ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
    21/7/99...هرشخصی بدون توجه به نوسانات طی دوسال اخیر درخودرو سهامداری کرده به بازدهی عالی ورویایی رسیده...
    بازدهی سال 99 خودرو تاکنون: 535 درصد.
    بازدهی 19 ماه اخیر خودرو(ازانتهای سال 97 تاکنون): 2453 درصد(25.5 برابر شده).
    تحلیل وتشخیص پتانسیل های سهمی همچون خودرو کارهرکسی نیست!
    95 درصدفعالین بازار یاتحلیل نکرده یا صرفا نگاه میکنن به چندعددساده همچون epsدرصورتهای مالی...
    فرداخودروقاعدتابه جرم! رشد 50 درصدبسته میشه برای کنفرانس...
    باخودرو میمانم!...مثلث طلایی خودرو-وپارس-خگستر...
    سلام و احترام
    اشکان خان خبری از افزایش سرمایه خپارس ندارید مقداری از آن دارم با این نیت.
    متشکرم
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• اشکان2010
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 684

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
      سلام و احترام
      اشکان خان خبری از افزایش سرمایه خپارس ندارید مقداری از آن دارم با این نیت.
      متشکرم
      درودوعرض ادب...متاسفانه اطلاعی ندارم...

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
        بنده هم با 15 سال سابقه بورسی میگم شما دارید تازه وارد ها برای ورود به یک ماراتن بیهوده و زیان ساز تزغیب میکنید
        خودرو و سایپا نه سودی داره که به سهامداران بدهد و نه تا سالها قصد سودده شدن آنرا دارد. این خودرو و سایپا با فریب و سفته بازی نه تنها برند خودش خراب کرده بلکه بازار بورس را هم بهم ریخته
        این حرفای شما منو یاد گربه نره و روباه مکار میندازه که به پینوکیو میگفت سکه هاتو اینجا چال کن درخت سکه درمیاد و سکه هات چند برابر میشه!!!
        با قدرت پول نباید جنگید باید فهمیدشو ازش لذت برد... رفیق ما با همین خودرو 200 تومنی از مهر 97 تا الان 1b رو تبدیل کرده به اعدادی که تو کل دوره ی بورسی خیلیا رسیدن بهش غیر ممکنه... اونی که همیشه با یک خطکش بازارو میسنجه تا ابد نوسانگیر میمونه... تا ابد گنجشک روزی.. حالا رانت بوده دولت حمایت کرده قالپاق سازه زیانده هست هرچی... اصلا مهم نیست پول بیاد پشتش پمپ میشه... پمپ بشه الیوت کار میگه موج سه فیبو کار یه تارگت میده اونیکی میشه استاد.. ولی حقیقت اینه تا لحظه ای که اون پول تو دلش بمونه بازی ادامه داره... من هم تعصب داشتم توو همین فروم هم افرادی بودند که گین های رویایی گرفتند... اما تنها دلیل نگرفتن گین همین سوگیری های روانشناختیه..
        اگر تازه واردان هم تونستن جریان پولو تشخیص بدن نوشه جونشون سوار بشن... اما یک سری که دوست دارن سنتی فکر کنند و متعصبند جا موندنو هنوز دارند تز میدهند که ریسک بازار بالاست و...
        اینها باید 500 میل پول بهشون داد گفت بیا نوسان بگیر 20 درصد بزار جیبت بگو خدارو شکر چون هضم 2700 درصد براشون ممکن نیست...
        یکی از خوبای بنیادی مازیار فلاحی اونم سوار شد بدون تعصب اما هنوز خیلی ها ...
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• CHESTER.2020
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 1255

کدام نمادها «بیشترین بازدهی در دوسال اخیر» را داشتند؟؟
          مبنای مقایسه:
          قیمت ۱۷ مهر سال ۹۷
          قیمت ۲۱ مهر سال ۹۹

۱- #دی با ۴۴۴۴٪
          ۲- #فرابورس با ۴۱۰۷٪
          ۳- #کتوکا با ۳۳۵۶٪
          ۴- #پتایر با ۳۱۸۰٪
          ۵- #غویتا با ۳۱۳۶٪
          ۶- #خبهمن با ۲۷۴۶٪
          ۷- #دفارا با ۲۶۷۴٪
          ۸- #خودرو با ۲۶۴۲٪

چرا پول رفت اونجا؟ مهم نیست... ما همراهش بودیم یا نه مهمه...
          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /

نظر

• الکساندر آلخین
            ستاره‌دار(4)
            • Jun 2013
            • 828

سلام ..
            پس از مدت ها امروز نموداری از خودرو به اشتراک میذارم.. دوست دارم موافقان و مخالفان نظر خودشون رو بگن..

