خبرهای مهم و فوری

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5633

    #646
    پاسخ : خبرهای مهم و فوری

    در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
    برای چی باید نتیجه ریاست جمهوری آمریکا تاثیر بهتری می گذاشت؟

    یعنی تصور کردی بایدن برای بورس بهتر از ترامپ بود؟

    یعنی بایدن الکی و مفت به ایران امتیاز میده و همین فردا بر می گرده به برجام ؟

    یعنی بایدن تحریمها رو بر میداره به همین راحتی ؟

    اینها فقط حرفهایی هست که قبل از انتخاب شدنشان میزنند

    خیلی ها تصور می کنند که انتخاب شدن بایدن به نفع بورس ایرانه

    خیلی ها در این خیال باطل هستند که فکر می کنند بایدن بشه دلار میاد زیر 20 هزار تومان

    ترامپ برای بورس ایران بهتر بود

    بورس ایران دستوری منفی شده

    همانطوری که دستوری و به اون سرعت مثبت شده بود

    دولت ما کاسبه

    دولت ما استاد نوسانگیریه

    چه توی بورس و چه توی سکه و دلار

    دولت ما بهترین تکنیکالیستها رو داره

    از همین سهامداران جدیدالورود که شما گفتی باید نوسان بگیره دیگه

    وگرنه من با 20 سال سابقه بورسی بیام ذوب رو روی 421 تومان بفروشم که چی بشه؟ اون هم ذوبی که 65 درصد از قیمت سقفش ریخته

    اصلا باید یه سری ها بفروشند تا دولت بتونه نوسانش رو بگیره

    تا سال 1402 تنها سه سال مونده و اون زمان دلار بالای 75 هزار تومان خواهد بود

    خب حالا چه ترامپ بشه و چه بایدن

    سه سال دیگه قراره چه اتفاقی بیفته که دلار بشه 75 هزار تومان ؟

    شما جواب این سوال را بدهید مشکل حل میشه

    الان کی داره از دلار نوسان میگیره و نمیگذاره قیمت دلار بیاد پایین ؟


    کی اینهمه پول بدون پشتوانه چاپ میکنه؟

    دلار که نمیتونن چاپ کنند. ولی با همین پولهای چاپ شده بدون پشتوانه می توانند به راحتی دلارهای توی منازل مردم را جمع کنند


    دولت ما بهترین اقتصاددانها رو داره

    دولت ما بیشترین سود رو در تاریخ کل ایران از بورس برای خودش برد

    دولت ... شستا و فارس و ... رو میبنده
    قبلش نوشته بودی بی اعتمادی به بورس جوکی بیش نیست ،حالا با تمام تفاسیری که در بالا نوشتی ، بی اعتمادی به بورس بالاخره جوک هست یا نیست؟

    سیدناصر موسوی لارگانی، نماینده مجلس درباره بورس طی توییتی نوشت: مشکل اصلی بورس اعتماد از دست رفته ملت است. وقتی دولت برای جبران کسری بودجه و تخصیص رانت، سرمایه خرد مردمی را جذب و کوره پولسوزی راه انداخت، انتظار اعتماد دوباره بیهوده است. روزی صدها پیام می رسد و تنها راه ، اقدام قانونی علیه کسانی است که این وضع را در بورس به وجود آورده اند.

    وقتی p/e سود بانکی بدون هیچ ریسکی5 هست چرا باید ذوب آهن با p/e بالای30 رو خرید!!! هر کی ذوب رو اول مرداد خریده تا الان56% ضرر کرده متاسفانه.!!حالا یکی ممکنه بگه من صبر می کنم تا چند سال دیگه ، حتما ذوب دوباره قیمت های بالایی رو به خودش می بینه.شاید این صبر استراتژیک مثل صبوری ما در اصرار به سهام دار بودن این چند ماه اخیر باشه ،در حالی که ارز و ملک و ...توی همین چندماه سودهای عالی دادن و ما هم ضررهای ناجور:D

    نظر

    • کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

      #647
      پاسخ : خبرهای مهم و فوری

      نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد:
      مجلس پیگیر ضرر سهامداران صندوق پالایش/ دولت باید پاسخگوی ضرر مردم در بورس باشند!

      نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در زمان پذیره نویسی پالایش صحبت‌های مسئولان باعث اعتماد مردم به خرید دارا دوم بود. مجلس برای احقاق حق مردم وارد میدان شده و دولتمردان باید پاسخگوی این ضرر باشند.

