جالبه که فک نمی کردم فیبوی تایم زوم در موردی هیچ سهمی تا به حال جواب بده... ممنون از دقتتون....
ترید به سبک bourse
Collapse
X
-
احمد جان نرم افزار تکنیکالت چیه؟ رنگاش خیلی قشنگه:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجالبه که فک نمی کردم فیبوی تایم زوم در موردی هیچ سهمی تا به حال جواب بده... ممنون از دقتتون....
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Post
سلام مصطفی جان خوبی داداش ؟ نرم افزار Gannalyst Professional هست البته همون طور که گفتی بیشتر این نرم افزار جنبه کلاسیکی داره بنظر خودم امکانات داینامیک و متا استاک از این بیشتره . ;)
آیا این نرم افزار ها رو میشه براحتی آمی بروکر بدست آورد و دانلود کرد ؟
آیا مث آمی میشه داده های tse client رو توش لود کرد ؟
موارد مزیت هر کدام نسبت به آمی چیه ؟
نظر
-
در اصل توسط Smart پست شده است View Postسلام و خسته نباشید
آیا این نرم افزار ها رو میشه براحتی آمی بروکر بدست آورد و دانلود کرد ؟
آیا مث آمی میشه داده های tse client رو توش لود کرد ؟
موارد مزیت هر کدام نسبت به آمی چیه ؟
سلام دوست عزیز برا دانلود نرم افزار کافیه یه سرچ تو گوگل کنید . من اموزش انتقال دیتا و اندیکاتور مربوطه را هم برا دانلود قرار میدم . در مورد نرم افزار امی بروکر هم تا حالا با امی بروکر کار نکردم و اطلاع زیادی در موردش ندارم ولی در کل فکر میکنم هر نرم افزاری مزیت خاص خودش را داره مثلا نرم افزار گن لست همون طور که از اسمش پیداست تو تئوری گن نرم افزار قدرتمندیه و ابزار های زیادی هم دارذه.
اندیکاتور انتقال دیتا http://uploadtak.com/images/e9821_Live_Chart_Export.rar
اموزش انتقال دیتا http://uploadtak.com/images/j5433________.rar
نظر
-
در اصل توسط Smart پست شده است View Postاین فایل e9821_Live_Chart_Export.rar
توش یه فایل e9821_Live_Chart_Export.ex4 هست چیکارش باید کرد
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postاین اندیکاتور مربوط به انتقال دیتا هست باید اونو تو متاتریدرتون به مسیر MetaTrader - experts - indicators کپی کنید . و بعد رو هر چارتی که خواستید انتقال بدید به نرم افزار اجرا کنید .
این مسیر که معرفی کردید رو من نمیتونم پیدا کنم از مسیری که گفتید مطمئن هستید؟
نظر
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postسلام خدمت دوست گرامی
این مسیر که معرفی کردید رو من نمیتونم پیدا کنم از مسیری که گفتید مطمئن هستید؟
نظر
-
جناب bourse
روند شاخص رو چطور می بینید؟تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Postجناب bourse
روند شاخص رو چطور می بینید؟
نظر
نظر