به نظرم خودرو خیلی سریع در قالب یک الگوی وی شکل خودش رو دوباره به سقف قبلی یعنی 750 تومان برسونه... بعد از اون در صورت تصویب ورود خودرو به بورس کالا ادامه ی روند صعودی رو تا بالای 1000 تومن داشته باشه...

هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
              با قدرت پول نباید جنگید باید فهمیدشو ازش لذت برد... رفیق ما با همین خودرو 200 تومنی از مهر 97 تا الان 1b رو تبدیل کرده به اعدادی که تو کل دوره ی بورسی خیلیا رسیدن بهش غیر ممکنه... اونی که همیشه با یک خطکش بازارو میسنجه تا ابد نوسانگیر میمونه... تا ابد گنجشک روزی.. حالا رانت بوده دولت حمایت کرده قالپاق سازه زیانده هست هرچی... اصلا مهم نیست پول بیاد پشتش پمپ میشه... پمپ بشه الیوت کار میگه موج سه فیبو کار یه تارگت میده اونیکی میشه استاد.. ولی حقیقت اینه تا لحظه ای که اون پول تو دلش بمونه بازی ادامه داره... من هم تعصب داشتم توو همین فروم هم افرادی بودند که گین های رویایی گرفتند... اما تنها دلیل نگرفتن گین همین سوگیری های روانشناختیه..
              اگر تازه واردان هم تونستن جریان پولو تشخیص بدن نوشه جونشون سوار بشن... اما یک سری که دوست دارن سنتی فکر کنند و متعصبند جا موندنو هنوز دارند تز میدهند که ریسک بازار بالاست و...
              اینها باید 500 میل پول بهشون داد گفت بیا نوسان بگیر 20 درصد بزار جیبت بگو خدارو شکر چون هضم 2700 درصد براشون ممکن نیست...
              یکی از خوبای بنیادی مازیار فلاحی اونم سوار شد بدون تعصب اما هنوز خیلی ها ...
              اینا قدرت پول نیست. قدرت حماقته. که اصولا پول قدرتش در حجمش نیست وگرنه الان ریال ایران که جزو حجیم ترین ارزهای دنیاست جزو قدرتمند ترین ارزها هم میبود.

البته حماقت هم میتونه قدرت بالایی داشته باشه در جهت تخریب البته.

نظر

• کاوه آهنگر
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 415

کدام نمادها «بیشترین بازدهی در دوسال اخیر» را داشتند؟؟
                مبنای مقایسه:
                قیمت ۱۷ مهر سال ۹۷
                قیمت ۲۱ مهر سال ۹۹

۱- #دی با ۴۴۴۴٪
                ۲- #فرابورس با ۴۱۰۷٪
                ۳- #کتوکا با ۳۳۵۶٪
                ۴- #پتایر با ۳۱۸۰٪
                ۵- #غویتا با ۳۱۳۶٪
                ۶- #خبهمن با ۲۷۴۶٪
                ۷- #دفارا با ۲۶۷۴٪
                ۸- #خودرو با ۲۶۴۲٪

چرا پول رفت اونجا؟ مهم نیست... ما همراهش بودیم یا نه مهمه...
                بله توی قاچاق و مواد مخدر و اسلحه هم پول زیاد میره ولی دلیلی نیست که ما همراه بشیم
                توی گلدکوئست هم پول زیادی میره .بعضیا خیلی منتفع میشن خیلیا متضرر
                همینجا عده ای ادعا دارند کاملا منطقی و قانونی صورت گرفته درحالیکه حتی یک دلیل مالی درست مطرح نمیکنن!!!
                بله جریان پول بسمت اینهاست ولی تاوان این جریان غلط کل جامعه میده
                هزاران نفری که بخاطر خودرو های بی کیفیت در سال از بین میرن گوشه ای از هزینه هایی است که کل جامعه بخاطر این سفته باز ها و رانت خوار ها میدهد
                در ضمن اون 2000% مال آدمایی هست که رانت دارن!! والا کدوم یکی از همین تالار هستن که بدون ضرر تونسته ازین سهم خارج بشه!!!
                اونهایی که شما تشویق میکنی که این سهم ها در این قیمت بخرن همون حلقه آخر گلدکوئست ها هستن که فقط ضرر نسیبشون میشه!!

