کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام و صبح به خیر؛

در بازار یک عدد نماد مثبت پیدا نمی شود... آن وقت شاخص 37 واحد مثبت... البته دیگر این قدر دیده ایم که عادت کرده ایم...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بمیلا
      ====

در اصل توسط matin پست شده است View Post
      سلام.
      ممنون بابت لینکی که فرستادید.
      #بمیلا رو امکانش هست چک کنید؟
      معاملاتش جالب شده چند روز اخیر

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

در مورد قندی ها،
        ببینید... من روش کارم این گونه است که اخبار و شایعات و مسائل بنیادی و کلا همه چیزها را می آورم روی نمودار منطبق می کنم. (نمودار برایم آینه ای است که با آن دنیای خارج را نگاه می کنم...)
        الان با این توصیفاتی که شما فرمودید باز به نگرم افت کوتاه مدت وجود دارد و یکی دو روز هم نیست. و یکی دو درصد هم نیست. 38 درصد فیبو! است دست کم! که چون رشد خیلی شدید بوده این 38 درصد هم (که دست کم است) خیلی حال گیری اساسی ای می شود برایم... پس بهتر است سودم را ذخیره کنم.
        باز هم بابت اطلاعات نابی که قرار می دهید تشکر می کنم.
        محمد حسین سلام
        گروه قند طبق پیش بینی خوب شما قرمز است
        عالی بود ممنون
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

قندی های احمق هم حالا با بازار همسو شده اند!!! خیلی جالب است والله...

اینها یک عمر جهت مخالف رودخانه شنا می کردند... حالا سر به زنگاه برای ما آدم شده اند...

و البته ما همچنان از همسو شدن اینها تعجب می کنیم... :)

قجام در میان منفی 5 های یک دست بقیه مثبت 10 است...

سفته بازی هم زیاد نیست! بنیادی است... تقریبا...

ولی از این بیشتر بخواهد رشد کند می شود هیجان! تا 3200 ریال 3500 ریال طبیعی بود... از اینجا به عد هیجانی... (موج پنجی)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            محمد حسین سلام
            گروه قند طبق پیش بینی خوب شما قرمز است
            عالی بود ممنون
            @};-

آقا چه فایده؟؟؟ خودم که مانده ام تویش... :( حتی الان هم دلم نمی آید بفروشم...

نمی دانم چه حسابی است... دقیقا همان مشکلی که نیما آزادی گفت را دارم...

صد بار هم در این جستار گفتم... ولی باز همان هستم که هستم...

البته دو سه روز است می خواهم کم داد و ستد کنم، اصلا نکنم، که هم حال کارگزاری گرفته شود و هم به سمت اعتیاد به داد و ستد نروم...

از طرف دیگر هم صبح قرار بود بفروشم که خواب ماندم...

از طرف دیگر هم قندی های من یکی قمرو است که جایزه است و آزاد نشده، یکی قشیرح است و دیگری هم قشکر... که این دو تا رشدی نکرده اند که بخواهند زیاد افت کنند...

بگذار اصلا همین الان بررسی شان کنم تکلیفم با اینها روشن شود.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قشیر
              ====

تا 38 درصد (2460 ریال) افتش به نگر می رسد باشد... ولی از آن به بعد... معلوم نیست.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

قشکر
                ====

این هم دقیقا معلوم نیست... ولی اگر دست کم تا 38 درصد هم بخواهد افت کند می شود 1950 ریال! یعنی هر چه پس از بازگشایی اش خورده باید برگرداند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

با اینکه قصفها را این گونه دارند می خرند ولی باز نمودارش چنگی به دل نمی زند...
                  و بدتر اینکه یک شکاف هم آن پایین دارد... اگر نمودار قیمت بخواهد تا نزدیکی های آن شکاف افت کند بعید نیست (مانند یک سیاه چاله) آن شکاف نمودار را به سمت خودش بکشد و آن را ببلعد...

الان قیمتش 9200 است. نباید از 7777 ریال کمتر شود. (کمتر شود می رود در جاذبه ی سیاه چاله)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خساپا کشید بالا...

هورااااااااااااااا
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

در خساپا حقوقی عجیب دارد می فروشد.
                      در تلگرام نوشته بودند قرار است روی 1200 یا 1140 ریال بلوکی جابه جایی انجام بگیرد.
                      این می تواند احتمالا علامت صعود گروه خودرو باشد
                      خساپا کشید بالا...

هورااااااااااااااا
                      امیدوارم گروه خودرو سبزی اش ادامه دار و هفته آینده کل بازار سبز شود.
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

امیدوارم گروه خودرو سبزی اش ادامه دار و هفته آینده کل بازار سبز شود.
                        دقت کردید؟
                        با اینکه خودرو کاملا مثبت شد و خساپا هم صف سنگین برایشان چیدند ولی در قطعه ساز ها و سایر اعضای گروه آن قدر شور و هیجان ایجاد نشد...
                        در ورنا و خپارس و خودرو و خساپا که کاملا دست حقوقی بود صف خرید و مثبت های کامل داشتیم... ولی در خاذین و خزامیا و خاور و خگستر و ... صف نبود... داد و ستد ها هم همچین قوی نبود...

