خاذين فرصت خريد
ايران خودرو ( خودرو )
Collapse
X
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postدیروز حجم مبنا را پر کرده بود پس به گره نمیرود.
این شبندر میگه 500 تا حجمو داده! تا الان 300 تا داده شده که 100 تاش کار منه ! کنتور برق هم اینقدر تند تند شماره نمی اندازه ها !
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
-
توي اين بازار مثبت يه عده دارند با خاذين بازي ميكنند تا پايين تر بخرند امسال خاذين تمام محصولاتش را فروخته و هيچ گونه مشكلي نداره چون همه مواد اوليه در داخل توليد ميشه و هيچ گونه ارزي براي واردات نداره بلكه صادرات هم داره فقط فرصت خريدهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postدوست عزيز خودرو را هنوز ندادم خوب مطالعه بفرمائيد گفتم خواهم داد
شما که میخوای بدی و نیت قربت الی الله گرفتی باید پشت بند پستت بدی که اثبات پذیر باشه دوست عزیز!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postهمين الان يه خبري از كاخ سفيد به من دادند كه خدا كنه درست نباشه والا فردا بازار ميريزه قطعي بشه بهتون ميگم[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postهمين الان يه خبري از كاخ سفيد به من دادند كه خدا كنه درست نباشه والا فردا بازار ميريزه قطعي بشه بهتون ميگم[FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postهمين الان يه خبري از كاخ سفيد به من دادند كه خدا كنه درست نباشه والا فردا بازار ميريزه قطعي بشه بهتون ميگم
آره منم شنیدم
میگن حسن با کله رفته تو صورت حسین
/:.grlim:./
خون دماغ حسین بند نمیاد . از سازمان خون کشورهای اروپایی ،درخواست خون تازه کردندستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
نظر