      ولی اسماعیلی با بیان اینکه تبلیغ بورس توسط دولت باعث رغبت بیشتر مردم به بازار سرمایه شد، گفت: در زمان پذیره نویسی پالایش صحبت‌های مسئولان باعث اعتماد مردم به خرید دارا یکم پالایش بود.

      نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: در حال حاضر خریداران پالایش با ضرر ۳۰ درصدی مواجه شدند؛ چه کسی باید پاسخگوی ضرر سهامداران باشد؟
      وی افزود: کسانی که در ماه‌های اخیر به بازار سرمایه آمدند بر اساس آمار و ارقام در حدود ده میلیون تومان سرمایه‌گذاری کردند؛ یعنی قشری که وارد بورس شدند آنچنان وضعیت مناسبی ندارند که حالا بیایند ضرر ۳۰ درصدی هم داشته باشند.

      ولی اسماعیلی در پایان گفت: مجلس برای احقاق حق مردم وارد میدان شده و دولتمردان باید پاسخگوی این ضرر باشند.

      ================================================== =====================
      جناب اسماعیلی کاش درد مردم همین 30 درصد زیان(1500000تومان)بود.....
      خیلیها بخاطر سهام عدالت با این بورس آشنا شدند...کد بورسی گرفتند....دار و ندارشان را وارد بورس کردند....بعد خانه خراب....
      خیلی ها خانه شان را فروختند....ماشین شان را...پس اندازشان....قرض و وام گرفتند......
      کاش ضرر مردم همین یک میلیونی و اندی بود.....
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

      نظر

      • جان اسنو.
        ستاره دار (1)
        • Jul 2020
        • 1992

        #648
        پاسخ : خبرهای مهم و فوری

        درخواست رفع فوری تحریم‌های ایران

        ?کشور‌های عضو گروه هفتاد و هفت بعلاوه چین در بیانیه سالانه‌ خود لغو فوری تحریم‌های یکجانبه اقتصادی علیه ایران را خواستار شدند.


        _انتخاب
        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

        نظر

        • آريانا
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 599

          #649
          پاسخ : خبرهای مهم و فوری

          تحلیل دلایل سقوط کم سابقه بورس از زبان پور ابراهیمی
          1399/08/24 195 0
          تحلیل دلایل سقوط کم سابقه بورس از زبان پور ابراهیمی
          پورابراهیمی با تحلیل دلایل سقوط کم سابقه بورس خبرداد:

          الحاقیه قانون ۱۵ سال پیش بازار و تشکیل شورای عالی جدید/ احتمال تغییر مدیران
          رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تحلیلی از دلایل سقوط کم سابقه بورس از الحاقیه جدید به قانون ۱۵ سال پیش، تشکیل شورای عالی ثبات مالی و احتمال تغییر مدیران در صورت لزوم خبر داد.



          محمد رضا پورابراهیمی با اشاره به شرایط فعلی بورس، راهکارهایی برای برگرداندن آرامش به این بازار پیشنهاد کرد و از پیگیری این موضوع خبر داد و در گفت و گو با ایسنا از دو رویداد مهم مربوط به الحاقیه جدید به قانون 15 سال پیش بازار اوراق بهادار و تشکیل شورای عالی ثبات مالی با حضور بانک مرکزی، بیمه مرکزی و سازمان بورس خبر داد و احتمال تغییر مدیران در صورت لزوم را تایید کرد.

          - در هفته‌های اخیر وضعیت بورس به شدت نزولی شده و اعتراضاتی هم رخ داد. چه تحلیلی از بروز این مشکل دارید؟

          با توجه به اتفاقاتی که از اواخر سال گذشته شاهد بودیم، روند صعودی شاخص‌ها، افزایش حجم و میزان منابع و فضایی که دولت آن را تشویق و تبلیغ می‌کرد و همچنین فضایی که در کشور ایجاد شده بود و شرایط کلان از جمله بحث بازار ارز، ظرفیت خوبی برای اقتصاد ایران فراهم شد و این رویکرد مورد اقبال مردم قرار گرفت. طبیعتا این اقبال باید در چارچوبی شکل می‌گرفت که روند منطقی قیمت‌ها هم استمرار پیدا کند. حجم منابعی که در طول‌ ماه‌های پیش از سال ۹۹ و ابتدای سال به بازار سرمایه گسیل شد از ظرفیت بازار سرمایه بیشتر بود و شرایطی که باید دولت از نظر تعادل بخشی به عرضه و تقاضای اوراق بهادار و ابزار مالی فراهم می‌کرد محقق نشد و دولت نتوانست این عرضه و تقاضا را کنترل و بر آن نظارت کند.

