کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سري پيش قيمت پايه 292ميليون بود ولي اين سري 185ميليون شده!!كارخونه ارزون كرده/:.smilingsmiley.:/
سري پيش قيمت رو 370 ميليون بود اين سري رو 411 ميليون!!
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
سري پيش قيمت پايه 292ميليون بود ولي اين سري 185ميليون شده!!كارخونه ارزون كرده/:.smilingsmiley.:/
سري پيش قيمت رو 370 ميليون بود اين سري رو 411 ميليون!!
و دوباره بلوک ۱۰ میلیارد سهمی خودرو توسط صادرات
اینبار قیمت منطقی تر ۴۵۰ تومان
منکنه ۳۰۰ رو بزوذی خودرو رد کنه و ۱۰ میلیارد سهم جذاب بشه واسه خریدار احتمالی
و دوباره بلوک ۱۰ میلیارد سهمی خودرو توسط صادرات
اینبار قیمت منطقی تر ۴۵۰ تومان
منکنه ۳۰۰ رو بزوذی خودرو رد کنه و ۱۰ میلیارد سهم جذاب بشه واسه خریدار احتمالی
لامصب نقد هم گذاشته ...دفعه قبل که رو۵۰۰ ظاهرا خواهان نداشت ..
ترافیک عرضه #خودرو در بورس #کالا این بار 4000 دستگاه پژو 207i دنده ای
? تاریخ عرضه : یکشنبه 11 دی ماه
? قیمت پایه : 185.5 میلیون تومان
?پیش پرداخت : 100 درصد
? تعداد: 4000 دستگاه
? تحویل: 25 فروردین 1402
500 عدد عددهايما S8 هم عرضه ميشه با قيمت پايه 934 ميليون.
اگر ديديد قيمت زياد بالا نرفت حتما بخريد.قيمتش بزودي دو برابر ميشه(مقايسه كنيد با لاماري ايما)
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
500 عدد عددهايما S8 هم عرضه ميشه با قيمت پايه 934 ميليون.
اگر ديديد قيمت زياد بالا نرفت حتما بخريد.قيمتش بزودي دو برابر ميشه(مقايسه كنيد با لاماري ايما)
البته پلت فرم این مدل با تیگو۷پرو تقریبا یکی هست ...قیمتش همون حدود بایستی باشه ..البته نه در بازارهای هیجانی وغیرعادی ..فکر می کنم حدود ۳۰تا ۴۰درصد بالاتر از پایه قیمت بخوره ...
الان لاماري ايما نزديك 2 ميليارد و تو بورس كالا 980 ميليون عرضه ميشه.
ماشين بازها و بازار هايما S8 رو به لاماري ترجيح ميدن.
بزودي قيمتش بالاتر از لاماري ميره
نظر