کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
    ....

سلام جناب gholamk دو تا نکته بود که می خواستم خدمتتان عرض کنم.
    یک اینکه در سایت tsetmc (و اگر اشتباه نکنم در متاتریدر) وقتی نمودار را در ابعاد بزرگتر مشاهده می کنیم خود به خود نرم افزار می آید و داده ها را به جای اینکه روزانه نشان دهد به صورت هفتگی یا ماهانه یا سالانه نشان می دهد... برای همین عملا داده های حجم در سایت تی اس ای تی ام سی میانگین گیری شده و نرم است.

دو اینکه مطلبی را ما همیشه مورد تاکید قرار می دهیم و آن هم نقش بسیار بسیار پررنگ کارمزد و «تاخیر» در داد و ستد های کوتاه مدت است.

یعنی همان طور که همیشه گفتیم دو روز تاخیر وجود دارد: 1- فاصله ی بین اتفاق و فهم (که به هیچ وجه قابل حذف نیست :( ) و 2- فاصله ی تصمیم تا اجرا که این را در شکل خودتان نشان داده ام:

یا علی
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

روز سی و هفتم :(
      ============

امروز هم روی حجم کار خواهم کرد ان شاء الله
      و بعد از آن روی جاوا برای به روز رسانی فایل های سی اس وی

و تواصو بالحق و تواصو بالصبر

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

اختلاف سود محاسباتی و سود (یا زیان) واقعی
        ==========================

یکی دو چیز را در محاسباتم می دانم که لحاظ نکرده ام و نمی دانم چه قدر سود محاسباتی من را دست خوش تغییر می کنند...

1- وجود «صف خرید» و «صف فروش» در ایران و عدم توانایی خرید و فروش در بعضی مواقع بنابر پیشنهاد نرم افزار.

2- تفاوت قیمت پایانی و آخرین قیمت. که در نرم افزار هنگام محاسبه ی سود بنا را بر این گذاشتم که به قیمت پایانی خرید و فروش انجام می گیرد... ولی از آنجا که پیشنهاد های الان سامانه ی بخت ام بر مبنای روند شناسی است احتمالا در روند افزایشی هنگامی که پیشنهاد خرید داده می شود قیمت خرید یا همان «آخرین قیمت» بالاتر از قیمت پایانی و در روند کاهشی هنگامی که سامانه پیشنهاد فروش می دهد آخرین قیمت پایین تر از قیمت پایانی باشد...
        و از آنجا که در سامانه ی کوتاه مدت یکی دو درصد هم فووووووووووووووووووووق العاده ارزشمند و مهم است نمی دانم اینها باعث می شوند سود واقعی در عمل حسابی کمتر از سود محاسبه شده توسط بنده شود یا نه؟ /:.negaran.:/
        به هر حال چاره اش آزمایش سامانه است.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کوتاه مدت و تاخیر
          ===========

اذان شده هنوز نرفتم سراغ نماز... /:.ohno-smiley.:/
          ولی یک نکته ای را بگویم و بروم...

در سامانه های کوتاه مدت باید خیلی خیلی تیز باشیم. یعنی ضد_تاخیر!
          از طرف دیگر هم گفتم که باید میانگین گیری و نگاه بلند مدت هم باشد...

چاره اش (تا جایی که من عقلم قد می دهد) این است که میانگین گیری را از سمت «روز» به سمت چیز های دیگر ببریم... که چندین بار بحث شد.

به هر حال باید خیلی خیلی تیز عمل کرد.

لا جرم در هر میانگین گیری ای که می کنیم خواه ناخواه یک مقدار میانگین گیری روزانه هم وارد می شود... ولی باید سعی کنیم تا آنجا که می توانیم این روزها را محدود کنیم. و اگر میانگین گیری بلند مدت می خواهیم انجام دهیم به جای اینکه حالت میانگین گیری داشته باشد باید سعی کنیم حالت سنجش داشته باشد.
          یعنی به جای اینکه بنویسیم:
          میانگین 1 روز تا 30 روز.
          بنویسیم:
          اگر میانگین سه روزه ی اخیر بزرگتر بود از میانگین سه روزه ی ماه گذشته.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            کوتاه مدت و تاخیر
            ===========

.

