کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خودرو با همین صف فروش اینجا باشه بزودی این پست رو بالا میارم تا بدونید من از هیچ صف فروشی نمی ترسم
.
.
.
.
.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
حجم معاملات عالی.سهامداری کنید.
انشالله بزودی افزایش سرمایه اش هم میاد ،یعنی اگه افزایش سرمایه نداشت که اجازه بالا رفتن قیمت سهم رو نمیدادند.
هدف حداقلی 650 تومن هست، البته حداقلی ترین هدفش هست نه هدف نهایش.بگمان من خودرو اهداف بالای 1000 تومن در سر داره.
اون دوستایی هم که میگفتند خساپا لیدره گروه خودرو هست هم ،یه نگاهی به صف خرید خگستر و خودرو و یه نگاهی به معاملات خساپا در منفی 2 درصد بندازند تازه خودرو نزدیکه 95 درصد رشد داشته در حالیکه خساپا نزدیک 50-60 درصد حالا رشد خگستر که 150 درصد بوده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بنظرم بازی خودرویی ها با این گزارش باورنکردنی 535 تومن زیان تمام شد. فک نکنم خبر افزایش سرمایه 400 500 درصدی هم به کمکش بیاد. بازم ببینیم روند چی میگه...
بازی خودرویی ها تموم شد؟!!!
بازی خودروییها هنوز شروع نشده.
این زیان 535 تومن نشانه افزایش سرمایه زیاد از تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد بود شاید هزار درصد.
فکر میکنید اون کدهایی که بیست میلیون سی میلیون حجم میخرند بدون حساب و کتاب میخرند و از این زیان خبر نداشتند؟!
بوقتش خودرو بالای 1000 تومن رو نشان خواهم داد.
98/03/22
آروم عزیز خودرو بواسطه خبر تجدید ارزیابی از 280 دوبرابر شد و رسید به 540. بعد از گزارش امروز دیگه اون خبر تاثیرشو از دست داد. نظر شخصیم اینه شنبه صف فروش سنگین میشه و بستگی به این داره حقوقی کی تصمیم به حمایت میگیره. اینکه خودرو بعد از 3 ماه 100 درصد رشد کرده و میگید بازیش هنوز شروع نشده جای تامل داره. مگه هرچه زودتر خبر تجدید ارزیابی 1000 درصدی بتونه خودرو رو نجات بده. همه این چیزا شنبه مشخص میشه.روند سهم از هر چیزی مهمتره. پس تا شنبه حرف دیگه ای نمیشه زد.
من خودرو ندارم ...
خودرو مقاومت بسیار مهمی را شکسته است یعنی 480 تومان ....
در صورت منفی شدن پولبک به این محدوده خواهد بود ...
خودرو اهداف خوبی را دنبال خواهد کرد که حداقل هزار تومان است .....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
خب شنبه صف فروش سنگین بشه،مگه چی میشه؟! من با یه صف فروش و یا یه صف خرید نظرم در مورد سهام عوض نمیشه.اونایی که خودرو رو میلیون حجمی خریدند و یا میخرند بخاطر سود و زیان 97 نخریدند که حالا برن توی صف فروش سنگین شما،اونا بخاطر افزایش سرمایه حداقل 800 درصدی خریدند.تازه سری قبل هم از 500 تا 400تومن افت کرد،نتیجه چی شد؟ الان فروشنده ها برنده اند یا سهامدارها؟!
اگر تصمیم گیری فروش به مقدار صعود سهم باشه که خلنت رو باید بعد از 100درصد صعود روی 400_500تومن بایستی میفروخت ولی توجه می فرمایید که الان روی 5 هزار تومن خریدار داره.
من بر اساس تغییر روند اقدام به فروش یا خرید میکنم نه بر اساس یه روز صف فروش یا خرید.
آروم عزیز خودرو بواسطه خبر تجدید ارزیابی از 280 دوبرابر شد و رسید به 540. بعد از گزارش امروز دیگه اون خبر تاثیرشو از دست داد. نظر شخصیم اینه شنبه صف فروش سنگین میشه و بستگی به این داره حقوقی کی تصمیم به حمایت میگیره. اینکه خودرو بعد از 3 ماه 100 درصد رشد کرده و میگید بازیش هنوز شروع نشده جای تامل داره. مگه هرچه زودتر خبر تجدید ارزیابی 1000 درصدی بتونه خودرو رو نجات بده. همه این چیزا شنبه مشخص میشه.روند سهم از هر چیزی مهمتره. پس تا شنبه حرف دیگه ای نمیشه زد.
ارزش ریالی صف فروش خودرو کمتر از 10 میلیارد تومن!یعنی سرمایه یه ثروتمند در حد کوچیک.
اون وقت قراره، من سهامدار از این صف فروش بترسم.
اگه صف فروشش بالای یک میلیارد حجم بود شاید منو به فکر وادار میکرد ولی صف فروش 17-18 میلیونی فقط منو میخندونه.
نظر