ترید به سبک bourse

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1346

ثمسکن : بنظرم تو یه بازه 6 ماهه میتونه حداقل 100 درصد باردهی داشته باشه ( نظر شخصی )

نظر

• bourse
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1346

پاسخ : ترید به سبک bourse

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
      با عرض سلام خدمت دوستان عزیز مدتی بود بخاطر پاره ای از مشکلات و عدم دسترسی به اینترنت کمتر در خدمت شما عزیزان بودم . همون طور که بیشتر دوستان اطلاع دارن من بیشتر به صورت long time ترید میکنم هم توی بورس و هم تو فارکس . امروز میخوام با هم چارت وتوشه را بررسی کنیم البته این سهم قبل افزایش سرمایه رو قیمت 180 صفحه اول همین تاپیک معرفی شد . همون طور که مشاهده میکنید تو تایم ماهیانه سقف کانال صعودی به بالا شکسته و قیمت بالای موینگ اوریج 200 روزه قرار گرفته بنظرم این سهم میتونه تو میان مدت 480 و بلند مدت 580 را هم ببینه . سهامداری روی این سهم میتونه بهترین استراژدی ممکن باشه . موفق باشید .

خوب طبق چیزی که پیش بینی میکردم هدف 480 زده شد منتظر هدف 580 تو اینده نزدیک هستم

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

تو حتوکا دنبال فرصت خرید باشید به نظرم تو بازه دو سه ماهه حداقل 50 درصد داره

تو کمتر از دو ماه دوستانی که با ما خرید کردن با افزایش سرمایه ای که سهم داد بالای صد درصد سود کردن .

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

ثمسکن : بنظرم تو یه بازه 6 ماهه میتونه حداقل 100 درصد باردهی داشته باشه ( نظر شخصی )

و اما در مورد ثمسکن بنظرم با توجه به جوی که رو گروه ساختمانی هست خیلی زود تر از هدف ذکر شده تارگت خودشو میزنه .
          سبد فعلی من وتوشه - ثمسکن - قزوین

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

و اما در مورد ثمسکن بنظرم با توجه به جوی که رو گروه ساختمانی هست خیلی زود تر از هدف ذکر شده تارگت خودشو میزنه .
            سبد فعلی من وتوشه - ثمسکن - قزوین
            جناب بورس عزیز
            ممنون از تحلیل خوبتان

بنده 20 درصد سبدم ثمسکن 218 تومانی است
            تارگت سهم را چند میبینید
            بنده دو تارگت 320 و 400 را برای سهم متصور هستم

nav سهم حدود 440 تومان است که اگر با 80 درصد ناو خود معامله شود 350 تومان را خواهد دید !
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              جناب بورس عزیز
              ممنون از تحلیل خوبتان

بنده 20 درصد سبدم ثمسکن 218 تومانی است
              تارگت سهم را چند میبینید
              بنده دو تارگت 320 و 400 را برای سهم متصور هستم

nav سهم حدود 440 تومان است که اگر با 80 درصد ناو خود معامله شود 350 تومان را خواهد دید !

آریو جان تارگتی که فرمودید کاملا درسته منتهی برای یه بازه میان مدت ( 3 ماهه ) بنظر من تو بلند مدت قیمت حول و حوش 600 هم برسه .

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

ثمسکن
                قیمت امروز 270

تارگت اول 420

تارگت دوم 600

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

امروز تک سهم ثمسکن شدم . از نظر نموداری به این سهم خیلی مطمئنم .باید دید تو آینده فاند سهم به کمک تکنیکال میاد یا نه ...

