کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

آرمان فروشنده دارد. حقوقی می خواهد همه ی 100 میلیون سهام باقی مانده اش را بفروشد. پس به نگر می رسد لازم نیست در خرید عجله انجام دهم و اگر همین 1200 ریال بنشینم باز هم ممکن است بهم برسد.
    البته حقیقی هم خوب دارد خرید می کند! :-/ و رنج هم می کشد!

به هر حال... من آدمی نیستم که در مثبت 10 خرید کنم و کف خری شعار همیشگی ما است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

داعش در مجلس شورای اسلامی
      =================

سلام

امروز یک شوک به بازار وارد شد. باید پیشبینی کنیم در ادامه چه می شود...

پیش از شروع عرض کنم که برخی معتقدند حتی این مسائل نیز در نمودار ها دیده می شود! قضاوت در مورد این مورد باشد برای بعد...

برگردیم به موضوع و سریع برویم سراغ اصل مطلب و حواشی را بگذاریم کنار:

سناریو 1) دولت در کوتاه مدت تلاش می کند اثر این قضیه را کم جلوه دهد.

سناریو 2) دولت در کوتاه مدت تلاش می کند اثر این قضیه را بسیار بزرگ جلوه دهد.

کسانی هم که گمان می کنند این مسائل دست دولت نیست و اینجا به غیر از دولت بازیگر دیگری نقش دارد... کلا راهشان از ما جدا است... باید سر فرصت بنشینیم در مورد این مسئله با آنها صحبت کنیم... ولی برای من چندین سال است که مشخص شده از نگر ِ اوضاع کلی فقط یک عامل اصلی وجود دارد و آن هم دولت است. (حالا می خواهد حتی در مملکت جنگ شود، تحریم انجام شود، برجام شود... اوضاع کلی مملکت خوب باشد... بد باشد... اینها به هیچ وجه مهم نیست... مهم این است که دولت می خواهد چه چیزی نشان داده شود و من هم بیشتر تلاش می کنم به جای بررسی مسائل خارجی و مسائل کشوری بنشینم و نوع نگاه دولت به آن مسائل را بررسی کنم... این که چقدر در این زمینه موفق هستم یا نیستم هم که.... پیشبینی های بنده موجود است و .... قضاوتش با شما است.)

من بیشتر گمان می کنم دولت (به عنوان بخشی از حاکمیت) دوست دارد این گونه نشان داده شود که:
      یک فاجعه به وجود آمده است... ولی اوضاع تحت کنترل است.

از طرف دیگر هم چندین بار در این جستار تاکید کرده ایم که تیم اقتصادی دولت کنونی (آقای طیب نیا) دوست دارد رفتار هیجانی را کنترل کند.

پس پیشبینی من می شود این که
      یا از فردای کاری منفی نخواهیم خورد یا دست بالا یک یا فوقش دو روز منفی خواهیم خورد و فشار فروش حقیقی های وحشت کرده توسط حقوقی ها به وسیله ی خرید در صفر تابلو یا خرید از صف فروش خیلی خیلی سریع (یعنی در طی یک یا دو روز) گرفته خواهد شد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در میان مدت چگونه؟

در میان مدت نمی توانم پیشبینی کنم...

بحث قطر هست... بحث تحریم هست... الان هم بازار کلا حالت نوسانی و گیج دارد و نمی توان خوب اظهار نگر کرد... اگر اشتباه نکنم بازارهای جهانی هم این حالت گیجی را دارند... حالت اصلاحی...

باید یک روند خوب (چند ساله) شروع شود که بتوانیم در مورد زیرموج هایش اظهار نگر کنیم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ذغالسنگ
          =====

پیشنهاد فروش و عدم پیشنهاد خرید.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ببخشید داده هایم به روز نیست انگار... تاریخ بررسی بالایی برای 10 ام است...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نفت هم معلوم نیست چه شده یک باره 2 دلار افت کرد و رسید به 45 دلار!

من همچنان از همین 45 دلار اعلام می کنم قیمت نفت (مانند شتران) در بلند مدت بسیار عالی و افزایشی خواهد بود و به 80 دلار خواهد رسید.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک چیزی عرض کنم... تغییرات بسیار خوبی را در خودم و سایر دوستان همراه کارگاه دارم مشاهده می کنم... (حتی آن کم صحبت ها... حتی آنها که سالی یک بار می آیند یا در خصوصی یا در جاهای دیگر می آیند)

این خیلی عالی است...

از سود کردن خیلی مهمتر است...

دم همه مان گرم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

فاذر و خاذین را نشد بفروشم...

این قدر در این خاذین نفروختم نفروختم که دیگر دارد به آن جای ترسناکی که نمی خواستیم برسد می رسد... بگذارید این گونه بگویم... دیگر فروشش جذاب نیست! به 960 ریال هم رسید که با 920 ریال زیاد فرق نمی کند... فقط مانده اصلاح زمانی...

