ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nahamya
    عضو فعال
    • May 2014
    • 629

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
    سلام
    با احترام به نظر دوستان ، به نظر منم خودرو 235 رو نمیتونه بزنه حداقل تو چند روز اینده
    اصلا بازار قرار نیست جایی بره که بخواد بدون خودرو باشه
    سهمای بزرگ مثل فملی ، فولاد ، شبندر مستعد اصلاح بیشتر هستند فقط این دستکاری بازار یکم پیش بینی رو سخت کرده
    ببینیم چی میشه ......

خوبی این سایت اینه که مطالب قبلی به راحتی قابل دیدنه
    من گفتم از چند وقت پیش نظرم روی اصلاح بیشتر بوده و گوشزد هم میکردم

تاریخ ها رو نگاه کنید ، این پست اولم اینجا دقیقا مال 20 اذر بوده که خودرو کندل سقف زده روی حدود 225 تومن
    و فولاد و فملی و شبندر و خودرو همگی بین 5 تا 15 درصد اصلاح کردن

کسی اونجا میفروخت الان هم بخره تو سوده

و مطلب دیگه هنر اینه که همیشه تحلیل رو بروز کنیم هدف ما کسب سوده نه پافشاری روی یک حرف
    دیدم شرایط مناسبه برای نوسان خریدم و نذاشتم چند روز دیگه بیان بالا که معما برای همه حل شد بگم خریدم

کسی اونروز خودرو روی 225 تومن جو مثبت برای خرید میداد باید مواخذه بشه یا من که دقیقا عکسشو گفتم
    impulsive_wave

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
      قصدم گفتم گفتم نیست
      صرفا نیتم برای جلوگیری از خرید هیجانی دوستانه ولو اینکه یک نفرتاثیر بگیره
      متاسفانه پول های کلانی رو صرف حمایت بی اساس از سهما میکنن مثل شبندر روی 600
      ولی همونطور که فولاد هزارتومن رو شکست و شستا 1100 رو شکست و .... شبندر هم میشکنه

خودروییا زیر کف برن اونجا برای خرید مناسبن
      اینم بالا بیار.
      28 آذر این پست ارسال شده
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• nahamya
        عضو فعال
        • May 2014
        • 629

حرف آخر
        من بالاتر گفتم که اصلاح بیشتر داریم هرکی هم فروخت امروز خریده باشه ضرر نکرده حداکثر پول کارمزد کارگزاری رو داده درصورتی که چند درصد به نفعش هم شده

این نکته رو دوست دارم همه دقت کنن
        حتی اساتید بزرگ تکنیکال دیدم میگن سهمی رو بفروشین 20 درصد برای اصلاح جا داره سهم از وسط راه برمیگرده و میره 20 درصد بالاتر از قیمت فروششون تازه میگن تریگر خرید داده
        و تحلیل قبل فیل شده و بخرید و برعکسش ...

شما میگین مگه بدهکار کارگزای هستیم که بهش کارمزد بدیم اتفاقا حرف غلطی هست شما ممکنه یه سهم رو بفروشی و ببینی اشتباه کردی اگر سریع بخری و بره بالا هنره
        نه اینکه بگی من فروختم فعلا صبر میکنم و سهم چند درصد بره بالا و فرصت از دست بره

من قبل از اینکه دیر بشه پیام گذاشتم و گفتم خودرو خریدم و بالاداریم یعنی هنوز از قیمت فروش کسی که فروخته بالاتر که نرفته هیچ پایین تر هم هست

برای کسب سود باید منعطف باشیم نه اینکه روی حرف و تحلیلمون بمونیم و پافشاری کنیم
        من فولاد رو گفتم حد ضرر هزارتومن ولی دو تا کندلی که خوب زد تحلیل رو فیل کرد و اتفاقا برای خرید مناسب شد

در کل هیچ کس از ذات ادم ها مخصوصا تو این فضاها خبر نداره ، من نیتم خیر بوده و هست
        اینجا ای دی ده تا ستاره هم داشته باشه به چه درد میخوره ، اهرم سودمون زیاد میشه ؟؟
        اصلا یه ای دی به چه درد میخوره تو سایت مجازی که بخواد دیده بشه و نشه

این همه تحلیل متعصب و اشتباه دیدیم اینحا و .....

