کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

پاسخ به ۳ سوال اساسی توسط پشوتن مشهوری نژاد

پشوتن مشهوری نژاد: یکی از دوستان سوالی پرسید که آیا از فروش فلان سهم با توجه به مثبت بودنش در روزهای اخیر پشیمان نیستی؟
    جواب ایشان را بصورت زیر و در قالب طرح چند پرسش ساده دادم که فکر میکنم ذکر مجددش برای شما هم احتمالا بتونه مفید باشه. با ذکر این نکته که سعی کنید جواب هرکدوم از سوالهای زیر رو ابتدا خودتون بدین و سپس جواب بنده را بخونیند.
    آیا سود و زیان یک معامله است که نشان میدهد آیا تصمیم ما درست بوده یا غلط؟

جواب: قطعا خیر!
    سود و زیان یک معامله خاص هیچ ربطی به درست یا غلط بودن اون معامله نداره.
    بعنوان مثال فرض کنید من الان یک سکه رو شیر یا خط بندازم. و باخودم قرار بزارم که اگه شیر اومد برم فلان سهم رو بصورت چشم بسته بخرم! ایا اگه با خرید این سهم پولم دوبرابر بشه معنیش اینه که کارم درست بوده؟!! مسلما نه.
    کار درست در بورس یعنی کاری که اگه هزاربار انجامش بدی، برایندش باعث زنده موندنت در بازار و کسب سودبلندمدت بشه. سود و زیان یک معامله خاص به تنهایی هیچ اهمیتی ندارد.
    آیا سود و زیان یک معامله باید باعث خوشحالی یا ناراحتی ما شود؟

جواب: قطعا خیر!
    یکی از مهمترین تعاریف ریسک پذیری که مثلا مارک داگلاس تعریف کرده همینه که سود و زیان یک معامله گر نباید باعث تغییر در حالات و احساسات او شوند.
    دقت کنید که آقای داگلاس این قانون رو بعنوان تعریف ریسک پذیری بیان کرده. یعنی اگه شما از ضرر یک معامله تون بیش ازحد ناراحت میشین معنیش اینه که آدم ریسک پذیری نیستین و طبیعتا بدرد این بازار نمیخورین.
    بسیاری از دوستان که اینجا هستند بنده را از نزدیک میشناسد، آیا تاحالا هیچوقت دیدید روحیه من ربطی به مثبت یا منفی بودن بازار داشته باشه؟! مسلما نه. حتی شاید برعکسش رو دیده باشین!! چون خیلی وقته که یاد گرفتم حال و احساسم با بازار بالا و پایین نشه.
    همه شماها که اومدین توی بورس خیال میکنید که لابد خیلی آدم ریسک پذیری هستین که وارد این بازار شده اید ، ولی آیا واقعا چند درصدتون طبق تعریف بالا، یک آدم ریسک پذیر محسوب میشین؟! متاسفانه آمار نشون میده که حداقل 60 درصد از شماها فاقد چنین ویژگی هستین و در نتیجه کمتر از یکسال دیگه بورس رو با یک ضرر و زیان سنگین ترک خواهید کرد.
    یک بورس باز حرفه ای از چه چیزی باید خوشحال یا ناراحت شود؟!

اگر سود و زیان یک معامله نشان دهنده درست یا غلط بودن اون معامله نیست، و اگر هرگز نباید سود و زیان باعث خوشحالی یا ناراحتی یک معامله گر بشه، پس بالاخره یک بورس باز حرفه ای از چه چیزی باید خوشحال یا ناراحت بشه؟!
    جواب: از اینکه آیا توانسته به اصول و قوانین معاملاتی خودش پایبند باشه یا نه. مستقل از سود یا زیانی که اون معامله خاص براش به ارمغان آورده باشه !
    دلیلش هم واضحه. چون سود یک معامله خاص نمیتونه ضامن موفقیت نهایی شما در درازمدت باشه. ولی اجرای اصول و قوانین قطعا میتونه
    پس الان دلیل این جمله رو میدونین که چرا حتی اگر اون سهم خاص ازین به بعد دو برابر هم بشه، که نمیشه، چرا بازم من از تصمیم خودم پشیمون نمیشم
    انتشار دهنده: farachart.com
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

فاذر- رنگین کمان
      ========

در شکل زیر به قسمت دوم نگاه کنید:

تازه تا خورده به سمت بالا... آیا قرار است دوباره تا بخورد به سمت پایین؟ بعید است... پس تا 3500 را نشکسته سهامداری می کنیم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

شلعاب
        ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خودرویی ها
          ======

از آنجا که بنده پررو تر از این حرف ها هستم! باز هم همان پیشبینی پیشین را تکرار می کنم... حتی با قدرت بیشتر!

