کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از جناب gholamk چه خبر؟ یک زمانی همیشه در کارگاه بودند و با هم تمرین می کردیم و لطف و تشکر ایشان را زیر ارسال هایم می دیدم...
فکر کنم از وقتی مهلت ما تمام شد و فهمیدند به نتیجه نمی رسیم دیگر ایشان هم حال و حوصله آمدن به اینجا را ندارند...
به هر حال هر جا هستند آرزوی موفقیت برای ایشان دارم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
سال نو مبارک
به نظر می آید خیلی عالی باشد...
البته چون حجم خیلی زیادی خورده شاید یک مقدار همین جاها بازی در بیاورد و متوقف شود...
ولی آینده ی روشنی به نظر می رسد داشته باشد در یکی دو ماه آینده...
آستانه زیان 1138 ریال است... فکر کنم همان جاها هم بتوان خرید کرد...
هدف هم 100 درصد سود است! در عرض دو سه ماه...
الگو هم فنجان است...
از جناب gholamk چه خبر؟ یک زمانی همیشه در کارگاه بودند و با هم تمرین می کردیم و لطف و تشکر ایشان را زیر ارسال هایم می دیدم...
فکر کنم از وقتی مهلت ما تمام شد و فهمیدند به نتیجه نمی رسیم دیگر ایشان هم حال و حوصله آمدن به اینجا را ندارند...
به هر حال هر جا هستند آرزوی موفقیت برای ایشان دارم.
آقا محمد حسین عزیز با سلام و خدا قوت
هیچوقت از خواندن مطالب شما حوصلم سر نمیره چون واقعا مطالبتون عالی و خوب هستن، منتهی از قبل عید کار برایم پیش آمده بود که نتونستم خدمت شما برسم، عذرخواهی میکنم.
خیلی وقت هست که نتونستم درست وحسابی تو سایت بیام تا الان.انشاالله از امروز بیشتر خدمت شما هستم. از صفحه های قبل دارم مطالب شما رو میخونم.
آقا محمد حسین عزیز با سلام و خدا قوت
هیچوقت از خواندن مطالب شما حوصلم سر نمیره چون واقعا مطالبتون عالی و خوب هستن، منتهی از قبل عید کار برایم پیش آمده بود که نتونستم خدمت شما برسم، عذرخواهی میکنم.
خیلی وقت هست که نتونستم درست وحسابی تو سایت بیام تا الان.انشاالله از امروز بیشتر خدمت شما هستم. از صفحه های قبل دارم مطالب شما رو میخونم.
سلام
سال نوتان مبارک
گفتم نکند یکی از همراهانمان را از دست دادم... (کلا دو سه تا همراه که بیشتر نداریم... دلمان به همین عزیزان خوش است...)
به هر حال... سال خوشی را برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم. @};-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر