کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت سیمان داراب در دوره 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه 92 با اختصاص 437 ریال سود به ازای هر سهم معادل 73 درصد از پیش بینی هایش را پوشش داد.
شرکت سیمان داراب در دوره 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه 92 با اختصاص 437 ریال سود به ازای هر سهم معادل 73 درصد از پیش بینی هایش را پوشش داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، شرکت سیمان داراب پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 92را با سرمایه 375 میلیارد ریال در اسفند ماه 91 مبلغ 650 ریال، در 27 اسفند ماه مبلغ 653 ریال ، در تیر ماه مبلغ 820 ریال، در 26 تیر ماه مبلغ 863 ریال، درمهر و آبان ماه 92 مبلغ 923 ریال و در دی ماه 92 مبلغ 957 ریال اعلام کرده بود که به دلیل تصویب افزایش سرمایه شرکت در مجمع عمومی فوق العاده مورخ 21 بهمن ماه 92 این رقم به 598 ریال رسید و طی 9 ماه مبلغ 437 ریال به ازای هر سهم کنار گذاشت و معادل 73 درصد از پیش بینی هایش را پوشش داد.
گفتنی است این شرکت در پیش بینی سال مالی 92 مبلغ 102 میلیارد و 802 میلیون ریال درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها (29 درصد سود خالص و به ازای هر سهم 171 ریال) پیش بینی کرده است.
بر اساس مصوبات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 21 بهمن ماه 92، افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 375 میلیارد ریال به مبلغ 600 میلیارد ریال (معادل 60 درصد از محل سودانباشته (معادل 125 میلیارد ریال) و مطالبات و آورده نقدی سهامداران( معادل 100 میلیارد ریال) به تصویب رسیده است.
"ساراب" پیشبینی سود هر سهم سال مالی 91 را در نخستین پیش بینی مبلغ 564 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 802 ریال اعلام کرده بود که بر اساس صورت های مالی حسابرسی شده مبلغ 801 ریال محقق شده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
خوب شدن آن حتمی است چرا که با افزایش قیمت حامل های انرژی ،سیمان کیسه به قیمت یه پاکت کود فروخته نمی شوند و سرمایه گذاری در این بخش ارزش اقتصادی نخواهد داشت ،پس در هر صورت گروه سیمان رشد خود را در سال آینده پیدا خواهد کرد و سرمایه گذاران این بخش سود خود را با کمی صبر بخوبی دریافت می کنند ولی در بورس امروز ایران افراد وارد سهمی می شوند که یه روز سود بدهد غافل از اینکه سرمایه گذاری در بورس مثل کاشت نهال و بهرهبرداری از میوه آن در گذر زمان است.البته از همه اساتید عذر میخواهم که مطلبم جنبه آموزشی گرفت من شاگرد همه دوستان گروه گفتگو بورسی هستم
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
با سلام خدمت همه دوستان
این سه روز فرصت خوبی بود برای تحلیل سهمهای واقعا خاص
توی تمام گروه ها اولین گروهی که هفته آتی با خبرهای خوبی روبرومیشه صنعت سیمانه و تا جایی که علم من یاری کرد بین تمام سیمانی ها 2 تا سیمانی هستن که رافزایش نرخ رو در قیمتهای فروش پیش بینی 93 ندیدن. ساراب و سکرما
ساراب از افزایش درآمد حاصل از سرمایه گداری هاش برای سال 92 حداقل 12-18 % تعدیل مثبت داره و برای سال 93 با توجه به اینکه تمام سیمانیها 20% افزایش نرخ رو تو بودجه 93 دیده اند اگر ساراب نیز 20% افزایش ترخ که این هفته اعلام میشود را اعمال کند برای سال 93 باز هم تاکید میکنم برای سال 93 بالای 50% تعدیل مثبت خواهد داشت .
حداقل سود 92 ------670
حداقل سود 93------900
خوش رزق باشید
این سهم و کل گروه سیمان در کوتاه مدت بازدهی 20 تا 30 درصدی خواهند داد . پی به ای زیر 4 واحد با کلی تعدیل پیش رو برای گروه سیمان واقعا خنده داره ، روند این گروه را شارپتر از گروه ساختمان سازی میبینم ، گروه ساختمان سازی نصف راه را طی کردند ولی این گروه در ابتدای رشد قرار دارند .
ساراب ارزنده ترین سهم گروه سیمانی است .. گزارش شش ماهه شرکت بالای 55 درصد پوشش و پی به ای 3.8
ببینیم بازار چطور این سهم را که در کف قیمتی 10 سال گذشته خودش است را چگونه ارزش گذاری میکند
درود
علاوه بر سود 60 تومانی که احتمال تعدیل آن زیاد است ، به ازای هر سهم 100 تومان سود انباشته و 200 تومان حقوق صاحبان سهم دارد ، وقتی روی 230 جمع می کردم خودم تعجب می کردم که چطور به این قیمت رسیده و فروشنده با چه استدلالی در این قیمت میفروشد .
نظر