البته یک ربع بیشتر این جریان طول نکشید... و باید دید فردا چه کاره هستند... ولی به هر حال انگار کسی در اعضای گروه «منتظر» نبود! تا وقتی روی خساپا رنج کشیدند آنها هم خریدهای حجیم وارد کنند...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

برای تفکر
                          =====

امواج اصلاحی و جنبشی - شباهت ها و تفاوت ها
                          =============================

یک نظریه ای دارم من... می خواهم اینجا کمی رویش اندیشه کنم...

به نظرم امواج اصلاحی در حقیقت امواج 5 بخشی و جنبشی ای هستند که سرکوب شده اند.

البته شاید بهتر باشد بگویم نیمی از امواج اصلاحی...

یعنی چه؟ یعنی یک سه موجی اصلاحی در ابتدای کار می خواسته یک 5 موجی باشد... ولی شروع که کرده نتوانسته در حد و اندازه های یک پنج موجی رشد کند (یا افت کند) فلذا افول کرده...

مثلا این بخش خگستر را نگاه کنید:

اولی به نگر من جنبشی و شماره ی 2 و 3 به نگرم اصلاحی هستند.

حالا یک سوال:
                          اگر آن اولی تا وسط بیشتر ادامه پیدا نمی کرد... یعنی شما فقط این را می داشتید:

و بعد رشد آغاز می شد... به آن چه می گفتید؟ آیا به آن یک موج ای/بی/سی اصلاحی نمی گفتید؟؟؟؟

یا مثلا این:

اگر طبق تصویر بالا مانند آن خط سبز حرکت ادامه دار می شد... آیا به آن یک موج 3 بدون نقص نمی گفتیم؟؟؟؟

ادامه دارد...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

البته مجموع مورد شماره ی 3 و 2 که در بالا که نشان دادم زیاد جالب نیست...
                            چون اگر موج 2 خودش سه بخشی است و نمی تواند به عنوان یک موج 1 برای موج 3 حساب شود...

فرقی هم نمی کند...

اصلا همان بخش دوم را نشان می دهیم که می توانست یک موج جنبشی شود:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

به نظرم امواج اصلاحی در حقیقت امواج 5 بخشی و جنبشی ای هستند که سرکوب شده اند.

البته شاید بهتر باشد بگویم نیمی از امواج اصلاحی...
                              اما چرا عرض کردم نیمی؟؟؟؟

این را نگاه کنید:

دو بخش است.
                              بخش شماره ی 1 را هر جوووووووور که نگاه کنیم (هر جور که نگاه می کنم) نمی شود ازش یک موج جنبشی در آورد...
                              قسمتی اش را ببرم و یک روند دیگر برایش در نگر بگیرم، باز هم نمی توانم آن را جنبشی تصور کنم... یک اصلاح رو به پایین است...

چرا؟

چون شیبش کند است!!!

بخش 2 را نگاه کنید. این هم (برعکس) یک موج جنبشی است که هر جور حساب کنی نمی توان آن را اصلاحی تصور کرد!

چرا؟ چون شیبش خیلی خیلی تند است...

(البته شیب یک چیز نسبی است و اینکه بگوییم اینجا کند است یا تند از مقایسه به دست می آید... ولی ما هم منظورمان همان است... همان متغیر نسبی... نسبت به سایر جاهای نمودار... /:.winksmiley02.:/ )
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

بحث دیگر در هم فرورفتگی امواج است...

یعنی یک جایی که فرینه های موج پسین (قله ها و دره های موج بعدی) وارد محدوده قیمتی امواج پیشین می شوند. بدون هیچ شکی ما سریع می گوییم اینجا جنسش اصلاح است! نه جنبش.

اینجا را نگاه کنید:

در مورد شماره ی 1، به خطوط قرمز دقت کنید...
                                اینها درون هم رفته اند. پس آنجا ما یک موج اصلاحی داریم. بدون شک.
                                البته! البته! البته!
                                دقت کنیم!
                                که 1- ابعاد این اصلاح چقدر است! ما داریم در مورد خطوط قرمز صحبت می کنیم که زیگزاگ با درصد کم (فکر کنم 5 درصد) می باشد! ما وقتی داریم در مورد این خطوط قرمز صحبت می کنیم اجازه نداریم بگوییم چون اینجا در هم رفتگی وجود دارد سرتاسر آن خطوط قرمز از آن بالا تا انتهایش در آن پایین همه اصلاح است! و نیز 2- دقت کنیم که یک ریز موج اصلاحی خودش می تواند بخشی از یک موج جنبشی یا اصلاحی بزرگتر باشد!

در مورد بخش دوم تصویر هم باز می بینیم که خطوط آبی رنگ درون هم رفته اند و با نگرش امواج آبی (یعنی مثلا با مقیاس 3 درصد) آن بخش از نمودار اصلاحی است. صد در صد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X