          - آیا معتقدید بروز این شرایط در بازار سرمایه قابل پیش‌بینی بود؟

          بله، علیرغم تاکیدات و مکاتباتی که با شخص رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و مسوولان اقتصادی در این باره داشتیم، هشدارها جدی گرفته نشد. لازم بود در این شرایط دولت سریعا برای پاسخ دهی به نیاز بازار به جهت ورود نقدیندگی عرضه اولیه شرکت‌های دولتی و عرضه درصدی از سهام شرکت‌های باقی مانده اقدام می‌کرد به نحوی که پاسخگوی نیاز بازار باشد.

          اما به دلیل عدم ورود دولت به این حوزه و عدم انجام اقدامات به موقع و مناسب دولت شاهد بودیم که قیمت‌ها به شکل کاذب افزایش یافت. عرضه کم و تقاضا برای خرید اوراق بهادار و سهام شرکت‌ها به شدت افزایش یافت و این باعث شد بعضا روند قیمتی خارج از حوزه متعادل قیمت گذاری باشد. همین امر نگرانی‌هایی را ایجاد کرد.

          - مجلس چه اقداماتی برای هدایت بورس کرد ؟

          از ابتدای مجلس یازدهم ، کمیسیون اقتصادی به این موضوع ورود کرد که دولت را مکلف به انجام اقداماتی کند. پیش بینی می‌شد وقتی سود شرکتی عدد ناچیزی است و قیمت سهم نسبت به آن عدد بالا است و شاخص قیمت و درآمد آن بسیار بالا قرار گرفته، ریسک سرمایه گذاری در این شرکت هم بسیار زیاد است. ولی در این زمینه اطلاع رسانی نشد و ویژگی‌های بازار سرمایه، مختصات و مولفه‌های آن از سوی دولت به مردم اعلام نشد در حالی که این سرمایه گذاری‌ها نیازمند راهنمایی است.

          اما علیرغم تاکیدات برای ارائه راهکارهای منطقی، دولت و سازمان بورس به وظیفه عمل نکردند و همین باعث شد فضای مبادلات بازار سرمایه از آن چیزی که براساس ساز و کار واقعی عرضه و تقاضا باشد، فاصله گرفت.

          -سهم عوامل خارجی را در ریزش بورس چگونه ارزیابی می کنید ؟

          قطعا عوامل بیرونی هم تاثیرگذار بود. مثل مسائل منطقه ای، جهانی، تحریم‌ها و تهدیدات جنگ و ... . بخشی هم عوامل داخلی بود که به عملکردها و سوءمدیریت‌ها برمی‌گردد. متاسفانه این بازار توسط دولت به نحوی اداره نشد که خریداران سهام مطمئن باشند حداقل تحت تاثیر رفتار عوامل داخلی کاهش پیدا نمی‌کند.

          به هر حال عوامل بیرونی و تاثیرگذاری آن امری طبیعی است و دست کسی نیست مثل کرونا که کسی تاثیر منفی آن را بر اقتصاد و بازار سرمایه کتمان نمی‌کند. ولی آن چه بیشترین صدمه به بازار سرمایه زد عوامل درونی بود. این صحبت‌ها مربوط به امروز نیست و همه اینها پیش بینی می‌شد. بحث این است که عامل داخلی سهم اصلی را در وضعیت فعلی بازار سرمایه دارد. یعنی اگر مدیریت شود این عدم اعتماد به بازار پیش نمی‌آید. در داخل الزاماتی برعهده متولیان بوده و می‌توانستند انجام بدهند که آن را انجام ندادند.

          - سرانجام گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد وضعیت بورس چه شد؟

          دو ماه قبل گزارشی تخصصی براساس ماده ۴۵ آیین نامه داخلی مجلس تهیه کردیم که ۱۱ محور مشخص داشت و در صحن علنی قرائت شد. براساس این گزارش، سازمان بورس مکلف بود براساس وظایف نسبت به سبدگردانی و تعهدات شرکت‌ها نظارت کند. همچنین در مورد بازارگردانی از طریق مجموعه‌های مختلف سازمان بورس تکالیفی داشت که به خوبی عمل نکرد و بخشی معطل مانده از طرفی اصلاح ساختار بورس طول و عرض و حجم فعالیت‌ها اصلا مطابق بازار سرمایه نیست.

