کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سیلام
    ====

(سیلام: علیک سیلام :D )

مقداری افت نیاز دارد. (احتمالا)

تا جای زخمی که به آن زده اند خوب شود...

پس نتیجه شد:
    افت
    دست کم تا 4150 ریال
    (اهداف بعدی هم 3900 و 3600 ریال)
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/28, 17:21.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ستران
      ====

عالی!

پیشنهاد خرید در 2300 ریال.

(در ضمن یک دیدی گفتم هم در شکل مشهود است! ;) )

(دیگر چون آمی بروکرم خراب است پیکان پیشبینی نمی گذارم... ولی خودتان در ذهنتان 25 درصد سود برایش تصور کنید.)

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خصدرا
        ====

عالی است.

از حالت کاهشی چندین ساله ی خودش خارج شده.

بهترین خرید 3170 ریال

آستانه زیان هم می شود همان 3170 ریال

البته احتمال افتش خیلی کم است.

(از نظر بنیادی هم اگر اشتباه نکنم زیان انباشته ی زیاد داشته و طلب از دولت که این زیان انباشته می تواند اذیت کننده باشد.)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

فاذر
          ===

عجیب است... فکر می کردم پیشنهاد خرید در نشانگر ها (در این نماد) صادر شده... ولی اثری از پیشنهاد خرید نیست...

نکته ی مثبت: رشد اخیر اندکی از قله ی پیشین و نیز دره ی پیشین نه دره ی پیش از آن (پیش از پیشین! بر وزن پسا پسا) بالا تر رفته.

نکته ی مثبت دیگر این است که شاخص قدرت نسبی روند کاهشی بلند مدت خودش را شکسته:

نشانگرهایی مانند حجم و مکدی و دی تی و بختامدی هم گیج می زنند... /:.wacsmiley.:/ /.:blinksmiley.:/

نتیجه ی کلی: نامعلوم
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کلا بازار انگار می خواهد حسابی خوب شود...

پیش تر گفتم... خیلی از نمادهایی که نگاه می کنم خوب هستند و به نظر می رسد در آینده ی نزدیک افزایشی باشند... قندی ها و خودرویی ها و سیمانی ها و فنی مهندسی ها و انبوه سازی ها...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام

مشکل
              آمی بروکر انگار برطرف شده.

برای دانلود کرک جدید به این سایت مراجعه کنید:

نرم افزار نرم افزار آمی بروکر (amibroker) بین تحلیلگران بورس ایران بیشترین محبوبیت را دارد و به لحاظ امکانات یکی از قدرتموند ترین نرم افزارهای تحلیلی قلمداد می گردد. این نرم افزار هم برای بورس تهران هم بورس بین الملل کاربرد دارد و تنها چالش کار با این نرم افزارها تهیه و ورود دیتا به آن […]

دمشان گرم.

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

/:.grlim:./ :.thumbsupsmileyanim :.thumbsupsmileyanim :.thumbsupsmileyanim

&[] B-) >:D< ^:)^

(این شکلک آخری یعنی خدا خیرتان بدهد... یک در دنیا صد در آخرت... دعاگویتان هستم... و از این جور حرف ها...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خپارس
                ====

آیا توان عبور از این الگو (کانال یا مثلث بازشونده) را دارد؟

نشانگر های قیمت می گویند بلی...

ولی باید حجم بخورد! باید حجم بخورد... باید حجم بخورد...

و به احتمال قوی حجم هم می خورد! چرا که عملا با این قیافه ای که نشانگر ها و قیمت درون کانال گرفته اند
                رشد خیلی محتمل تر است!

اما اگر رشد بخواهد بکند تا کجاست این رشد؟
                1030 ریال به عنوان هدف اول...
                هدف بعدی کجا و چقدر احتمال؟؟؟
                1080 و این هم محتمل.
                اما بعد از آن سرگیجه...

خوب...
                با این اوصاف آیا درست است حق تقدم را به عنوان استفاده نشده استفاده کنیم؟؟؟ خطرش بالا است. اگر قیمت رشد کرد که بهتر است نصفش را فروخت... ولی اگر قیمت رشد نکرد بهتر است همان استفاده نشده استفاده کرد.

