کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ونفت به نظر در مسیر رسیدن به هدف 300 و بعد از لمس 224 اصلاح مناسبی انجام داده و روی 61.8 فیبو برگشت داشته
آخر هفته میتونست خرید خوبی باشه
اما با فرض سپری کردن زمانی که براش در نظر گرفتم اگر بخواد تو این زمان کم مسیر صعود را طی کند یک گین خود خواهد داد
تو واچ باشد بد نیست. هر چند بازار برای یک اصلاح اماده میشود ولی میشود بعضی سهام را یافت که خلاق حرکت شاخص هستند
شاید ونفت یکی از آنها شود.
ونفت به نظر در مسیر رسیدن به هدف 300 و بعد از لمس 224 اصلاح مناسبی انجام داده و روی 61.8 فیبو برگشت داشته
آخر هفته میتونست خرید خوبی باشه اما با فرض سپری کردن زمانی که براش در نظر گرفتم اگر بخواد تو این زمان کم مسیر صعود را طی کند یک گین خود خواهد داد
تو واچ باشد بد نیست. هر چند بازار برای یک اصلاح اماده میشود ولی میشود بعضی سهام را یافت که خلاق حرکت شاخص هستند
شاید ونفت یکی از آنها شود.
@};- @};- @};- @};-
سلام و تشکر؛
از نگر زمانی فکر می کنید برای کوتاه مدت الان شروع رشد باشد؟ یعنی الان الگوی V یا spike می سازد؟ (چون این احتمال هم هست که بخواهد یک دو هفته ای صبر کند و چیزی شبیه الگوی W یا کف دوقولو درست کند.)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
از نگر زمانی فکر می کنید برای کوتاه مدت الان شروع رشد باشد؟ یعنی الان الگوی V یا spike می سازد؟ (چون این احتمال هم هست که بخواهد یک دو هفته ای صبر کند و چیزی شبیه الگوی W یا کف دوقولو درست کند.)
از نگر زمانی همیشه مشکل دارم انگار...
باید یک وقتی بگذارم و این بخش را بهبود ببخشم...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
امروز مادرم از یک بنده خدایی می گفت که با توصیه های یک نفر دیگر 10 میلیون ریال گذاشته بود در بورس و در عرض چند ماه 200 میلیون ریال! برداشت کرده بود...
دروغ چرا؟ هم حسادتم گل کرد و هم ماندم... (یعنی هنگ کردم...)
بعد به مادرم گفت امکان ندارد...
گفتم حتما منظورت چند سال بوده... گفت نه... گفتم غیر ممکن است... بهترین نمادها در یک سال 100 درصد بازدهی می دهند... چند تا نماد مانند آکنتور در طول سه چهار سال پیدا می شود... که البته آن هم احتمال خوردن به در بسته دارد... کما اینکه آکنتور به در بسته خورد...
ولی الان داشتم نگاه می کردم... یادم افتاد در یک سری از برنامه هایی که نوشته بودم بازدهی های چند هزار درصدی! می گرفتم! البته آن برنامه های fake بود چون حواسم نبود و خود به خود آن برنامه ها به آینده نگاه می کردند... یعنی دقیقا در کف کف کف می خرید و در سقف سقف سقف می فروخت... ولی منظورم این است که گرفتن چند هزار درصد غیر ممکن نیست!
ولی همچین ممکن هم نیست!
شما بهترین سفته باز گردن کلفتی باشید که روی یک نماد کوچک هم بخواهید بازی کنید و سازمان بورس هم صدایش در نیاید -خلاصه اینکه اگر همه ی امکانات هم فراهم باشد- باز صد در صد یک موج افزایشی را نمی توانید بگیرید! نه از نگر ریالی و نه از نگر زمانی!
نمودارکاری هم همین طور... البته نمودارکار شاید بتواند دقیق به ما بگوید که فلان سهم در فلان روز از فلان قیمت افت خواهد کرد... و از این بابت می تواند صد در صد یک موج را بگیرد... ولی در نمودار کاری احتمال وجود دارد و از هر 100 پیشبینی 50 تایش (مثلا) اشتباه از آب در می آید!
بنیادی کاری را که دیگر نگویم...
رانت البته می تواند این کار را بکند... ولی چند تا پیشنهاد رانتی قرار است به طرف برسد؟ در طی سال؟ مثلا فرض کنید من با بخشی از بدنه ی دولت در ارتباط بودم... اینها سالی چند بار می زنند زیر چند تا نماد؟ چند تا حرکت مانند آکنتور توی مجموعه های تحت کنترل آنها (در یک سال) وجود دارد؟
به هر حال... بعد از احساس حسادت و حقارت و... یک احساس خوب هم کردم... اینکه می شود. شدنی است. (حالا 2 هزار درصد نشد مهم نیست... ولی این امید در دلم زنده شد که برای 100 درصد تلاش کنم.)
«محمد حسین» هستم.