          لذا هم ساختار سازمانی و هم اقداماتی که در بحث حاکمیت شرکت‌ها باید انجام می‌شد در دستور کار قرار گرفت و به عنوان یک سرفصل مهم بحث تداخل وظایف سازمان‌های اقتصادی مطرح شد از جمله افزایش سود سپرده بانکی که اثر منفی بر بازار سرمایه دارد.

          درست است که گفته‌اند این کار را نمی‌کنیم ولی در عمل نرخ بین بانکی و تامین مالی بانک‌ها به ۲۲ درصد رسیده که نشان می‌دهد نرخ سپرده‌ها بسیار فراتر از این رقم است و اثر منفی می‌گذارد.بنابراین لازم است ساختار جدیدی در اقتصاد تشکیل شود که در این گزارش تحت عنوان لزوم تشکیل شورای عالی ثبات مالی پیش بینی شده است.


          به این شکل که بانک مرکزی، بیمه مرکزی و سازمان بورس، تصمیم واحدی برای اقتصاد می‌گیرند و همه با هم دیده می‌شوند.

          نکته دیگر لزوم اطلاع رسانی دقیق به مردم است. جنس بازار سرمایه با بانک فرق می‌کند و مردم باید با آن آشنا شوند. در آن جا سپرده گذاری می‌شود و اینجا سهام خریداری می‌شود. اینکه سهام چه ویژگی‌های دارد شرکت کم ریسک و پر ریسک کدام هستند ، باید توضیح داده شود. متاسفانه سازمان بورس در حوزه اطلاع رسانی با توجه به حجمی که وارد بازار سرمایه شد خوب عمل نکرد. همچنین در گزارش کمیسیون بحث اختصاص درصدی از کارمزد معاملات به صندوق توسعه مطرح شده که بتواند منابع آن را اجرایی کند.

          یکشنبه آینده در کمیسیون اقتصادی به عنوان الحاق به قانون بازار سرمایه، موادی را تصویب و به صحن علنی آورده خواهد شد که در صورت تصویب و تایید شورای نگهبان ،عملیاتی خواهد شد.

          - جلسه مشترک مجلس با وزیر اقتصاد و رییس سازمان بورس به کجا رسید و چه نتایجی به دنبال داشت؟

          سه شنبه گذشته جلسه سه جانبه‌ای به پیشنهاد کمیسیون اقتصادی با حضور رئیس مجلس، وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس برگزار و صحبت این بود که چه اختیاراتی لازم داشتید که باید اخذ می‌کردید تا بتوانید بازار را به شکلی مدیریت کنید که این فضا استمرار پیدا نکند. هر چه لازم بوده انجام شده و دستگاه‌های حاکمیتی و مجلس ورود کردند و نهایتا منجر به مصوبات شورای عالی بورس شده است. اما سوال این است که چرا این مصوبات کامل اجرایی نشده است؟

          اگر کامل اجرایی شود مجلس آماده است برای اتخاذ راهکارهای مورد نیاز و آنچه سازمان بورس و وزیر اقتصاد معتقدند برای بهبود شرایط بازار سرمایه و برون رفت از وضع رکودی باید انجام شود، کمک کند. بخشی از اینها قبلا در اختیار خودشان بود یا در توافق یا صورت جلسات مشترک بوده که به آن کمک کردیم. همان مصوباتی که شورای عالی بورس گذرانده در قالب آیین نامه اجرایی مرتبط با این بخش تا حد زیادی اجرا نشده است. سازمان بورس، دولت و وزیر اقتصاد باید در این زمینه پاسخگو باشند. قرار شد این موضوعات به شکل ریز و گزارش عملیاتی به مجلس از هفته آینده ارائه شود.

          - نحوه مدیریت بازار سرمایه چقدر در وضعیت فعلی این بازار موثر بوده است؟

          اگر استنباط این باشد که سازمان بورس توان اجرایی مصوباتی که می‌تواند بازار را از شرایط امروزی خود خارج کند ندارد، طبیعتا تغییر در مدیریت‌های اجرایی بخش سرمایه باید اتفاق بیفتد. اما اگر این توان وجود دارد و آنها نیازمند مصوبات جدید هستند مجلس در حدی که می‌تواند کمک خواهد کرد. به هر حال بازار سرمایه موتور اقتصاد ایران است و باید کمک کنیم.

