کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post
    جناب محمد حسین .این جمله را چند بار دیده ام ولی با فلسفه میانگینها مفهوم انرا نمی گیرم
    یک سالی واگرایی ها را چک میکردم بیاد دارم واگرایی مثبت rsi تایم روزانه در انتهای روند نزولی خیلی از نمادها بسیار مواقع عمل میکرد
    سلام و عرض ادب؛

منظور از این جمله چه بود؟ (که بر گرفته از حرف های خود جناب وایدلر بود)
    منظور این بود که شاخص قدرت نسبی چند حالت دارد. اشباع بالا (بیش خرید) و اشباع پایین و نیمه ی بالایی (ولی کمتر از اشباع) و نیمه ی پایینی

اما خود شاخص قدرت نسبی چیست؟ نسبت بین دو تا میانگین. نسبت میانگین روزهای مثبت به میانگین روزهای منفی در بازه ای مشخص

پس اگر ما دوره ی 100 روزه را در نظر بگیریم. اگر 40 روز مثبت باشد و 40 روز هم (به همان اندازه) منفی و 20 روز هم بدون تغییر، در این حالت شاخص قدرت نسبی باید روی 50 بایستد.

حالا اگر در این دوره ی 100 روزه میانگین روزهای منفی بیشتر شود... شاخص می آید پایین و نشان دهنده ی اشتیاق کم بازار به این نماد است.

و برعکس اگر شاخص بالا رفته باشد می فهمیم که بازار در این دوره ی 100 روزه قدرت و اشتیاق بیشتری در این نماد اعمال کرده است. چرا که میانگین مثبت ها از منفی ها بیشتر شده.

===============

نمی دانم آن برنامه ای که ما ارائه دادیم در باره ی واگرایی خودکار دیدید یا نه؟

در انتهایش پیشنهاد کردیم که از تنظیمات 60 روزه ی شاخص قدرت نسبی استفاده کنید. (فکر کنم در جستار استراتژی بود ولی اینجا هم حرفش شد... با جناب gholamk اگر اشتباه نکنم... و اگر اشتباه نکنم عرض کردم که باید تنظیمات زیگزاگش را کوچک انتخاب کرد...)

این تصویر را ببینید:

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

روز هفتاد و دوم و هفتاد و یکم
      ================

سلام
      روز و شبم برعکس شده...
      شب بیدارم و روز خواب...
      صبح نیم ساعت اول بازار را بودم...
      اگر می دانستم
      خودرو قرار است بشکند سفارش فروش می گذاشتم...
      البته هنوز هم باز زیاد مشخص نیست که شکسته شده فرضش کنیم یا نه؟
      یک نگاه بیاندازید:

اگر خط صورتی را ملاک قرار دهیم شکسته
      اگر سفید را ملاک قرار دهیم: نه.

البته ملاک ما از اول خط صورتی بود...
      اگر بخواهیم همین طور هر دفعه یک خط جدید پیدا کنیم تا ابد چیزی نخواهد شکست!

از طرف دیگر هنوز مکدی خراب نشده، دی تی و بختامدی هنوز در کف در موقعیت خوبی قرار دارند...

چه می دانم والله... (الان که دارم با شما صحبت می کنم خواب ِ خوابم...)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دو تا از دوستان در مسابقه هفتگی درست سبدشان را نفرستادند... چند بار تلاش کردم نتایج را اعلام کنم نشد... آخرش هم برنامه هنگ کرد. :(