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

واقعا برای فروشنده های این روز های ثمسکن متاسفم کاش یکی از این فروشنده ها میومد اینجا و دلیل فروشش توی این سهم را به ما هم میگفت . من تحلیل بنیادی زیاد نمیدونم فقط همین قدر میدونم که قراره تا آخر امسال دو تا از شرکت های زیر مجموعه ثمسکن وارد فرابورس بشه همچنین سود سازی اصلی این شرکت سه ماهه آخر ساله و الان داره با پی به ای زیر 5 معامله میشه . امروز مجددا یه نگاه گذرا به شاخص انبوه سازی و خود سهم انداختم به جرات میتونم بگم تموم نشونه ها تو گروه ساختمانی و مخصوصا گل سر سبدشون ثمسکن حاکی از صعود شارپ و سود های اقسانه ای هست . امروز نیومدم تحلیل این گروه و سهم را اینجا بزارم تا دوستان را ترغیب به خرید این سهم کنم چون مطمئنم سهم خوب بالاخره راه خودشو پیدا میکنه این تو کاذر 100 تومنی کربن 80 تومنی و وتوشه 200 تومنی بهم ثابت شد . من امروز تحلیل این سهم را اینجا میگذارم تا دوستانی که سهمو دارن این روز ها اسیر بازی حقوقی و احساسات نشن و یکم تو خرید و فروش هاشون بیشتر دقت کنن . همون طور که تو چارت ماهیانه شاخص انبوه سازی مشاهده میکنید مقاومت 5 ساله توی این گروه شکسته شده و این ریزشی که این چند روزه داشتیم پولبک به مقاومت بود که به زودی مجددا روند صعودی شروع میشه .

و اما در مورد ثمسکن همون طور که تو چارت ماهیانه مشاهده میکنید قیمت تقریبا نزدیک 6 سال تو یه موج کارکشن یا اصلاحی بود و بعد از خارج شدن از اون وارد یه منطقه رنج شد که نزدیک 4 سال هم در اون درگیر بود و بالاخره موفق شد امسال با یه کندل شارپ از منطقه رنج رهایی پیدا کنه و وارد یه موج صعودی بشه همین طور موفق شده کانال صعودی خودش را با قدرت به بالا بشکنه که اینم خودش یکی از نشونه های حضور خریدار های پر قدرت توی سهمه .

اگه به مکدی سهم نگاه کنیم متوجه یه تغییر فاز از نزولی به صعودی میشیم که نشون میده روند ایجاد شده ادامه دار هست

و در آخر اگه با استراژدی آقای بیل ویلیامز به چارت نگاه کنیم میبینم که همه اندیکاتور ها حکایت از تغییر روند از نزولی به صعودی داره .

از نظر نموداری دلیل برای رشد این سهم زیاد میبینم مقاومت های بسیار مهمی هم توی سهم شکسته شده خواهشی که از دوستان دارم اینه که اسیر نوسانات سهم نشند و دنبال سود های گنجشک روزی نباشن نظر شخصی من اینه که این سهم اهداف بسیار بالایی در سر داره که تو تصور بازار نمیگنجه . موفق و پرسود باشید .

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

محدوده 250-260 حمایت بسیار معتبر تو ثمسکن هست که امیدوارم از این ناحیه شاهد برگشت سهم باشیم

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

بنظرم فردا شاخص کل از محدوده 81300 واحد بر میگرده

نظر

• mohammad reza66
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 140

سلام بورس عزیز
                          بنظرت ثمسکن تا چه قیمتی میریزه؟
                          ممنون
                          [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

محدوده 250-260 حمایت بسیار معتبر تو ثمسکن هست که امیدوارم از این ناحیه شاهد برگشت سهم باشیم
                            بعد از فروش در 290 (سقف چنگال)...دوباره 225 تومان(کف چنگال) 30 درصد سبد را به ثمسکن اختصاص دادم

bourse جان نظر کارشناسی جدید ندارید؟؟؟

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

بعد از فروش در 290 (سقف چنگال)...دوباره 225 تومان(کف چنگال) 30 درصد سبد را به ثمسکن اختصاص دادم

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

سلام خوبی آریو جان . بنده همچنان معتقدم تو یه بازه 6 ماهه میتونه 500 -600 را ببینه . خدا را شکر یه پول خوب دستم امد این چند روزه از خجالت فروشنده هاش در امدیم ./:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X