ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    منفی روز شنبه حوالی 310 تا 315 تومن روی حمایت مهمی قرار داره،انتظار واکنش مثبت از سوی فعالین بازار نسبت به این قیمت دارم.
    انتظار ندارم قیمت فعلا زیاد بالا بره ،چون اعتقاد دارم هنوز اصلاحشون تموم نشده.
    به مقاومت 350 تومن و 375 تومن نگاه کنید اگر با برخورد به اونها منفی شدید شد احتمالا زیر 310 تومن هم خواهد رفت، قبل از رسیدن به اون مقاومت ها هم منفی بشه ،که دیگه تکلیفش مشخصه.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/23, 08:39.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• پویا سرمایه
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 135

در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Post
      #6خودرو...تایم روزانه...انتظار دارم دو سطح حمایتی 1-307تا315....و2-270...بتونه روند پرشتاب اصلاح قیمتی این سهم لیدر خودرویی را متعادل کنه....در صورت افزایش تقاضا به ترتیب اگر از سطح1 برگرددمیتونه طی نوساناتی حداقل تا محدوده380....واگر از محدوده 2برگردد345تا 370 حداقل رشد کند.سعی میشود این سهم مرتب بروزرسانی شود.

این سطح فعلا کف این ریزش شارپ میتونه باشه...طبق تحلیل میریم جلو تا ببینیم اصلاح فلت هست یا زیگزاگ.

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
        نمیخای تحلیلت رو به روز رسانی کنی جناب عابدینی؟ خودرو 300 شد این تحلیلی که انجام دادید fail هست. من گفتم سرو شانه سقف میبینم شما قبول نکردید چرا؟ چون فکر میکردید فقط تحلیل خودتون درسته در حالی که اینطور نیست.
        ببینید وقتی با قاطعیت صحبت از حمایت قوی میکنید خیلی از خریداران آماتور به حرف شما اعتماد میکنن و میخرن. کارشون درست نیست ولی میخرن دیگه چاره چیه؟ مسئولیت سیگنال دادن بسیار سنگینه!
        لا اقل اگر تحلیلت اشتباه شد بیا و درستش کن! الان یک هفته گذشته از نمودار شما. خودرو یا از 300 برمیگرده یا از 280
        احتمال برگشت از 300 بیشتره
        من هنوزم معتقدم اون سر و شونه شما از اساس اشتباهه . اگه تحلیل من اشتباه بوده دلیل نمیشه این توهم در شما ایجاد بشه نموداری که کشیده بودی درست بوده !

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

تاریخ خبر: 05/02/1395 | ساعت: 13:16|

مدیرعامل شركت مشترك ایران خودرو و پژو انتخاب شد

تهران - ایرنا - مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، «مراد مجلسی» را به عنوان مدیرعامل شركت مشترك ایران خودرو و پژو منصوب كرد.

به گزارش ایرنا از ایران خودرو، براساس مفاد قرارداد میان گروه صنعتی ایران خودرو و

شركت پژو، شركتی مشتركی با سرمایه گذاری برابر(50-50) تاسیس و هر دو سال به صورت متناوب مدیرعامل و ریاست هیات مدیره از طرف ایران خودرو یا پژو انتخاب می شود.
            از دیگر مفاد این قرارداد، صادرات 30 درصد محصولات تولید مشترك و تیراژ تولید در مدت چهار سال از 15 هزار دستگاه به 200 هزار دستگاه افزایش می یابد.

براساس این گزارش، در سوابق مدیریتی «مراد مجلسی» مشاور قائم مقام ارشد مدیرعامل ایران خودرو در امور فنی، تولید و مهندسی محصول و مدیر برند محصولات دیده می شود.
            از دیگر سوابق وی می توان به مدیر مجتمع سواری سازی، عضو هیات مدیره شركت ایران خودرو، معاون طرح و توسعه، مجری پروژه سواری، مدیر كارخانه اتوبوس سازی

و مدیر سازمان مهندسی اشاره كرد.

