کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خودرویی ها
خیلی خوب یا خیلی بد (الگوی مثلث که می تواند پرچم شود)
سیمانی ها
اگر از همین جا ها برگردند عالی است.
سهگمت
خرید در 1800 تا 1850 ریال (یک نفر هم انگار دیده سهم خشک است دارد رنج می کشد)
سکارون
خرید در 2650 تا 2700 ریال
شیمیایی ها
یک افت کوچک یک هفته ای و بعد حرکت
پارسان
خرید نه چندان مطمئن در 2140 ریال (کلا سهم بنیادی ای است و اگر در کوتاه مدت افت هم داشته باشد در بلند مدت جبران می کند) آستانه زیان هم همان 2140 ریال
ستران
ادامه ی افت شدید بسیار محتمل است و به نظر می رسد به 1830 یا 1670 ریال می رسد
تاپیکو
در همین جا ها خرید خوبی به نظر می رسد باشد ولی اگر کانال را شکست باید فروخت.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
خیلی از نماد ها روی کف قرار داشتند و موقعیت عالی ای برای خرید بود ولی با اصلاح بدجوری که بازار در امروز انجام داد خیلی از نماد ها دارند خطرناک می شوند!
منجمله نماد عالی پترول که پریروز به نظرم بهترین می رسید و الان خیلی مشکوک شده و کف دو ساله ی خودش را سوراخ دارد می کند!
البته پترول یک نماد خاصی است! چون مدبران اقتصاد می گذارد صف فروش سنگین ایجاد شود و بعد صف را جمع می کند... برای همین ممکن است زیاد نموداری جواب ندهد. ولی هر چه هست از نظر نموداری پیش تر عالی بود و الان افتضاح شده. (آستانه زیانی که برایش معین کرده بودیم را شکسته!!!)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خبهمن و خودرو و ومعادن و خیلی از نماد های دیگر هم دارند به قیمت هایی که برای خرید تعیین کرده بودیم می رسند. یادم باشد دوباره آنها را بررسی کنم.
همین طور خیلی وقت است که می خواهم یک سری نماد ها را از نظر نموداری بررسی کنم... اینجا بنویسم تا بعدا بیایم سر وقتشان:
شاراک
ثشاهد
پارسان
رتکو
سپاها
خزر
ذوب
بالاس
خمحرکه
خشرق
خکار
تمحرکه
وملت
بکام
والبر
بیمه ملت
ولغدر
پسهند
پکویر
غشان
وتوشه
وخارزم
فخوز
وغدیر
وسپه
وامید
تپکو
حفاری
وبهمن
میدکو
بشهاب
کطبس
شسپا
شفارس
شپارس
شگل
کرمان
کماسه
فباهنر
«محمد حسین» هستم.
نظر