هیچ وقت سعی نکردم با کسی کل کل کنم در حدی که سعی کنم درستی حرفمو نشون بدم

این صف خرید خودرو رو هم به دوستان تبریک میگم
        موفق باشید @};-
        impulsive_wave

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          شاخص یکی از گروههای بایدنی بورس (خودرو )

.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

طرف الان ده بیست روزه مخ مردم رو با پست های ریزشی روی خودرو خورده ،تحلیل هاش هم به هدف نرسیده اند بعد امروز اومده میگه من دیروز خودرو خریدم و با کلی طلبکاری صف خرید خودرو رو هم تبریک میگه !!!
            انگار ما بودیم تا دیروز میگفتیم خودرو باید کف جدید بزنه و اونجا برای خرید مناسبه.
            دلیلش هم میپرسی میگه شما بلد نیستید.
            دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              طرف الان ده بیست روزه مخ مردم رو با پست های ریزشی روی خودرو خورده ،تحلیل هاش هم به هدف نرسیده اند بعد امروز اومده میگه من دیروز خودرو خریدم و با کلی طلبکاری صف خرید خودرو رو هم تبریک میگه !!!
              انگار ما بودیم تا دیروز میگفتیم خودرو باید کف جدید بزنه و اونجا برای خرید مناسبه.
              دلیلش هم میپرسی میگه شما بلد نیستید.
              دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه.

برخی ترسو هستند و ریسک گریز ...

متاسفانه ترس خودشون را به بقیه
              منتقل می کنند ...

ترس
              مسری است شبیه بیماری سرماخوردگی ....
              .

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

سلام
                در کل هر کسی یه استراتژی داره یکی بلند مدتی یکی کوتاه مدت ، یکی با ریسک کم یکی با رییسک زیاد مهم نتیجه کار هست
                پدر بنده تو کار ساختمان هست و بسیار ریسک گریز و من بابای ریسکم ولی تا الان سود بابام بیشتر از منه (البته سبقت میگیرم به امید خدا/.:biggrinsmiley.:/)
                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                  سلام
                  در کل هر کسی یه استراتژی داره یکی بلند مدتی یکی کوتاه مدت ، یکی با ریسک کم یکی با رییسک زیاد مهم نتیجه کار هست
                  پدر بنده تو کار ساختمان هست و بسیار ریسک گریز و من بابای ریسکم ولی تا الان سود بابام بیشتر از منه (البته سبقت میگیرم به امید خدا/.:biggrinsmiley.:/)
                  درود بر شما
                  بابا مسئله اون نیست مورد بحث اینه که وقتی کسی یه تحلیلی روی سهمی میزنه باید حداقل خودش پایبند اون باشه.
                  من اینجا بیام هر روز بگم خودرو و بازار قرار نیست جایی برند و باید کف های جدید بزنند بعد یهویی بیام بگم امروز خودرو خریدم!!!
                  یکی میاد یقه منو میگیره میگه چی شد،داداش؟تویی که تا دیروز میگفتی خودرو ریزشیه الان چی شد که خودرو خریدی؟منفعت از اون پست های دیروز چی بود،خرید امروزت چیه؟تحلیلت اشتباه شد،کجا گفتی تحلیلم اشتباه بوده؟
                  الان مردم بعد از این باید با تحلیل های تو چیکار کنند؟وقتی تحلیل ریزشی میزنی بخرند یا بفروشند؟
                  حداقل کاری که ایشون باید میکردند این بود که میومدند و توضیح میدانند که بنابر این دلایل تحلیل قبلی فیلد شده و اشتباه کرده ام و بخاطر همین امروز خریدم چون فکر میکنم دیگه صعودی میشه.
                  کی این کار رو کرد؟!
                  طلبکارم هست و تازه صف خرید خودرو هم تبریک میگه.
                  جل الخالق

نظر

• ائلچی
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2013
                    • 1945

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود بر شما
                    بابا مسئله اون نیست مورد بحث اینه که وقتی کسی یه تحلیلی روی سهمی میزنه باید حداقل خودش پایبند اون باشه.
                    من اینجا بیام هر روز بگم خودرو و بازار قرار نیست جایی برند و باید کف های جدید بزنند بعد یهویی بیام بگم امروز خودرو خریدم!!!
                    یکی میاد یقه منو میگیره میگه چی شد،داداش؟تویی که تا دیروز میگفتی خودرو ریزشیه الان چی شد که خودرو خریدی؟منفعت از اون پست های دیروز چی بود،خرید امروزت چیه؟تحلیلت اشتباه شد،کجا گفتی تحلیلم اشتباه بوده؟
                    الان مردم بعد از این باید با تحلیل های تو چیکار کنند؟وقتی تحلیل ریزشی میزنی بخرند یا بفروشند؟
                    حداقل کاری که ایشون باید میکردند این بود که میومدند و توضیح میدانند که بنابر این دلایل تحلیل قبلی فیلد شده و اشتباه کرده ام و بخاطر همین امروز خریدم چون فکر میکنم دیگه صعودی میشه.
                    کی این کار رو کرد؟!
                    طلبکارم هست و تازه صف خرید خودرو هم تبریک میگه.
                    جل الخالق