واجب شد یک نگاهی هم به گروه بیاندازم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

الان خودرویی ها را نگاه کردم...
                  خودرو و خگستر و خودرویی ها هر سه رفته اند در حالت نامعلوم.
                  البته همچنان امید به رشدشان بیشتر از افت است. ولی دیگر توصیه به خرید نمی شوند. توصیه به نگهداری البته می شوند.
                  خگستر اگر زودتر از این 3850 را می دید حتما می خریدم... اگر می دانستم امروز 3850 می شود شاید امروز هم می خریدم... ولی نه من پول نقد داشتم امروز و نه خگستر زود منفی شد... این دیر منفی شدن زیاد جالب نیست... تا ببینیم چه می شود...

وساپا
                  همچنان که پیش تر گفتیم حسابی وضعش بد شده. 1040 ریال موقعیت خوب خرید بود که از دستش داد و 920 هم آخرین فرصتش بود که گفتیم اگر بیاید زیر این عدد بی ارزش می شود... آمد و شد... اگر کسی دارد به نظر من در صورت بازگشت بفروشد... چون فعلا از نظر نموداری فعلا امیدی به این نماد نیست...
                  تنها حجمش خوب بود که آن را هم از دست داد...

خساپا
                  این نماد هم یک جورهایی گذشته ی وساپا است! یعنی الان در 1090 ریال تا 1040 ریال تا وقتی باشد خیلی عالی است ولی اگر اینها را از دست بدهد مضخرف می شود...
                  هر چند بعید است از نظر نظری که خساپا و وساپا نمودارهایشان با هم همگرایی نداشته باشد و یکی بریزد و دیگری بالا برود... ولی من فکر کنم این حالت از نظر نموداری (بدون محاسبه ی correlation بین این دو تا) الان خیلی محتمل است!!! خوب
                  اگر بشود یک حالت خنده داری هم می شود!
                  خرید در 1040 ریال در خساپا بد نیست...

در خودرو همچنان سرمایه گذاری ملی روزی 0.5 میلیون می خرد... بد نیست... ولی باید روزی 10 میلیون بخرد تا نماد رشد کند! سمند هم که فعلا کوفت مرگ شده...
                  در خساپا رنا خوب زیر سهم را گرفته و اجازه نمی دهد زیر 1090 بیاید... ولی فکر کنم تا همان 1040 بیاید و برگردد...

خود
                  ورنا
                  زیاد معلوم نیست چه به چه است... حسابی گیج گیج گیج است!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پیشنهاد خرید جدید:

خموتور
                    =====

آستانه زیان دقیقا قیمت پیشنهاد خرید یعنی: 2520 ریال (البته اگر از آن آدم هایی هستید که می ترسید جا بمانید 2600 یا 2700 یا حتی 2800! هم می توانید خرید کنید...)

پس اگر قیمت یک ذره پایین تر از 2500 آمد خرید نباید انجام بگیرد!

چرا؟ برای اینکه

البته چون احتمالش خیلی کم است و ما فقط سر و گردن ها را در موج 5 و 3 قبول داریم... زیاد کاری با آن نداریم... ولی احتمال است دیگر! پس آستانه زیان در این نماد مهم است!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سیلام
                      ====

(سیلام: علیک سیلام :D )

مقداری افت نیاز دارد. (احتمالا)

تا جای زخمی که به آن زده اند خوب شود...

