ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sabz
    عضو عادی
    • May 2013
    • 52

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    وقتش كه رسيد اطلاعيه هاي شفاف سازي از نوع مثبت روي كدال مي آيد سهامداران صبور برنده هستند
    بابا میبینی که بازار خرابه ملت اعصاب ندارن هی چرت و پرت مینویسی که چی بشه
    خودت احساس نمیکنی حرفات بی اعتبار شده لااقل اسم کاربریت عوض کن یا چند وقت چیزی ننویس
    خجالتم خوب چیزیه

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

فعلا بازيگران رفته اند روي سهمهاي ديگه
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

در اصل توسط sabz پست شده است View Post
        بابا میبینی که بازار خرابه ملت اعصاب ندارن هی چرت و پرت مینویسی که چی بشه
        خودت احساس نمیکنی حرفات بی اعتبار شده لااقل اسم کاربریت عوض کن یا چند وقت چیزی ننویس
        خجالتم خوب چیزیه
        واقعا آدم بايد خجالت بكشه ميبيني مخبرين من مي گويند بازيگردانان شيفت كرده اند روي سهم هاي ديگه(نميگم كدوم سهمها) تا به اندازه دلخواه خودرو نزول كنه و اون سهمها به اندازه كافي صعود كنند. بازار ايران آدم را به چرت وپرت مي اندازه
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• sabz
          عضو عادی
          • May 2013
          • 52

واقعا آدم بايد خجالت بكشه ميبيني مخبرين من مي گويند بازيگردانان شيفت كرده اند روي سهم هاي ديگه(نميگم كدوم سهمها) تا به اندازه دلخواه خودرو نزول كنه و اون سهمها به اندازه كافي صعود كنند. بازار ايران آدم را به چرت وپرت مي اندازه
          دوست عزیز تمام تایپیک شده نوشته های شما خودت خسته نشدی
          بابا حرف حساب بزن تحلیل درست کن عیبی نداره اما یه سره داری مینویسی همشم حرفای بیهوده

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

چون شاخص گروه خودرو صعودي هست.
            نگران اين منفيها نباشيم پس از اصلاح دوباره به روند صعودي بر خواهد گشت.
            صبر صبر صبر

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              چون شاخص گروه خودرو صعودي هست.
              نگران اين منفيها نباشيم پس از اصلاح دوباره به روند صعودي بر خواهد گشت.
              صبر صبر صبر

استاد

امروز کمی فایرا در منفی 4 اضافه کردم.

برای گروه خودرو منتظر اصلاح قیمتی و جمع آوری صف فروشم.

وقت ورود به خودرو و سایپا را منتظر اعلام شما می مانم.

ممنون
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• جواد 9998
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 105

کیانوش عزیز فردا کل خودرویی ها جمع خواهد شد . لطمه بدی به این گروه زدند ولی برگشت ان دیر یا زود خیلی شیرین است دست کسی به ان نخواهد رسید .

صرفا سهامداری و بس سهم خاور که جوک شده قیمت اسمی سهم و خودرو و خساپا هم دیگر برمیگردند

نظر

• 123
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 188

گروه خودرو پتانسیل بسیار بالایی داره و خیلی راخت از سودهای منفی میتونه به سودهای مثبت سالهای گذشته برگرده منوط بر اینکه وعده های وزیر صنعت عملی بشه. من که نگران نیستم و اگه پول داشتم اضافه میکردم

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

توصيه ها:
                    كوتاه مدت : خروج از بورس تا يك ماه آينده
                    ميان مدت: نگهداري 50درصد سهام
                    بلند مدت: نگهداري كل سهام

تردید ندارم بهره هوشی شما زیر 50 و فاقد سلامت عقلی و روانی هستی . یکبار مطالب خودت را از اول تا امروز باز خوانی کن شاید متوجه بشی که بجز اراجیف و خذعبلات ننوشته ای. احتمالا موادی که مصرف می کنی تا به هپروت بری افغانی دست سازه.

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

تردید ندارم بهره هوشی شما زیر 50 و فاقد سلامت عقلی و روانی هستی . یکبار مطالب خودت را از اول تا امروز باز خوانی کن شاید متوجه بشی که بجز اراجیف و خذعبلات ننوشته ای. احتمالا موادی که مصرف می کنی تا به هپروت بری افغانی دست سازه.
                      دوست عزيز شما به اخبار كشور ايران توجه كردي يكيشو بگم رئيس بانك مركزي يه روز ميگه نرخ سود بانكي بايد افزايش پيدا كنه و دور روز بعد ميگه امسال نرخ سود بانكي هيچ تغييري نمي كنه،اگر شما اين دوسخن را براي من توضيح دادي من ديگر توي بورس ايران مطلب نمي نويسم،درتمام مدتي كه در ساير كشورهازندگي كردم هيچ وقت رئيس بانك مركزي كشور حرفي درباره بانك ها به صراحت نزده كه در بورس كشور تاثير گذار باشه ولي در ايران هنوز جوهر حكمش خشك نشده مثل طوطي حرف مي زنن اونم حرفي كه دوريال ارزش نداره ، حالا شما اومدي به من ميگي كه روزهاي گذشته چي گفتم!!!!!!!!!!!!!! توي ايران در عرض يك ثانيه كارشناسيشون عوض ميشه كجاي كاري !!!
                      ولي دركل بايد بگم كه روند خودرويي ها كاملا صعودي هست وبه اميد خدا به قيمتهاي اعلام شده مي رسيم

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

ضمنا من در عرض يك روز سهمي را 10بار خريدم و فروختم چرا چون هر بار خبري متضاد مي آمد آخرش فهميدم اينجا ايرانه كه ديگه بي خيال شدم

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

فردا بازار به صف فروش خودروايها حمله خواهد برد.
                          اماده باشيم.