نظر

• کاوه آهنگر
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 415

....

نظر

• joniur
                    عضو عادی
                    • Jan 2020
                    • 83

بله توی قاچاق و مواد مخدر و اسلحه هم پول زیاد میره ولی دلیلی نیست که ما همراه بشیم
                    همینجا عده ای ادعا دارند کاملا منطقی و قانونی صورت گرفته درحالیکه حتی یک دلیل مالی درست مطرح نمیکنن!!!
                    هزاران نفری که بخاطر خودرو های بی کیفیت در سال از بین میرن گوشه ای از هزینه هایی است که کل جامعه بخاطر این سفته باز ها و رانت خوار ها میدهد
                    در ضمن اون 2000% مال آدمایی هست که رانت دارن!! والا کدوم یکی از همین تالار هستن که بدون ضرر تونسته ازین سهم خارج بشه!!!
                    اونهایی که شما تشویق میکنی که این سهم ها در این قیمت بخرن همون حلقه آخر گلدکوئست ها هستن که فقط ضرر نسیبشون میشه!!
                    شخص بنده مهرماه پارسال حق تقدم سوخت شده خگستر رو خریدم و الان بعد از یک سال بازدهی بالای 1000 درصدی دارم، علیرغم افت شدید یکی دو ماه اخیر، بدون هیچگونه رانت و سفته بازی.

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

اینجا تیله بازی نمیکنند بزرگوار... اینجا هر کی از هر روشی بلده پول در میاره . یکی تحلیل یکی رصد کش فلو یکی تکنیکال یکی هم غر میزنه که الباقی رانت دارند... اومدی اینجا پلیس آهنی باش بیرون از اینجا رابین هود بودی ناز شصتت...

اینجا اخلاقی وجود نداره و نبایدم داشته باشه این ما هستیم که مباحثو توو ذهنمون بهم ربط میدیم...
                      آدمه بی رانت داریم که 2000 تا گرفته... من کسیو تشویق به خرید خودرو نکردم اما هر کسی که تونست در هر سهمی جریانه پولو بفهمه تشویق میکنم با مدیریت سرمایه وارد همون سهم بشه و نتیجشو ببینه...

بانک ملت که بنیادشو قبول داری؟ روزی که خالی کردند اینجا اعلام کردیم پول اومد بیرون ازش اون روزم یکسری دوستان تعصبه شمارو داشتند.. دیدیم هنوز توو همون رنج هست...پس مومنتومی که پول ایجاد میکنه نکته ی ماجراست...
                      اون بنده خدایی که میگه قدرت پول به حجمش نیستم مشخصه مفهوم کش فلو را از اساس نفهمیده مشکلی هم نیست خیلی از عساتیدم نفهمیدن.. صحبت اگر سر فلو ی افراد عادی بود که همه علامه ی دهر بودند.../:.happysmiley:./

نظر

• کاوه آهنگر
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 415

در اصل توسط joniur پست شده است View Post
                        شخص بنده مهرماه پارسال حق تقدم سوخت شده خگستر رو خریدم و الان بعد از یک سال بازدهی بالای 1000 درصدی دارم، علیرغم افت شدید یکی دو ماه اخیر، بدون هیچگونه رانت و سفته بازی.
                        بنده هم دقیقا از سال گذشته همین موقع تا عید 1000% و500% هم از عید تاالان با احتساب سزمایه اولیه پارسال داشتم ولی هیچکدام ازین سهم ها نداشتم.بدون رانت و سفته بازی.کاملا هم تحلیلی پیش رفتم
                        نکته اینست که افزادیکه الان وارد میشوند با تشویق دوستان به امید همون 2000% که حتی شما بدست نیاوردی می آیند و مطمین باش هنوز هم ناراحت 1000% هستی که نگرفتی نه اون 1000% که گرفتی!