فاذر هم همین جور.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

آرمان باز هم امروز خرید کردم... 1200 ریال. بنیادش را اطلاع ندارم ولی نمودارش می گوید می تواند یک رشد عالی بدهد. خطرش هم زیاد نیست و آستانه زیانش هم خیلی واضح و نزدیک است.
                    پس:
                    باز هم در همین قیمت ها خواهم خرید.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

محمدحسین خان
                      هرچه سود کرده بودم در انتخابات پرید.فقط پلوله خوشگله مانده است که در سودم.پس این زالوصفت بازی بورس یعنی چه که هی ضرر می شود. تا آمدیم یک سودی دوشیدیم و لیوان را برداشتیم بنوشیم لیوان را با تیر زدند و افتاد و شکست.گاو بورس ب ما وفا نمی نماید. چون نه من شیر ده است و بعد با لگد میزند زیر سطل همه را وارونه میکند. باز شما جوانان که در سود می باشید. خوش بحالتان. هم جوانید و رویتان به دنیا و هم سود ها را میخورید و هم کیفش را می برید.
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                        محمدحسین خان
                        هرچه سود کرده بودم در انتخابات پرید.فقط پلوله خوشگله مانده است که در سودم.پس این زالوصفت بازی بورس یعنی چه که هی ضرر می شود. تا آمدیم یک سودی دوشیدیم و لیوان را برداشتیم بنوشیم لیوان را با تیر زدند و افتاد و شکست.گاو بورس ب ما وفا نمی نماید. چون نه من شیر ده است و بعد با لگد میزند زیر سطل همه را وارونه میکند. باز شما جوانان که در سود می باشید. خوش بحالتان. هم جوانید و رویتان به دنیا و هم سود ها را میخورید و هم کیفش را می برید.
                        سلام

مقیاس سود تغییر کرده. وقتی بانک دارد 20 درصد می دهد. سالی. آن هم دیگر نمی شود به آن گفت مطمئن. پس توقع ما هم از سود باید کاهش بیابد. فعلا باید دنبال آن باشیم که اولا زیان نکنیم و دوما 5 درصد سود کنیم و تند آن را ذخیره کنیم.
                        این نقش آستانه زیان است.

(که من در برخی نمادهای درون سبدم که رعایت کردم خیرش را دیدم و در برخی که رعایت نکردم (مانند همین فاذر و خاذین) هر چه سود کردم از دماغم در آمد و یک چیزی هم اضافه به عنوان زیان داده ایم...)

تا چه زمانی این حالت هست؟ تا زمانی که رکود هست. تا زمانی که دولت می خواهد آخرین موسسه ی پولی دوره ی قبلی از میان برداشته شود. تا زمانی که سیاست های انبساطی آغاز نشده. تا زمانی که کلمه ی اصلی در سخنان آقای طیب نیا و روحانی کنترل تورم است. تا زمانی که سود بانکی بالا است و ... که این جور که بویش می آید چند سال دیگر هم این وضع هست.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

مطلبی که در بالا گفتم را امروز نتاج، مدیرعامل بانک قوامین گفت. (خدا لعنتش کند.)
                          گفت اطلاع دارد که دولت (بانک مرکزی) می خواهد کاری کند که تمام موسساتی که غیر مجاز اعلامشان کرده ورشکست شوند. و بعد اینها را بدهد به بانک های دیگر.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سهگمت
                            ===

چند وقت پیش گفتم سیمانی ها را زیر نگر داشته باشیم...
                            یکی از اساتید امروز سهگمت را پیشنهاد داده بود... قیمتش بد هم نیست... 2200ریال.

============پی نوشت==========
                            نمی دانم شما یادتان می آید یا نه؟ در این جستار من خیلی روی سهگمت کار می کردم... اکازیونم بود... همان گونه که یک مدت روی خگستر فعال بودم...
                            هم از نگر بنیادی رویش خیلی خیلی حساب باز کرده بودم و هم از نگر نموداری...
                            1800 ریال خریدم و چند ماه هم پایش نشستم!
                            آستانه زیانم را شکست (آستانه زیانم همان 1800 بود) و من به آستانه زیان اهمیت ندادم! و افت کرد و ترسیدم! و فروختم.... ولی همان که فروختم چنان رشدی کرد که بیا و ببین... دقیقا همان که انتظارش را داشتم...گمان کنم به بالای 2600 ریال هم رسید...

بگذار از روی تصویر بگویم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

https://vgy.me/PQKwtk.png
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سهگمت
                                =====

خوب از نگر من که پیشنهاد خرید نیست... پس هیچی... گمان کنم بهترینشان همان ستران خودمان باشد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X