البته. آستانه ی زیان هم برایش می گذاریم که اگر آن آستانه را به سمت پایین رد کرد باقی پیشبینی نادیده انگاشته شود.
          پیشبینی را هم سه قسمت می کنیم... و امتدادش تا 30000 واحد.

از نزدیک هم جزئیات بیشترش را ببینیم:

پس آستانه زیان روی 18250 واحد است.

به احتمال قوی هم از آن 18750 واحد برابر 50 درصد فیبوناچی بر می گردد.

===============

در مورد قندی ها هم یادم می آید همین گونه پیشبینی کرده بودم و آخر هم با اینکه به نگر می رسید اشتباه بودند ولی یکباره همه درست از آب درآمدند... در اینجا هم یک همچین امیدی دارم...

آیا پیشبینی های پیشین اشتباه بود؟؟؟
          فکر نکنم...
          شاید یک مقدار زمانبندی موج 4 باید بیشتر شبیه موج 2 می بود... موج 2 دو سال طول کشید... موج 4 یک سال؟
          موج شماری را در زیگزاگ زیر بهتر نشان داده ام:

پس الان به احتمال قوی موج 5 هستیم... ولی پیداست که پس از عبور از قله ی بزرگ یعنی 21600 واحد می توان با قدرت اظهار نظر کرد که الان در یک موج جنبشی قوی (موج 5) هستیم یا نه.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

اگر هم آستانه زیان ما را شکست می فروشیم چون ممکن است بخواهد دوباره تا یک سال در همین حوالی باشد و به 16000 واحد برسد... (ولی باز می گویم احتمال قوی روی رشد است.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              خودرویی ها
              ======

از آنجا که بنده پررو تر از این حرف ها هستم! باز هم همان پیشبینی پیشین را تکرار می کنم... حتی با قدرت بیشتر!

البته. آستانه ی زیان هم برایش می گذاریم که اگر آن آستانه را به سمت پایین رد کرد باقی پیشبینی نادیده انگاشته شود.
              پیشبینی را هم سه قسمت می کنیم... و امتدادش تا 30000 واحد.

از نزدیک هم جزئیات بیشترش را ببینیم:

پس آستانه زیان روی 18250 واحد است.

به احتمال قوی هم از آن 18750 واحد برابر 50 درصد فیبوناچی بر می گردد.

===============

در مورد قندی ها هم یادم می آید همین گونه پیشبینی کرده بودم و آخر هم با اینکه به نگر می رسید اشتباه بودند ولی یکباره همه درست از آب درآمدند... در اینجا هم یک همچین امیدی دارم...

آیا پیشبینی های پیشین اشتباه بود؟؟؟
              فکر نکنم...
              شاید یک مقدار زمانبندی موج 4 باید بیشتر شبیه موج 2 می بود... موج 2 دو سال طول کشید... موج 4 یک سال؟
              موج شماری را در زیگزاگ زیر بهتر نشان داده ام:

پس الان به احتمال قوی موج 5 هستیم... ولی پیداست که پس از عبور از قله ی بزرگ یعنی 21600 واحد می توان با قدرت اظهار نظر کرد که الان در یک موج جنبشی قوی (موج 5) هستیم یا نه.

این هم نظر آقای مسلم در مورد شاخص گروه خودروی آماده صعود تا نزدیکی موج قبلی اسفند 94

تحلیل تکنیکال گروه خودرو

۱۹ فروردین ۹۶

در دی ماه ۹۴
              و در ابتدای موج صعودی بلند گروه خودرو (۹۸۰۰ واحد) اشاره به شروع موجی صعودی در این گروه داشتم

همچنین در اسفند ماه همان سال و در شاخص ۱۹۷۰۰ واحدی اعلام کردم واگرایی واضح در این گروه بیش از این با سیستم های مدیریت ریسک سازگار نیست.

با اینکه بازدهی بسیار خوبی در عرض دو ماه حاصل شد و شاخص گروه دو برابر شد، اما شاهد بودیم که باز هم صعود ادامه یافت و تا ۲۷۰۰۰ واحد شاخص گروه خودرو

صعود کرد.

در خرداد ماه ۹۵ و دو ماه بعد از پایان صعود گروه، آلترناتیو ایده آل امواج شاخص گروه خودرو ارائه شد که خبر از ادامه موج نزولی میداد.

امروز بعد از ۱۰ ماه، در نقطه ای قرار گرفتیم که اگر چه برای پایان موج نزولی قانع کننده نیست اما می تواند یک فراکتال برای شکل گیری یک موج

اصلاحی رو به بالا باشد.