ترکیب نشانگر ها
            ===========

نکته ای در مورد نکته ی بالا:
            البته تکراری است و بسیار تکرار شده ولی باز خوب است تکرار شود:

برای ترکیب نشانگر های کوتاه مدت با هم باید بدانیم که نگاهمان باید به گونه ای خاص باشد...
            منظورم چیست؟
            ببینید شاید یک نشانگر کوتاه مدت به خودی خود چیز خوبی نباشد ولی این آفریده شده باشد برای ترکیب و آنجا است که قدرت خودش را نشان می دهد!
            (الان که این را گفتم یاد استادم افتادم که می گفت ماسفت یک نعمت خدایی است! حرفش خنده دار به نظر می رسید چون ماسفت یک اختراع بشری است... ولی هم حرفش جای تامل داشت و هم نوع نگاه جدیدی را می رساند که زیبا بود...)

در سمت مقابل شاید یک نشانگر کوتاه مدت به خودی خود عالی به نظر برسد ولی هنگام ترکیب گند بزند به سامانه!

پس چشم ها را باید شست....

اما از کجا بفهمیم کدام در ترکیب خوب است؟ مگر ما دانه دانه بررسی نمی کنیم؟

خوب این بستگی به درایت خودمان دارد دیگر...
            یعنی ما در مقام طراحی (به عنوان یک طراح) باید دور اندیشی لازم را داشته باشیم و دقیقا بدانیم چه می خواهیم و کدام مصالح را برای این سازه ای که می خواهیم بسازیم باید انتخاب کنیم...
            (بله... یک سنگ شاید خیلی محکم باشد... ولی اگر در جایی از ساختمان قرار دهی شاید ساختمان استحکامش تضعیف شود و یا اصلا بریزد (به زیان دهی برسد!))
            این طراح است که باید بدون آزمون و خطا و با فلسفه و قدرت استدلال جلو برود.
            این طراح است که باید دقیقا بداند چه می خواهد و دقیقا بداند کدام ابزار را چگونه به کار بندد تا به آن هدف مهندسی
            شده اش دست یابد...
            و طرح خیالی اش را در دنیای محسوسات پیاده کند (هبوط دهد).
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یادآوری روز
              =======

ابتدا بنشین و طرح خیالی ات را مرور و مشخص کن.
              هدفت را معین کن.

بخش هایی از نمودار را که دوست داری در آن سهامدار باشی رنگ آمیزی کن.

بعد از خودت بپرس چگونه من باید پیش از اولین روز رنگ شده خرید می کردم؟

چگونه باید می شد که من در آخرین روز رنگ شده می فروختم؟

بعد وضعیت نشانگر ها را در اولین و آخرین روز بررسی کن.

این کار را برای چندین نماد انجام بده و جمع بندی و خلاصه نویسی و نتیجه گیری کن.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

موسیقی
                =====

آهنگی واقعا عاشقانه به نام عاشقانه از هادی فرج الهی

هادی فرج الهی عاشقانه

پیشنهاد می کنم حتما کلیپی هایی که روی این آهنگ ساخته اند را از آپارات ببینید.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                  ستاره دار(1)
                  • May 2012
                  • 481

سلام استاد
                  میشه دوباره یه راهنمایی بکنین و اگه محبت کنین یه به روز رسانی از نمودار شاخص سیمان و قند ارایه کنین
                  ممنون و با تشکر شب خوش

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سیمانی ها
                    =======

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                    سلام استاد
                    میشه دوباره یه راهنمایی بکنین و اگه محبت کنین یه به روز رسانی از نمودار شاخص سیمان و قند ارایه کنین
                    ممنون و با تشکر شب خوش
                    سلام @};-

سیمانی ها الان
                    نامعلوم هستند.

باید یادآوری کنم که پیشبینی پیشین هم اشتباه بود. (خدا را شکر نخریدم. البته چرا... سپاها خریدم ولی سریع با سودی ناچیز فروختم. تقریبا سر به سر)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

قندی ها
                      ======

همچنان امیدوار کننده هستند.

آستانه زیان هم در شکل نشان داده شده (خط چین سفید) در 5420 واحد.