پس نتیجه شد:
                      افت
                      دست کم تا 4150 ریال
                      (اهداف بعدی هم 3900 و 3600 ریال)
                      با سيلام خدمت محمد حسين عزيز ديگه طاقتم طاق شده و من زودتر تو خسته شدم و احتمالا عطايش را به لقايش ببخشم و كلا همه سهام رو چه در سود و چه در ضرر بفروشم و بروم حسابي خسته كننده و نا اميدوار روزها رو پشت سر هم سپري ميكنم البته مقصر اصلي اين ماجرا هم خود بنده هستم زيرا استراتژي خاصي براي خريد و فروش نداشتم و نه در فروش سهام و نه در خريد استراتژي خاصي به كار بردم يا بايد برگردم از ب بسم الله يا كلا دفتر بورس را ببندم و بگذارم كنار نميدونم كلا به چند تا عكس اسكرين شده از قيمت سهام نگاه كردم كه ميزان سودم نزديك به ٧٠٪‏ بود و طمع زيادي و ساده انگاري در خصوص بيشتر بالا رفتن قيمت سهام همان ٧٠٪‏ را هم پراند و به اميد برگشت روز به روز ير به ير شده قيمت خريد با قيمت روز سهام خلاصه اينكه دم تو گرم با اين روحيه و پشتكار عالي خواستي خداحافظي كني خبر بده با هم بريم البته بورس بيماري واگيردار خطرناكي هست اولين جايي كه به اينترنت دسترسي پيدا ميكنم اول سراغ بورس و سايت بورسي ميرم گاهي وقتا از تحليلها و قيمت سهام هم خسته ميشم اخبار و بخش آزاد سايت رو ميخونم ، نميدونم ولي اوضاع دگرگوني است اندر اوضاع بورس و سهام و سهامداري!!!!
                      بازم دم تو گرم طبع شعرت را حفظ كردي و خونسرد هستي/:.Heart.:/
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

با سلام به دوست عزیزو با اچازه صاحبخانه محمد حسین عزیز
                        فقط چند جمله منهم خواستم درد دل کنم : منهم بارها به این نقطه ناامیدی رسیدم وقتی سهامهایی مثل شلیا و کبافق رو که تو 200 تومن خریدم و با اندک سودی ازشون خارج شدم و با پولش فقط تو بازار چرخ زدم و هیچ کاری نکردم ولی ایندو سهم هفت هشت برابر شدند احساس سرخوردگی بهم دست میده اما چاره چیه ؟ مقصر خود منم و باید اول خودم را درست کنم بعد توقع سود رو داشته باشم . ..... خیلی وقتتون رو نمیگیرم . به امید سود بیشتر جنابعالی و دیگر عزیزان.
                        نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                          با سيلام خدمت محمد حسين عزيز ديگه طاقتم طاق شده
                          و من زودتر تو خسته شدم
                          و احتمالا عطايش را به لقايش ببخشم و كلا همه سهام رو چه در سود و چه در ضرر بفروشم و بروم
                          حسابي خسته كننده و نا اميدوار روزها رو پشت سر هم سپري ميكنم
                          البته مقصر اصلي اين ماجرا هم خود بنده هستم زيرا استراتژي خاصي براي خريد و فروش نداشتم
                          و نه در فروش سهام و نه در خريد استراتژي خاصي به كار بردم
                          يا بايد برگردم از ب بسم الله
                          يا كلا دفتر بورس را ببندم و بگذارم كنار
                          نميدونم كلا به چند تا عكس اسكرين شده از قيمت سهام نگاه كردم كه ميزان سودم نزديك به ٧٠٪‏ بود و طمع زيادي و ساده انگاري در خصوص بيشتر بالا رفتن قيمت سهام همان ٧٠٪‏ را هم پراند و به اميد برگشت روز به روز ير به ير شده قيمت خريد با قيمت روز سهام
                          خلاصه اينكه دم تو گرم با اين روحيه و پشتكار عالي
                          خواستي خداحافظي كني خبر بده با هم بريم
                          البته بورس بيماري واگيردار خطرناكي هست اولين جايي كه به اينترنت دسترسي پيدا ميكنم اول سراغ بورس و سايت بورسي ميرم گاهي وقتا از تحليلها و قيمت سهام هم خسته ميشم اخبار و بخش آزاد سايت رو ميخونم ، نميدونم ولي اوضاع دگرگوني است اندر اوضاع بورس و سهام و سهامداري!!!!
                          بازم دم تو گرم طبع شعرت را حفظ كردي و خونسرد هستي
                          /:.Heart.:/