قائم مقام مدیرعامل شركت كرمان موتور، رئیس هیات مدیره شركت خودروسازان بم، رئیس هیات مدیره شركت كرمان خودرو، رئیس هیات مدیره مهندسی قطعات كرمان

خودرو و رئیس هیات مدیره شركت خودرو سازی راین، از دیگر سوابق وی به شمار می آید.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• خیرالله
              عضو عادی
              • May 2014
              • 114

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
              من هنوزم معتقدم اون سر و شونه شما از اساس اشتباهه . اگه تحلیل من اشتباه بوده دلیل نمیشه این توهم در شما ایجاد بشه نموداری که کشیده بودی درست بوده !
              اینطور نیست آقای عابدینی. نمیگم کم تجربه ای ولی نمودار کم دیدی. الگویی که گفتم سرو شانه کف بود. حالا بگذریم بحث مال گذشته دیگه فایده نداره.
              الان تحلیل من در مورد خودرو این هست که الگوی پروانه تکمیل شد منتها مقاومت های 350 و 380 سرسختانه جلوی قیمت خودرو ایستادند.
              اگر خودرو مجددا اصلاح را ادامه بده روی 300 تومن حمایت داره و 270

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

اینطور نیست آقای عابدینی. نمیگم کم تجربه ای ولی نمودار کم دیدی. الگویی که گفتم سرو شانه کف بود. حالا بگذریم بحث مال گذشته دیگه فایده نداره.
                الان تحلیل من در مورد خودرو این هست که الگوی پروانه تکمیل شد منتها مقاومت های 350 و 380 سرسختانه جلوی قیمت خودرو ایستادند.
                اگر خودرو مجددا اصلاح را ادامه بده روی 300 تومن حمایت داره و 270

من حداقل به اندازه موهای سرتون نمودار دیدم البته اگر کچل نباشید /:.yead.:/ در ضمن اسم اون الگو را هم میگن سر و شونه سقف نه کف ! . ترجیح میدم به احترام خوانندگان این تاپیک این بحثو ادامه ندام .

نظر

• خیرالله
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 114

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                  من حداقل به اندازه موهای سرتون نمودار دیدم البته اگر کچل نباشید /:.yead.:/ در ضمن اسم اون الگو را هم میگن سر و شونه سقف نه کف ! . ترجیح میدم به احترام خوانندگان این تاپیک این بحثو ادامه ندام .
                  من اهل توهین کردن و مسخره کردن کسی نیستم. متاسفانه شان خود را نشان دادید و مطالب شما را هرگز دنبال نخواهم کرد. بخاطر توهین هایی که چه این بار و چه دفعات پیش داشته اید مرتکب حق الناس شده اید.
                  مطمئن باش حق الناس به این راحتی جبران نمیشود. یک حرف را صدبار نمیزنند. اگر بلد نیستی الگو را تشخیص دهی به اشتباه و ضعف خود اعتراف کن نه اینکه دستاویز پیدا کنی برای مسخره کردن دیگران. من دنبال مسخره کردن دیگران و پوشاندن ضعف کار خود با توهین به سایرین نبوده و نخواهم بود.
                  ارزش علمی تاپیک را زیر سوال بردید.
                  شما احترام را بد معنی کرده اید وگرنه با این حرف زشت و گناه نابخشودنی و اهانت به یک مسلمان احترام خوانندگان تاپیک را نادیده گرفتید.
                  شما را به خدا واگذار میکنم.

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

من اهل توهین کردن و مسخره کردن کسی نیستم. متاسفانه شان خود را نشان دادید و مطالب شما را هرگز دنبال نخواهم کرد. بخاطر توهین هایی که چه این بار و چه دفعات پیش داشته اید مرتکب حق الناس شده اید.
                    مطمئن باش حق الناس به این راحتی جبران نمیشود. یک حرف را صدبار نمیزنند. اگر بلد نیستی الگو را تشخیص دهی به اشتباه و ضعف خود اعتراف کن نه اینکه دستاویز پیدا کنی برای مسخره کردن دیگران. من دنبال مسخره کردن دیگران و پوشاندن ضعف کار خود با توهین به سایرین نبوده و نخواهم بود.
                    ارزش علمی تاپیک را زیر سوال بردید.
                    شما احترام را بد معنی کرده اید وگرنه با این حرف زشت و گناه نابخشودنی و اهانت به یک مسلمان احترام خوانندگان تاپیک را نادیده گرفتید.
                    شما را به خدا واگذار میکنم.

من از شما عذر خواهی میکنم اگه ناراحت شدید واقعا فکر نمیکردم یه شوخی کوچیک را توهین تلقی کنید . خواهشا این بحث را همین جا تموم کنید چون هیچ نتیجه ای نداره . سپاس

نظر

• پوریای ولی
                      عضو عادی
                      • Jan 2016
                      • 48

خبرمجمع افزایش سرمایه لازما از تجدید ارزیابی مهر تاییدی بر شایعه دیرو(تمدید افزایش سرمایه از تجدید اریابی) برای ذوب و ایران خودرو و... می باشد

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

توسط معاون صادرات و امور بین المللی:11.20 1395/2/6
                        نحوه حضور ایران خودرو در کشور آذربایجان اعلام شد/ پایگاهی برای صادرات

