کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

صف خپارسح برای بار سوم - چهارم جمع شد.
    خساپا همچنان حمایت می شود.
    خگستر هم مثبت خورد و به قیمت خرید ما نرسید.
    (من خریدم را در خپارسح تکمیل کردم در 53 ریال)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

بخونش این لینک بالا رو به نظر تاریخ شناسان روابط بین الملل روسیه باز ما رو فروخت و خواهد فروخت ...سیاست روسیه با غیر روس ها اینطور بوده که همه رو تشنه و امیدوار برد لب چشمه سر برید و خلاص !!!

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

سلام استاد ممنون از رهنمایی های بی در یغتون
          میشه در مورد سایپا و شاخص خودرو بیشتر راهنمایی بفرمایین ؟بعد چسارتا اگه وقت کردید در مورد روند دلار هم راهنمایی میفرمایی؟.تشکر

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
            بخونش این لینک بالا رو به نظر تاریخ شناسان روابط بین الملل روسیه باز ما رو فروخت و خواهد فروخت ...سیاست روسیه با غیر روس ها اینطور بوده که همه رو تشنه و امیدوار برد لب چشمه سر برید و خلاص !!!
            سناتور عزیز،
            سلام؛
            من بخواهم در این مورد با شما گفتگو کنم مطمئنا سایر دوستان هم اضافه می شود و بحثی شکل می گیرد و ادامه دار می شود و در نهایت روند کارگاه کلا عوض می شود و از دستمان در می رود...
            و هدف کارگاه فعلا به هیچ وجه پرداختن به مسائل سیاسی نیست... (مگر اینکه مطلبی اقتصادی بتوانیم از دلش در بیاوریم و فقط هم با همان نگاه... یعنی سیاست برای اقتصاد... آن هم خیلی کم...)
            برای همین در موردش چیزی نمی گویم... (فقط اشاره کنم که در سیاست باید دید چه چیزی را دارند به به چه کسی نشان می دهند! و باید نمایش ها را از وقایع جدا کرد...)
            لطفا این مباحث را در جستار مربوط به خودش (نبض سیاست اگر اشتباه نکنم) مطرح کنید که فکر کنم آنجا هوادار زیاد داشته باشد.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خودرویی ها
              =======

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
              سلام استاد ممنون از رهنمایی های بی در یغتون
              میشه در مورد سایپا و شاخص خودرو بیشتر راهنمایی بفرمایین ؟بعد چسارتا اگه وقت کردید در مورد روند دلار هم راهنمایی میفرمایی؟.تشکر
              سلام
              لطف دارید
              ممنونم.
              شاخص خودرو باز رفته در جای حساس... یعنی جای تصمیم گیری... یعنی جایی که باید مشخص کند چه کاره است...
              همچنان احتمال رشدش خیلی زیاد است...
              و احتمال ریزشش کم.
              ولی بیاید زیر دره ی قبلی (در 16735 واحد) احتمال ریزشش بیشتر می شود و احتمال رشدش کم.
              حجم بد نیست.
              نشانگر ها هم گیج می زنند.

پس پیشنهاد این طور می شود:
              برای سهامداران همچنان سهامداری (یکی دو روز برای مشخص شدن)
              برای نقد ها همچنان نقد بودن
              برای نقد هایی که اهل خطر هستند (اهل قمار!) یک مقدار ورود برای جا نماندن از روند احتمالی! /:.nono.:/ (ده بار گفته ام این کار اشتباه است ولی خودم هم امروز و پریروز مقداری خطر کردم...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خساپا
                ====

سه تا حمایت هست هر سه تا هم کنار هم.

یکی فیبو در 1000 ریال
                یکی دره های قبلی در همین 1095 ریال
                یکی هم خط روند در 1060 ریال

وضع نشانگر ها خیلی بد است.

به هیچ وجه الان توصیه به خرید نمی شود.

اگر یکی دو روز از نماد حمایت شد و حجیم هم حمایت شد می شود وارد شد ولی باز باید مراقب بود و اگر حمایت قطع شد سریع با سودی کم خارج شد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خودرو و دار و دسته اش (خگستر) بهتر از خساپا و عمالش هستند به نظرم.

وساپا هم تقریبا دیگر رفت قاطی باقالی ها... (هنوز تثبیت نشده ولی یکی دو روز دیگر منفی حتی منفی کوچک بخورد قیدش را کلا باید زد...) الان اصلا پیشنهاد خرید نمی شود. حتی پیشنهاد نگهداری هم نمی شود... فقط فروش!

خگستر الان به نظر من بخت اول خودرویی هاست.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شاخص دلار
                    =======

در مورد دلار حقیقتش این است که من هیـــــــــــــچ چیز نمی دانم.
                    حتی نمی دانم شاخصش را از کدام سایت و با چه نمادی می توانم پیدا کنم!
                    الان یکی پیدا کردم... نمی دانم همین است یا نه؟

در این نموداری که من می بینم در کوتاه مدت 2 درصد ریزش وجود دارد. از 100.36 تا 95.45
                    و بعد هم باید دوباره بررسی شود که به احتمال قوی دوباره بر می گردد همین جا! یعنی 100 واحد!

