کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

یک نکته ای در مورد این نماد و حرهشا وجود دارد... آن هم نحوه ی شکل گیری و بالا پایین شدن نشانگر بخت است... وقتی بعد از مدتی قرمز بودن و حال و هوای کاهشی (روند کاهشی) یک باره این جوری سبز می شود و حتی با افت قیمت همچنان به طاق چسبیده است... این خیلی حس خوبی به من می دهد... حرهشا هم این جور بود.

به گذشته ی خاذین نگاه کنیم:
    (هر بار که این گونه ادا اطوار از خودش در آورده یک سود تپل/رویایی از خودش در کرده...)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      جناب متین (اجازه دارم شما را احمد خطاب کنم؟ در سهامیاب اگر اشتباه نکنم اسمتان را دیدم...) ؛

با اینکه شما بهتر از من عمل کرده اید (هم در وقوام و هم در انرژی و هم در خاذین و ...) ولی نمی دانم چرا فکر می کنم کار شما اشتباه است... (یعنی نباید خیلی کوتاه مدت عمل کرد.)
      نمی دانم... شاید احتیاج به بحث و فکر داشته باشد... تا من هم به سمت بسیار کوتاه مدت بیایم... یا اینکه یک دلیل قانع کننده پیدا کنم که چرا بلند مدت تر کار کردن درست تر است...

:-/

خوب... اگر دلیل سود و زیانی نداشته باشد دست کم یک دلیل خوب دارم! :)
      خرید کوتاه مدت فووووووووق العاده فشار و اضطراب و استرس به آدم وارد می کند... آدم را زود پیر می کند... /:.wacsmiley.:/
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

از بین نمادهایی که برای خرید خیلی در این جستار تاکید کردم و خیلی دوست داشتم بخرم و نخریدم یکی اش خکاوه بود...
        خیلی حیف شد...
        البته عموزاده هایش (خزامیا و خاذین و خاور) را خریدیم...
        ولی دوست داشتم یک کوچولو از این هم بخرم که نشد...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• matin
          ستاره دار (14)
          • Mar 2013
          • 650

جناب متین (اجازه دارم شما را احمد خطاب کنم؟ در سهامیاب اگر اشتباه نکنم اسمتان را دیدم...) ؛

با اینکه شما بهتر از من عمل کرده اید (هم در وقوام و هم در انرژی و هم در خاذین و ...) ولی نمی دانم چرا فکر می کنم کار شما اشتباه است... (یعنی نباید خیلی کوتاه مدت عمل کرد.)
          نمی دانم... شاید احتیاج به بحث و فکر داشته باشد... تا من هم به سمت بسیار کوتاه مدت بیایم... یا اینکه یک دلیل قانع کننده پیدا کنم که چرا بلند مدت تر کار کردن درست تر است...

:-/
          بله.. احمد هستم.
          واقعش اینه که بازار پایه دامنه نوسانش فوق العادست و این من رو وسوسه کرد که کوتاه مدت و به عبارتی فوق العاده کوتاه مدت معامله کنم.

با این حال شما درست میگید و این جور معامله استرس و ریسک داره.
          آخرین ویرایش توسط matin؛ 2017/04/22, 13:34.
          إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
          "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

فاذر
            ===

این نماد هنوز خیلی کار دارد...
            اگر احیانا باز خواست بازی در آورد (که حتما در خواهد آورد...) حواسمان جمع باشد برای شکار! /:.ph34r-smiley.:/ (اگر بخواهد بازی در بیاورد به احتمال قوی چند روز بیشتر منفی نخواهد خورد... دقیقا مانند دفعه ی قبل... مثلا یک بازی از 4500 ریال تا 4100 یا 4200 ریال...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حماقت
              ====

آدم که احمق باشد دو تا پیشبینی اش درست از آب در بیاید فکر می کند بازار دارد به حرف او گوش می دهد! و همین می شود شروع بدبختی اش... که وقتی سرش به سنگ خورد تازه یواش یواش می رود به سمت عقل...