نظر

• joniur
                          عضو عادی
                          • Jan 2020
                          • 83

بنده هم دقیقا از سال گذشته همین موقع تا عید 1000% و500% هم از عید تاالان با احتساب سزمایه اولیه پارسال داشتم ولی هیچکدام ازین سهم ها نداشتم.بدون رانت و سفته بازی.کاملا هم تحلیلی پیش رفتم
                          نکته اینست که افزادیکه الان وارد میشوند با تشویق دوستان به امید همون 2000% که حتی شما بدست نیاوردی می آیند و مطمین باش هنوز هم ناراحت 1000% هستی که نگرفتی نه اون 1000% که گرفتی!
                          دوست عزیز، هدف بنده نه پز دادن بود و نه حسود و بخیل سودهای بالای 2000 درصدی شما هستم، شما پرسیدی «والا کدوم یکی از همین تالار هستن که بدون ضرر تونسته ازین سهم خارج بشه!!!» منم گفتم من بدون هیچگونه رانت و سفته بازی وارد این سهم شدم، تو سود خوبی هستم، برای نگهداری سهم و کسب بازدهی بیشتر هم تحلیل و برنامه دارم، برخلاف تصور شما هم سر سوزنی ناراحت نیستم از اینکه چرا 1000 درصد سود کردم و مثل شما 2000 درصد سود نکردم. مطمئن باشید تحلیل کردن و طبق تحلیل پیش رفتن فقط اون چیزی نیست که شما فکر میکنید و انجام میدید، شما سبک خودتون رو دارید افراد دیگه هم به سبک خودشون تحلیل و معامله میکنن، اینکه کسی بیاد تو فروم ایران خودرو از پتانسیل های سهم بگه و حتی تبلیغش رو کنه اصلا عجیب نیست، عجیب اینه که کسی که تحلیلگره و وقتش میتونه خیلی با ارزش باشه تو تایم معاملاتی مشغول مطلب زدن و تخریب سهمی باشه که اصلا ندارتش و اصلا نمیخرتش و حتی چشم دیدنشو هم نداره، اگه واقعا تمام هدف و نیت شما نجات دادن افراد تازه وارد از گمراهی و زیان معاملاتیه من به شخصه تلاش های شمارو تحسین میکنم.

نظر

• کاوه آهنگر
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 415

در اصل توسط joniur پست شده است View Post
                            دوست عزیز، هدف بنده نه پز دادن بود و نه حسود و بخیل سودهای بالای 2000 درصدی شما هستم، شما پرسیدی «والا کدوم یکی از همین تالار هستن که بدون ضرر تونسته ازین سهم خارج بشه!!!» منم گفتم من بدون هیچگونه رانت و سفته بازی وارد این سهم شدم، تو سود خوبی هستم، برای نگهداری سهم و کسب بازدهی بیشتر هم تحلیل و برنامه دارم، برخلاف تصور شما هم سر سوزنی ناراحت نیستم از اینکه چرا 1000 درصد سود کردم و مثل شما 2000 درصد سود نکردم. مطمئن باشید تحلیل کردن و طبق تحلیل پیش رفتن فقط اون چیزی نیست که شما فکر میکنید و انجام میدید، شما سبک خودتون رو دارید افراد دیگه هم به سبک خودشون تحلیل و معامله میکنن، اینکه کسی بیاد تو فروم ایران خودرو از پتانسیل های سهم بگه و حتی تبلیغش رو کنه اصلا عجیب نیست، عجیب اینه که کسی که تحلیلگره و وقتش میتونه خیلی با ارزش باشه تو تایم معاملاتی مشغول مطلب زدن و تخریب سهمی باشه که اصلا ندارتش و اصلا نمیخرتش و حتی چشم دیدنشو هم نداره، اگه واقعا تمام هدف و نیت شما نجات دادن افراد تازه وارد از گمراهی و زیان معاملاتیه من به شخصه تلاش های شمارو تحسین میکنم.
                            منم قصدم پزدادن نبود
                            دقیقا منظورم این بود که هر کی یک سبکی برای کسب درآمد داره
                            و هدفم از بیان بازده امسالم این بود که با فرض اینکه شما به هر دلیلی وارد این سهم شدی باز هم سهم های دیگری تو همین بورس هست ازون بهتر نتیجه بگیرن ولی تابحال ما سهمی اینطور تبلغ نکردیم.چرا ؟ چون بجای اون من دلایل بنیادی برای سهمم داشتم و اونها رو مطرج می کردم.هرکی دوست داشت و اهل حساب کتاب بود خودش به این نتیجه میرسید ارزنده هست
                            ولی هیچ کدام از دوستان مداقع این سهم از پارسال و سالهای گدشته هیچ وقت دلیل معقولی نداشتند و تنها اشاره به روند معاملات گذشته سهم داشتن
                            مثل یک گلد کوئستی که بالا دست یا خودش مثال میزنه تا پایینی مجاب بشه بخره!!! و غیر ازون هیچ دلیل دیگه ای نداره!!
                            به هر حال ما از تحلیل منطقی مدافعان استقبال میکنیم ولی توی این چندین سال بنده هیچ وقت ازین دوستان دلایل متقن ندیدم وهمواره با شلوغ کردن و همین داستانا یکعده تازه وارد خام کردند!!!