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
          سرمایه
          انتخاب
          اعضای
          هئیت
          مدیره
          تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
          کهرام توليدي گرانيت بهسرام انتخاب 1395/10/28 سه شنبه 09:00 دفترمرکزي اصفهان-سي وسه پل-ابتداي چهارباغ بالا-مرکز تجاري اداري کوثر-طبقه دوم -واحد420
          کهرام توليدي گرانيت بهسرام 1395/10/28 سه شنبه 09:00 دفترمرکزي اصفهان-سي وسه پل -ابتداي چهارباغ بالا-مرکز تجاري اداري کوثر -طبقه دوم -واحد 420
          رتاپ(ذرپارس) تجارت الکترونيک پارسيان افزایش 1395/10/28 سه شنبه 15:00 سالن همايش موسسه مطالعات بهره وري و منابع انساني سازمان گسترش نوسازي و صنايع ايران واقع در خيابان شيخ بهائي جنوبي ، خيابان ايران شناسي ، خيابان نهم
          کهرام توليدي گرانيت بهسرام اصلاحیه 1395/10/28 سه شنبه 11:00 دفترمرکزي اصفهان-سي وسه پل -ابتداي چهارباغ بالا-مرکز تجاري اداري کوثر -طبقه دوم -واحد 420
          وتوس سرمايه گذاري توسعه شهري توس گستر سالیانه انتخاب 1395/10/30 پنج شنبه 09:00 سالن فردوسي هتل پرديسان واقع در مشهد بزرگراه شهيد کلانتري، حدفاصل ميدان آزادي و ميدان جمهوري اسلامي جنب پرديس دانشگاه فرهنگيان
          وهمدان سرمايه گذاري استان همدان سالیانه انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 15:00 شرکت به آدرس : همدان ،خيابان شهيد ديباج (هنرستان) ،بالاتر از آپارتمانها ، پلاک 39
          ثفارس عمران و توسعه فارس سالیانه 1395/10/29 چهار شنبه 14:30 شيراز خيابان ارديبهشت برج IT طبقه يازدهم
          ثفارس عمران و توسعه فارس انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 16:00 شيراز خيابان ارديبهشت برج it طبقه 11
          کگاز شيشه و گاز اصلاحیه انتخاب 1395/10/26 یکشنبه 09:00 شرکت واقع در تهران - شهرک صنعتي شمس آباد - بلوار سروستان - گلسرخ 12 - شرکت شيشه و گاز
          وصندوق سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي کشوري سالیانه 1395/10/28 سه شنبه 10:00 تهران، بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي ، مجموعه پژوهشکده صنعت نفت ، سالن آزادگان
          وصندوق سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي کشوري 1395/10/28 سه شنبه 12:00 تهران، بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي ، مجموعه پژوهشکده صنعت نفت ، سالن آزادگان ✅تغییر سال مالی
          غمينو صنايع غذائي مينو شرق افزایش 1395/10/29 چهار شنبه 09:00 تهران - کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج - سالن ورزشي شرکت پارس مينو
          شمواد توليد مواد اوليه الياف مصنوعي سالیانه 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 سالن اجتماعات دفتر شرکت پلي اکريل ايران واقع در اصفهان - چهار راه آبشار اول - خيابان سجاد ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
          وارتا سرمايه گذاري استان اردبيل سالیانه 1395/10/28 سه شنبه 12:00 اردبيل ميدان شريعتي خيابان آيت ا... خامنه اي خيابان شهيد فتحي اصل ساختمان 38 طبقه 2
          وپارس بانک پارسيان انتخاب 1395/10/27 دوشنبه 09:00 اتوبان شهيد آبشناسان بعد از تقاطع شهيد ستاري خيابان شقايق کوچه دهم نبش بنفشه - مجتمع فرهنگي آدينه
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خگستر
            =====

این هم خگستر...
            هر جور حساب کنی مقاومت را شکسته رفته پی کارش...

حیف شد...
            همین فردا (اگر بیدار بودم!) باید بفروشمش... فقط خدا کند قیمتش خوب شود که بتوانم با زیان کم ازش بیایم بیرون... 3800 خریده ام و 3650 ریال با 4 درصد زیان ازش بیایم بیرون...

البته این در صورتی است که فردا یک باره مثبت نشود... اگر یک باره مثبت شد و حقوقی حمایت کرد با نماد می مانم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              دو تا از دوستان در مسابقه هفتگی درست سبدشان را نفرستادند... چند بار تلاش کردم نتایج را اعلام کنم نشد... آخرش هم برنامه هنگ کرد. :(

سلام و سپاس
              سبدها را درست کردم
              بی زحمت چک بفرمایید

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

برای تفکر
                =====

نرم سازی متغیرهای پر نوسان

برای نرم کردن داده های پر تغییر مانند حجم و تعداد سفارشات و یا برای نرم کردن نشانگر هایی که زیادی از حد و با قدرت زیادی بالا پایین می پرند چه کار باید کرد؟ که هم جهت تغییرات و هم قدرت تغییرات حفظ شود و هم اینکه نرم شوند؟

چیزی که به ذهنم می رسد این است که یک حلقه بنویسیم از ابتدا تا انتهای بازه
                بعد هر روز بشود درصدی از تغییرات امروز به علاوه ی دیروز
                و روز اول هم بشود خودش.