از نمای نزدیک تر:

البته قدرت پیشبینی ضعیف است و ادله ی زیادی نداریم تا احتمال را بالا ببریم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خگستر
                        =====

می بینید که آستانه زیان اول یعنی 3900 ریال را یک مقدار رد کرده. البته نمی توانم بگویم شکسته!
                        الان جای خوب (یعنی عالی!) ای است که برگردد.
                        اگر برگشت که بسیار عالی.
                        اگر برنگشت من می فروشم.

آن خط سفید هم مهمترین آستانه زیان بنده است. برابر 3800 ریال.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

زمگسا
                          ====

سود اندکم در این نماد هم تبدیل به زیان شد:

الان هم نامعلوم است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

مشکل سامانه ی جدید
                            =============

دیگر هر چه در توانم داشتم گذاشته ام... دیگر نمی دانم باید چه کار کنم...
                            سود محاسباتی خیلی خیلی کم است و مشکل اینجا است که نمی دانم. نمی دانم باید چه کار کنم. عقلم دیگر به جایی قد نمی دهد. هر چه در چنته داشته ام رو کرده ام. (و حریف هم خیلی چغر و بد بدن است! :d )
                            و مشکل بدتر این است که عملکرد سامانه به جو بازار هم مرتبط است... به نحوی که همین سود میانگین اندکی که در محاسبات به آن رسیده ام در سال های بد (مانند 93 و 94) تبدیل به زیان می شود. :(

دیگر چه کار باید بکنم؟
                            فکرم به جایی نمی رسد.

این خروجی سامانه ی جدیدی است که طراحی کرده ام و هنوز اسمی برایش نگذاشته ام. عملکردش خیلی شبیه همان سامانه ی بخت است:

در شکل بالا بخش های سبز رنگ پیشنهاد سهامداری (یعنی خرید) و قرمز پیشنهاد عدم سهامداری است (فروش).
                            (پیشتر

خوب به نظر من که دارد عالی کار می کند!
                            ببینید چقدر خوب رنگ آمیزی کرده!!!
                            دقیقا همان طور که من در خیالم آن را رنگ آمیزی کرده بودم...

ولی چرا خروجی کار زیان یا سود اندک است؟؟؟

مشکل چیست؟
                            مشکل این است که نوسان وجود دارد...
                            یعنی هر جا که دو روز مثب خورده را هم سبز کرده... در صورتی که این دو روز هر چند در نمودار سبز است ولی به خاطر کارمزد و تاخیر می شود زیان!

همان طور که گفتم می توان با قدری بلند مدت کردن سامانه این نوسان ها را کاهش داد...
                            این کار در عمل با افزایش روزهای میانگین گیری باید درست شود...
                            ولی مشکلات دیگری ایجاد می شود مانند تاخیر بیشتر و جاماندن از روند ها و همین طور تاخیر در فروش...
                            که در نهایت آدم خروجی کار را (یعنی سود را) که نگاه می کند می بیند همان کوتاه مدت هم در نگر و هم در عمل بهتر است!

گفتیم برای رفع مشکل روزهای میانگین گیری باید به جای روز از عوامل دیگر استفاده کرد...
                            و من هر چه عوامل داشتم رو کردم!
                            و دیگر عواملی ندارم که به عنوان روز میانگین گیری بیاورم وسط و نوسان ها را کاهش دهم...
                            و همین است که باعث می شود سامانه در سال هایی مانند 93 و 94 زیان ده شود...

#:-S

:-/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

واژه های پارسی
                              ========

چندی است دوستان دارند روی رواج دادن واژه های پارسی کار می کنند...

من هم فکر کنم کار خوبی است و اگر دقت کرده باشید برخی اوقات این موارد را رعایت می کنم.

در همین راستا انگار اکنون دارند روی واژه ی نگر کار می کنند...

بیایید ما هم تلاش کنیم از این پس به جای «
                              نظر» از واژه ی «نگر» استفاده کنیم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

برد استقلال
                                =======

برد استقلال را به دوستداران و هواداران این تیم تبریک می گویم.

من هم یک زمانی استقلالی بودم و تعداد زیادی از بازی هایش را از نزدیک (استادیوم) نگاه می کردم...

الان چندین سالی است که دیگر فوتبال نگاه نمی کنم. (فکر کنم از وقتی رفتم سر کار...)

ولی هنوز به خاطر آن موقع ها یک مقدار ته دلم با استقلال است و از این پیروزی یک مقدار خوشحال شدم...

:x :x :x :x :x
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X