کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

پاسخ : کارگاه

کلیت بازار رو به رشد خواهد بود . باید دنبال سهم هایی گشت که چابک باشد و سریع بالا روی داشته باشد.
    ولی در حال حاضر من فاذر وارد شدم در 366 و قاسم وارد شدم 410 و حدود 20 درصد نقدم ببینم چی میشه.

نظر

• روندشناس
      عضو فعال
      • May 2014
      • 1057

ولی میخوام روی تکمبا 50 درصد سرمایه بزارم فکر کنم یک بازه 100 تا 200 درصد توش باشه.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
        ولی میخوام روی تکمبا 50 درصد سرمایه بزارم فکر کنم یک بازه 100 تا 200 درصد توش باشه.
        از نظر بنیادی بهش اطمینان دارید؟ 50 درصد خیلی است! تکمبا هم خیلی خطر دارد.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• روندشناس
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1057

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          از نظر بنیادی بهش اطمینان دارید؟ 50 درصد خیلی است! تکمبا هم خیلی خطر دارد.

مطمئنم 100 درصد حداقل بازده داره. فاذر را جایگزین این میکنم یا امروز یا فردا.

نظر

• روندشناس
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1057

از این فاذر بی خاصیت بلوک زن خارج شدم و در حال ورود به تکمبا هستم. تا فردا خرید را تکمیل کنم.

نظر

• روندشناس
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1057

جناب محمدحسین

من تحلیل نموداری ماهیانه تکمبا را گذاشتم شما هم بر اساس تحلیل خودت یک نگاه بنداز ببین چجوریه با شنیدهایی از نظر بنیادی ازیک نفر شنیدم فکر کنم جور دربیاد در این تحلیل این سهم باید در مدت دوماه به نظر من با توجه به الگوی کاپ و تشکیل دسته فنجان و برخورد روی فیبوی 50 باعث صعود سهم خواهد شد به فیبوی 38 نخواهد رسید چون روند از اونجا شکسته است اینبار این سهم باید طبق این الگو در مدت این ماه و ماه بعد کندل صعودی بزنه و در محدوده 140 تا 180 خودش را تثبیت کنه و هدف بعدی هم 233 و یا اگر خبر بنیادی خیلی قوی باشد 380 تا 500 هم برسه . میخوام تک سهم بشم . لطفا نظر خودت بر اساس داده های خودت در نمودار هفتگی و یا ماهیانه لطف کن بده . با تشکر
              https://www.mql5.com/en/charts/6415252/mn1-rahbar-sarmaye-asia

آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2017/01/14, 14:40.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

جناب محمدحسین

من تحلیل نموداری ماهیانه تکمبا را گذاشتم شما هم بر اساس تحلیل خودت یک نگاه بنداز ببین چجوریه با شنیدهایی از نظر بنیادی ازیک نفر شنیدم فکر کنم جور دربیاد در این تحلیل این سهم باید در مدت دوماه به نظر من با توجه به الگوی کاپ و تشکیل دسته فنجان و برخورد روی فیبوی 50 باعث صعود سهم خواهد شد به فیبوی 38 نخواهد رسید چون روند از اونجا شکسته است اینبار این سهم باید طبق این الگو در مدت این ماه و ماه بعد کندل صعودی بزنه و در محدوده 140 تا 180 خودش را تثبیت کنه و هدف بعدی هم 233 و یا اگر خبر بنیادی خیلی قوی باشد 380 تا 500 هم برسه . میخوام تک سهم بشم . لطفا نظر خودت بر اساس داده های خودت در نمودار هفتگی و یا ماهیانه لطف کن بده . با تشکر
                https://www.mql5.com/en/charts/6415252/mn1-rahbar-sarmaye-asia

یا ابالفضل!
                نمودار شما که از نمودارهای من هم شلوغ تر است! :))
                قابل توجه جناب
                "heydar"
                بگذریم...
                ===============
                ببینید من از نمودار شما که چیزی سر در نیاوردم... ولی خودم پیش تر یک بررسی از تکمبا کرده بودم که موقعیت فووووووووووووق العاده عالی ای را نشان می داد...
                در زیر تصویر بررسی آن موقع است، خودم یک کوچولو همین طوری روی 850 ریال برداشتم....

الان آمی بروکرم خراب شده ولی احتمال زیادی می دهم که خط روند را که به عنوان آستانه زیان مشخص کرده بودم شکسته شده و به این صورت تحلیل باطل می شود....

امروز من می خواستم همان یک کوچولو را هم حتی بفروشم...

متاسفانه آمی بروکرم خراب شده مثل آدم های نابینا شده ام... :(
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• روندشناس
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1057

یا ابالفضل!
                  قابل توجه جناب
                  "heydar"
                  بگذریم...
                  ===============
                  ببینید من از نمودار شما که چیزی سر در نیاوردم... ولی خودم پیش تر یک بررسی از تکمبا کرده بودم که موقعیت فووووووووووووق العاده عالی ای را نشان می داد...
                  در زیر تصویر بررسی آن موقع است، خودم یک کوچولو همین طوری روی 850 ریال برداشتم....

