ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

بگمان من خودرو در بازه بالای دو سال هدف 2800تومنی داره.البته با اعمال افزایش سرمایه این عدد تغییر خواهد کرد ولی بازدهی همون مقدار خواهد بود.
    من اعتقاد دارم آینده از آن گروه خودروست.
    17تیر 98
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

فروشنده های عزیز رک بگم هیچ غلطی نمیتونید بکنید.
      زمان نشون خواهد داد کی برنده هست من یا شمای فروشنده؟
      وای به روزی که اخبار خودرو بیرون بیاد.اون روز،روز پاداش سهامداریست.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

اشتباه برداشت نکنید این پست های من تبلیغاتی نیست.
        این پست های من برای اون سهامداران جزء هست که مردد هستند که با سهم بمونند یا بفروشند.
        من با ارسال این پست ها به اونا روحیه میدم ارزش این پست ها هر کدومش بالای چند میلیارد تومنه.
        کمتر تحلیلگری هم میاد روی سهام زیان ده این چنین قاطعانه نظر بده، اصولا بخواهید عیار یه تحلیلگر رو بفهمید ازش بخواهید روی سهام زیان ده نظر بده و پس از چند ماه ببینید نتیجه تحلیلش با روند سهم چطور بوده؟
        من میتونم لم بدم و سهامداریم رو بکنم ولی فکر میکنم باید در برخی جاها پست بزنم.
        البته اخیرا پس از 13 سال پست فرستادن و نظر دادن و تحلیل گذاشتن دست راستم درد شدیدی گرفته طوریکه نمیتونم با دستم راستم جسم سنگین بردارم ولی خب دیگه معتاد نوشتن شدیم رفته.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/07/09, 08:48.

نظر

• ارادت
          عضو فعال
          • Jul 2017
          • 2268

هرزمان نوشته های شمارو میبینم یادمو شکربن 300 میافته...که مثل خودرو ازش میگفتین واینکه الان کسی بهش نگاه نمیکنه و.......امیدوارم اشتباه نکرده باشم

نظر

• رامین حیاتی
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1321

اگر تحصیلات خودرویی داشته باشید واخبارش رو دنبال کنید خودروسازی امسال دست وپا شکسته سعی در تولید دارند ولی هزینه زیادی روی تولید محصولات جدید وتوسعه اونها داره انجام میده که بتونه جواب گوی بازار باش سال اینده سال خوبی برای خودروسازان هست
            همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• Dext3R
              عضو فعال
              • Oct 2018
              • 335

دیروز جهانگیری میگفت دست به دامن دانشگاهیا شدیم که وضع دو خودرو سازو تغییر بدیم. زیرزبونی داشت میگفت که جفتشون ورشکسته هستن. خب شرکتی که به اندازه قیمت سهمش زیان بده بیشتر ازین نمیشه ازش انتظار داشت.
              بنظرم هردو تو منجلاب گیر کردن و به همین زودیا بیرون نمیان. الکی سرمایتونو هدر ندین تو این خودرویی های آشغال.

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

دولت نیاز به پول این سهم داره
                این گروه و صنعتش هم برای بورس و هم اقتصاد یه جورهای رو کم کنی تحریم هاست
                حدود اخر ماه طبق رسم هر ساله مجمع این شرکت
                تکلیف روند مشخص میشود
                هیچ گروهی قدرت سبز نگه داشتن بورس را ندارد جز خودرو
                به قول معروف با روند ها دوست باشیم
                در بورس مهم سود کردن است نه زیر و کردن صورت های تقلبی
                تعصبی روی این سهم ندارم اما قرار هم نیست از سود رشدی ان هم چشم پوشی کنم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

تعجبی نداره که ایران ما به چنین روزی افتاده،وقتی درصد قابل توجهی بجای تلاش برای موفقیت،از صبح تا شب آرزوی زمین خوردن افراد موفق رو دارند.
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/07/10, 06:31.

