کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروزخودرو برای کنفرانس 50 درصدبسته شد وتاکنون درسامانه تدان هیچ سئوالی ازایران خودرو پرسیده نشده!
نکته بسیارمهم تراینکه امروزبعدازظهرخودرو دوگزارش الف داد مربوط به نقل وانتقال درون گروهی دارایی ها وهمچنین سهام
که فقط تویکیش سود 1836 میلیاردتومنی به گروه ایران خودرو میرسه!...
باگزارشات الف داده شده به احتمال زیاد سه شنبه (حداکثرچهارشنبه)شاهدبازگشایی بدون دامنه نوسان خودرو خواهیم
بودوبایدببینیم چنددرصدبالاترازقیمت امروز بازگشایی میشه وناظرچیکارمیکنه!...
قبلابه عنوان سهامدارمتوهم! ایران خودرو احتمال پرشدن گپ افزایش سرمایه ورسیدن به قیمت حدود 1100 تومن
تاپایان سال رومطرح کرده بودم (به شرط تداوم شرایط خوب بازار)واین احتمال شایدبرای بعضی دوستان قابل باورداره میشه.
سوالات کنفرانس مربوط به شرکت ایران خودرو
یوسف علی شریفی، مدیرعامل تامین سرمایه کاردان - یکشنبه 18 خرداد 1399 15:03:10 بعد از ظهر
الف)سوالات مربوط به شرکت ایران خودرو
1)با کاهش/افزایش 1000 تومان در قیمت دلار حاشیه سود شرکت چقدر دستخوش تغییر می شود؟
2)میزان بدهی شرکت به هر یک از بانک های کشور را به تفکیک بیان کنید.
3)در حال حاضر روزانه چه تعداد خودرو تولید می شود؟ با توجه به وضعیت کرونا پیش بینی شرکت از تولید خودرو در جاری چقدر است؟
4)چند درصد قطعات لازم جهت تولید خودرو توسط شرکت کروز تامین می شود؟
5) با توجه به تاکیدات مهم مقام معظم رهبری جهت تولید خودرو با مصرف سوخت پایین، برنامه پیش روی شرکت برای رسیدن به این مهم چیست؟
6)زمان تقریبی عرضه سهام خودروسازان در بانک پارسیان را لطفا بیان کنید.
7)با توجه به شرایط بازار سرمایه، آیا عرضه اولیه شرکت سرمایه گذاری سمند در دستور کار قراردارد؟
8) میزان تعهدات باقی مانده در اعطای خودرو به مشتریان در حال حاضر چقدر است؟
9)با توجه به خروج آمریکا از برجام و عدم تعهد شرکتهای اروپایی در قراردادهای خود، آیا بندی در قراردادها مبنی بر جبران خسارت دیده شده بود؟
10)سهم ایران خودرو و شرکت های تابعه از اختصاص یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی چقدر است؟
11) برنامه شرکت برای بهبود قیمت گذاری و حذف فاصله قیمت کارخانه و حاشیه بازار را بیان کنید.
ب) لطفا در مورد شرکت ایران خودرو دیزل به سوالات زیر پاسخ دهید.
11) آیا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی یا آورده نقدی و مطالبات یا ترکیبی از این دو در دستور کار شرکت جهت خروج از ماده 141 قراردارد؟
12) راهکارهای مدنظر برای پوشش هزینه های مالی این شرکت را که پایه و اساس عدم شناسایی زیان در سال های آتی است، بیان بفرمایید.
13)آخرین وضعیت نوسازی ناوگان تجاری و سهم شرکت ایران خودرو دیزل را به تفصیل بیان کنید. آیا با تولید 35000 خودرو تجاری و سنگین توسط این شرکت تا پایان سال 1400، شرکت به سود خالص خواهد رسید.
14) با توجه به برنامه های احتمالی پیش رو از جمله نوسازی ناوگان تجاری و پوشش هزینه های مالی که می تواند منجر به کاهش زیان و رسیدن به سود شود، آیا برای ارتقای نماد شرکت به بازار فرابورس اقداماتی صورت خواهد پذیرفت؟
ج) باتوجه به مالکیت شرکت تعاونی اعتبار کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو در شرکت سرمایه گذاری سلیم، لطفا به سوالات زیر در مورد این شرکت پاسخ بدهید.
