کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم امسال همه از منفی های گروههای مختلف استقبال خواهدکرد
دعای شخصی بنده این است هر از چند گاهی این منفی ها در گروههای مختلف اتفاق بیفته تا دوستان بتونن نقدینگی فراهم کنند و با تمام قوا سرمایه گذاری کنند. تا زیانهای سال های قبل جبران بشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نمیخای تحلیلت رو به روز رسانی کنی جناب عابدینی؟ خودرو 300 شد این تحلیلی که انجام دادید fail هست. من گفتم سرو شانه سقف میبینم شما قبول نکردید چرا؟ چون فکر میکردید فقط تحلیل خودتون درسته در حالی که اینطور نیست.
ببینید وقتی با قاطعیت صحبت از حمایت قوی میکنید خیلی از خریداران آماتور به حرف شما اعتماد میکنن و میخرن. کارشون درست نیست ولی میخرن دیگه چاره چیه؟ مسئولیت سیگنال دادن بسیار سنگینه!
لا اقل اگر تحلیلت اشتباه شد بیا و درستش کن! الان یک هفته گذشته از نمودار شما. خودرو یا از 300 برمیگرده یا از 280
احتمال برگشت از 300 بیشتره
#6خودرو...تایم روزانه...انتظار دارم دو سطح حمایتی 1-307تا315....و2-270...بتونه روند پرشتاب اصلاح قیمتی این سهم لیدر خودرویی را متعادل کنه....در صورت افزایش تقاضا به ترتیب اگر از سطح1 برگرددمیتونه طی نوساناتی حداقل تا محدوده380....واگر از محدوده 2برگردد345تا 370 حداقل رشد کند.سعی میشود این سهم مرتب بروزرسانی شود.
#6خودرو...تایم روزانه...انتظار دارم دو سطح حمایتی 1-307تا315....و2-270...بتونه روند پرشتاب اصلاح قیمتی این سهم لیدر خودرویی را متعادل کنه....در صورت افزایش تقاضا به ترتیب اگر از سطح1 برگرددمیتونه طی نوساناتی حداقل تا محدوده380....واگر از محدوده 2برگردد345تا 370 حداقل رشد کند.سعی میشود این سهم مرتب بروزرسانی شود.
من فکر میکنم از سطح 310 یک برگشت کوتاه و نوسانی در حد دو یا سه روز داشته باشیم .....اما برگشت اصلی سهم با یک روند نسبتا قوی احتمالا در سطح دوم یعنی 270 تومان خواهد بود...در سطح دوم شرایط ممنتوم و زمان هم مساعد تر خواهد بود
من فکر میکنم از سطح 310 یک برگشت کوتاه و نوسانی در حد دو یا سه روز داشته باشیم .....اما برگشت اصلی سهم با یک روند نسبتا قوی احتمالا در سطح دوم یعنی 270 تومان خواهد بود...در سطح دوم شرایط ممنتوم و زمان هم مساعد تر خواهد بود
شنبه تقابل خریدار پرقدرت نوسانگیر با فروشنده هیجانیست....از این گروه خمحرکه در لیست خرید رفته و پله اول و دم خریداری شده....20تا30 درصد کوتاه مدت اماده میشند گروه خودرو روی درصدی از پرتفو بدند.
شنبه تقابل خریدار پرقدرت نوسانگیر با فروشنده هیجانیست....از این گروه خمحرکه در لیست خرید رفته و پله اول و دم خریداری شده....20تا30 درصد کوتاه مدت اماده میشند گروه خودرو روی درصدی از پرتفو بدند.
بدون شرح...خمحرکه درصد خوبی از پرتفو در 2 روز کاری گذشته خریداری شد
نظر