کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

آقا محمد حسین چطوری این عکس رو گذاشتی؟چون من میخوام در مورد حجم یه عکس بذارم

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

ببخشید من دندانم درد می کند ممکن است نتوانم خوب پاسخ دهم و با هم گفتگو داشته باشیم.

توضیحات کامل برای قرار دادن عکس را در اینجا گذاشته ام:
      http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post706292

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

فرمول فقط برای میانگین گیری ساده روی حجم است.
        این فایلش:
        پیوند
        (دانلود کردید بفرمایید برش دارم. چون شخصی است و دوست ندارم منتشرش کنم... هر چند که چیز ساده ای است.)

این هم تنظیماتش است:

در پیکان هایی که رسم کرده ام هماهنگی بین حج و قیمت را نگاه کنید...
        اگر ما میانگین گیری نکنیم نمی توانیم این هماهنگی را به خوبی تشخیص دهیم.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/02/09, 22:46.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

همین طور با توجه به این پیکان هایی که کشیده ام معلوم می شود چرا باید نگاهمان بلند مدت و میان مدت هم باشد!
          چرا؟ چون افزایش قیمت امروز تنها به حجم دیروز وابسته نیست بلکه به حجم روزهای گذشته هم بستگی دارد.
          در حقیقت ما با نگاه کردن به حجم میانگین روزهای گذشته دستمان می آید «
          روند» ِ (افزایش/کاهش) حجم الان چگونه است!
          علاوه بر این بحث امواج الیوت هم هست که همان طور که گفتم خیلی مهم است. و با ترکیب آن با حجم دستمان می آید که این افزایش حجم حکم خالی کردن را دارد یا جمع کردن یا حمایت کردن... در موج 1 و
          قبل از آن افزایش حجم نشان دهنده ی جمع کردن است و نباید خرید و فقط باید حواس را حسابی جمع کرد برای ورود...
          در موج 3 افزایش حجم (باز هم می گویم به صورت میانگین) نشان دهنده ی حمایت و یا علاقه بازار به نمادی عالی و در حال شکوفایی است. و باید چشم بسته خرید.
          در موج 5 افزایش حجم نشان دهنده ی خالی کردن (یا بهتر است بگویم دوران بعد از خالی کردن!) است و هر افزایش حجمی -دقیقا مانند موج 1- هشدار است. البته نه هشداری برای سوار شدن بلکه هشداری برای فرار کردن!!!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

فرمول فقط برای میانگین گیری ساده روی حجم است.
            (دانلود کردید بفرمایید برش دارم. چون شخصی است و دوست ندارم منتشرش کنم... هر چند که چیز ساده ای است.)

این هم تنظیماتش است:

در پیکان هایی که رسم کرده ام هماهنگی بین حج و قیمت را نگاه کنید...
            اگر ما میانگین گیری نکنیم نمی توانیم این هماهنگی را به خوبی تشخیص دهیم.
            دست شما درد نکنه واقعا
            دانلودش کردم
            آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2017/02/08, 23:04.

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

سلام

ببخشید من دندانم درد می کند ممکن است نتوانم خوب پاسخ دهم و با هم گفتگو داشته باشیم.

توضیحات کامل برای قرار دادن عکس را در اینجا گذاشته ام:
              http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post706292

باز هم ممنون
              انشاالله که دندون دردتون زودتر خوب شه.دندون درد خیلی عذاب آوره خیلی

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

آقا محمد حسین بنده هیچ وقت نمیخوام مزاحم شما باشم پس اگر واقعا حوصله ندارید یا دندان درد دارید گفتگو رو بذارید برای وقت دیگر

در این عکس دقت کنید اون جاهایی که حجم به طور واضحی بالا رفته دقیقا از روز بعد کاهش داشته.دقیقا توی تمامی شماره ها خوب عمل کرده و روی شماره های 5 و 6 اینجاست که بازیگرای سهم شروع کردن سهم رو جمع کردن اونم روی مقاومت که بقیه طبیعتا میفروختن بازیگرا خرید کردن.اینجا زیاد شدن حجم به قول شما برای حال گیری هست.روی آمی بروکر اگه نگاه کنید حتی همون پترن اکسپلورری(یه اندیکاتور هست به اسم PE - Alert 2 - Indicator) که گذاشته بودید، اگه نگاه کنید این اندیکاتور رو که من یکم تنظیماتشو تغییر دادم و اندیکاتور حجم رو هم روش گذاشتم متوجه میشید که اون موقع در بالاترین حالته و موقع فروش.
                حتی من با همین اندیکاتور روی تمامی سهم ها نگاه کردم اکثرشون دقیقا با همین روش جواب دادن.فقط چندتا سهم از این قاعده پیروی نکردن اونم همیشگی نبوده.
                حتی اگه من بخوام بلند مدت تر نگاه کنم نمودار هفتگی یا ماهانه رو میارم و روی اون این قاعده رو پیاده میکنم که زیاد من روی هفتگی کار نمیکنم ولی چندباری نگاه کردم تقریبا جواب داده اما نه به خوبی روزانه

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

بعضی نمادها مثل نماد خمحرکه تقریبا خوب جواب داده و فقط توی یه مورد مشکل داره

ببینید مستطیل شماره یک وقتی نگاه میکنید میبینید که اندیکاتور در منطقه خریده ولی قیمت همینجوری پایین اومده اما توی مستطیل دوم دوباره اندیکاتور به منطقه خرید رسیده که اگه سهم رو میخریدیم بعد که اندیکاتور به مرحله فروش می رسید و حجم هم که کاملا تابلوئه که بالا رفته موقع فروشش میرسه.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

احسنت.
                    و تشکر بابت اطلاعات.