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                          با سلام به دوست عزیزو با اچازه صاحبخانه محمد حسین عزیز
                          فقط چند جمله منهم خواستم درد دل کنم :
                          منهم بارها به این نقطه ناامیدی رسیدم
                          وقتی سهامهایی مثل شلیا و کبافق رو که تو 200 تومن خریدم و با اندک سودی ازشون خارج شدم و با پولش فقط تو بازار چرخ زدم و هیچ کاری نکردم ولی این دو سهم هفت هشت برابر شدند احساس سرخوردگی بهم دست میده
                          اما چاره چیه ؟
                          مقصر خود منم و باید اول خودم را درست کنم بعد توقع سود رو داشته باشم . .....
                          خیلی وقتتون رو نمیگیرم .
                          به امید سود بیشتر جنابعالی و دیگر عزیزان.
                          سلام و عرض ادب و احترام خدمت برادران عزیزم؛

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

نمی دانید از ناراحتی شما چقدر خوشحالم :D

ولی گذشته از شوخی آدم وقتی می بیند تنها نیست باز یک مقدار دلش گرم تر می شود...

الحمد لله تمام اساتید بورسی در سایت ها و جستار ها و کانال های مختلف همیشه در سود هستند! و زیان هایشان را بیان نمی کنند... برای همین آدم دستش نمی آید برایند بازار دقیقا چه طور است... هر چند همه می دانیم وضعشان و وضع بقیه چطور است... ولی چون کسی اعلام نمی کند همین اعلام نکردن یک مقدار تاثیر م یگذارد...

بگذریم... نمی خواهم حرف زیاد بزنم. فقط این را بگویم، جناب iligal، که همه چیز فکر می کنم به همان راهبردی که شما فرمودید بر می گردد... Strategy....
                          البته تقریبا همه راهبرد دارند...
                          ولی ضمنی!

نه مشخص و دقیق...
                          و به آن هم عمل نمی کنند!

مثلا خرید بنیادی انجام می دهند ولی به خاطر جو بازار ناشی از نحوه ی معاملات می فروشند!!!
                          یا به خاطر یک دلیل نموداری خرید انجام می دهند ولی به خاطر اخبار و شایعات می فروشند!!!
                          یا با یک راهبرد نموداری خرید می کنند و با یک راهبرد دیگر ادامه می دهند و در نهایت با یک راهبرد سوم می فروشند...
                          از همه بدتر هم اینکه با حرف بقیه (بخوانید با فعال شدن ترس و طمع به واسطه ی تهییج دوستان) خرید و فروش انجام می دهند... و فکر می کنند با دلایل بنیادی/نموداری دارند این کار را انجام می دهند...

ادامه دارد...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

راستش را بخواهید من با اینکه در زیانم ولی ناراحت نیستم. یعنی از این بابت نارحت نیستم...
                            ناراحتی من بیشتر از این است که احساس خستگی می کنم و طبق برنامه پیش نمی روم و از زمانم درست استفاده نمی کنم و ...
                            من در میانه ی کارگاه راهبردم مشخص شد (خرید و فروش نموداری) و فکر کنم داشتم خوب هم پیش می رفتم (و هنوز هم فکر کنم اگر یک نفر با نمودار های من خرید و فروش کند بیشتر از بازار سود می کند!) ولی از پیش از ماه رمضان به سرم زد که راهبردم را عوض کنم (به خاطر سامانه ای کردن کار و داشتن شغلی دیگر در کنار این شغل و سود یکنواخت و منظم بودن و مدام دنبال نکردن اخبار و...) برای همین اگر دقت کرده باشید دیگر دنبال سود هم زیاد نیستم و پیش تر هر روز پولم را محاسبه و در این جستار اعلام می کردم ولی دیگر حتی برای خودم هم (فکر کنم دو ماه باشد که) حساب نکرده ام...
                            نمی دانم منظورم را رساندم یا نه؟
                            منظورم این است که ما باید در این موارد آلمانی (خشک و بی روح و منظم) رفتار کنیم...
                            اصلا به نتیجه نگاه نکنیم و نتیجه برایمان مهم نباشد بلکه روش برایمان مهم باشد...
                            یعنی راهبرد... یعنی اینکه تمام تمرکزمان را (به جای خروجی کار، به جای اینکه ببینیم چقدر سود و زیان کرده ایم) روی این بگذاریم که :

