای 4 معامله می شود ...
                          سودِ مجمع امسال پای سهامداران مجانی در خواهد آمد...
                          پی بر ای متوسط گروه 6.7 است... پی بر ای "سفانو" 4 می باشد...
                          "سفانو" کم ریسک ترین سهم حالِ حاضر بازار می باشد...
                          انتظار بازدهی 100% در بازهِ یک سالِ دارم از سهم...
                          سالهای قبل وقتی تقسیم سود بود پی بر ای سهم چند بود ؟
                          این سهم همیشه نزدیک مجمع همین پی بر ای داشت یعنی قیمت حدود250تومان پی بر ای 4
                          الان پی بر ای حدود 5 دارد
                          علتش تفاوتش با گروه هم در عدم صادرات است که پی بر ای کمتر گرفته
                          برای کسی خوب است بخرد یک مدت چند سالی نگاه دارد چون کف سهم حوالی پی بر ای4 و در مجامع تا 5 رشد میکند ولی پی بر ای 8دیگر نمی تواند بگیرد که بازدهی 100درصدی داشته باشد
                          در واقع سود نزدیک 30درصدی دارد نه100مگر اینکه جو کل گروه سیمان تغییر کند
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                            برای کسی خوب است بخرد یک مدت چند سالی نگاه دارد چون کف سهم حوالی پی بر ای4 و در مجامع تا 5 رشد میکند ولی پی بر ای 8دیگر نمی تواند بگیرد که بازدهی 100درصدی داشته باشد
                            پی بر ای همه ی سهمای بازار بیشتر شده و الا اگر شما پی به ای سالهای قبل سهام را در نظر بگیرید بعضی سهمها با پی بر ای 8 و 9 امروز، پارسال و سال قبل از آن پی بر ای 4 داشته اند......پس پی بر ای سالهای قبل ملاک بر خرید امروز نیست....

مطلب بعدی راجع به صادرات سیمان: صادرات یک شمشیر دو لبه است.......از یک نقطه نظر عدم صادرات سیمان برای این سهم یک پوئن مثبت حساب میشود! و اما چرا؟
                            در صورت اجرای فاز بعدی هدفمندی، افزایش حامل های انرزی قطعی است و این تاثیر مستقیمی در سود سازی کارخانه های سیمان خواهد داشت........فروش صرفا داخلی را میتوان با افزایش نرخ محصولات به تعادل رساند اما آیا قیمت صادراتی محصولات هم با توجه به افزایش قیمت حامل های انرژی در داخل میتوان افزایش داد؟.... آیا با افزایش قیمت محصولات خارجی فروش کارخانه های سیمان صادراتی توانایی رقابت با محصولات رقیب را دارند؟پاسخ قویا منفی است......
                            به ویژه اینکه این عدم افزایش قیمت محصولات صادراتی همراه با افت قیمت ارز همراه باشد و مثل سال قبل با دلارهای 3000 تومانی و یا بالاتر از آن تسعیر نگردد......
                            موفق باشید
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                              عجب!
                              جدا این سهم کفش پی بر ای 4 و سقفش پی بر ای 5 است؟
                              در تاریخ 92/09/25 وقتی قیمت سهم 814.9 تومان شد... ای پی اس سهم آن موقع 116.1 تومان بود... با یک ضرب ساده متوجه خواهید شد که پی بر ای 7 گرفته است...
                              الان ای پی اس 93 شرکت 135.8 تومان است... اگر پی بر ای 7 دوباره بگیرد قیمت سهم چقدر می شود؟ قیمت می شود 950 تومان... تازه اگر 110 تومان سودِ نقدی هم حساب کنیم قیمت می شود 1060 تومان...

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

حقوقی امروز و تا این لحظه 50 هزارتا خریده
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X