نظر

• norther_68
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 1306

با اصلاح سنگین بازار و افت اکثر سهمهای بنیادی و رسیدن اکثره سهمها به کف قیمت خود و به سطوح ارزندگی از فردا بتدریج سایه جنگ از مارکت محو و بی اثر خواهد شد اگر به معاملات اخره وقت امروز هم دقت میکردید و رصد میکردید به این ننیجه خواهد رسید که از فردا روند بازار متعادل و از پس فردا مارکت روند عادی خود رادنبال خواهد کرد.در ضمن این سایه بزرگ جنگ رو ما خودمان برای خودمان درست کردیم و تابو کردیم در صورتی که این جنگ هیچ ربطی با مارکت و بنیادی سهم ها و سود اوری شرکته ندارد و به اندازه کافی و خیلی بیشتر از حد و هیجانی اثر خود را گذاشته و دیگر این سایه در حال بی اثر شدن میباشد توقع ندارید که گمانه زنی جنگ تا 2 ماه هم طول کشید بازار بورس ایران منفی باشد این شوک بود برای اصلاح شاخص و رفتار بی منطق سهامداران در صف فروش .با توجه به تغییر لحن دولت جدید و موضع بسیار منطقی دولت مردان و سپردن پرونده هسته ای به وزارت خارجه و تبریک روحانی بابت سال نو یهودیان افق روشن در دیپلماسی ایران مشاهده میشود که بعدا مفصل صحبت خواهیم کرد.منتظره اتفاق های خوب و رشد شاخص باشید.

نظر

• norther_68
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 1306

از اخبار داخل شرکت خودرو هم باید به عرض برسانم که شرکت 3 شیفت در حال کار میباشد و روزهای قراردادی هم کار میباشد بنده که تا سال 90 در شرکت مشغول بکار بودم رکورد تولید بالای 3000 هزار دستگاه در روز داشته ایم تا ماه قبل خودرو تولید روزانه خود را به 2000 تا رسونده و با اخبار هایی موثقی که من از شرکت گرفتم تا ماه های اینده با تصمیمات جدید وزیر صنعت برای رفع مشکل تولید و کاهش 120 درصدی پیش پرداخت ال سی برای رفع مشکل نقدینگی و ازاد سازی قیمت خودرو در اینده نزدیک با توجه به پتانسیل موجود و مهیا بودن زیر ساخت شرکت برای تولید روزانه بیش از 3000 هزار خودرو اتیه خوبی برای خودروسازان متصور هستم.

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو با بيان اينکه اين شرکت برنامه اي براي فروش اقساطي خودرو ندارد، گفت: ظرف 20 روز گذشته اوضاع توليد خودرو مطلوب شده و حجم توليدافزايش يافته است.

عبدالله بابايي در گفتوگو با تسنيم، با اشاره به اينکه فعلاً ايران خودرو برنامه اي براي فروش اقساطي خود ندارد، اظهارداشت: در حال حاضر اين شرکت تمرکز ويژه اي در اجراي تعهدات قبلي خود به مشتريان دارد و پس از سررسيد تعهدات برنامه هايي را براي ارائه اقساطي خودرو انجام خواهيم داد.

وي با اشاره به اينکه هم اکنون استقبال مردم از محصولات اين شرکت خودروسازي نسبت به ماههاي گذشته افزايش پيدا کرده است، گفت: وزير جديد صنعت، معدن و تجارت رويکرد مثبتي را نسبت به توليد و به ويژه حوزه خودرو دارد که بر همين اساس صنعت نيز به تصميمات وي اميدوار است.
                                معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو اضافه کرد: ظرف 20 روز گذشته اوضاع توليد خودرو مطلوب شده و حجم توليد افزايش يافته است که در همين راستا به نظر ميرسد در آينده صنعت خودرو اتفاق هاي خوشايندي را پيش روي خود داشته باشد.

حمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در کمیسیون صنایع مجلس برنامه ۱۵ و ۱۰۰ روزه خود را تشریح کرد و از لغو مصوبات محدودکننده تسهیلات بانکی ، ترخیص نسیهای مواد اولیه تولید از گمرک، قیمتگذاری خودرو توسط سازمان حمایت و کاهش ۱۲۰ درصدی پیشپرداخت السی خبر داد.

با این خبر خوب بالا ، اگه جو روانی سوریه از فردا در بازار کمرنگ بشه الان بجای صفهای 20 ملیونی فروش خودرو و صف فروش 9 میلیونی خگستر صف های 100 ملیونی خرید برای خودرو و صف خرید 20 میلونیبرای خگستر ها ایجاد خواهد کرد

نظر

در حال کار...
                                X