کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

کار دیگر این است که بنشینم و یک سامانه ی دیگر را سریع بنویستم.
    سریع از این بابت می گویم که روزهای زیادی برای آزمون و خطا ندارم و باید چابک و دقیق باشم.

حالا چه سامانه ای؟
    یک مقدار فکرش را کرده ام... سامانه ای از جنس سامانه های پیشبین.

به عنوان بخشی از این سامانه قصد دارم طرح های U مانند وسط نمودار قیمت را شناسایی کنم.
    یعنی وقتی نمودار قیمت حالتی شبیه یو داشت پیدا می کرد، یعنی دقیقا وقتی به وسط یک یو رسید یک پیشنهاد خرید صادر شود.
    به نظر شما چطور می توانم وسط یک U را شناسایی کنم؟
    البته باید آدم یک مقدار شم ِ برنامه نویسی هم داشته باشد... چون الگوریتم می خواهد.

خودم چیزی که به ذهنم می رسد این است که بیایم و شیب را بسنجم. یعنی به عنوان شروع کار یک نشانگر بسازم به نام «شیب_سنج»
    بعد هرگاه که شیب منفی بود و از یک منفی زیاد به سمت صفر حرکت کرد وسط یو را اعلام کنم.
    البته مشکلی که وجود دارد این است که زمان معلوم نیست. یعنی من باید شیب چه زمانی را با چه زمانی بسنجم؟ امروز را با دیروز؟ (خوب اینجوری که یو در نمی آید...) امروز را با ده روز قبل؟ این هم باز به خاطر نوسان های طبیعی قیمت اشتباه زیاد خواهد داشت... میانگین این سه روز را با میانگین سه روزه ی ده روز پیش؟ شاید این خوب باشد...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      کار دیگر این است که بنشینم و یک سامانه ی دیگر را سریع بنویستم.
      سریع از این بابت می گویم که روزهای زیادی برای آزمون و خطا ندارم و باید چابک و دقیق باشم.

حالا چه سامانه ای؟
      یک مقدار فکرش را کرده ام... سامانه ای از جنس سامانه های پیشبین.

به عنوان بخشی از این سامانه قصد دارم طرح های U مانند وسط نمودار قیمت را شناسایی کنم.
      یعنی وقتی نمودار قیمت حالتی شبیه یو داشت پیدا می کرد، یعنی دقیقا وقتی به وسط یک یو رسید یک پیشنهاد خرید صادر شود.
      به نظر شما چطور می توانم وسط یک U را شناسایی کنم؟
      البته باید آدم یک مقدار شم ِ برنامه نویسی هم داشته باشد... چون الگوریتم می خواهد.

خودم چیزی که به ذهنم می رسد این است که بیایم و شیب را بسنجم. یعنی به عنوان شروع کار یک نشانگر بسازم به نام «شیب_سنج»
      بعد هرگاه که شیب منفی بود و از یک منفی زیاد به سمت صفر حرکت کرد وسط یو را اعلام کنم.
      البته مشکلی که وجود دارد این است که زمان معلوم نیست. یعنی من باید شیب چه زمانی را با چه زمانی بسنجم؟ امروز را با دیروز؟ (خوب اینجوری که یو در نمی آید...) امروز را با ده روز قبل؟ این هم باز به خاطر نوسان های طبیعی قیمت اشتباه زیاد خواهد داشت... میانگین این سه روز را با میانگین سه روزه ی ده روز پیش؟ شاید این خوب باشد...
      اعصابم خورد است...
      هیچ کدام از دوستان هم که نمی آید راهنمایی کند...
      البته تخصص هر کسی نیست... ولی باز یک مقدار تفکر دو نفره بهتر از هیچ چیز است...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

اعصابم خورد است...
        هیچ کدام از دوستان هم که نمی آید راهنمایی کند...
        البته تخصص هر کسی نیست... ولی باز یک مقدار تفکر دو نفره بهتر از هیچ چیز است...
        امروز وقت نشد زیاد کار کنم...
        دیگر زمانم به کار هم نمی گذرد...
        همین جوری الکی فقط می گذرد...

باز صد رحمت به آن زمانی که مجمع می رفتم...
        باز یک آب و هوایی عوض می کردم...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سامانه را که یک مقدار میان مدتش می کنم یک مقدار از سودش کم می شود ولی آن قدر نیست که خیلی اذیت کند... شاید از این به بعد با همان کار کردم...
          این جوری اصلا نمی شود. منظورم کوتاه مدت است. خرید از صف غیر ممکن است و اکثر سودهای خوبی که سامانه در کوتاه مدت شناسایی می کند همین صف ها است...
          (اصلا یک راهبرد داد و ستدی همین خرید و فروش گوسفندی است! یعنی رفتن تو صف!)

=================

آن یو هم کسی چیزی نگفت...

U چیزی است که من در اکثر نمودار ها می بینم...

یعنی در حقیقت همه ی نمودارها یا یو دارند یا وی...
          خدا را شکر از نظر نرم افزاری زیاد هم این دو با هم فرق نمی کنند...