نظر

• محمدیان50
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 822

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    اشتباه برداشت نکنید این پست های من تبلیغاتی نیست.
                    این پست های من برای اون سهامداران جزء هست که مردد هستند که با سهم بمونند یا بفروشند.
                    من با ارسال این پست ها به اونا روحیه میدم ارزش این پست ها هر کدومش بالای چند میلیارد تومنه.
                    کمتر تحلیلگری هم میاد روی سهام زیان ده این چنین قاطعانه نظر بده، اصولا بخواهید عیار یه تحلیلگر رو بفهمید ازش بخواهید روی سهام زیان ده نظر بده و پس از چند ماه ببینید نتیجه تحلیلش با روند سهم چطور بوده؟
                    من میتونم لم بدم و سهامداریم رو بکنم ولی فکر میکنم باید در برخی جاها پست بزنم.
                    البته اخیرا پس از 13 سال پست فرستادن و نظر دادن و تحلیل گذاشتن دست راستم درد شدیدی گرفته طوریکه نمیتونم با دستم راستم جسم سنگین بردارم ولی خب دیگه معتاد نوشتن شدیم رفته.
                    .....................

سلام و آرزوی تندرستی و شفای عاجل دوست عزیز.

نیت خیر شما در معرفی سهام و دادن روحیه به سهامداران مردد و دو دل

هرکسی که پست ها و سهام شما را پیگیری می کند برایش مثل روز

مشخص است.
                    لطفا بنویسید تا هرکس ارزش تحلیلگری چون شما را می داند

از آن بهره مند گردد. دیگران هرچه می خواهند بگویند شما توجهی نکنید.

با آرزوی سلامتی برای شما و عزیزانتان.
                    ارادتمند شما محمدیان سهامدار خرد.

نظر

• رامین حیاتی
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1321

از دیدگاه فاندامنتال بخای نگاه کنی خب این سهم ضرر ده هست منتها این صورت های ارائه شده به نظر من کاملا دروغین هست چرا که در این تورم اینها پول هنگفتی به جیب زدند ماشینی که با دلار 4000 تومنی تولید کرده بودند رو چند برابر قیمت تحویل مشتری دادند فکرشو کنید چندین هزار دستگاه پژو وسمند با قیمت بین 30 تا 32 باید تحویل میدادی اما فروختی 80 تومن
                      منتها با دادن یه گزارش سوری روی کدال همه چیز ماسمالی شد هیچ شفاف سازی هم صورت نگرفت

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

خب صف خرید مبارک همه سهامداران /:.rolleyessmileyani

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                          خب صف خرید مبارک همه سهامداران /:.rolleyessmileyani
                          خوبه خودرو سهم کوچیکی نیست وگرنه اتهام میزدند خودت صف خریدش کردی تا سهامت رو به مردم قالب کنی!!!
                          آینده نشان خواهد داد که خودرو چه قیمت هایی خواهد دید و ناباوران رشد قیمت این روزهای خودرو ،پشیمانان آن روزها خواهند بود.
                          یه مسئله دیگه اینکه هر کسی اعتقاد داره پشت نظرهای من تحلیلی وجود نداره یا چیزی از بورس نمیدونه یا حسوده.چطور میشه من صدها سهم رو در طول این سالیان در کف یا سقف قیمت و چند روز مانده به شروع روند پیش بینی صعود یا نزول کنم در حالیکه تحلیلی پشت اون وجود نداشته باشه؟ مگه چنین چیزی میشه؟ آیا اصلا این کار شدنیست؟!
                          ولله انصاف هم چیز خوبیه.

نظر

• ارادت
                            عضو فعال
                            • Jul 2017
                            • 2268

سلام....قصد جسارت ندارم.به عنوان یک فرد عادی فکر میکنم اگه بجای جبهه گیری و پاسخگویی در مورد منتقدین خودتون فقط علت خرید و تحلیل ارائه کنید نوشته های شما بیشتر به دل میشینه...حتی اگه قصد اذیت خراب کردن شما و.....رو داشته باشن.بنظر حقیر اصلا لزومی نداره که تحت تاثیر منتقدین یا مخالفین یا نظرات مخالف خودتون قرار بگیرین که هم خودتون رو ناراحت می‌کنید و هم تحلیلها و نوشته های قشنگ شما در لابلای این پاسخگویی ها به دوستان کمرنگ تر میشه....

