ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

برای همه صف خرید نشدن خودرو جای سوال بود
    و اینکه قدرت فروشنده بیشتر بود
    کلا خبری که در خصوص تایید کلیت طرح فروش خودرو در کمیسیون مطرح شد
    با تابلوی امروز گروه خودرویی همخوانی نداشت
    خصوصا که این گروه شدیدا رانتی هستن و همیشه از روز قبل از این اخبار مطلع میشن
    حالا بازم صبر میکنیم تا معاملات فردا را رصد کنیم شاید چیزی از این گروه بیرون آمد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• وحید خزایی
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 1260

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
      ای ناقلا!...شما که قبلافروختی ودیروز وقبل ازاینکه امروزبوی خالی کردن بده گفتین تک سهم حکشتی شدین...سلامت باشی وپرسود...
      من تک سهم نوسانی کار میکنم.... یه ده درصد خودرو گرفتم خالی کردم.... مجدد چهارشنبه حکشتی خریدم امروز دادم به صف.... فردا اگه خساپا بدن تو منفی میخرم تو مثبت رد میکنم....
      بازار ما شده نوسان فقط...... تا آخر سال بیست تا سه درصد نوسان بگیرم ما را بس ست...

نظر

• وحید خزایی
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 1260

یه چند روزی میشه خودرو حالش خوب نیست.... من نمیتونم بپذیرم ،فملی صف خرید باشه،شتران صف خرید ،ولی خودرو طرفای دو و سه مثبت معامله شه....

نظر

• وحید خزایی
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 1260

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
          یه چند روزی میشه خودرو حالش خوب نیست.... من نمیتونم بپذیرم ،فملی صف خرید باشه،شتران صف خرید ،ولی خودرو طرفای دو و سه مثبت معامله شه....
          نکته بعد من کوچیک همه سهامداری خودرو هم هستم... خودم هم تا چند روز پیش داشتمش فقط جابجا کردم.... بالای 350 تثبت شه میشه به ورود مجدد بهش فکر کرد...

نظر

• اشکان2010
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 684

وحیدعزیز جمله تون که بارنگ قرمرمشخص کردم قطعااشتباهه وبرعکس چندروزیه حال خودرو خوب شده...
            بهتره منصفانه وبراساس واقعیتهای تابلو معا ملات نظربدیم...
            البته فعلاپرچم لیدری روداده به سایپا ومعاملات فرداش به روندمعاملات سایپابستگی زیادی خواهدداشت
            ولی حدسم اینه که درمجموع مثبت بسته بشه یاحداقل سیگنال واضحی برای ادامه صعودش روشاهدباشیم...
            گروه های دیگه به طورمقطعی ممکنه کمی بهترمعامله بشن ولی دریازه چندماهه تا یکساله همچنان
            گروه خودرو وسهم های مهمش خودرو وخساپا بازدهی بهتری داشته وبیشترمواقع لیدربازارخواهندبود...

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
              وحیدعزیز جمله تون که بارنگ قرمرمشخص کردم قطعااشتباهه وبرعکس چندروزیه حال خودرو خوب شده...
              بهتره منصفانه وبراساس واقعیتهای تابلو معا ملات نظربدیم...
              البته فعلاپرچم لیدری روداده به سایپا ومعاملات فرداش به روندمعاملات سایپابستگی زیادی خواهدداشت
              ولی حدسم اینه که درمجموع مثبت بسته بشه یاحداقل سیگنال واضحی برای ادامه صعودش روشاهدباشیم...
              گروه های دیگه به طورمقطعی ممکنه کمی بهترمعامله بشن ولی دریازه چندماهه تا یکساله همچنان
              گروه خودرو وسهم های مهمش خودرو وخساپا بازدهی بهتری داشته وبیشترمواقع لیدربازارخواهندبود...
              استاد سهم های خودرویی شمایی ووو قطعا این سهم ها رو بهتر از هر کسی میشناسی....خیلی از سودهایی که از این گروه گرفتم +دی مدیون خودتم....