البته به جای درصد باید از حالت دیگری استفاده کرد...
                چون درصد خشک است و برای تمام طیف ها یکسان عمل می کند و باز مشکل سر جایش باقی است...

شاید استفاده از لگاریتم و جذر و امثالهم کار بهتری باشد...

چرا ما این کار را با آرایه نمی کنیم و با حلقه می کنیم؟ برای اینکه بلد نیستم! باید از اول شروع کرد و پیش رفت و هر روز به روز قبلش وابسته است که آن هم به روز پیش ترش وابسته است...

مشکل:
                به خاطر وابستگی به گذشته، حالتی ضربی در فرآیند به وجود می آید که می تواند اطلاعات را به جای اینکه شبیه یک نوسانگر نشان دهد شبیه نمودار قیمت نشان دهد...
                شاید راه حل کار کردن روی هر میله باشد به جای اینکه روی سری داده ها کار کنیم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

خگستر
                  =====

این هم خگستر...
                  هر جور حساب کنی مقاومت را شکسته رفته پی کارش...

حیف شد...
                  همین فردا (اگر بیدار بودم!) باید بفروشمش... فقط خدا کند قیمتش خوب شود که بتوانم با زیان کم ازش بیایم بیرون... 3800 خریده ام و 3650 ریال با 4 درصد زیان ازش بیایم بیرون...

البته این در صورتی است که فردا یک باره مثبت نشود... اگر یک باره مثبت شد و حقوقی حمایت کرد با نماد می مانم.

سلام

فردا یا پس فردا از حیث زمان به جای سرنوشت سازی میرسد
                  ممکن است یک کف را تشکیل دهد و آنگاه صعود
                  اگر اینگونه نشد رسیدن به 300 و 270 هم دور از انتظار نیست

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                    سلام و سپاس
                    سبدها را درست کردم
                    بی زحمت چک بفرمایید
                    متشکرم خدا خیرتان بدهد
                    البته الان مشکل اصلی مشکل ثانویه است. برنامه گیر کرده در یک حالتی که نمی دانم چطوری درش بیاورم.
                    خودم عصر دستی سبدهای جناب آرش و نوید و asir را پاک کردم و دوباره امتحان کردم ولی باز مشکل وجود داشت.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خوب...
                      فکر کنم کار امروز اینها باشد خوب باشد:
                      1- پی گیری تنظیمات
                      -> فکر کردن در مورد تنظیمات
                      -> آزمون و خطا و درآوردن یک چیزی که بهینه باشد

2- شروع کار روی حجم

از برنامه کاملا عقب هستم.
                      یک مقدارش به خاطر به هم خوردن تنظیمات خواب و ورزش و ... است. یک مقدارش به خاطر تنبلی است. یک مقدارش هم به خاطر تخمین اشتباه است...
                      اصلا فکرش را نمی کردم روی سامانه ی بخت این همه وقتم گرفته شود!
                      گور بابایش... (البته بابایش که خودم هستم... نه... گور خودش...)
                      همین که من در پایان این 90 روز (که الان ازش 71 روز مانده) به یک موفقیت بالای 50 درصد برسم و با خیال راحت بتوانم به کار دوم انتخابی بپردازم کلاهم را هم می اندازم هوا!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یاد یکی از این بنرهایی که شهرداری تهران به محل تبلیغات روی پل ها چسبانده بود افتادم...
                        زمان انتخابات گذشته بود و تابلو بود از طرف آقای قالیباف به سمت آقای احمدی نژاد گفته شده بود! :D نوشته بود:

کار کردن تنها کافی نیست. گاهی هم باید خوب اندیشید.

کلا آن موقع خیلی از این بنرها زیاد شده بود و خیلی هایش همین جوری کنایه به آقای احمدی نژاد بود... حالا کاری ندارم به اینکه که حق داشت و که نداشت و ...

گاهی باید خوب اندیشید!