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

جناب آروم بورس عزیز..
                              تحلیل های شما خیلی خیلی خوبه..
                              عذر میخوام که رک حرف میزنم.خودت هم میدونی ترک زبانها مص مص نمی کنن مصطفی را میگن و تمام..
                              هدف شما سود رساندن به سایرین هست.وقتی در مورد سهم یقین پیدا می کنین که رشد می کند.دوست دارین سایرین هم سود ببرند و این کار شما قابل تحسین هست..اما وقتی تاکید میکنید که بخرین.اینجا کار خراب میشه چرا؟
                              بعضی ها قصد تخریب شما را دارند.برخی دیگر ظرفیت ضرر ۵ درصدی را هم ندارند.فکر می کنن شما که تاکید دارین بالا میره.جماعت احساس میکنن از فردای روزی که می خرند سهم بایست روزی ۵ مثبت کامل بخوره..
                              بنده کوچکتر از آن هستم که به شما ایراد بگیرم.
                              اما چه خوب هست که سهم را که معرفی می کنید بگین که سهم را خریدم.مطمئن باشید کسانی که به شما و تحلیل تان ایمان دارند حتما خواهند خرید...
                              بعضی ها دوست ندارند سود کنند.این دیگه به خودشان بستگی داره.
                              همیشه از تحلیل های شما استفاده نمودم و استفاده هم خواهم کرد.
                              البته جسارت بنده را به بزرگی خودتان ببخشید قارداش
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                                سلام....قصد جسارت ندارم.به عنوان یک فرد عادی فکر میکنم اگه بجای جبهه گیری و پاسخگویی در مورد منتقدین خودتون فقط علت خرید و تحلیل ارائه کنید نوشته های شما بیشتر به دل میشینه...حتی اگه قصد اذیت خراب کردن شما و.....رو داشته باشن.بنظر حقیر اصلا لزومی نداره که تحت تاثیر منتقدین یا مخالفین یا نظرات مخالف خودتون قرار بگیرین که هم خودتون رو ناراحت می‌کنید و هم تحلیلها و نوشته های قشنگ شما در لابلای این پاسخگویی ها به دوستان کمرنگ تر میشه....
                                درود بر شما وسپاس از پست زیبای شما
                                در مورد عدم ارائه تحلیل فقط اینم رو بگم که اگه قرار باشه من دلیل خرید یا فروش را بگم باید یه بیست خط حداقل بنویسم و توضیح بدم .چون مواردی گفته میشه که ممکنه برخی ها اصلا متوجه نشند جریان چیه و سوال پشت سوال بیاد.
                                اما مطمئن باشید من تا یه سهمی رو مطمئن نشم که در آینده نزدیک روند نمیگیره،نظر صعودی یا نزولی نمیدم.اگر سهم رو گفتم مطمئن باشید که حتما در اینده نزدیک برابر نظر من یه حرکتی خواهد کرد .حالا اینکه من تحلیلی نمینویسم بیشتر بخاطر طولانی بودن تحلیل هست و عدم حوصله برای نوشتنش هست.