نظر

• نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

معاملات چشم‌نواز خودرو روی ۳۶۸ تومان...
                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

بعد از مدتها بالاخره اینجور معاملاتی رو با چنین حجم خریدی دیدم، به راحتی در مثبت ۵، ده بیست میلیون سهم خرید می شد در کسری از ثانیه!

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    برای همه صف خرید نشدن خودرو جای سوال بود
                    و اینکه قدرت فروشنده بیشتر بود
                    کلا خبری که در خصوص تایید کلیت طرح فروش خودرو در کمیسیون مطرح شد
                    با تابلوی امروز گروه خودرویی همخوانی نداشت
                    خصوصا که این گروه شدیدا رانتی هستن و همیشه از روز قبل از این اخبار مطلع میشن
                    حالا بازم صبر میکنیم تا معاملات فردا را رصد کنیم شاید چیزی از این گروه بیرون آمد
                    تا اینجا این گروه عالی بودن
                    البته صف خرید خودرو هنوز جوندار نیست و دلیل اونم نمیدونم که چرا خساپا 700 میلیون صف خریده و این 250 میلیون صف داره وبیشترم نمیشه
                    امروزم اگر خودرو 2 میلیارد حجم بزنه وبا صف خرید بالای 500 میلیون بسته بشه مجدد لیدری را از خساپا پس میگیره
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

مهم برای #خودرو
                      شرکت نگار نصر سهم از زیر مجموعه های ایران خودرو در 6 ماهه با سود های متفرقه به سود خالص 810 میلیارد ریالی رسیده است
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

باز هم حجم میلیاردی در خودرو و در سقف قیمت.

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11250

چشم نواز معامله میشه
                          فعلا با خساپا همراه هستیم اما جذابیت منحصربه فردی خودرو داره

نظر

• وحید خزایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 1260

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            چشم نواز معامله میشه
                            فعلا با خساپا همراه هستیم اما جذابیت منحصربه فردی خودرو داره
                            این فروشنده های هزار میلیاردی از کجا میان روی سهم؟ هدفشون چیه؟ محسن جان تحلیلت از فروشنده های سهم چیه که از رو نمیرن؟؟

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

این فروشنده های هزار میلیاردی از کجا میان روی سهم؟ هدفشون چیه؟ محسن جان تحلیلت از فروشنده های سهم چیه که از رو نمیرن؟؟
                              درود برشما
                              سهم پرحجم بالابره روندش مستحکم تر وپایدارتر خواهد بود
                              برخلاف رالی ابتدای سال که در بسیاری از روزها حجم معاملات سهم زیر100میل بوده ... حجم های این روزها لازمه تثبیت روند هست

خودرو در حال نزدیکی به390 سقف 2-3هفته قبل هست و برای عبور از این سطح نیاز به حجم های سنگین داره .

نظر

• Mehrsana
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1191

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                درود برشما
                                سهم پرحجم بالابره روندش مستحکم تر وپایدارتر خواهد بود
                                برخلاف رالی ابتدای سال که در بسیاری از روزها حجم معاملات سهم زیر100میل بوده ... حجم های این روزها لازمه تثبیت روند هست

خودرو در حال نزدیکی به390 سقف 2-3هفته قبل هست و برای عبور از این سطح نیاز به حجم های سنگین داره .
                                از یه طرف برای ادامه روند صعودی شاخص شکستن این محدوده برای خودرو واجبه از سوی دیگه سهم خودرو با توجه به قیمت سایر سهام بنیادی بازار اصلاً توجیه خرید نداره. خودروی 400 تومنی با کلی زیان و بدون چشم انداز تقسیم سود حداقل تا دو سال آینده با فرض عرضه خودرو در بورس و گرفتن حاشیه سود حداقل 10 درصدی خریدنی نیست! من از قبل افزایش سرمایه سهمو دارم و حتی 800 تومنم نفروختم چون فکر میکردم گپ افزایش سرمایه رو پر میکنه اما الان با شرایط کنونی (بایدن، ریزش بازار، سود بانکی و....) ماکزیمم قیمت خودرو رو 500 تومن تخمین میزنم! امروز بخش عمده سهامم رو فروشنده هستم

نظر

در حال کار...
                                X