1- آیا راهبرد درستی داریم؟
                            2- آیا طبق راهبرد داریم عمل می کنیم؟

و خوشحالی و ناراحتی را بگذاریم روی این مسئله. یعنی اگر طبق راهبرد عمل کرده بودیم خوشحال شویم وگرنه نه.

من با درصد بسیار بالایی از اطمینان خدمت شما عرض می کنم: اگر یک نفر یک راهبرد خیلی معمولی داشته باشد و به آن خوب عمل کند موفق خواهد بود. (راهبردهای بسیار پیش پا افتاده ای مانند اینکه اگر قیمت از قله ی قبلی بالا رفت بخر... یا Guppy trading یا سیگنال مکدی یا حتی نگاه به حجم یا نگاه صرف به نحوه ی داد و ستد ها یا خرید نمادها در قیمت های بنیادی (کف خری :D ) یا حتی نگاه کردن به دست دیگران (اگر این کار را درست انجام شود! چون این راهبرد هم باید خوب طراحی و پیاده شود) و و و

ادامه دارد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

جناب iligal خدمتتان عرض کنم که من در هر دو صورت -چه تا موفق شوم و چه ناکام بمانم- پایان سال بازنشسته می شوم و خداحافظی می کنم...
                              و البته مطمئنا بعد از اینکه خداحافظی کردم
                              باز هم اینجا در خدمت شما خواهم بود! :D /:.happysmiley:./ (یا بورس می شود شغل دوم و درآمد اولم... یا بورس می شود بانکم! در کنار شغل اولم)
                              رو همین حساب
                              اگر می خواهی با من بیایی از همین الان شروع کن به پر کردن چمدان! /.:biggrinsmiley.:/ (50 روز و نیم ساعت دیگر زمان خداحافظی بنده است!)
                              یک چیزی هم بگویم خدمتتان من در بورس می مانم (بعد از خداحافظی!) ولی نه به خاطر اعتیادش بلکه به خاطر اینکه الان من/ما مزیت داریم!
                              من شما دو عزیز را می شناسم و چند سالی است (فکر کنم سه سال، سه سال و نیم است) که در بورس کنار هم هستیم...
                              این سه سال به من می گوید که حیف است آدم کنار بکشد...
                              ما تجربه پیدا کرده ایم!
                              این تجربه یک دنیا می ارزد!
                              ما رشد سال 92 را دیده ایم!!! نه روی نمودار! بلکه با پوست و گوشتمان دیده ایم!
                              ما ریزش سال 92 را دیده ایم!
                              ما خودرویی های سال 94 را دیده ایم...
                              ما ژنو را دیده ایم...
                              ما بازی های مختلف حقوقی را دیده ایم...
                              ما تاثیر اخبار را دیده ایم..
                              ما هزاران نمودار دیده ایم...
                              ما قیمت های جهانی را دیده ایم...
                              ما سیاست دولت مردان ایران و جهان و نحوه ی تاثیر آن بر بازار و بورس و شرکت های مختلف را دیده ایم...

حیف است...
                              حیف است اگر این تجربیات بماند و بی ارزش شود و نتوانیم ازش سود بیرون بکشیم...
                              ما زمان گذاشته ایم و تجربه کاشته ایم و الان زمان برداشت است! و همیشه بازار با چرخه هایش آدم های جدیدی که به بورس می آیند را کنار می گذارد و بزرگان بازار کسانی هستند که از یکی از این چرخه ها بیرون آمده اند!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

مداران
                                ====

پیشبینی جدید:

بهترین خرید در 2650 ریال.

آستانه ی زیان (متاسفانه یک مقدار فاصله دارد) : 2500 ریال.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X