کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    لاستیک
    =====

کوتاه مدت بد، بلند مدت خوب. (الان موج 1 هستیم)

سلام سال نو مبارک

لاستیکها موج 1 تموم شدست؟؟و برای تشکیل موج 2 نزولی میشن؟؟

سلام
    سال نو شما هم مبارک @};-
    بله. به احتمال قوی ولی
    زیاد مشخص نیست موج از جنس جنبشی باشد (1 و 2) یا از جنس اصلاحی (ای و بی)
    چرا؟
    + چون اگر قرار باشد این جنبشی باشد باید پیش از آن یک ای بی سی کامل انجام شده باشد و این موج اصلاحی زیاد جفت و جور نیست! یعنی اگر ای و بی و سی را هر کجا بگیریم می بینیم اندازه های ای و بی و سی با هم نمی خوانند... یکی 5 درصد می افتد و دو تای دیگر مثلا 20 درصد... یا یکی دو روز می افتد و دو تای دیگر دو ماه! مثلا...
    + همچنین از نظر زمانی به صورت چشمی به نظرم می آید اصلاح باید بیشتر طول می کشید...

- ولی از طرف دیگر قدرت این موج هم به امواج اصلاحی نمی خورد! خیلی موج قوی ای است... و به احتمال قوی 1 است...
    - همچنین از نظر نسبت های فیبوناچی (در شکل هم) پیدا است که از جای بسیار عالی ای نمودار برگشته! پس خیلی خیلی مستعد است که همین موج 1 باشد...

این دو دلیل بر آن دو دلیل می چربد پس ما همین را می گذاریم موج 1

اگر این طور باشد الان در یک موج سوم (یا شاید هم پنجم) از یک موج عظیم الجثه قرار داریم! یعنی کل آن 1 تا 5 که در شکل نام گذاری کرده ام می شود یک موج 1 عظیم. و الان ما در یک موج 3 عظیم هستیم.

باز هم اگر بخواهیم در ابعاد بزرگتر فکر کنیم یک موج بسیار بسیار بسیار قول پیکر دیگر هم هست... که ما الان در 3 آن هستیم! (امواجی که موج یکش در برج 9 سال 93 تمام شده و موج دومش هم در برج 4 سال 95 تمام شده)

چه شود!؟!؟!؟ سه از سه از سه...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

پتایر
      ====

نامعلوم با احتمال بیشتر افت تا 3500 ریال

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پسهند
        ====

یک خرید خیلی خوب با آستانه زیان 2120 ریال

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

پکرمان
          ====

پیشبینی قوی ای نیست... (نقطه چین کشیده ام...)
          به نظر می رسد در کوتاه مدت مانند گروه لاستیک باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

پکویر
            ====

عجب نمادهای گندی هستند اینها! تو را به خدا نگاه کن نمودار این چجوری است!!! در نیمه ی مهر ماه یک باره همین طوری پریده بالا! (یعنی یک خبری بوده) بعد هیچ خط روند درست حسابی ای نمی توانی برای این نمودار رسم کنی... بعد هم اینکه حجم اصلا با نمودار قیمت جور نیست... بعد هم اینکه انگار در نمودار اصلا هیچ موج جنبشی ای وجود ندارد! همه امواج بی رمق و «همین_طوری» هستند... آدم حالش به هم می خورد نمودار این و آن قبلی را نگاه می کند...

الان هم احتمال دارد یک موج سی اصلاحی به سمت بالا داشته باشیم:

https://vgy.me/WEYwoL.png
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پلوله
              ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام و وقت به خیر به همراهان عزیز کارگاه؛

خصدرا و فاهواز جمع شد...
                زیاد جالب نیست این جمع شدن... کاش یک مقدار دیگر دیرتر جمعش می کردند...
                البته فاهواز یک ده درصد دیگر انگار افت کرد بعد جمع شد... ولی خصدرا نه...

خصدرا به احتمال قوی باز هم رشد خوبی خواهد کرد.... ولی آن قدر خطر و ترسش بالا است که به آن پاداشش نمی ارزد!

فاهواز هم باید دوباره نگاه کرد...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در مورد وقوام هم باید عرض کنم که مهمترین نکته این است که تازگی ها وقوام بازیگر پیدا کرده!!!
                  و این یعنی اینکه حالا حالا ها جای رشد دارد...
                  بازیگرش هم تازگی ها وارد شده...
                  و الحمد لله صبور هم نیست...