چرا یواش یواش؟؟؟
              برای اینکه وقتی پیشبینی هایش درست از آب در آمده بود جلو دیگران (و بدتر از همه نزد خودش) خودش را پُف کرده بوده!

و حتی الان هم که سرش به سنگ خورده اصطلاحا در حالت «گردن خری» گیر کرده است!

==========================
              (من دو سه تا از پیشبینی هایم درست از آب در آمده! :-> :-> B-) یا ابالفضل... :O )

این مطلب را بچسبانید به مطلب گذشته که عرض کردم در بازار مثبت اساتید ظهور پیدا می کنند و «دیدی گفتم» ها رواج می یابند...
              (چرا؟ چون همه پیشبینی رشد می کنند و در بازار افزایشی تر و خشک با هم رشد می کنند...)

و نیز بچسبانید به مطلبی که چند بار در جستار گفته ایم و بعدها دوباره در مورد موج 5 و بقال سر کوچه که بدبخت می شود خواهیم گفت...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/04/22, 13:38.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط matin پست شده است View Post
                بله.. احمد هستم.
                واقعش اینه که بازار پایه دامنه نوسانش فوق العادست و این من رو وسوسه کرد که کوتاه مدت و به عبارتی فوق العاده کوتاه مدت معامله کنم.
                مثلا امروز من هم از سود #کیسون و #لکما استفاده کردم و هم #وکادو چند درصدی داد که با صف بسته شد و فردا هم احتمالا چند درصدی میده.

امروز از نوسان #سخواف هم استفاده کردم..
                با این حال شما درست میگید و این جور معامله استرس و ریسک داره.
                ای بابا... یادش به خیر... من همیشه از جستار ِ آقای کیمیاگر (1) به نیکی یاد می کنم...
                واقعا یادش به خیر...
                (هیچ وقت هم به پیشنهادهایش عمل نکردم!)

ایشان متخصص «نوسان گیری 1 روزه» بود...

مخصوصا اینکه خودش پول دار بود و همان لحظه که می گفت انگار خودش هم پول می گذاشت پشت نماد و نوسان خوبی از آن سهام می گرفت...

در جستارش به هیچ وجه مطلب آموزشی نبود... ولی کلا خواندن مطالبش حال می داد...

=======پانویس=======
                (1) نارنجی پوش سابق در سایت همسایه... فکر کنم اسمش هم دکتر ولیخانی بود...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

وکادو
                  ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

فاهواز یک ریزه داشتم... (قیمت خیلی پایین خرید کرده بودم،) دادم رفت...

بازی این کوفتی هنوز مانده!

بگذار بریزد دوباره می خریم...

یک بوهایی از ارتباط اینها با دولت به مشام می رسد... (من که اینجا نشسته ام... رانت ندارم... منظور از اخبار و نمودار و بررسی هایی که در ذهن دارم است که همچین بویی به مشامم می رسد...)
                    سلام محمد حسین عزیز میشه بدونم این کوچولو که میگی در چه حدی هست ؟؟؟
                    اصلا خرید کم و کوچولو چقده ؟؟متوسط چقدره؟ و زیاد چقدر؟؟ با ذکر سرمایه /.:biggrinsmiley.://:.yead.://:.ph34r-smiley.:/ چقد من کم توقع هستم
                    :">
                    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