====================

از نظر مسائل سیاسی و بین المللی هم همه چیز به ترامپ بر می گردد...
                    چه کار می خواهد بکند و چه کار می تواند بکند...
                    فعلا که در شهر های مختلف برایش جشن! گرفته اند! اگر نتوانند قضیه را جمع کنند باز هم دلار می رود پایین و کالاها می روند بالا!

به احتمال قوی بازار ها تا مدتی نوسانی خواهند بود تا در مورد روش و قدرت حال حاضر آمریکا مطمئن شوند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

استاد یه دنیا ممنون/:.rolleyessmileyani

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        خودرویی ها
                        =======

سلام
                        لطف دارید
                        ممنونم.
                        شاخص خودرو باز رفته در جای حساس... یعنی جای تصمیم گیری... یعنی جایی که باید مشخص کند چه کاره است...
                        همچنان احتمال رشدش خیلی زیاد است...
                        و احتمال ریزشش کم.
                        ولی بیاید زیر دره ی قبلی (در 16735 واحد) احتمال ریزشش بیشتر می شود و احتمال رشدش کم.
                        حجم بد نیست.
                        نشانگر ها هم گیج می زنند.

پس پیشنهاد این طور می شود:
                        برای سهامداران همچنان سهامداری (یکی دو روز برای مشخص شدن)
                        برای نقد ها همچنان نقد بودن
                        برای نقد هایی که اهل خطر هستند (اهل قمار!) یک مقدار ورود برای جا نماندن از روند احتمالی! /:.nono.:/ (ده بار گفته ام این کار اشتباه است ولی خودم هم امروز و پریروز مقداری خطر کردم...)
                        سلام به نظرم گروه خودرو در آخر اصلاح هست و امروز سهام بنیادی تر گروه مثل خکار ، ختور ، و .... به این مسئله چشمک زدند ، ممکنه یه خورده دیگه گیج بزند ولی به احتمال بالا روند صعودی از الان تا حدود یک ماه آینده آغاز خواهد شد و شاخص خودرو در مرحله اول تا حدود 21 هزار واحد بالا خواهد رفت یه احتمال ضعیف هم هست که بعد از گیج زدن فعلی تا سطح 14 هزار شاخص خودرو اصلاحی شود ولی احتمالش کمه . درود
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام دوستان؛

در خپارسح عجب گولی خوردم!!!
                          طبق پیشبینی خساپا را کشیدند بالا البته اندکی... انتظار بیشتر از این بود... طبق انتظار خپارس هم رفت بالا ... البته اندکی... ولی طبق انتظار خپارسح یک کم رفت بالا و سرنگون شد!!! چرا؟
                          دیشب رفتم در صفحه ی تی اس ای و اطلاعیه های خپارس را خواندم... سازمان نامه زده به خپارس که چرا این قدر خپارسح و خپارس از هم فاصله دارند و خپارس و خساپا هم در جواب نوشتند: قیمت ها را نزدیک به هم می کنیم!!!
                          یا علی!
                          من اگر این را می دانستم شاید در خریدم تجدید نظر می کردم...

به هر حال...

دیگی است که از حول حلیم افتاده ام تویش...

امروز همان مقداری که در 53 ریال خریده بودم را گذاشتم برای فروش ولی از 54 بیشتر نرفت...

الان باید چه کنم؟؟؟؟

با 30 درصد زیان بیرون بیایم؟ یا صبر کنم شاید فرجی شود؟

اگر خودرویی ها وضعشان خوب شود به احتمال قوی می توانم بدون زیان و بلکه با سود بیرون بیایم...

نگاه کردم مهلتش هم اگر درست خاطرم باشد 15 ام همین ماه بود.

می توانم به عنوان استفاده نشده هم ازش استفاده کنم...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام دوستان؛

در خپارسح عجب گولی خوردم!!!
                            طبق پیشبینی خساپا را کشیدند بالا البته اندکی... انتظار بیشتر از این بود... طبق انتظار خپارس هم رفت بالا ... البته اندکی... ولی طبق انتظار خپارسح یک کم رفت بالا و سرنگون شد!!! چرا؟

می توانم به عنوان استفاده نشده هم ازش استفاده کنم...
                            سایپا در شفاف سازی اعلام کرده که حق استفاده نشده را مطابق قیمت سهم تعهد خرید داره !
                            پس باید قیمت سهم رو پیش بینی کنیم جقدر خواهد بود . در این صورت حق تقدم استفاده نشده می تونه بسیار خوب یا بد باشد.
                            البته بدون عجله معاملات امروز جالب نیست
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

وبملت را می خواهند باز کنند. (البته به احتمال قوی امروز تخمین بازار است و فردا گشایش)

من فکر می کردم از کوچکتر ها (مثلا وپست) شروع کنند و بعد یک دفعه وتجارت و وبملت و وبصادر را باز کنند...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                سایپا در شفاف سازی اعلام کرده که حق استفاده نشده را مطابق قیمت سهم تعهد خرید داره !
                                پس باید قیمت سهم رو پیش بینی کنیم جقدر خواهد بود . در این صورت حق تقدم استفاده نشده می تونه بسیار خوب یا بد باشد.
                                البته بدون عجله معاملات امروز جالب نیست
                                خپارس که نمودار جالبی ندارد... :(
                                گروه خودرویی به نظر می رسد وضعشان خوب باشد در آینده ولی شاید خپارس در این گروه جایی نداشته باشد...
                                اصلا واضح نیست.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X