از نگر زمانی همیشه مشکل دارم انگار...
باید یک وقتی بگذارم و این بخش را بهبود ببخشم...
سلام محمد حسين عزيز
نه اينكه ملا نقطه گير باشما نه اصلا اما آدم با دقت و ظريفي هستم و هواسم به همه چي هست دقت كردم كيبورد حرف (ظ) رو (گ) نمايش ميده و خواستم بهت بگم اصلاح كني/:.tonguesmiley:./
((اگه روي يه سنگ سياه تو شب سياه يه كلاغ سياه يه موي سياه تو دهنش باشه برات ميگم موهه سالمه يا مو خوره داره))/:.yead.:/
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
سلام محمد حسين عزيز
نه اينكه ملا نقطه گير باشما نه اصلا اما آدم با دقت و ظريفي هستم و هواسم به همه چي هست دقت كردم كيبورد حرف (ظ) رو (گ) نمايش ميده و خواستم بهت بگم اصلاح كني/:.tonguesmiley:./
((اگه روي يه سنگ سياه تو شب سياه يه كلاغ سياه يه موي سياه تو دهنش باشه برات ميگم موهه سالمه يا مو خوره داره))/:.yead.:/
سلام به رفیق گلم؛
دم شما گرم که هواستان به همه جا هست! /:.tonguesmiley:./ /:.tonguesmiley:./ /:.tonguesmiley:./ یک کم دیگر پیشرفت کنید شاید به رکورد فتا هم برسید که حواسش به همه جا هست! /:.tonguesmiley:./ /:.tonguesmiley:./ /:.tonguesmiley:./ به جای رصد آن کلاغ بدبخت هم بیایید برویم حقوقی فاذر را رصد کنیم تا بدبختمان نکرده...
دقت کردید آدم سهام مردم را خیلی بهتر از سهام خودش بررسی می کند؟؟؟
بعد حتی اگر بررسی آدم هم روی نمادهای خودش خوب باشد باز هنگام عمل خوب طبق بررسی هایش عمل نمی کند؟؟؟
همه اش تقصیر این ترس و طمع است... :(
(یکی از دلایلی که دوست دارم شمار نمادهای درون سبدم زیاد باشد برای همین است... که احساسم به هر کدام کم شود.)
«محمد حسین» هستم.
خیلی دوست دارم یک مقدار به تفاوت بین وی و یو فکر کنم.
اینکه در چه جاهایی بازگشت به صورت یو (U، آهسته) انجام می شود و در چه جاهایی بازگشت به صورت وی (V، یعنی یک بازگشت تند و تیز).
شاید بتوان گفت بازگشت به صورت وی هم در خودش یک سری وی دارد... و از این رو شاید بتوان گفت که بازگشت های وی نمونه های ریز هستند و بازگشت های یو بازگشت های بزرگ...
ولی از طرف دیگر ما یک سری حرکات در ابعاد بزرگ هم داریم که وی مانند هستند.
شاید بتوان این را به ذات و خصلت هر نماد (که البته خودش از عوامل دیگر مانند بازیگر و حجم و نوع صنعت و ... نشات گرفته) مربوط کرد. یعنی کلا یک نماد بازگشت هایش تند و تیز است و یک نماد کلا بازگشت هایش آهسته و کند.
البته باز هم وقتی خوب نگاه می کنیم می بینیم (بدون تغییر صنعت و بازیگر و حجم و ...) یک نماد مدتی بازگشت هایش کند بوده و بعد تند می شود و دوباره...
شاید بتوان این مسئله را به افراط و تفریط و اشتباه و اغراق مربوط کرد...
این گونه بگویم:
فرض کنیم یک نماد از نگر قیمتی حسابی در افت و رکود به سر می برد... شرایط شرکت حسابی خوب شده ولی کسی نمی داند و همچنان قیمت با یک افت آرام و پیوسته رو به پایین حرکت می کند...
سپس یک باره اخبار مثبت از درون شرکت به بیرون درز می کند و همه ی بازار را فرا می گیرد... اینجا است که امواج افزایشی با شکلی تند و تیز قیمت را به سمت بالا سوق می دهند... ولی بعد از 20-30 درصد رشد یکباره فروشندگان احساس می کنند در سود هستند و از طرف دیگر خریداران هم شک می کنند که نکند خرید در این قیمت بالا اشتباه است و اخبار دروغ بوده یا این قدر قدرت نداشته یا.... پس یک سری امواج کاهشی با قدرت زیاد دقیقا خلاف جهت تشکیل می شوند و ... و دوباره یک موج افزایشی به عنوان موج 3 و پس از آن هم 4 و 5 که همه تیز هستند....
خوب... چرا تیز شدند؟
به خاطر اختلاف زیاد. اختلاف زیاد میان آنچه بود و آنچه مردم گمان می کردند. به خاطر اینکه یک باره قیمت می خواست خودش را به جایی برساند...