معاون ایران خودرو با تشریح نحوه راه اندازی سایت مونتاژ در کشور آذبایجان گفت: این کشور به عنوان پایگاه صادراتی ایران خودرو در منطقه و برای

صادرات تولیدات به سایر کشورهای همسایه خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سعید تفضلی درباره تفاهم نامه راه اندازی سایت مونتاژ خودرو سواری ایران خودرو در شهر "نفت چاله" با

سرمایه گذاری جمهوری آذربایجان ( که در حضور وزیر ارتباطات و رئیس کمیسیون اتاق مشترک ایران و آذربایجان و وزیر اقتصاد آذربایجان به امضا

رسیده به ایکوپرس توضیح داد: طبق تفاهم نامه با شرکت آزیوروکار آذربایجان، صادرات محصولات ایران خودرو به آذربایجان به صورت قطعات منفصله

و مونتاژ در این کشور انجام خواهد شد.

به گفته وی در این همکاری ایران خودرو هیچ گونه سرمایه گذاری در آذربایجان انجام نخواهد داد و مشارکت به صورت ارائه خدمات فنی و مهندسی

برای راه اندازی خط مونتاژ خواهد بود.

وی با بیان اینکه مطالعات زیادی روی بازار کشور آذربایجان صورت گرفته، اظهار کرد: محصولات ایران خودرو در بازار آذربایجان شناخته شده هستند و

مردم این کشور خودروهایی مانند سمند، سورن و رانا را به خودروهای چینی ترجیح می دهند. پیش از این هم صادرات ایران خودرو به صورت محصول

آماده و کامل صورت می گرفت و با توجه به استقبالی که مردم آذربایجان از محصولات ایران خودرو داشتند، راه اندازی خط مونتاژ در این کشور برنامه ریزی شد.
                        این مقام مسئول ادامه داد: با راه اندازی خط مونتاژ محصولات ایران خودرو در آذربایجان، ‌این کشور به عنوان پایگاه صادراتی ایران خودرو در منطقه

خواهد بود و تولیدات ایران خودرو از طریق آن به سایر کشورهای همسایه صادر خواهد شد.

تفضلی تولید سمند، سورن و رانا را برنامه تولید در بخش اول همکاری های دو طرف دانست و گفت: طبق مذاکرات صورت گرفته تولید خودروهای

تجاری برای ناوگان حمل و نقل شهری در آذربایجان نیز پیش بینی شده است.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

اطلاعات و صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی شده) شرکت امداد خودرو ايران

12 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 28 درصد افزایش
                          2- سود ناخالص : 21 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 15 درصد افزایش
                          4- سود خالص : 18 درصد افزایش

5- سود محقق شده برای هرسهم در 12 ماهه : ۱۰,۶۹۲,۰۳۳ ریال

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

منفی روز شنبه حوالی 310 تا 315 تومن روی حمایت مهمی قرار داره،انتظار واکنش مثبت از سوی فعالین بازار نسبت به این قیمت دارم.
                            انتظار ندارم قیمت فعلا زیاد بالا بره ،چون اعتقاد دارم هنوز اصلاحشون تموم نشده.
                            به مقاومت 350 تومن و 375 تومن نگاه کنید اگر با برخورد به اونها منفی شدید شد احتمالا زیر 310 تومن هم خواهد رفت، قبل از رسیدن به اون مقاومت ها هم منفی بشه ،که دیگه تکلیفش مشخصه.
                            فعلا سهم در برخورد به اولین مقاومت مهمش روی 350 تومن واکنش منفی از خودش نشون داد،در صورتیکه فردا بخواد به این منفی ،بصورت شدید تا صف فروش ادامه بده، اون وقت احتمال شکسته شدن کف قبلی 315 تومن وجود خواهد داشت.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• پویا سرمایه
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 135

در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Post
                              #6خودرو...تایم روزانه...انتظار دارم دو سطح حمایتی 1-307تا315....و2-270...بتونه روند پرشتاب اصلاح قیمتی این سهم لیدر خودرویی را متعادل کنه....در صورت افزایش تقاضا به ترتیب اگر از سطح1 برگرددمیتونه طی نوساناتی حداقل تا محدوده380....واگر از محدوده 2برگردد345تا 370 حداقل رشد کند.سعی میشود این سهم مرتب بروزرسانی شود.

طبق تحلیل از محدوده1 برگشت کرد...انتظار دارم در 2 روز اینده خودش را تا محدوده 365تا370 برسونه....اونجا دوباره تحلیل جدید میکنم...

نظر

• Alain Delon
                                Banned
                                • Dec 2014
                                • 628

............تکرار........

نظر

در حال کار...
                                X