کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
    سلام استاد جسارتا بصورت wordصورت های مای شرکت ها رو چطور میشه گرفت
    ببخشید فقط برا ی شما زحمت دارم ممنون
    نمی دانم منظور شما را درست گرفتم و همان چیزی که می خواستید را جواب دادم یا نه؟ به هر حال... اگر ناگفته ای بود بفرمایید.
    یا علی
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rasam
      ستاره دار(1)
      • May 2012
      • 481

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      نمی دانم منظور شما را درست گرفتم و همان چیزی که می خواستید را جواب دادم یا نه؟ به هر حال... اگر ناگفته ای بود بفرمایید.
      یا علی
      سلام ممنون از زحمت حضرت عالی
      دانشگاه از من یه تحقیق خواسته که یکیش همین word شرکت هاس که می گن داخل کدال هست و من هم مثل جناب عالی هر چی گشتم ندیدم ولی دانشگاه میگه هست .جسارتا بصورت wovd گزرارش شرکت ها رو چطور میشه بگیرم؟ممنون

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

استاد جواب زحمت شما رو نمی تونم بدم ولی اول انشاالله سال خوبی داشته باشید و بعد یک سهم است به نام غدیس ، موثق می دونم سهم اینده داریه کمی در سبد داشته باشید ممنون

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
          سلام ممنون از زحمت حضرت عالی
          دانشگاه از من یه تحقیق خواسته که یکیش همین word شرکت هاس که می گن داخل کدال هست و من هم مثل جناب عالی هر چی گشتم ندیدم ولی دانشگاه میگه هست .جسارتا بصورت wovd گزرارش شرکت ها رو چطور میشه بگیرم؟ممنون

اگر مطمئن هستید که اشتباهی صورت نگرفته و منظور PDF نبوده پس باید XLS را تبدیل به DOC کنید.

برای این کار همان اکسل را بگیرید.
          بعد در صورت لزوم گزینه ی فعالسازی تغییرات را مطابق شکل زیر بزنید:
          (یعنی اگر گیر داد)

همه را انتخاب کنید.
          (دکمه ی ctrl+A)

همه را کپی کنید.
          (دکمه ی ctrl+C)

بروید درون یک پرونده ی جدید در نرم افزار word

همه را پیست کنید.
          (دکمه ی ctrl+V)

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

قیافه اش به هم ریخته است و باید درستش کنیم. برای این کار ابتدا جهت نمایش را از عمودی به افقی در آورید.
            مانند شکل زیر:

(نمی دانم اینترنت من خراب شده یا باز دوباره این هاست مبین نت برای سایت بورسی دارد بازی در می آورد؟)

در چند ارسال باقی مطلب را برایتان قرار می دهم... (خلاصه اش اینکه چند روش وجود دارد. html to doc یا همین xls to doc یا استفاده از مبدل های آنلاین)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

اندازه ی فونت ها را کوچک کنید.
              ابتدا همه ی نوشته را انتخاب کنید.(دکمه ی ctrl+A)
              بعد هم مانند شکل زیر:

اندازه ی صفحه را هم بزرگ کنید. مانند شکل زیر:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

باید چند بار رویش کار کنید تا دستتان بیاید تنظمیات (اندازه ی صفحه و اندازه ی نوشته) چقدر باید باشد... یک سری تنظیمات دیگر هم هست که باید با آنها بازی کنید (آزمون و خطا) مثلا حاشیه سمت راست و چپ و نوع فونت و تنظیمات جدول و ... ======================== راه دیگر این است که پرونده را به صورت html دریافت کنید. بعد همان را در ورد باز کنید. و در نهایت همان تغییرات را اعمال کنید. برای این کار ابتدا همان گونه که قبلا گفتم پرونده ی html را دریافت کنید. بعد مانند تصویر زیر سربرگی که دوست دارید را باز کنید:
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بعد مانند شکل زیر پرونده را ذخیره کنید:
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