راهبرد خودم در زندگی (که قبول دارم) این است که آدم از صد درصد زمان و مکانی که در اختیار دارد، 85 درصد راه را کله اش را باید بیاندازد پایین و مثل خر همین طور راهش را ادامه بدهد و از آن طرف هم 15 درصد: کاملا بایستد، کله اش را بگیرد بالا، اوضاع را رصد کند، راه را انتخاب کند و بعد دوباره در همین راه، کله اش را بیاندازد پایین و مثل ...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

برای تفکر
                          ======

اعمال زیگزاگ روی شاخص قدرت نسبی

شاخص قدرت نسبی خیلی جست و خیز دارد و آدم را اذیت می کند. برای اینکه راحت تر خوانده شود می توان از تابع زیگزاگ روی آن استفاده کرد...
                          زیگزاگ تابع زمان حال نیست. فقط در گذشته کار می کند. خوب اشکالی هم ندارد... ما اعمال می کنیم تا در گذشته بهتر بتوانیم رابطه ی شاخص قدرت نسبی با آن نماد را در یابیم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

برای تفکر
                            ======

فلسفه نشانگرها و تنظیماتشان

خوب... هنوز دقایقی مانده به پایان امروز ِ من...
                            قرار بود امروز یک مقدار در مورد فلسفه ی تنظیمات سامانه ها بیاندیشیم...

(فلسفه همه چیز است... همه چیز... فلسفه یعنی انسان و انسان هم یعنی جمع همه چیز... همه چیزهای انسان...)

گفتیم که عموما در هر نشانگری تنظیمات به دو چیز بر می گردد... روز و درصد... و گفتیم معانی این دو هم با هم یکسان است... و گفتیم کاربرد های مختلفی از این درک می شود که باز هم در عمل یکی هستند: نرم سازی، بیرون زدن از یک حد... حذف نوسان های غیر روندی (یعنی روند جدید وقتی شروع می شود نوسانش بیشتر از نوسان های عادی است)

مثلا ما در مکدی چه کار می کنیم؟ فاصله ی دو میانگین را می سنجیم. میانگین اول که تند است به عنوان قیمت (قیمتی که نوسان های کوچکش گرفته شده) و میانگین دوم به عنوان روند (روندی که این هم نوساناتش گرفته شده) و اگر این از آن زد بالا می گوییم روند افزایشی شد... (عبور مکدی از صفر)

در بختامدی چطور؟
                            در این هم همین طور است با این تفاوت که به H,L حساسش کرده اند. یعنی شما به جای بررسی فاصله ی نمودار قیمت با میانگینش فاصله ی آن را با پایین ترین می سنجید!

شاخص قدرت نسبی چطور؟
                            این هم از یکی از میانگین های متحرکی که معرفی کردیم -یعنی SMMA- استفاده می کند.

سوال:
                            روزهای میانگین گیری چقدر باید باشد؟
                            فرض کنید ما الان می خواهیم مکدی یا بختامدی را اختراع کنیم.

تنظیمات را باید چند روزه انتخاب کنیم؟

با آزمون و خطا؟؟؟
                            (از آزمون و خطا متنفرم و فقط هنگامی که عقلم قد ندهد و یا مجبور باشم به سراغش می روم... شیوه ی کوران است.)

================

مکدی:
                            می دانید چیست؟ به نظرم میانگین دوم (کند تر) اصلا اهمیت ندارد.
                            اصلا آن را بی نهایت در نظر بگیر! (بی نهایت که نداریم ولی بیشینه... که در آمی بروکر می شود Barcount)
                            باید بهتر هم کار کند.
                            فقط یک مشکل دارد!
                            خیلی دیر به دیر از خط میانی می گذرد... یعنی این طور به نظر می آید که مکدی بلند مدت شده! در صورتی که بلند مدت نشده تنها آن جست و خیزهایش را آن پایین انجام می دهد... بعد (یعنی بعد از چند سال) می آید بالا و آن بالا جست و خیز هایش را انجام می دهد...

خوب...
                            میانگین اصلی چه کاره است؟
                            میانگین اصلی نشان دهنده ی جهت روند است.
                            در حقیقت میانگین بلند مدت یک مقیاس است که میانگین تند (اصلی) خودش را با آن می سنجد.
                            جهت حرکت و میزان حرکت این میانگین است که به ما می گوید روند چیست!
                            پس تنظیمات این میانگین اصلی باید این گونه باشد که
                            1- نوسان ها را در بازه ی مورد نظر بگیرد.
                            2- جهت روند را در بازه ی مورد نظر نشان دهد.