بله
                    تکرار مداوم یه مطلب بار سنگینی برای نویسنده ایجاد میکنه و روی خواننده مطلب حتما اثر میگزاره.
                    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• fanos
                      ستاره دار(1)
                      • Jul 2013
                      • 209

شرکتی باسرمایه ا ریال
                      شرکت:
                      خدمات پارکهاي صنعتي ايران خودرو

سرمایه ثبت شده:
                      1

نماد:
                      خودرو117

سرمایه ثبت نشده:
                      0

کد صنعت (ISIC):

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1400/06/31 (حسابرسی شده)

سال مالی منتهی به:
                      1400/12/29

وضعیت ناشر:
                      ثبت نشده نزد سازمان

اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد

صورت سود و زیان
                      کلیه مبالغ به میلیون ريال است
                      عملیات در حال تداوم:
                      درآمدهای عملیاتی ۱۳,۳۸۶ ۱ ۱ ۱,۳۳۸,۵۰۰
                      بهاى تمام شده درآمدهای عملیاتی (۱۲,۷۰۷) ۰ ۰ --
                      سود (زيان) ناخالص ۶۷۹ ۱ ۱ ۶۷,۸۰۰
                      هزينه‏‌هاى فروش، ادارى و عمومى (۱,۰۷۵) ۰ ۰ --
                      هزینه کاهش ارزش دریافتنی‌‏ها (هزینه استثنایی) ۰ ۰ ۰ ۰
                      ساير درآمدها ۰ ۰ ۰ ۰
                      سایر هزینه‌ها ۰ ۰ ۰ ۰
                      سود (زيان) عملياتي (۳۹۶) ۱ ۱ --
                      هزينه‏‌هاى مالى ۰ ۰ ۰ ۰
                      سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی- درآمد سرمایه‌گذاری‌ها ۰ ۰ ۰ ۰
                      سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی- اقلام متفرقه ۰ ۰ ۰ ۰
                      سود (زيان) عمليات در حال تداوم قبل از ماليات (۳۹۶) ۱ ۱ --
                      هزینه مالیات بر درآمد:
                      سال جاری ۰ ۰ ۰ ۰
                      سال‌های قبل ۰ ۰ ۰ ۰
                      سود (زيان) خالص عمليات در حال تداوم (۳۹۶) ۱ ۱ --
                      عملیات متوقف شده:
                      سود (زیان) خالص عملیات متوقف شده ۰ ۰ ۰ ۰
                      سود (زيان) خالص (۳۹۶) ۱ ۱ --
                      سود (زيان) پايه هر سهم
                      عملیاتی (ریال) ۰ ۰ ۰ ۰
                      غیرعملیاتی (ریال) ۰ ۰ ۰ ۰
                      ناشی از عملیات در حال تداوم ۰ ۰ ۰ ۰
                      ناشی از عملیات متوقف شده ۰ ۰ ۰ ۰
                      سود (زيان) پايه هر سهم ۰ ۰ ۰ ۰
                      سود (زیان) خالص هر سهم– ریال (۳۹۶,۰۰۰) ۱,۰۰۰ ۱,۰۰۰ --
                      سرمایه ۱ ۱ ۱

دلایل تغییرات اطلاعات واقعی دوره منتهی به ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
                      دلایل تغییرات اطلاعات واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
                      دلایل تغییرات اطلاعات واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰
                      عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

شورای رقابت ، که یکی از حق حساب بگیران اصلی از دو خودروساز بود به درک واصل شد ...
                        :D

براساس مصوبه شصت و سومین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی که به تأیید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) رسیده است، مسئولیت تنظیم بازار خودرو از جمله تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌های تنظیم قیمت این بازار فعلا بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت و با هماهنگی ستاد تنظیم بازار است. براین اساس از این پس شورای رقابت در خصوص قیمت‌گذاری خودرو تکلیف و اختیاری ندارد و رسیدگی به شکایات شهروندان در خصوص قیمت‌گذاری نیز در این شورا قابلیت استماع ندارد، لذا شایسته است که شهروندان محترم در صورتی که در این خصوص شکایتی دارند، شکایت خود را از طریق مراجع ذیصلاحی چون وزارت صمت، دادگاه های عمومی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی و ... پیگیری نمایند.