          متاسفانه در این فضا بعضا اعتماد مردم به بازار سرمایه سلب شده و برخی دچار تردید شدند. این در حالی است که بخشی از مصوبات قبلی اجرایی نشده و بخشی از آن چه مورد نیاز است مطالبه نشده است. اگر برآورد این باشد که نحوه مدیریت بازار امکان رسیدن به اهداف لازم را ندارد مجلس حتما وارد تصمیم گیری خواهد شد و این موضوع را از ظرفیت‌های قانونی پیگیری خواهد کرد تا تصمیمات لازم در بازار سرمایه اعمال شود و اگر لازم باشد تغییرات مدیریتی اتفاق بیفتد حتما این موضوع را پیگیری می کنیم و از آن صرفنظر نخواهیم کرد.

          - می‌توان امیدوار بود که بورس به رونق برگردد؟

          مجلس و کمیسیون اقتصادی با تمام توان به این موضوعات وارد شده به هر حال افرادی هستند که به خاطر تغییرات قیمت‌ها ، اعتمادی به این بازار ندارند. وظیفه داریم این موضوع را پیگیری کنیم تا بازار هرچه سریعتر حداقل به حالت قبلی و عادی برگردد. چرا که اگر بازار سرمایه را از دست بدهیم و فضای منفی وجود داشته و روند نزولی استمرار یابد برای کل اقتصاد هزینه دارد.

          پیگیر اجرای مصوبات شورای عالی بورس هستیم و به سازمان بورس تکلیف کردیم باید گزارش بدهد و تعهدات قبلی‌ را اجرا کند. اگر هم مجوز جدید بخواهند می‌توانیم اقدام کنیم. هفته آینده مصوبات کمیسیون اقتصادی به صحن می آید و تکلیف را مشخص خواهیم کرد تا بازار سرمایه از این وضعیت خارج شود.
          آخرین ویرایش توسط آريانا؛ 2020/11/14, 11:20.

          نظر

          • TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

            #650
            پاسخ : خبرهای مهم و فوری

            نرخ سود بین بانکی کاهش یافت

            فارس : معاون نظارت بانک مرکزی گفت: نرخ سود بین بانکی در حال حاضر ۲۲ درصد است که ظرف ۲ هفته آینده به ۲۰ درصد و روند عادی می‌رسد

            نظر

            • mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

              #651
              پاسخ : خبرهای مهم و فوری

              رئیس سازمان خصوصی‌سازی استعفا کرد


              ������وزیر امور اقتصادی و دارایی در پی استعفای علیرضا صالح رئیس سازمان خصوصی سازی، ضمن موافقت با این استعفا، حسن اعلایی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست این سازمان منصوب نمود.

              --------------------------------

              ♦️رئیس سازمان خصوصی‌سازی: عزل خود را نه تایید می‌کنم و نه تکذیب
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/11/14, 15:50.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

              نظر

              • جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

                #652
                پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                مشاور ارشد اوباما: مشاور ارشد اوباما: سیاست تحریم حداکثری علیه ایران، در دولت بایدن پایان می‌یابد
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

                نظر

                • afsaneh25287
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 56

                  #653
                  پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                  با سلام
                  1-مگر هنوز هم تبلیغات انتخاباتی ادامه دارد ؟2-مگر افراد گروه یا شرکتی هم مانده که از تحریم جان سالم بدربرده باشه؟
                  در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                  مشاور ارشد اوباما: مشاور ارشد اوباما: سیاست تحریم حداکثری علیه ایران، در دولت بایدن پایان می‌یابد

                  نظر

                  • جان اسنو.
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2020
                    • 1992

                    #654
                    پاسخ : خبرهای مهم و فوری



                    حضور پور ابراهیمی در بین سهامداران معترض در مجلس




                    درخواست های مردم در اعتراض امروز جلوی مجلس
                    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

                    نظر

                    • جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

                      #655
                      پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                      پورابراهیمی،(همون که بالا تو عکسه ) رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:


                      مهمترین اقدامی که دولت در بخش درآمدی باید انجام دهد ایجاد ظرفیت های جدید برای شناسایی سرفصل های درآمدهای پایدار در نظام اقتصادی کشور است/اقتصاد آنلاین
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

                      نظر

                      • نقی خواب علی
                        عضو عادی
                        • Jul 2020
                        • 80

                        #656
                        پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                        ..
                        وقتی ٥ تا فيلم رو همزمان بخواهي ببيني، همه را ديدي و هيچ چيزي نديدي... ( مرتضی عباد)
                        همه چیز در چارت نهفته است.بله هست.کو چشم بینا. ( سعید خاکستر)

                        نظر

                        • ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

                          #657
                          پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                          فروش سهام عدالت تا اطلاع ثانوی متوقف شد

                          یک مقام آگاه در بورس تهران گفت: فروش سهام عدالت تا اطلاع ثانوی متوقف شده و انجام نمی‌شود.