شاید بهتر باشد بگوییم به خاطر انتظار زیاد. انتظار رشد زیاد.
از طرف دیگر به خاطر اشتباه هم هست. مردم در یک جا فهمیده اند که اشتباه کرده اند. پس حرکتی برعکس انجام داده اند. با قدرت زیاد. ولی اگر فکر نمی کردند که همچین اشتباه زیادی کرده اند... یا اگر یک سری گمان می کردند که اشتباه کرده اند و یک سری گمان می کردند که کارشان درست بوده حرکت سریعی نداشتیم...
و به خاطر اغراق... چون با آزاد شدن اخبار و پتانسیل ها و انتظار ها، مردم یک باره هجوم آوردند و جهش قیمتی ایجاد کردند... شیبی که به صورت متوسط باید 2 درصد در روز باشد را کردند 5 درصد در روز و برای یک دوره ی دو سه هفته ای... این حالت اغراق و اشباع باعث شد حرکت اصلاحی آن نیز با قدرت زیادی انجام بگیرد...
خوب... حالا ما این را از کجا شناسایی کنیم؟
شاید یکی از راههای شناسایی این عوامل در نمودار آن اشتباه باشد...
بگذارید این گونه بگویم: وجود چیزی شبیه موج 5 باعث شد که آن اصلاح هم شدید باشد! پس اگر جایی موج پنجی قوی و شدید دیدیم می توانیم منتظر یک اصلاح تند و تیز باشیم... چرا؟ چون در یک موج پنج بزرگ تمام عواملی که گفتیم وجود دارد: اشباع و اغراق و اشتباه و تیز بودن حرکت...
البته که این بحث تمام نشده و نیز در موارد دیگری غیر از موج 5 قوی هم باید حرکات وی مانند را بررسی کرد و نیز ممکن است تمام موج 5 های بزرگ این وی را نداشته باشند... ولی برای شروع تفکر خوبی بود...
«محمد حسین» هستم.
محمد حسین عزیز یا امروز خوابش برده یا به احتمال زیاد رفته ستاد کاندیدهای براشون تبلیغ کنه بلکه سبد سهامش یه سره سبز بشه
سلام
رفته بودم مجمع.
دروغ چرا؟ رفته بودم به بهانه ی مجمع پیاده روی کنم... آخر این روزها این قدر پشت رایانه نشسته ام دارم همین جور وزن اضافه می کنم... خلاصه اینکه امروز فکر کنم نزدیک 3 ساعت پیاده روی کردم...
==================
این جور که بویش می آید هر که بیاید سبد ما قرمز است...
از این طرف آقای روحانی که عملکرد 4 ساله اش و حمایتش از بورس و قول حمایت وزیرش از بورس و ... مشخص است...
از آن طرف هم خیلی از کسانی که با دولت در ارتباط هستند عملا تهدید کرده اند که اگر روحانی نیاید قیمت ها را پایین می کشیم...
روی خودرویی ها زوم کرده بودم که انگار نظرسنجی ها به نفع رئیسی شده همه قرمز شده اند...
«محمد حسین» هستم.
دروغ چرا؟ رفته بودم به بهانه ی مجمع پیاده روی کنم... آخر این روزها این قدر پشت رایانه نشسته ام دارم همین جور وزن اضافه می کنم... خلاصه اینکه امروز فکر کنم نزدیک 3 ساعت پیاده روی کردم...
==================
این جور که بویش می آید هر که بیاید سبد ما قرمز است...
از این طرف آقای روحانی که عملکرد 4 ساله اش و حمایتش از بورس و قول حمایت وزیرش از بورس و ... مشخص است...
از آن طرف هم خیلی از کسانی که با دولت در ارتباط هستند عملا تهدید کرده اند که اگر روحانی نیاید قیمت ها را پایین می کشیم...
روی خودرویی ها زوم کرده بودم که انگار نظرسنجی ها به نفع رئیسی شده همه قرمز شده اند...
سلام و درود
خيالت راحت نظرسنجي ها همش فرماليتس و ساخته باند خودشونه
مطمئن باش ٤ سال ديگه حسن رييس جمهوره و خيلي بعيد ميبينم بخواد به دور دوم كشيده بشه
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
حقیقتش نظرسنجی بورس را من بیشتر قبول دارم. (یعنی سبزی و قرمزی بورس)
چون اینها به منابع رانت وابسته هستند. به منابع نظرسنجی های بزرگ در حد صدا سیما و دستگاه ها و نهاد ها و ... اگر احتمال آقای روحانی را بیشتر می دانستند امروز خودرویی ها باید سبز تر از چهارشنبه پیش از مناظره می بود... :(
به هر حال... من که طرفدار آقای روحانی نیستم... :) حالا دو روز هم سبدم قرمز شود... فوقش می فروشم... البته طرفدار بقیه شان هم نیستم! :d کلا من این دوره با هیچ کس حال نمی کنم. :|
«محمد حسین» هستم.
نظر