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                جناب آروم بورس عزیز..
                                تحلیل های شما خیلی خیلی خوبه..
                                عذر میخوام که رک حرف میزنم.خودت هم میدونی ترک زبانها مص مص نمی کنن مصطفی را میگن و تمام..
                                هدف شما سود رساندن به سایرین هست.وقتی در مورد سهم یقین پیدا می کنین که رشد می کند.دوست دارین سایرین هم سود ببرند و این کار شما قابل تحسین هست..اما وقتی تاکید میکنید که بخرین.اینجا کار خراب میشه چرا؟
                                بعضی ها قصد تخریب شما را دارند.برخی دیگر ظرفیت ضرر ۵ درصدی را هم ندارند.فکر می کنن شما که تاکید دارین بالا میره.جماعت احساس میکنن از فردای روزی که می خرند سهم بایست روزی ۵ مثبت کامل بخوره..
                                بنده کوچکتر از آن هستم که به شما ایراد بگیرم.
                                اما چه خوب هست که سهم را که معرفی می کنید بگین که سهم را خریدم.مطمئن باشید کسانی که به شما و تحلیل تان ایمان دارند حتما خواهند خرید...
                                بعضی ها دوست ندارند سود کنند.این دیگه به خودشان بستگی داره.
                                همیشه از تحلیل های شما استفاده نمودم و استفاده هم خواهم کرد.
                                البته جسارت بنده را به بزرگی خودتان ببخشید قارداش
                                درود بر شما نامحدود سابق و گاردنر فعلی.بنظر من یه اسم ایرانی پیدا کنی بهتره.نه نامحدود خوب بود نه اسم فعلی.یه اسم با مصممای ایرانی پیدا کن.خودت از این بورس باز سیاهپوست سرتری.
                                در مورد پست تون باید بگم من هیچ وقت نگفتم الان بخرید که از فردا هر روز 5 یا 10 درصد خواهد خورد.
                                اتفاقا من در بیشتر تحلیل ها نوشتم که پرنوسان بالا خواهد رفت یا اینکه صبور باشید یا با صبر و حوصله سهامداری کنید.البته این جملات رو همینجوری نمیگم تمامی این جملات رو که میگم حاصل برداشت هایی هست که از نمودار بدست میارم که مثلا این سهم بالا خواهد رفت ولی پرنوسان یا این سهم یه مدتی در این قیمت ها بازی خواهد کرد یا ممکنه شارپ بالا بره.تمامی اینا در تکنیکال نمودارها نهفته هست و یه چارتیست با کمی دقت میتونه شکل موج های صعودی یا نزولی پیش رو پیش بینی کنه که پرنوسان بالا پایین خواهد شد یا شارپ.
                                اما در مورد تاکید بر خرید،من بیشتر تاکید در جاهایی کرده ام که فکر کردم ممکنه سهامدار تحت تاثیر جو موجود بخواد تصمیمات هیجانی بگیره.
                                اما در مورد تحمل نداشتن برخی ها برای ضرر 5 درصدی باید بگم گه تکلیف اونا مشخصه،اونا برای سود کردن نیومدن برای رویا پردازی و گیم بازی به بازار بورس اومدند.در بازار بورس اصل اول اینه که سهامداری کنی حداقل برای سه ماه.وقتی شما در یه روند صعودی متوسط خرید میکنید برای بیشتر سود کردن باید زمان بذارید.هی از این شاخه به اون شاخه بپری فقط برای کارگزاری سود رساندی تا خودت.من الان مثلا کفرا برام 155 تومن تموم شده اونم در 18 ماه سهامداری الان 1640 تومنه.تمامی سودهایی هم که از مجامعش گرفتم آوردم بازار بورس و اونا رو هم سهامداری کردم و حداقل در اونا هم بالای 100درصد در سودم.
                                بازار بورس ایران میان مدت هست هر کسی بفکر اینه که هر سهمی بالا میره اینو باید بخره و از هر کدام از سهام یه 5 -10 درصدی بگیره،روش معاملاتیش برای رسیدن به سودهای گنده درست نیست و ممکنه برای رسیدن به سود 100 درصدی یه ده معامله عوض کنه و اون وقت سرمایه خودش رو بیشتر در معرض زیان و خطر قرار میده.
                                ضمن اینکه هر تحلیلگری بجای سهامداری در سهام دارای روند صعودی ،توصیه کنه که نوسان ده بیست درصدی بگیرید بدونید که اون شخص روند میان مدت و بلند مدت سهم رو نتونسته تشخیص بده.از نظر من ما اصلا در بازار بورس نوسانگیر کوتاه مدت نداریم نوسانگیری کوتاه مدت یه چیزیه برای سرگرم شدن جوان هایی که اندک سرمایه ای دارند همین.
                                سود در کلیه بازارهای بورس دنیا در سهامداری میان مدت و بلند مدت هست.یعنی چه از این سهم ده درصد بگیری سریع بری روی اون سهم یه ده درصد هم بگیری بعدش در معامله سوم یه ده درصد زیان بذاری تمامی سود در دو معامله گذشته دود شه بره هوا.معنی نداره.
                                در مورد مخالفین هم باید بگم کاش مخالفین من باسواد بودند ولی حیف که بی سوادند وگرنه با من مخالفتی نمیکردند و میرفتند سهامی که من میگم رو بررسی تحلیلی میکردند.
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/07/11, 09:36.

نظر

در حال کار...
                                X