                          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مطلبی در کانالهای فضای مجازی از صبح امروز با این عنوان که فروش سهام عدالت فعلا متوقف شده است، دست به دست می‌شود که خبرنگار فارس برای بررسی صحت این مطلب چندین بار با سخنگوی آزادسازی سهام عدالت و مسئولان بورس مرتب تماس ‌گرفت که موفق نشد، اما هم اکنون یک مقام آگاه در بورس اوراق بهادار تهران اعلام کرد: به ما هم گفته‌اند فروش سهام عدالت تا اطلاع ثانوی متوقف است.

                          وی در مورد اینکه تا چه زمانی این توقف ادامه دارد اظهار بی اطلاعی کرد و گفت فقط به ما گفته‌اند فروش سهام عدالت تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود.

                          به گزارش فارس، شرکت سپرده گذاری مرکزی امروز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سهامداران عدالت که تقاضای فروش سهام خود را به کارگزاری‌ها داده‌اند با توجه به نوسان بازار می‌توانند نسبت به برگشت از فروش اقدام کنند و به سهامداران عدالت توصیه شده است با توجه به نوسان بازار از فروش سهام عدالت که دارای پرتفوی ارزنده‌ای فعلا خودداری کنند.

                          به گزارش فارس، تعداد 49 میلیون نفر سهامدار عدالت در کشور داریم که تعداد 19 میلیون نفر روش مستقیم و 30 میلیون نفر روش غیرمستقیم را برگزیده‌اند. سهام عدالت تاکنون 60 درصد آزاد شده و تاکنون حدود 13 هزار میلیارد تومان از سهام عدالت مردم توسط کارگزاریها و به خواست صاحبان آن به فروش رسیده است.

                          ترکیب سهام عدالت مرکب از سهام 36 شرکت بورسی و 13 شرکت غیربورسی است که آن 13 شرکت هم قرار است در قالب یک هلدینگ در آینده وارد بورس شوند.

                          فروش سهام عدالت تا اطلاع ثانوی متوقف شد | خبرگزاری فارس

                          نظر

                          • جان اسنو.
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2020
                            • 1992

                            #658
                            پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                            روحانی پذیرفت تعطیلات از شنبه عملیاتی شود

                            سخنگوی دولت:
                            در نشست روز یکشنبه دولت با موضوع مبارزه با کرونا قرار شد از شنبه اول آذر تعطیلی شهرها اجرایی شود.

                            در این تعطیلی گسترده حتی به خروج از شهرها سختگیری خواهد شد و تردد از شهر به شهر ممنوع خواهد بود/تسنیم
                            @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

                            نظر

                            • جان اسنو.
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2020
                              • 1992

                              #659
                              پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                              بورس هفته آینده تعطیل است؟


                              رییس سازمان بورس در گفتگو با همفکران در خصوص تعطیلی دو هفته ای تهران و اینکه آیا معاملات بورس هم تعطیل می شود یا خیر، پاسخ داد.
                              دکتر حسن قالیباف اصل با اشاره به اینکه فعلا حرفی از تعطیلی بانک ها مطرح نشده است، گفت: قرار است بانک ها با حداقل نیرو کار خود را ادامه دهند و به تبع آن بازار سرمایه نیز تعطیل نمی شود.
                              به گفته وی در صورتی که تعطیلی بانک ها توسط هیئت دولت به طور رسمی اعلام شود ، بورس هم تعطیل خواهد شد.همفکران
                              @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

                              نظر

                              • عطارد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 414

                                #660
                                پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                                در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                                روحانی پذیرفت تعطیلات از شنبه عملیاتی شود

                                سخنگوی دولت:
                                در نشست روز یکشنبه دولت با موضوع مبارزه با کرونا قرار شد از شنبه اول آذر تعطیلی شهرها اجرایی شود.

                                در این تعطیلی گسترده حتی به خروج از شهرها سختگیری خواهد شد و تردد از شهر به شهر ممنوع خواهد بود/تسنیم
                                هر وقت تعطیلات اینجوری داشتیم بورس رشد خوبی میکنه.چون تمام کسب و کار تحت شعاع تعطیلی قرار میگیره و بنفع بورس خواهد شد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X