جالب است...
                      در مقابل گروه های تلگرامی هر سایتی یک جور موضع گرفته...
                      کاملا مشهود است که تلگرام رقیب سرسخت سایت های بورسی است...
                      ولی برخی سعی کرده اند این تهدید را تبدیل به فرصت کنند...
                      برخی هم که البته مانند سایت خودمان هیچ واکنشی نشان نداده... برخی هم مانند تالار بورس به شدت با آن مقابله می کند...
                      سهامیاب هم یک کار جالبی کرده بود... یادم رفته... فقط همینش یادم مانده که کار جالبی کرده بود... :D
                      سایت فانوس آمده خودش کانال های تلگرامی را معرفی می کند! البته من تبلیغش را دیدم، خودم در آن سایت زیاد نمی روم...
                      اگر من از خودم سایت داشتم و برنامه نویس بسیار برجسته ای بودم می آمدم در تمام گروه های تلگرامی یک روبات می گذاشتم که نظرات دو طرف را به هم ربط دهم... (بچه های سایت و بچه های تلگرام را...)
                      یا مثلا چکیده ای از بهترین مطالب تلگرام را خودم می گذاشتم در سایت...
                      یا یک همچین کاری...
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/04/22, 15:58.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                        سلام محمد حسین عزیز میشه بدونم این کوچولو که میگی در چه حدی هست ؟؟؟
                        اصلا خرید کم و کوچولو چقده ؟؟متوسط چقدره؟ و زیاد چقدر؟؟ با ذکر سرمایه /.:biggrinsmiley.://:.yead.://:.ph34r-smiley.:/ چقد من کم توقع هستم
                        :">
                        سلام و عرض ادب...
                        (پیش از شروع تبریک بگویم بابت شروع حرکت فاذر... باشد که بالای 7000 ریال ببینیمش... ان شاء الله)
                        الان سرمایه را هم خدمتتان ذکر می کنم:
                        منظورم از کم بین 1 میلیون ریال تا 1000 میلیون ریال است /:.yead.:/ (بلـــــه... آن پرسش این پاسخ را هم دارد...)
                        البته ببخشید... اصلاح می کنم! 1 میلیون و 50 هزار ریال... (چون 1 میلیون تنها نمی دهند! و باید اندکی بیشتر خرید...)

================

ولی از نظر درصدی منظورم از خیلی کوچولو حدودا 0.5 درصد سرمایه است... کوچولو یا کم هم 1 یا 2 درصد سرمایه...

================

این از ما...
                        حالا شما از خودتان بفرمایید... فاذرتان چند تا است؟ خانه زندگی تان چقدر می ارزد؟ و غیره...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یا مثلا چکیده ای از بهترین مطالب تلگرام را خودم می گذاشتم در سایت...
                          من عاشق این هستم که خلاصه ای از اخبار و شایعات یا خلاصه ای از مسائل سایت های مختلف و تلگرام را در جایی بخوانم...

جایی سراغ ندارید خلاصه ی تلگرام را گذاشته باشند؟؟؟
                          (خلاصه ی اخبار و شایعات که دو سه تا سایت سراغ داشتم...)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

سلام و عرض ادب...
                            (پیش از شروع تبریک بگویم بابت شروع حرکت فاذر... باشد که بالای 7000 ریال ببینیمش... ان شاء الله)
                            الان سرمایه را هم خدمتتان ذکر می کنم:
                            منظورم از کم بین 1 میلیون ریال تا 1000 میلیون ریال است /:.yead.:/ (بلـــــه... آن پرسش این پاسخ را هم دارد...)
                            البته ببخشید... اصلاح می کنم! 1 میلیون و 50 هزار ریال... (چون 1 میلیون تنها نمی دهند! و باید اندکی بیشتر خرید...)

================

ولی از نظر درصدی منظورم از خیلی کوچولو حدودا 0.5 درصد سرمایه است... کوچولو یا کم هم 1 یا 2 درصد سرمایه...

================

این از ما...
                            حالا شما از خودتان بفرمایید... فاذرتان چند تا است؟ خانه زندگی تان چقدر می ارزد؟ و غیره...
                            چه قد سخاوتمند و مدبرانه!!!/:.coolsmiley02:./
                            من تا حالا چندین بار تو جستار فاذر تعدادشان را گفتم الان هم میگویم خدمت شما 166.440 سهم ناقابل با میانگین خرید 320 در سال 92/:.rolleyessmileyani یه سری سهام خودرویی هم هست که نا چیزه البته به جز خکاوه ها که اونم از خرید سال 92 هست!!!
                            اون موارد خانه زندگی هم هر چه داریم از صدقه سری پدر و مادر هست که تا آخر عمر مدیونشون هستم/:.Heart.:/