این گونه در نرم افزار ورد بازش کنید: همان تنظیماتی که در مورد اکسل به ورد گفتم اینجا هم اعمال کنید. و تمام.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

همان تنظیماتی که در مورد اکسل به ورد گفتم اینجا هم اعمال کنید. و تمام. خروجی کار هم همچین چیزی در می آید:
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اگر هم خواستید می توانید از مبدل های آنلاین استفاده کنید که خودشان تنظیمات را انجام می دهند... بد یا خوب؟ معلوم نیست... یک چیز معمولی است... برای این کار در گوگل جستجو کنید: onlince convert xls to doc مثلا من از این زیری استفاده کردم: https://secure.convert-doc.com/converters/xls-to-doc خروجی اش هم این شد: https://secure.convert-doc.com/downl....doc/c3f6b/0/1
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

روش دیگر هم گرفتن پرونده ی pdf و بعد تبدیل آن به ورد است که توصیه نمی شود. چون هم اکثر مبدل های آنلاین و آفلاین از زبان پارسی و خط عربی پشتیبانی نمی کنند و هم اینکه هیچ نرم افزار درست حسابی ای برای این کار نوشته نشده. فقط تبدیل یک طرفه است! از ورد به پی دی اف... البته خود برنامه ی ورد هم پرونده های pdf را باز می کند... می توان امتحان کرد... ابتدا فایل پی دی اف را در ورد باز می کنیم. دوباره مثل سابق فونت و سایر مشخصات را تغییر می دهیم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ایراداتی که از تبدیل ایجاد شده را برطرف می کنیم. یکی از ایراداتی که من می بینم این است که پرانتز ها بر عکس شده. برای این کار سه بار تبدیل انجام می دهیم: 1- تبدیل ( به جیجیجیجی 2- تبدیل ) به ( 3- تبدیل جیجیجیجی به ) خروجی را هم پشت کار می بینید... یادم می آید تبدیل پی دی اف به ورد علاوه بر پرانتز و راست و چپ چین بودن با اعداد هم مشکل داشت... آن هم سخت است... ولی راه چاره دارد... این بورسی هم دارد حال ما را حسابی می گیرد... اگر مشکل از مبین نت است خدا ذلیل کند آن مبین نت را که این جور بازی در می آورد...
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/03/05, 22:11.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این پنجره ی REPLACE هم در ورد با زدن دکمه ی CTRL+H باز می شود. نمی دانم با این وضع خراب ارسال ها درست ارسال شد؟ درست به دست شما رسید؟ خودم که دارم بالا را نگاه می کنم می بینم برای خودم تمام enter ها (یعنی رفتن سر خط ها) حذف شده... نمی دانم برای شما چطوری دارد نشان داده می شود؟؟؟ به هر حال... امید وارم درست پاسخ داده باشم... ولی باز من فکر می کنم استادتان اشتباه کرده است و منظورش از ورد همین پی دی اف بوده!!! می دانید چیست؟ اساتید معمولا فقط در یک رشته استاد هستند! و در خیلی از مواقع در خیلی از رشته ها، حتی رشته های نزدیک به رشته ی خودشان، بی سواد هستند... به خصوص اگر طرف پیر باشد معمولا اطلاعات IT اش از دانشجوهایش خیلی خیلی کمتر است! یک استاد عالی علوم رایانه ای را می شناسم که بلد نیست یک فایل PDF را تمام صفحه (Full Screen) کند! (تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل!)
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/03/05, 22:12.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

راستی... چه می خوانید؟
                                من فکر نمی کردم در دانشگاهی (در هیچ رشته ای) در مورد بورس صحبت شود...
                                البته رشته های مالی ممکن است با صورت های مالی کار داشته باشند...
                                ولی من دیده ام شما به نمودار هم علاقه دارید... و احتمالات نموداری و فن تفسیر و پیشبینی نموداری را من ندیده ام در جایی در دنیا به صورت رسمی تدریس کنند...
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/03/06, 04:45.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X