15) سود خالص شرکت را در طی سالهای گذشته در جدول زیر کامل کنید.
سال 1393 سال 1394 سال 1395 سال 1396 سال 1397 سال 1398
16)آخرین صورت وضعیت پرتفوی بورسی شرکت را مطابق با جدول زیر تکمیل کنید.
ردیف نام شرکت تعداد سهام بهای تمام شده آخرین تاریخ خرید شرکت
17)آخرین صورت وضعیت پرتفوی غیر بورسی شرکت را بیان کنید.
18)با توجه به وضعیت بازار سرمایه، آیا عرضه اولیه شرکت در دستور کار قرار دارد؟
19)سود انباشته شرکت طی آخرین صورت مالی را بیان کنید.
سلام وتبریک به همه عزیزان سهامدارایران خودرو...
قبلا درپستهای زیادی دلایل ارزندگی ایران خودرو روذکرکردم و همچنان بدون فروش یک سهم 90 درصدسبدم ایران خودروست.
تصمیم به خریدوفروش دوستان درهرقیمتی قابل احترامه وامیدوارم دوستانی که امروزیاقبلا خودرو روفروختن درسهم های
دیگه به سودخوبی برسن اماتصمیم شخصی من ادامه سهامداری باخودروست.
درمرحله اول تا حدود 500 تومن وارزش بازار حدود 150 هزارمیلیاردی باخودرو میمونم
وبعدباتوجه به جوبازاروگروه وخبرهاوگزارشهای ایران خودرو
واگه سهم بهتری برای جایگزینی پیدانکنم تامرحله دوم یعنی پرشدن گپ افزایش سرمایه
ورسیدن به حدود قیمت 1100 تومن باهاش خواهم موند...
طی یکسال گذشته دو سهم خودرو و دی روبابررسی وتحلیل زیاد برای سهامداری انتخاب کرده وازانتخابم کاملا راضیم...
بهترین سودها رو میشه باانتخاب آگاهانه وبابررسی وتحلیل دقیق سهام و خریددرنقطه مناسب وسپس صبوری
ودوری ازرفتارهای هیجانی کسب کرد...
قبلا درپستهای زیادی دلایل ارزندگی ایران خودرو روذکرکردم و همچنان بدون فروش یک سهم 90 درصدسبدم ایران خودروست.
تصمیم به خریدوفروش دوستان درهرقیمتی قابل احترامه وامیدوارم دوستانی که امروزیاقبلا خودرو روفروختن درسهم های
طی یکسال گذشته دو سهم خودرو و دی روبابررسی وتحلیل زیاد برای سهامداری انتخاب کرده وازانتخابم کاملا راضیم...
بهترین سودها رو میشه باانتخاب آگاهانه وبابررسی وتحلیل دقیق سهام و خریددرنقطه مناسب وسپس صبوری
سلام آقا اشکان
بهتون تبریک می گم بابت تحلیلهای درستتون از خودرو ! انصافا نتایج تحقق یافته با تحلیل هاتون مطابقت دارد .
بنده اگر در گذشته تحلیلهاتون را زیر سوال بردم و یا مطلبی از بنده باعث ناراحتی اتان شده است پوزش می طلبم
موفق و سلامت باشد .
اشکان عزیز
خودرو که به 1100 برسه خودت میایی همینجا و با اطلاعات جدیدتر و داده های بروز شده تارگت رو بالاتر میبری.
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
امروز پرقدرت معامله شد و حتی میتونم بگم فراتر از تصور خودم بود، و براحتی صف خرید سنگین روی ۳۲۰ تومان با عرضه های قطره چکانی!!
ارزش روز خودرو امروز ۲ تیر ۱۳۹۹ شد ۹۶ هزار میلیارد تومان...
بگمان من خودرو در بازه بالای دو سال هدف 2800تومنی داره.البته با اعمال افزایش سرمایه این عدد تغییر خواهد کرد ولی بازدهی همون مقدار خواهد بود.
من اعتقاد دارم آینده از آن گروه خودروست.
17تیر 98
............
سلام بر سجاد خان عزیز..
هر جا هستید تندرست باشید و کامروا....
من و خیلی ها از تحلیل های شما سودهای خوبی کردیم...
از خواندن تحلیل سهامی هم که نتوانستم بخرم لذت بردم و آموختم...
نظر