نظر

• rezasatari
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 555

اینجا تیله بازی نمیکنند بزرگوار... اینجا هر کی از هر روشی بلده پول در میاره . یکی تحلیل یکی رصد کش فلو یکی تکنیکال یکی هم غر میزنه که الباقی رانت دارند... اومدی اینجا پلیس آهنی باش بیرون از اینجا رابین هود بودی ناز شصتت...

اینجا اخلاقی وجود نداره و نبایدم داشته باشه این ما هستیم که مباحثو توو ذهنمون بهم ربط میدیم...
                              آدمه بی رانت داریم که 2000 تا گرفته... من کسیو تشویق به خرید خودرو نکردم اما هر کسی که تونست در هر سهمی جریانه پولو بفهمه تشویق میکنم با مدیریت سرمایه وارد همون سهم بشه و نتیجشو ببینه...

بانک ملت که بنیادشو قبول داری؟ روزی که خالی کردند اینجا اعلام کردیم پول اومد بیرون ازش اون روزم یکسری دوستان تعصبه شمارو داشتند.. دیدیم هنوز توو همون رنج هست...پس مومنتومی که پول ایجاد میکنه نکته ی ماجراست...
                              اون بنده خدایی که میگه قدرت پول به حجمش نیستم مشخصه مفهوم کش فلو را از اساس نفهمیده مشکلی هم نیست خیلی از عساتیدم نفهمیدن.. صحبت اگر سر فلو ی افراد عادی بود که همه علامه ی دهر بودند.../:.happysmiley:./
                              دوست عزيز منم كاملا با شما هم نظر هستم اصرار بعضي و تعصب اونها ادمو ياد توجيهات شريعتمداري كيهان ميندازه البته يادمه دوره دبيرستان توحل قضاياي حد و مشتق از طريق اثباتي نزديك هفت يا هشت خط بايد مينوشتيم بالاخره ببينيم ايا اون تابع حد داره يا نه اما جلوتر اومديم ديديم با يه قضيه به اسم هوپيتال كه هممون باهاش اشناييم ايكي ثانيه حد اون تابع رو حساب ميكرديم حالا فرض كنيد سر كنكور هي ما بخواهيم از طريق اثباتي مسائل رو حل كنيم خو اون وقت كه رتبمون ..وز هزار ميشد دوستاني كه هي اصرار به مسائل بنيادي و تكنيكالي دارن متاسفانه مساله زمان رو در نظر نميارن بابا يه فرصتي يا سفره اي تو اين مملكت بي صاحب باز ميشه و بايد بچسبوني بعدش خدا ميدونه كي دوباره همچي فرصتي گير بياد البته توممالك فشل و درپيت از لحاظ سياسي و اقتصادي و اجتماعي اينجوريه اما مثلا تو فندلاند و سوئيس ... حرف تمام شما عزيزان كاملا درست و امثال من بايد برن غاز بچرونن خلاص

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

خودروبانک پارسیانش رافروخت ؟
                                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X