جهت روند را نشان دهد یعنی چه؟
                            یعنی همان گرفتن نوسان ها! یعنی اینکه در این بازه ی مورد نظر تعداد روزهای مثبت و میزان مثبت هایی که خورده بیشتر از منفی ها باشد تا جهت روند مثبت اعلام شود!

حالا به نظر شما روی چه دوره ای نوسان های بی مورد گرفته می شود و تعداد (و مقدار) مثبت منفی ها جهت روند اصلی را نشان می دهد؟

خوب... خودم جواب بدهم...
                            دست کم فکر کنم 1 روز! یعنی یک روز قیمت اتفاقی برود بالا و بعد برگردد. که اگر بخواهیم این نوسان یک روزه را حذف کنیم نیاز داریم به 3 روز میانگین گیری! (دو روز قبلی مثلا به درستی منفی بوده و این یک روز مثبت بوده که سر جمع این یک روز با یکی از آن دو روز حذف می شود و جمع این سه می شود منفی...)

خوب... فکر کنم الان یک دستاورد داشتیم... بگذار حفظش کنیم:
                            اگر فکر می کنی قیمت می تواند 1 روز اشتباه و خلاف جهت روند حرکت داشته باشد باید (برای تنظیمات تند مکدی) 3 روز میانگین گیری را انجام دهی.

5 روز چطور؟ یعنی ما فکر کنیم بازار ممکن است یک هفته روی یک سهم اشتباه کند... و بخواهیم آثار یک هفته کامل را نادیده بگیریم...
                            خوب...
                            سوال اینجا است: آیا این یک هفته دقیقا با قدرت همان روند قبلی اتفاق افتاده؟
                            مثلا اگر ما در قبل روند کاهشی داشته ایم که قیمت هر روز 5 درصد کاهش می یافته... آیا ممکن است یک باره جهتش بشود مثبت 5 درصد افزایش قیمت و این همچنان یک اشتباه باشد و قیمت در همان روند کاهشی اصلی باشد ؟؟؟
                            (همان طور که گفتم یکی از خصوصیات خوب من تجربه است.)
                            تجربه به من می گوید نه!
                            اگر همچین چیزی اتفاق بیافتد که کم هم هست بهش نمی گوییم نوسان بی اهمیت بهش نمی گوییم اشتباه بازار... بهش می گوییم الگوی spike یا الگوی V که از قضا معنی برعکس می دهد. یعنی تغییر روند!
                            پس آخر چه؟
                            چند روز اگر میانگین مثبت بود ما می گوییم جهت مثبت است؟
                            مشکل است...

مشکل اینجا است که اندازه ی افت و خیز ها یکسان نیست...
                            یک وقت است هر روز 5 درصد کاهش داریم... بعد وارد یک دوره می شویم که 3-4 روز پشت هم روزهای خنثی (تقریبا 0 درصد) داریم... الان اینجا روند تغییر کرده؟ نه. اینجا میانگین 5 روزه جواب می دهد.
                            کی وقت است هر روز 0.5 تا 1 درصد کاهش قیمت داریم... بعد وارد دوره ای می شویم که 2 روز پشت هم رشد 2 درصدی داریم. اینجا روند عوض شده است؟ باز هم نه. ولی اینجا میانگین 5 روزه جواب نمی دهد! +4 درصد در مقابل -3 درصد (3 هم دست بالا است... می توانستیم 1.5 بنویسیم)
                            آیا اصلا همچین چیزی داریم؟
                            بله.
                            تجربه! می گوید بله.
                            روند های خنثی... یا پایان اصلاح های بزرگ... به خصوص جاهایی که بازار فکر می کند الان دیگر وقتش است... دو روز مثبت می کند بعد می بیند خبری تویش نیست ولش می کند... و دوباهر همان روند روزی 0.5 درصد منفی... (دو روز تا یک هفته یا بیشتر هم شاید برسد...)