الان آمی بروکرم خراب شده ولی احتمال زیادی می دهم که خط روند را که به عنوان آستانه زیان مشخص کرده بودم شکسته شده و به این صورت تحلیل باطل می شود....

متشکرم نمودار روزانه هم هست اقا کارت درسته اما شما یکم نمودارت بیشتر شلوغ کنی فکر کنم بهتره بجای خطوط روند صعودی کشیدن خطوط روند نزولی هم بکش در یک برنامه جدا در بازاری که روند نزولی هست اونجا به یک نقطه ورود دقیق و یا حد ضرر دقیق میرسی من که بیشتر نقاط وروددر بورس ایران را از کشیدن روند نزولی دقیقتر بدست میارم. به نمودار زیر نگاه کن روند کشیده دومی نزولی چون یک صعود زیاد داشته برخورد به این روند در بازار نزولی یعنی اخر خطه و عکسالعمل شدید نشون میده.
                  آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2017/01/14, 17:28.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سامانه بخت
                    =======

سلام
                    خوب... الحمد لله زیان سالی 140 درصدی را تا اینجای کار رسانده ام به
                    زیان 120 درصدی.
                    به حول و قوه ی الهی این را به 140 درصد سود واقعی خواهم رساند. ان شاء الله.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یا ابالفضل!
                      قابل توجه جناب
                      "heydar"
                      بگذریم...
                      ===============

=================================

این نوشته برای دیروز بود که متاسفانه ارسال نشد:
                      برای روز 18 ام:

این هم از نمای نزدیک:

انگار از قصد این خط روند زیبایی که داشته را شکسته اند.

به هر حال...
                      فکر کنم در کوتاه مدت سقف این کانال سنگین کاهشی که تویش افتاده می تواند منظور شما بوده باشد.

ولی دو روز دیگر هم اگر مثبت خوب بخورد فکر نکنم بتواند از این کانال بیرون بیاید!
                      اگر سه روز مثبت کامل خورد و دوباره به بالای 850 برگشت خوب می شود... هم کانال کاهشی می شکند و هم مکدی اش درست می شود و از صفر عبور می کند و هم حجم خوبی می خورد و هم آن خط روند عالی ای که شکسته بود را دوباره می شکند. البته این بار رو به بالا...

================================

متشکرم نمودار روزانه هم هست اقا کارت درسته اما شما یکم نمودارت بیشتر شلوغ کنی فکر کنم بهتره بجای خطوط روند صعودی کشیدن خطوط روند نزولی هم بکش در یک برنامه جدا در بازاری که روند نزولی هست اونجا به یک نقطه ورود دقیق و یا حد ضرر دقیق میرسی من که بیشتر نقاط وروددر بورس ایران را از کشیدن روند نزولی دقیقتر بدست میارم. به نمودار زیر نگاه کن روند کشیده دومی نزولی چون یک صعود زیاد داشته برخورد به این روند در بازار نزولی یعنی اخر خطه و عکسالعمل شدید نشون میده.
                      https://www.mql5.com/en/charts/64157...-securities-co
                      ممنون بابت توصیه @};-

البته من همچنان به تکمبا خوش بین نیستم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خودرو ام را به صف خرید فروختم.

ولی خگستر ام را همچنان نگه داشته ام. (حدود نصف میزان اولیه است.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

جناب محمد حسین عزیز سلام و خسته نباشید
                          تو این سایت http://www.wisestocktrader.com/indicatorpasties که میرم برای اندیکاتورهای امی بروکر بعضی از اندیکاتورها رو که میخوام دانلود کنم اجازه نمیده و میگه باید از خودتون یه فرمول ارایه بدید؛ منظورش اینه که باید یه اندیکاتور بهش معرفی کنم تا اندیکاتور رو بهم بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                            جناب محمد حسین عزیز سلام و خسته نباشید
                            تو این سایت http://www.wisestocktrader.com/indicatorpasties که میرم برای اندیکاتورهای امی بروکر بعضی از اندیکاتورها رو که میخوام دانلود کنم اجازه نمیده و میگه باید از خودتون یه فرمول ارایه بدید؛ منظورش اینه که باید یه اندیکاتور بهش معرفی کنم تا اندیکاتور رو بهم بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
                            سلام
                            ممنونم.
                            بله باید یک چیزی از خودتان بنویسید و آنجا قرار بدهید که admin آنجا تایید کند و نشرش بدهد و شما بتوانید آنهایی که این مشکل را دارند را هم بارگیری کنید.
                            البته همچین موارد خاصی هم نیستند! اصلا موارد خاصی نیستند...
                            اگر خواستید آدرس آنهایی که می خواهید بگویید من بارگیری کنم و اینجا بگذارم.
                            یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سنگ آهن
                              ======

اگر بتواند دو سه روز رو به بالا حرکت کند هم مکدی اش خوب می شود و هم کامل از کانال خارج می شود.

توجه کنیم که قیمت سنگ آهن قیمت سال 2015 است. پس قیمت سنگ آهنی ها هم باید همان حدود باشد نه بیشتر.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

از نمایی بازتر می بینید که یک مقاومت مهم در پیش رو دارد. (خط آبی رنگ - حدود 85 دلار)

برای داشتن آینده ای روشن باید این خط را
                                با قدرت بشکند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X