امروز به این نماد اجازه ی افت ندادند... ما هم نمی خریم... قیمت خرید 5400 و 5200 است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کقزوی هم حسابی رها شده و یک صف فروش 260 هزارتایی برایش چیده اند... این هم الان فرصت خرید نیست...
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/04/03, 12:22.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

امروز سیمانی ها و ساختمانی ها روی بورس اند... یک نگاه بیاندازیم ببینیم جریان چیست؟

===============

آپ هم کسانی که مثل من دارند هنوز زمان فروشش نیست... این جور بالا رفتن خیلی عالی است... خیــــــــــــلی

منظورم این است که هر روز یک مقدار کم مثبت می شود و انگار نماد بازیگر و بازارگردان درست حسابی دارد... و شاید هم دو سه روز منفی بخورد ولی برآیند هر هفته و هر ماه را که نگاه می کنی می بینی مثبت است... بعضی از دارویی ها هم همین طور هستند... پاکشو را هم داشتم دیروز نگاه می کردم انگار همین طور است... رانفور هم همین طور است... این نماد ها می گویند: هم ما بنیادی هستیم... هم صاحب داریم! و بی صاحب رها نشده ایم... صاحب هم یعنی بازارگردان خوب ِ چند ساله!

غدیس هم که rasam عزیز معرفی کردند انگار همین طور است... البته من این را ندارم... گذاشتم یک مقدار افت کند که بخرم که نشد... ان شاء الله سود آوری خوبی داشته باشد...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خگستر عزیزمان هم مثبت است... چرا؟ نمی دانم...
                        اصلا اینکه خودرو منفی باشد و این مثبت از عجایب روزگار است...
                        و اینکه حقیقی وارد شده و حقوقی بیدار! 440 هزار تا فروخته باشد هم عجیب است!
                        آیا یک گروه می خواهند روی این نماد مانور دهند؟ آخر بازی در این فرق می کند و باید بازی را خود س.سمند شروع کند... به هر حال اگر یک گروه شروع کرده اند به بازی... چه حقوقی ای فروخته؟ از کجا می دانسته حقیقی قرار است امروز شروع به خرید کند؟ آیا همیشه آماده بوده هر کسی وارد شود صف را بدهد؟

10 میلیارد ریال هم رقم خوبی است...

به هر حال....
                        اطلاعیه ای هم که نداده...
                        حالا عجیب تر از آن این است که (یک سناریویی که من در ذهن دارم این است که) دو سه روز خگستر مثبت شود و این دفعه برعکس همیشه خگستر بیاید خودرو را مثبت کند!!!!!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پترول هم فعلا آهسته پیوسته دارد می رود جلو...

چندین بار اشاره کردم که در این نماد خواست، خواست مدبران است. و البته افسار مدبران هم دست سهامدار عمده است. (اگر اشتباه نکنم فارس... آن آقای مدیرعامل ترک و بانمک... آدم خوبی هست... دوستش دارم... ولی به نظر می رسد سیاست آنها جلوگیری از بازی روی نماد بوده باشد... به خصوص از وقتی که این مدیرعامل گند جدید پترول را گذاشتند اینجا... که خودش می گفت من یک بورس باز حرفه ای هستم!)

به هر حال... تا وقتی مدبران دست به ماشه نشده می توان در این نماد خرید کرد...

امروز هم حقوقی ها 3 به 1 (میلیون) خریدار بودند.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

کقزوی هم حسابی حجم خورد...
                            فردا خرید دارد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در انرژی3 یک مقدار سفارش خرید گذاشتم... البته اختلاف بین خریدار و فروشنده خیلی است... (در سفارش ها شکاف یا gap قیمتی وجود دارد) من تقریبا حدود 4000 ریال سفارش گذاشته ام... تا ببینیم چه می شود... دادند دادند... ندادند... هم که نداده اند... و چیزی ازمان کم نمی شود...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

لازما هم دارد حجم خوبی می خورد... شاید این را هم فردا خریدیم... (روز کاری گذشته مقداری بسیار کم خریده بودم...)

متاسفانه نمودار این را ندارم و همین طوری دارم حدس می زنم...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X