البته همان طور که گفتید دندان دردم زیاد است :( :( :(( و اصلا خواب و زندگی ام را گرفته برای همین نمی توانم بیشتر از این با شما همفکری کنم.

فکر کنم گفتگوی خوبی بود (مفید و مختصر)... ان شاء الله باز هم در طی جستار از این گفتگو ها داشته باشیم.

یا علی @};-
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

سلام امیدوارم دردتون خوب شه
                      تا به پزشک مراجعه می کنین پیشنهاد می کنم اموکسی سیلین 500 هر 6 ساعت میل کنین تا عفونتش خشک شه و پوست انار بجوشانید و قرقر ومیل نمایید سرشار از انتی اکسیدانه که سریع باعث قوی شدن سیستم دفاعی بدن میشه

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

آقا محمد حسین عزیز سلام
                        داداش حالتون چطوره؟ امیدوارم که دندون دردتون خوب شده باشه.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          آقا محمد حسین عزیز سلام
                          داداش حالتون چطوره؟ امیدوارم که دندون دردتون خوب شده باشه.
                          سلام
                          ممنونم از احوالپرسی تان. بهترم خدا را شکر.

@};-
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                            سلام امیدوارم دردتون خوب شه
                            تا به پزشک مراجعه می کنین پیشنهاد می کنم اموکسی سیلین 500 هر 6 ساعت میل کنین تا عفونتش خشک شه و پوست انار بجوشانید و قرقر ومیل نمایید سرشار از انتی اکسیدانه که سریع باعث قوی شدن سیستم دفاعی بدن میشه
                            سلام

خیلی خیلی متشکرم بابت توصیه ارزشمندتان.
                            الحمد لله مشکلم برطرف شد.

خیلی بزرگوارید @};-
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

سلام محمد حسین عزیز
                              1 هفته ما نبودیم از دوری ما بدجور دندون درد گرفتی ایشالله که بلا به دوره و همیشه تنت سالم باشه و به اهداف از پیش تعیین شدت برسی
                              چه خبر از کار و بار و برنامه ریزیهات ؟به خوبی پیش میره همه چی بر وفق مراده ایشالله که به هدفهای بورسی و زندگی شخصیت برسی
                              اتفاقا تو این هفته که نبودم تهران بودم خیلی دوس داشتم یه روز وقت بذارم بیام به دیدنت اما بدجور خودمون هم مریض و زمین گیر شدیم ایشالله که تنت همیشه سالم باشه/:.Heart.:/:x@};-
                              @};-
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                                سلام محمد حسین عزیز
                                1 هفته ما نبودیم از دوری ما بدجور دندون درد گرفتی ایشالله که بلا به دوره و همیشه تنت سالم باشه و به اهداف از پیش تعیین شدت برسی
                                چه خبر از کار و بار و برنامه ریزیهات ؟به خوبی پیش میره همه چی بر وفق مراده ایشالله که به هدفهای بورسی و زندگی شخصیت برسی
                                اتفاقا تو این هفته که نبودم تهران بودم خیلی دوس داشتم یه روز وقت بذارم بیام به دیدنت اما بدجور خودمون هم مریض و زمین گیر شدیم ایشالله که تنت همیشه سالم باشه/:.Heart.:/:x@};-
                                @};-
                                سلام
                                ای آقا... برنامه ریزی که پودر شد رفت هوا...
                                دیگر خودم مانده ام با خودم باید چه کنم؟

یک روز سر درد... یک روز گردن درد... یک روز خستگی الکی... آخر هم که یک روز سر حال بودم این دندان نادان شروع کرد به ساز زدن... و من هم این چند روز مجبور شدم با سازش برقصم...~^o^~ \:D/ ~^o^~
                                راستش را بخواهید هر چند الان دردی وجود ندارد... ولی چشمم خیلی می ترسد... @-) می ترسم نکند برگردد... (درد یک طرف... عقب افتادن از کار و
                                برنامه و مهلت پایان سال هم یک طرف...)

البته دوباره از صبح شروع کردم به پی گیری کارها... ولی از برنامه خیلی عقب هستم... :( می خواستم یک
                                پیش سامانه ای درست کنم که این یک ماه برایم کار کند و (حالا فارغ از اینکه زیان ده است یا سود ده یا با سودی بسیار جزئی...) ببینم در طی یک ماه، سود و عملکرد واقعی، نزدیک به عملکردی که من سنجیده ام هست یا نه؟ .... (و در طی این یک ماه هم بنشینم برنامه را اصلاح کنم و سود ده کنمش...)
                                ولی الان که از برنامه عقب هستم نمی دانم می رسم همچین کاری انجام دهم یا نه؟؟؟

تا ببینیم خدا چه می خواهد (
                                تا یار که را خواهد و لطفش به که باشد...)

شما چطورید الان؟ خوب شدید الحمد لله؟
                                ان شاء الله شما هم همیشه سربلند و سلامت و سرزنده باشید.
                                یا علی @};-
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X