کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
زنده باشید. عجیب است! چطور شما می توانید نقطه سر خط بگذارید ولی نوشته های من همه پشت سر هم می افتد؟؟؟ شاید به این مرور گر فایرفاکس من بر می گردد و مشکل از آن است... شاید هم به خاطر درجه ی کاربری من است که کاربر ویژه ی بورسی هستم. و تغییراتی که مدیریت در بورسی داده باعث شده این امکانات برای من/ما غیر فعال شود...
بلــــــــــــــــــــه
مشکل از فایرفاکس است.
الان با گوگل/کروم دارم این نوشته را ویرایش می کنم و
هر چقدر دوست داشته باشم می توانم نقطه سر خط بگذارم. و رنگ نوشته را تغییر دهم و واژه ها را پررنگ و بزرگ و کوچک کنم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
راستی... چه می خوانید؟
من فکر نمی کردم در دانشگاهی (در هیچ رشته ای) در مورد بورس صحبت شود...
البته رشته های مالی ممکن است با صورت های مالی کار داشته باشند...
ولی من دیده ام شما به نمودار هم علاقه دارید... و احتمالات نموداری و فن تفسیر و پیشبینی نموداری را من ندیده ام در جایی در دنیا به صورت رسمی تدریس کنند...
با سلام مجدد حقیر از وقت درس خواندنم گذشته و این سوال رو برا یه بنده خدایی دارم که لطف کردید و جواب دادید رشته حسابداری مالی به تازگی 3 واحد درس بورس یا سرمایه گذاری در بازار سرمایه رو ارایه داده است .
منم تحصبلاتم در معماریه اگه کاری داشتید خوشحال می شم برا جبران زحمت ممنون بازم ممنون و تشکر
سامانه ی قدیم که فعلا منتفی شده و دارم نمادهایی که ازش مانده را هم می فروشم...
حوصله ی ایجاد سامانه ی جدید را هم که اصلا ندارم...
شاید موقتا با روش سنتی/دستی/نموداری اموراتم را گذراندم و اینجا دوباره روزی چندین بررسی نموداری گذاشتم...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
یکی دیگر از نمادهایی که یادم می آید در این جستار در باره اش صحبت کردیم فاذر است که هنوز نپریده...
ببینیم وضعش الان چگونه است؟
الان نامعلوم است.
اگر تند بتواند بیاید بالای قله ی پیشین (در 3628 ریال) پیشنهاد خرید می شود.
اگر بیاید زیر دره ی پیشین پیشنهاد فروش است.
بهترین حالت هم این است که مدتی در جا بزند در همین محدوده. بعد آماده شود برای بالا رفتن...
«محمد حسین» هستم.
پترول را الان نگاه کردم نموداری چیزی درش نیست فعلا.
خصدرا را هم همین الان تصویر بالا را که نگاه کردم به نظرم رسید حجم یک مقدار مشکوک است...
وضعیت را خوب نگاه کنید... قیمت دارد بالا می رود ولی حجم بالا نمی رود! چرا؟
یعنی خریداری قوی وجود ندارد که بزند زیر قیمت و بالا ببرد...
یا خریدار قوی وجود دارد ولی تمایل ندارد بالاتر از حدی خاص بخرد.
البته سمت دیگر را هم باید نگاه کرد... که فروشنده ای نیست که قیمت را پایین بکشد و زیاد بفروشد...
ولی چرا ما روی قسمت اول تکیه کرده ایم؟ برای اینکه حرکت رو به بالا است! هر روز دارد قیمت می رود بالا تر و حجم پایین تر.
با این احوال توصیه ای به خرید در خصدرا نیست.
«محمد حسین» هستم.
خوشتر از دوران عشق ایام نیست بامداد عاشقان را شام نیست
مطربان رفتند و صوفی در سماع عشق را آغاز هست انجام نیست
کام هر جویندهای را آخریست عارفان را منتهای کام نیست
از هزاران در یکی گیرد سماع زانکه هر کس محرم پیغام نیست
آشنایان ره بدین معنی برند در سرای خاص، بار عام نیست
تا نسوزد برنیاید بوی عود پخته داند کاین سخن با خام نیست
هر کسی را نام معشوقی که هست میبرد، معشوق ما را نام نیست
سرو را با جمله زیبایی که هست پیش اندام تو هیچ اندام نیست
مستی از من پرس و شور عاشقی و آن کجا داند که درد آشام نیست
باد صبح و خاک شیراز آتشیست هر که را در وی گرفت آرام نیست
خواب بیهنگامت از ره میبرد ورنه بانگ صبح بی هنگام نیست
سعدیا چون بت شکستی خود مباش خود پرستی کمتر از اصنام نیست
نمی دانم چرا از بچگی فکر می کردم سعدی هیچ گاه عاشق نبوده...
احساس می کردم تمام اشعارش پند و حکمت و مسائله اجتماعی است... و از مقام فلسفه بالا نرفته (که هیچ بلکه فکر می کردم به آنجا هم نرسیده...)
ولی چند سالی است اشعاری فوق العاده از ایشان می بینم که روح و جانم را تازه می کند و بوی عشق از آن به مشام می رسد...
پیشنهاد می کنم آهنگ بیداد از آقای علیرضا قربانی را که به همراه تار و سه تار همراهی شده را حتما دانلود کنید و گوش کنید.
نظر