کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاید به مذاق بعضی ها خوش نیاد و شاید برداشت من اشتباه باشد ولی به نظر من خودرو فعلا در ادامه روند صعودی ( حداقل در کوتاه مدت ) کمی دچار مشکل خواهد شد .
با توجه به چارتی که تقدیم شد کوتاه مدت عرض شد اصلاح دارد
فعلا بهتره کسی نخره.....تا قیمت پایانی افت نکنه :D
شما هم ماشاالله پا قدم داریااااا...تا وارد خودرو شدی یک صف فروش تپل زد/.:biggrinsmiley.:/
اما من فکر میکنم اخبار خوب میاد برای خودرویی ها و اون تارگت ۴۰۰ رو میبینن خودرو تا یکماه دیگه...اینها یک موج دیگه دارند که هنوز تکمیل نکردند...بعد هم سه ماه میزند اصلاح زمانی و اصلاح قیمتی
یک بار برای همیشه باید تکلیف فروش #خودرو بین #مجلس، #صمت و #شورای_رقابت روشن گردد. دارایی 50 میلیون سرمایه گذار بازار سرمایه، بازیچه دست این سه نهاد نیست که هر روز با یک نامه و یا دستور موجبب ضرر و زیان چندین هزار میلیارد تومانی آنها گردند.
الان نقش سازمان بورس بیش از بیش مشخص میگردد.
کانال تحلیلی پارسیس
فردا جلسه فوق العاده شورای عالی بورس برگزار می شود/ مرجع تصمیم گیر شورای عالی بورس است. (البته بخش دوم را نمیدانم ما فقط قبول داریم یا نه)
شما هم ماشاالله پا قدم داریااااا...تا وارد خودرو شدی یک صف فروش تپل زد/.:biggrinsmiley.:/
اما من فکر میکنم اخبار خوب میاد برای خودرویی ها و اون تارگت ۴۰۰ رو میبینن خودرو تا یکماه دیگه...اینها یک موج دیگه دارند که هنوز تکمیل نکردند...بعد هم سه ماه میزند اصلاح زمانی و اصلاح قیمتی
دوست عزیز تحلیل میگه اگه خودرو در بورس عرضه بشه سهم دو سال اینده خوبی داره...
دیگه حالا دلالا نمیزارن خودرو بیاد بورس کالا چ ربطی ب پا قدم داره:D
یک بار برای همیشه باید تکلیف فروش #خودرو بین #مجلس، #صمت و #شورای_رقابت روشن گردد. دارایی 50 میلیون سرمایه گذار بازار سرمایه، بازیچه دست این سه نهاد نیست که هر روز با یک نامه و یا دستور موجبب ضرر و زیان چندین هزار میلیارد تومانی آنها گردند.
الان نقش سازمان بورس بیش از بیش مشخص میگردد.
کانال تحلیلی پارسیس
فردا جلسه فوق العاده شورای عالی بورس برگزار می شود/ مرجع تصمیم گیر شورای عالی بورس است. (البته بخش دوم را نمیدانم ما فقط قبول داریم یا نه)
به نظرم این نامه ها خیلی خوبه ماها که بخاطرنوسان(خودم میگم اشتباه نوسان ازسهام عالی مثل فاذر وسدید واخری ولانا عزیز) ازسهام خوپ پایین شدیم میتونیم گیربیاریمشون
نظر