خوب...
                            یک کلک هایی می توان زد که در ارسال بعد عرض می کنم...
                            اما در این حالت میانگین گیری را باید طوری کرد که 2 ضرب در 2 کوچکتر شود از 0.75 (بین 0.5 و 1) ضرب در تعداد روزهای میانگین گیری. پس تعداد روزها می شود 6 روز (4 تا 8 روز)

اما!
                            پیش از اینکه این تنظیمات را انجام دهیم (بارها گفته ام که) باید ابتدا بیاندیشیم روندهای چند روزه را دوست داریم شکار کنیم؟ حدودا می خواهیم سامانه ما یا نشانگرمان برایمان ماهی/سالی چند تا پیشنهاد روی یک نماد بدهد؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

برای تفکر
                              =====

مکدی جدید

قرار دادن ضریب برای میانگین متحرک کند: فلسفه این است که اگر میانگین متحرک تند خیلی شدید نبود ازش صرف نظر کنیم. (ضریب بالای 1)
                              فلسفه ی دیگر این است که تعداد روزهای میانگین گیری تند را کاهش دهیم ولی قدرتش را افزایش دهیم. (ضریب زیر 1)

=====================

مکدی به این شکل: میانگین روزهای امروز تا 5 روز پیش نسبت به (منهای) میانگین روزهای 6 روز پیش تا 10 روز پیش.
                              فلسفه این است که: خود میانگین روزهای تند وارد میانگین کند نشود و به این شیوه سرعت نشانگر را بالا ببریم.

=====================

مکدی به این شکل : که میانگین تند تقسیم بر متوسط بشود یک نسبت و متوسط بر کند هم یک قسمت و این دو از هم کم شود.

=====================

به جای اینکه میانگین گیری را روی هر روز انجام دهیم. متغیری درست کنیم که می شود 1 به ازای روزهای مثبت و -1 به ازای روزهای منفی و مکدی را روی این انجام دهیم.

=====================

میانگین بین میانگین و قیمت به عنوان متغیری که جای نمودار قیمت بنشیند. نمایش این نمودار جدید. مکدی گرفتن از این سری.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

موفقیت در بورس را چطور اندازه گیری کنیم؟
                                من کی به موفقیت 100 درصدی یا 90 درصدی می رسم؟

یکی تعداد موارد حدس درست است. که گزینه ی خوبی است ولی هیچ وقت تقریبا 100 نمی شود! بهترین نمودارکار دنیا هم به 80 فکر نکنم برسد! و از طرف دیگر 50 هم (همان طور که بارها گفتیم) موفقیتی بزرگ و چشم گیر است! و از طرف دیگر با داشتن سامانه های مدیریت خرید و فروش و مدیریت سبد می توان کاری کرد که یک نفر 40 درصدی خیلی بیشتر از یک نفر 80 درصدی سود کند!

یکی دیگر از معیار ها خود سود است. سود سالانه. آیا من اگر بالای تورم + 10 درصد سود کنم موفق هستم؟ اینجا هم چیزی به نام 100 درصد وجود ندارد. ای بسا یک نفر سالی 300 درصد بتواند سود کند! یعنی بیشتر از 100 درصد موفق شده؟؟؟ :))

یک معیار می تواند این باشد که نسبت به حالت ایده آل بسنجیم. من الان با برنامه نویسی می توانم حالت ایده آل را بسنجم به طوری که اعلام کنم نقاط پاشنه pivot points نقاط ورود و خروج است یعنی شخصی ابتدای زیگزاگ افزایشی بخرد و انتهایش بفروشد! این بشود حالت ایده آل و عملکرد نسبت به این سنجیده شود.
                                البته این هم سخت گیرانه است! چه کسی می تواند بیش از 20 درصد موفق شود؟

به هر حال من فکر کنم با توسعه ی سامانه های بخت و خیزم شاید بتوانم به موفقیتی 50 درصدی برسم... 50 درصد یعنی نیمی از راهی که ممکن می دانسته ام و قابل طی شدن می دانسته ام را طی کرده باشم و نتیجه گرفته باشم...

شما در چه حالی خودتان را موفق می دانید؟ چند درصد سود سالانه ارضایتان می کند؟

(ارضاء که.... من اگر 500 درصد هم سالانه سود کنم سیر و راضی نمی شوم! از طرف دیگر اگر مطمئن باشم سالی 40 درصد سود می کنم خیلی خیلی خوشحال می شوم!)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X