در صورت شکلگیری این موج، صعودی بین ۲۳ هزار تا ۲۶ هزار واحد خواهیم داشت.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                این هم نظر آقای مسلم در مورد شاخص گروه خودروی آماده صعود تا نزدیکی موج قبلی اسفند 94

سلام
                خیلی ممنون.
                البته من گمان می کنم موج شماری من بهتر باشد.
                * هم نشانگر ها با این موج شماری زیاد جور نیستند.
                * هم اینکه در این موج شماری ما دقیقا نمی دانیم آن 3 که نشان داده شده واقعا 3 است یا نه؟ در حقیقت ما از آن و پیش از آن هیچ نمی دانیم، اطلاعات کافی نداریم و همین طوری حدسی آن را 3 گرفته ایم. (نیمی از 3 را هم نداریم، در صورتی که بیشتر، موج 3 از روی 1 و 2 فهمیده می شود!)
                * و هم اینکه در شکل دو تا موج اِی کوچک (a) نشان داده شده است که به نگر من اولین a اشتباه است. (آن a یک چیزی است در ابعاد 3 و 5 ای که نشان داده شده... که از موج 3 پیش از خودش حسابی بالا زده... و نیز جنس آن به وضوح مشخص است که اصلاحی نیست! جنبشی است! هم شیب خطوط و هم در هم رفتن خطوط و هم زمانبندی ها و ...)

البته من در مورد نتیجه ی موج شماری ایشان قضاوت نمی کنم و احتمال اینکه آن b و c بیاید را مردود نمی دانم... ولی باز احتمال قوی تر را به این می دهم که الان یک موج بزرگ جنبشی عالی داشته باشیم. (مثلا سه ماهه با بازدهی فوق العاده)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

سلام

اینکه گفتید «یک بار گفتم گوش نکردی»، منظورتان در مورد فاذر بود؟ یا نمودار؟
                  اگر منظورتان فاذر بود که زیر همان ارسال قبلی تان کامل عرض کردم...

اگر منظورتان نمودار است:
                  1- من تا اکنون گمان می کردم شما روی نمودار تسلط دارید... (که با این توضیحی که گفتید به نگر می رسد اشتباه کردم...)
                  2- مسئله ای که شما مطرح کردید خیــــــــــــلی کلی است! ما در این جستار 300 برگه حرف زدیم! که حدود 50 برگه ی آن فکر کنم مسائل آموزشی است... الان من بخواهم آن 50 برگه را یک جا بیاورم که نمی شود! باید تشریف ببرید و خودتان از ابتدای جستار مرور کنید... تازه... این کل مسائل نموداری هم نیست... یک بخشی از آن است...
                  3- من حرفه ای نیستم و مانند شما تازه کارم... من خودم هم در حال یادگیری هستم...
                  4- یک سری مطالب پایه ای و بسیار بسیار بسیار مفید هست از استاد عزیزم «پشوتن مشهوری نژاد» @};- در ارتباط با نمودار و میانگین متحرک (که م.م در حقیقت پدر فن نمودار کاری است)، به نگر من بر هر کسی که می خواهد نمودارکار (Chartist) بشود و این را نگاه نکند نیمی از عمرش بر فنا است... حتما پیشنهاد می کنم آن را دانلود کنید و مطالعه کنید. (کافی است این عبارت را گوگل کنید: «پشوتن مشهوری نژاد دانلود»)
                  سلام محمد حسین خان
                  منظورم آموزش تکنیکال بود. با تشکر. من آن جزوه را دانلود نمودم.همان که صد و چند صفحه می باشد. تازه می خواهم بخوانم.زنم هم نشسته ور دستم و الان رفت چای بیاورد. فکر میکند در حال قمار آنلاین هستم و زل زده به نمودار ها. از من به تو نصیحت که هرگز زن نگیر. کسی مثل تو که ثانیه به ثانیه اش را هم می گوید و صاف می باشد هم به سیخ خواهد کشید آنچنان که بپرسد در صدم ثانیه قبلی چه کرده ای.فاذر هم دستت درد نیاید.
                  فقط 100 هزار زالوصفت فدای تاپیکت.همه شان هم قربان خودت بروند
                  با تشکر
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

به نظر شما 5000 ریال رسید بخریم؟

من پیش تر (روی 3000 ریال) می گفتم این خیلی شبیه خصدرا است... هنوز هم روی حرفم هستم و فکر می کنم به احتمال زیادی دوباره یک رشد صدرایی دیگر بکند...
                    البته با این رشدی هم که کرده خطرش هم فوووووووووووووق العاده زیاد شده و با حالت کف خریدن ما زیاد سازگار نیست....

واقعا حیف که 3300 نخریدم... دیدم یارو دارد واقعا سفته بازی می کند! نخریدم... فکر می کردم دارد می اندازد... نگو بنده خدا می خواسته تک خوری نکند! :d این از آن مواردی است که آدم مدام در خاطر نگه می دارد و هر روز به خودش نشان می دهد و می گوید... دیدی؟

به هر حال...
                    خطرش بالا است... ولی از آن طرف پاداشش هم به نگر هنوز خیـــــــلی بالا می رسد!

