ايران خودرو ( خودرو )
Collapse
X
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
در اصل توسط TARGET پست شده است View Post?عرضه ۲۰۰۰ دستگاه هایما S7 در بورس کالا
سه شنبه ۲۹ آذر ۲۰۰۰ دستگاه هایما S7 به قیمت پایه ۷۴۳ میلیون تومان در بورس کالا عرضه میشود
چه شود صورتهای مالی آذر و ۹ ماهه ایرانخودرو
یک سوال؟؟
آیا در صورت مالی ۹ ماهه این فروشها محاسبه میشه یا ۱۲ ماهه؟
چون فکر کنم داره ۳ ماهه میفروشه و طبق استاندارد های حسابداری باید زمانی که کالا واگذار میشه سود یا زیان اون محاسبه بشه
حالا نمیدونم درست میگم یا نه...اطلاعی دارید؟
نظر
-
در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postدرود
یک سوال؟؟
چون فکر کنم داره ۳ ماهه میفروشه و طبق استاندارد های حسابداری باید زمانی که کالا واگذار میشه سود یا زیان اون محاسبه بشه
نظر
-
در اصل توسط mojk پست شده است View Postتا این لگن ساز صف خرید نبسته به صعود بازار دل نبندین....
شدیدا کنترل میشه این سهم هر بالایی ابشاری عرضه میکنن...
بارها هشدار داده ام که این شعار اشتباه هست و یه حرف لق هست که گذاشتند دهان سهامداری که تحلیل بلد نیست و همچنین تسلط به بازارها ندارد و بقیه بازار را نمیبیند
بسیاری از سهام سقف سال 99را شکستند پس چگونه رفتند بالا؟؟؟؟ بشخصه فکر میکنم در سالهای اینده اکثر سهام و صنایع سقف سال 99را بشکنند و حتی سقفهای جدید بزنند و اینا باز همچنان اندر خم یک کوچه باشند
امروز بیش از 30هزار واحد شاخص مثبت بود بدون این لگنی ها هفته قبل بیش از 40هزار واحدی هم بودیم!!! بقیه سهام دارند 7درصد مثبت میخورند کافیه بررسی بیشتر کنید
سودهای امسال تقریبا بیشترش ساخته شده توسط سهام دلاری و بنیادی و مجددا بعد عید میروند بین خودشان تقسیم میکنند میلیاردها دلار!!! و باز این سهامداران لگنی هستند که در مجمع باید صندلی بطرف یکدیگر پرت کنند
لگنی ها نیز سود ساز میشوند اما تا بیاد به تقسیم سود برسند باید اوخر سال دیگه بررسی کرد!!! مثال خودرو اگر امسال 40تومان بسازد باز در 260 حباب هست به نسبت سایر سهام بازار!!!!!! اگر صدتومان بسازد ارزنده هست این قیمتها برای کوتاه مدت!!!!!!! به هرحال بنظرم اگر محصولات در بورس کالا ادامه دار بفروشند یه چندسال سودساز میشوند اما باتوجه به سابقه ا-حتمالا برای سالهای متمادی میتواند پایدار نباشد!!آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/12/18, 22:19.نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postاصلا تمام تمرکز و هدف برای نشوندن این فروشها تو آذر هست تا سود ۹ ماهه بره بالای ۳۰ تومن و آماده واگذاری بشه ایرانخودرو تو بهمن
نظر
-
در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postدرود
یک سوال؟؟
ولی خب ج . ا دیگه هر چیزی ممکنه متاسفانه /.:biggrinsmiley.:/ :.thumbsdownsmileyan
نظر
-
مافیای خودرو داره کم کم
موفق میشه که عرضه خودرو را از بورس بیرون بکشه
اگر موفق بشه بعدش یه ارزانی هم در بازار خودرویی کشور ایجاد میکنه تا کسی دیگه جرات نکنه حرفی از عرضه خودرو در بورس کالا بزنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمافیای خودرو داره کم کم
موفق میشه که عرضه خودرو را از بورس بیرون بکشه
اگر موفق بشه بعدش یه ارزانی هم در بازار خودرویی کشور ایجاد میکنه تا کسی دیگه جرات نکنه حرفی از عرضه خودرو در بورش کالا بزنه
واسه سیمان و میلگرد و … هم یه تلاش های مشابهی شد ولی نتونستند!
فردا معلوم میشه، چون هایما عرضه میشه
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postبعیده!
واسه سیمان و میلگرد و … هم یه تلاش های مشابهی شد ولی نتونستند!
فردا معلوم میشه، چون هایما عرضه میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
هدف آزاد سازی قیمت ها هست. بعید می دونم این راه برگشتی داشته باشه.. ولی خوب در شرایطی که بازار خودرو کاملا انحصاری هست معلومه که این ماجرا به نفع مردم نیست...هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر
نظر