کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پیشبینی پیشین که تا الان خوب پیش رفته و از این به بعد هم باز همان پیشبینی مورد تاکید قرار دارد به یک شرط: باید دید آن حجمی که خورده جریانش چه بوده؟ اگر جابه جایی حقوقی ها بین خودشان بوده یا یک چیز نامعقول و خارج از عرفی بوده مهم نیست ولی اگر در کل گروه یا در یک نماد خاص پول وارد شده باشد از این به بعد ِ پیشبینی را تغییر می دهیم.
چون یک شمع مثبت خورده یک مقدار آن حجم مشکوک است.
به قول یکی از دوستان الگوی شمعش هم انبرک است.
الان خودم دارم نگاه می کنم.
کسعدیح عجیب داد و ستد شده! 1 میلیارد ریال ارزش داد و ستد است. و 400 هزارتا هم برایش صف خرید چیده اند...
کترام پایانی مثبت خورده با ارزش 15 میلیارد
کهرام هم پایانی +5 ولی با چقدر حجم؟ با 190 میلیون ریال ارزش داد و ستد!!! یعنی کشک...
کپارس تقریبا خرید و فروشی نشده...
خود کسعدی بدون خریدار با 400 میلیون ریال ارزش!
کلوند تغییر 0 درصد با ارزش 30 میلیون ریال!
کساوه (عزیز من) +5 با 850 میلیون ریال! البته صف خریدی به ارزش 700 میلیون ریال هم دارد.
در کل انگار خبر خاصی نیست. البته کلا گروه کوچکی است ولی زیاد به نظر نمی رسد خبری بوده باشد... پس پیشبینی قبلی همچنان سر جایش است...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
آدم بعضی وقت ها دلش می گیرد... بعضی عزیزان خیلی وقت ها تشریف می آورند جستار ما و از مطالب استفاده می کنند و تشکر نمی کنند. بعضی از دوستان در سایت ثبت نام نکرده اند... خوب این هیچ... ولی بعضی از دوستان چراغ خاموش تشریف می آورند کارگاه و یا اینکه از سایت خارج می شوند بعد تشریف می آورند این کارگاه... و البته فکر می کنند بنده (به عنوان یک برنامه نویس خیلی ساده) متوجه حضورشان نمی شوم...
یک مقدار آدم ناراحت می شود... خوب برادر عزیزم اگر مطالب برایت مفید نیست چرا هر روز یا هر چند روز یک بار تشریف می آوری و مطالب را پی گیری می کنی؟ اگر برایت مفید است چرا تشکر نمی کنی؟ شاید اگر این کارگاه واقعا به درد کسی نمی خورد جز چند نفر بهتر این باشد که مطالبی که بنده ارائه می دهم هم برای کسی قابل مشاهده نباشد جز چند نفر. محتاج تشکر نیستم و از این که معروف بشوم هم یک مقدار اصلا می ترسم! ولی حسی که آدم از پشت نمایشگر رایانه اش (از این گونه رفتارها) می گیرد حس همدلی و محبت و تشکر و خیر و خوبی نیست.
حالا این که خوب است... بعضی وقت ها آدم می بیند بررسی هایش دارد در جاهایی منعکس می شود... ولی نه خبری از آدرس است و نه اسم بنده...
یاد یک بنده خدایی افتادم... در سایت همسایه... با یک سوال آمد جلو و پاسخش را دادم و بعد هم کلی پرسید و کلی راهنمایی اش کردم و کلا نشستم برایش برنامه نوشتم و همراه با نوشتن برنامه در مورد هر قسمت هم راهنمایی اش کردم و مقدار زیادی برایش وقت گذاشتم... طوری برخورد کرد که انگار نه انگار... آخر سر هم از موضع بالا صحبت کرد و گویا می خواست به بنده همان چیزی که یادگرفته بود را یاد دهد! نه با سخنی نرم و ملایم بلکه با لحنی از جنس غرور و تکبر...
شما بودید چه می کردید؟
بهش گفتم احسنت. چقدر حالی ات است... خدا حافظ... (یادم باشد بعدا گیر دیگری هم داشتم خدمت برسم!)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
پیشبینی پیشین اشتباه بود. البته آن پیشبینی را با فرض بازگشایی و حضور همه ی بانک ها انجام دادیم که باز نشدند... الان اگر باز نماد بانک های بزرگ بسته باشد پیشبینی می شود یک رشد خیلی ضعیف و کوتاه داشته باشند.
«محمد حسین» هستم.
ترکیب نشانگر ها
به نظر می رسد کار درست این باشد که نشانگر ها ترکیب شوند و شاید کار درست دیگر این باشد که پیش از ترکیب نشانگر ها یک بار هر نشانگر با خودش ترکیب شود به صورتی که از نشانگر دو نسخه ی تند و کند ایجاد شود و نتیجه ی نهایی ترکیب این دو حالت باشد.
«محمد حسین» هستم.
اوه اوه اوه اوه...
چند روز بازار را نگاه نکرده بودم... عجب افتی کرده! متاثر و ناراحت شدم... یادم می آید جناب اسماعیلی از مدتی پیش در اینها سهامداری را پیشنهاد می کرد... امیدوارم از اینها بیرون آمده باشد...
از یک جهت البته خوشحالم! که پیشبینی های پیشین درست بوده!
الان پیشبینی می شود یک رشد به سمت بالا داشته باشد. ولی پیشبینی محکم نیست.
«محمد حسین» هستم.
الان آن قسمتی که از اینجا به بعد را پیشبینی می کند را حذف می کنیم و پیشبینی می کنیم یک رشد کوتاه داشته باشد. این طوری:
پیشبینی قوی نیست!
در باره ی نشانگرهایی مانند مکدی و شاخص قدرت و بختامدی و ... اگر خاطرتان باشد گفتم می توان با چشم هم فهمید الان نشانگر ها چه وضعی دارند...
در مورد این نماد خیلی سخت است بتوان چنین پیشبینی ای کرد... قیمت را که نگاه می کنی می گویی مکدی حتما دارد از پایین خط 0 را می شکند ولی اصلا این طور نیست...
چشم ها را باید شست... نه ببخشید... باید تقویت کرد... جور بهتر باید دید...
«محمد حسین» هستم.
نظر