به نگر شما چه کار کنیم؟

یک کاری می شود کرد... مثلا یک مقداری آدم بخرد... که اگر رفت بالا خوشحال شود و اگر آمد پایین باز هم خوشحال بشود... :d (سر خودمان را شیره بمالیم...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

وساخت
                      =====

پیشنهاد خرید در 2626 ریال

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اصلا حالم خوب نیست... :(
                        تمام حساب کتاب هایم خراب از آب در آمد... :(
                        خیلی از نمادهایی که در سبد دارم (گمان می کنم) آستانه زیانشان را زدند... :(
                        حالا باید ببینم چه باید بکنم... :(

فاذر... وقوام... خودرویی ها... حسینا... همه خراب کردند... پیشبینی رشد امروزشان را داشتم ولی نشد...

(البته از حق نگذریم چند تا دانه مانند خاذین و رتکو و کیسون خوب کار کردند...)

کلا من الان این گونه ام: :( /:.wacsmiley.:/ /:.negaran.:/ /:.sadsmiley.:/ /:.zzzzzz.:/
                        بروم یک مقدار استراحت کنم بعد بیاییم ببینم چه گلی باید به سرم بگیرم.
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/06, 23:11.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

سلام
                          تازه بازی اش بعد از سقف پیشین (به گمانم 4300) شروع می شود.
                          دروغ چرا؟ من هر چند دیروز خریدم را در فاذر کامل کردم... ولی گذاشته بودم امروز باز هم تکمیل تر کنم! :d
                          سلام به محمد حسين عزيز و دوست داشتني

از روزي كه رو كف خريدي كف سهممون كلا سوراخ شده و سقوط آزاد در پيش گرفته/.:biggrinsmiley.://:.rolleyessmileyani
                          خوبه تو يه سهم با هم ديگه همقطار شديم و گرنه الان كلا ورشكست شده بوديم
                          ايشالله كه نتيجه انتخابات و انتخاب حجة السلام والمسلمين شيخ حسن روحاني باعث رونق بازار و اين فاذر ذليل مرده ما بشه
                          خبري هم كه تازگي شايعش تو بازار پيچيده تعديل منفي هست البته يه خبر خوب هم اين روزا شنيده ميشه كه پروژه گازرساني شهري استان فازس رو برنده شده و فك كنم كف سهم ٣٥٠ نهايت ٣٤٠ باشه!!!!
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فاذر
                            ===

افت وحشتناکی داشت امروز!
                            نه از بابت اندازه اش. به خاطر اینکه اصلا فکرش را نمی کردم یکباره این قدر افت کند.
                            نکات مثبت: حجم خورده و روی فیبو 60 درصد است و یک آستانه زیان (یعنی سقف کانالی که انتهای نزول بوده) را هنوز دارد.
                            نکات منفی: آستانه زیان بالا را شکسته و حجمش کم است و دی تی و مکدی افتضاح هستند و الان است که از نیمه بگذرند.

تصمیم گیری: فردا داد و ستد هایش را نگاه کنم. اگر از 3500 ریال پایین تر آمد و حمایت نشد می فروشم.

اکنون یک نگاه انداختم انگار یک داد و ستد بلوکی روی 3730 ریال انجام شده.

جناب iligal بهتر می دانند جریان این بلوک ها چیست.

شناور سهم هم که وحشتناک بالا است و گویا همه در آذرآب نوسان گیر هستند!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                              سلام به محمد حسين عزيز و دوست داشتني

از روزي كه رو كف خريدي كف سهممون كلا سوراخ شده و سقوط آزاد در پيش گرفته/.:biggrinsmiley.://:.rolleyessmileyani
                              خوبه تو يه سهم با هم ديگه همقطار شديم و گرنه الان كلا ورشكست شده بوديم
                              ايشالله كه نتيجه انتخابات و انتخاب حجة السلام والمسلمين شيخ حسن روحاني باعث رونق بازار و اين فاذر ذليل مرده ما بشه
                              خبري هم كه تازگي شايعش تو بازار پيچيده تعديل منفي هست البته يه خبر خوب هم اين روزا شنيده ميشه كه پروژه گازرساني شهري استان فازس رو برنده شده و فك كنم كف سهم ٣٥٠ نهايت ٣٤٠ باشه!!!!
                              @};- @};- @};-

جریان این بلوک ها چیست؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

شتران
                                ====

داده ها به روز نشده.

این گونه به نگر می رسد که نتوانسته الگوی خودش را تکمیل کند و سرش به سنگ خورده...

ولی هنوز خیلی امیدوارم که بتواند الگو را تکمیل کند.

پس با این فعلا سهامدار می مانم و حتی آستانه زیان هم تعیین نمی کنم.

البته باید یک نگاهی به قیمت های جهانی نفت هم بیاندازم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X