منبع: روابط عمومی مرکز ملی رقابت
                        مورخ ۴ دی ۱۴۰۰
                        روابط عمومی مرکز ملی رقابت

لینک خبر در وبسایت مرکز ملی رقابت در ذیل :

شورا و مرکز ملی رقابت - اطلاعیه
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• dornaa
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1471

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                          سلام
                          بقول قديميها

فوتينا

عمرابتوني سبقت بگيري

تمام اين زور زدن ها تو بورس وهربازاري اخرش به ملك ختم ميشه

فعلا كلت باد داره كم كم خالي ميشه

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

کاهش ۴۶ درصدی زیان ایران‌خودرو حاصل مدیریت صحیح منابع

علیرغم رشد ۶۲ درصدی بهای تمام شده درآمد‌های عملیاتی، زیان خالص ایران‌خودرو کاهش ۷۱ درصدی را تجربه کرده و از ۵۱.۰۵۲ میلیارد ریال در سال گذشته به ۱۴.۹۵۷ میلیارد ریال در شش ماهه امسال رسیده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علاوه بر تحریم‌های ظالمانه علیه خودروسازان از نیمه مرداد ماه سال 1397، مشکلات و موانع داخلی از جمله قیمت گذاری دستوری موجب شد تا شرایط تولید و ادامه حیات برای خودروسازان سخت تر از گذشته شود. فروش محصول، کم‌تر از بهای تمام شده تولید، هر بنگاه اقتصادی را با چالش‌های متعددی مواجه ساخته و سبب تهدید تولید و اشتغال می‌شود.

این خودروساز بزرگ کشور، در حالی با مشکلات ناشی از تحریم‌ها دست و پنجه نرم می‌کرد که قیمت‌گذاری دستوری نیز مصائب ناشی از آن را دوچندان کرده بود.

اما در دو سال اخیر، گروه صنعتی ایران‌خودرو دست‌روی دست نگذاشته و برنامه‌ریزی‌های متعددی برای کاهش زیان‌دهی و حفظ حقوق سهامداران و همچنین کاهش هزینه‌های تولید داشته است و نتایج حاصله بیانگر مدیریت صحیح منابع تولید در این شرکت است.

گزارش منتشر شده از عملکرد شش ماهه نخست امسال ایران‌خودرو، حکایت از افزایش درآمدهای عملیاتی این شرکت و موفقیت در مسیر مقابله با موانع تولید و توسعه محصول دارد.

درآمد عملیاتی ایران خودرو در شش ماهه اول امسال مبلغ 445.992 میلیارد ریال بوده که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته، 91 درصد افزایش داشته است.

علیرغم رشد 62 درصدی بهای تمام شده درآمد‌های عملیاتی، زیان خالص ایران‌خودرو کاهش 71 درصدی را تجربه کرده و از 51.052 میلیارد ریال در سال گذشته به 14.957 میلیارد ریال در شش ماهه امسال رسیده که تمامی این اعداد، حکایت از وضعیت مناسب مدیریت در شرایط بحرانی دارد.

ایران خودرو در تابستان امسال فروش 251.52 میلیارد ریالی را به ثبت رسانده و نسبت به فروش 194.469 میلیارد ریالی در فصل بهار، رشد 29 درصدی را به ثبت رسانده است.

در مجموع، ایران خودرو در شش ماهه امسال 49.635 میلیارد ریال معادل 165 ریال زیان شناسایی کرده که نسبت به مدت مشابه سال مالی قبل 46 درصد کاهش داشته است.

یقینا در صورت نبود مانع بزرگ سوددهی نماد ایران‌خودرو که همان قیمت‌گذاری دستوری است، وضعیت این تولیدکننده بزرگ کشور که عامل رونق در بیش از 60 صنعت دیگر است، علیرغم تحریم‌ها، بسیار مطلوب‌تر از شرایط فعلی بود.

به اعتقاد کارشناسان با اصلاح قیمت که با حمایت‌های وزیر صمت از تولید داخلی صورت گرفته، از بخش زیادی از زیان‌دهی ایران‌خودرو کاسته خواهد شد تا با قرار گرفتن در مسیر سوددهی، در زمان کوتاهی نسبت به جبران زیان سهامداران و رضایت آنان گام برداشته شود.

اجرای پروژه‌های کاهش هزینه نیز از جمله اقدامات گروه صنعتی ایران‌خودرو بوده که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، از سال گذشته، 3147 میلیارد تومان کاهش هزینه را محقق ساخته و سبب کاهش بهای تمام شده تولید شده و این مسیر ادامه دارد.

کد خبر: ۶۴۲۶۹۴

تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۰

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                              دو جاده برای خودرو ....