مدبرانه حرف میکشی اما خودت نم پس نمیدی!!!
                            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فردا بازار پایه ای ها (البته تابلو ج ها... یا به اصطلاح جیمی ها!) نیستند و بازار به احتمال قوی مثبت می شود و پس فردا اینها باز می شوند... ببینیم پس فردا 10 درصد می زنند؟ صدرا چه می کند؟ صدرا بازی دارد حالا حالاها! ای بسا اگر خوب افت کرد ما هم (شکوه مندانه! و ظفرمندانه) وارد شویم...
                              ولی اگر خصدرا منفی کامل شود و دو سه تا شاخ از این جیمی ها مثبت شوند دیدن دارد! آی دیدن دارد! (دقیقا آنجا هم مانند رشد همزمان گروه قند و خودرو باید بنشینیم تعجب کنیم... :O آی بنشینیم تعجب کنیم... :O چقدر احتمال دارد؟ خیلی... امروز هم یک جورهایی این جوری بود...)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                                چه قد سخاوتمند و مدبرانه!!!/:.coolsmiley02:./
                                من تا حالا چندین بار تو جستار فاذر تعدادشان را گفتم الان هم میگویم خدمت شما 166.440 سهم ناقابل با میانگین خرید 320 در سال 92/:.rolleyessmileyani یه سری سهام خودرویی هم هست که نا چیزه البته به جز خکاوه ها که اونم از خرید سال 92 هست!!!
                                اون موارد خانه زندگی هم هر چه داریم از صدقه سری پدر و مادر هست که تا آخر عمر مدیونشون هستم/:.Heart.:/

مدبرانه حرف میکشی اما خودت نم پس نمیدی!!!
                                حقیقتش... من یک زمانی ریز دارایی ام را می گذاشتم... در چندین جستار این سایت هم می گذاشتم... ولی بعد دیدم گذاشتن جزئیات دارایی ام به درد خودم که نمی خورد... به درد بقیه هم که نمی خورد... (می خواهند بدانند که چه شود؟) فقط ممکن است یک جا به درد بخورد آن هم برای آدم های مریض است... که می خواهند مشاجره کنند... مثلا یک بار یکی شان بگوید فلان سهم خوب است و من بگویم نه... آن وقت است که یا از این ور نگاه کنند بگویند... اَاَاَاَاَاَه چقدر دارایی ات کم است... یا از آن طرف نگاه کنند بگویند اووووووووه چقدر دارایی ات زیاد است... یا از این ور لقب سفته باز بچسبانند به آدم... یا از آن طرف بگویند اگر این کاره بودی پولت الان فلان قدر شده بود...
                                روی این حساب است که دیگر نمی نویسم...
                                (این مواردی هم که می گویم را دیده ام که می گویم ها! طرف بر می دارد تا تاریخ 4 سال پیش نوشته های فرد مقابلش را زیر و رو می کند تا از آن دستاویزی پیدا کند...)

================

می گویم...
                                اگر خدا بخواهد و 7000 ریال از فاذر پیاده شدید باید بدهیم از شما یک تندیس بسازند! :d
                                تندیس صبر و مقاومت! :d
                                خدا را چه دیدید؟ شاید گفتیم به خدا کلا نام حضرت ایوب(ع) را از کتابشان پاک کنند جایش بنویسند علیرضا! :d

البته حضرت نوح(ع) هم هستند... که شما هنوز رکورد ایشان را نشکسته اید... اگر یک چند سال دیگر صبر کنید شاید با خدا در این مورد هم مذاکراتی داشتیم! /:.winksmiley02.:/

(ولی جدای از شوخی... من بعید نمی دانم فاذر به همان 7000 یا حتی بالاتر هم برسد! بماند اینجا یادگاری تا بعدا به عنوان «دیدی گفتم» از آن یاد کنم... ان شاء الله...)
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/04/22, 15:53.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X