منتها اینجا بحث زمانبندی پیش می آید که کار را مشکل می کند!
          ممکن است یک نماد/نمودار در یک بخش از زمان یو های یک هفته ای ایجاد کند...ولی همین نماد در زمانی دیگر یک یو یک ساله ایجاد کند!
          خوب... ما روی چه چیزی دقیقا باید تنظیم کنیم؟؟؟ اگر روی یک ساله تنظیم کنیم در حقیقت داریم روی هفتگی زیان می دهیم... اگر روی هفتگی تنظیم کنیم هم روی ماهانه و سالانه زیان می دهیم...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

این را هم خودم برنامه اش را نوشتم...
            به نظرم می رسید دارد خوب کار می کند... ولی بعد فهمیدم برنامه ای که نوشته ام در زمانی غیر از زمان حال دارد کار می کند. (گذشته/آینده)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

دیشب به کلی آن یو را بررسی کردم ولی متاسفانه آینده نگر بود و برای همین اصلا نمی توانم رویش حساب باز کنم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام
                خرید و فروش های سامانه ی بخت را محاسبه کردم با کارمزد درآمد: 3.24 درصد زیان.
                بد نیست!

دست کم در این آشفته بازار این روز های بورس بد نیست. یک زیان معمولی است... چیزی در حد سهامداری معمولی!
                حالا برای من بد نباشد برای کارگزاری ام خیلی خوب است!
                با اینکه من سرمایه ی کمی را درگیر کردم (فکر کنم کلا 30 میلیون ریال هم نشد.) ولی در همین ده روز حجم خیلی زیادی خرید و فروش داشتم که سرجمع شد 102 میلیون ریال!!!
                یعنی کلا 52 میلیون ریال خرید کردم و از این خرید ها 1.7 میلیون ریال زیان کردم.
                و البته کارگزاری ام 800 هزار ریال سود برد!

بله... مانند سهامداری معمولی می شود... فکر کنم...
                ولی چون با سود اعلامی سامانه تفاوت دارد مفت نمی ارزد...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

می دانید چیست؟
                  مشکل از سامانه یا طریقه ی محاسبه ی سود نیست...
                  مشکل از کوتاه مدت بودن است و حجم کم بازار!
                  شاید اگر این را فقط روی خودرو و خساپا و فملی و بیست/سی نماد بزرگ دیگر بازار کار می کردم جواب می گرفتم...
                  ولی روی نمادهای کوچک نمی توان این قدر کوتاه مدت کار کرد!
                  روی نمادهای کوچکی که همیشه آخرین با پایانی فرق دارد.
                  روی نمادهای کوچکی که صف دارند...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                    ستاره دار(1)
                    • May 2012
                    • 481

سلام استاد جسارتا بصورت wordصورت های مای شرکت ها رو چطور میشه گرفت
                    ببخشید فقط برا ی شما زحمت دارم ممنون

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                      سلام استاد جسارتا بصورت wordصورت های مای شرکت ها رو چطور میشه گرفت
                      ببخشید فقط برا ی شما زحمت دارم ممنون
                      سلام
                      اختیار دارید.
                      بنده از دیدن شما و نوشته تان خوشحال می شوم.

word یک سند منظم نیست و از این بابت رسما در هیچ جا ارائه نمی شود. (مگر اینکه یک شرکتی بیاید خودش استثنائا یکی دو بار ارائه دهد.)

اسناد منظم و طبقه بندی شده که الزام سازمان بورس است اینها است:
                      pdf که بهتر از word است.
                      xls که همان excel است و قابل تبدیل به word است.
                      html که مشابه صفحات اینترنتی است و با مرورگر فایرفاکس/کروم/اپرا و ... باز می شود.
                      xml که برای کارهای تخصصی برنامه نویسی است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ابتدا نمادی که دوست داریم را طبق تصویر زیر جستجو می کنیم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بعد هم مطابق تصویر زیر پرونده ی pdf یا اکسل مربوطه را می گیریم:

پی دی اف برای اینکه خودمان بخوانیم یا از یک جای پرونده عکس بگیریم و بگذاریم در اینترنت و به مردم نشان دهیم.
                          اکسل برای اینکه بخش هایی از آمار ارائه شده را با هم جمع بزنیم یا بخش هایی از متن را انتخاب و کپی/پیست کنیم در انجمن های اینترنتی.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یادم رفت بگویم:
                            می توانیم نوع اطلاعیه شرکت را هم همان جا مشخص کنیم. مثلا تنظیم کنیم که برای خساپا فقط «صورت های مالی پایان دوره (پایان سال مالی) و آن هم فقط حسابرسی شده» را برایمان بیاورد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

اول از همه هم باید می گفتم که رفتیم در سایت codal.ir
                                و دکمه ی جستجو را طبق شکل زیر زدیم:

===================

اگر دکمه ی جستجو را نمی زدیم به ترتیب زمان هر شرکتی هر اطلاعیه ای که داده بود آنجا ثبت شده بود.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X