کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

دماوند را به عنوان پول نقد نگه داشته بودم...
    حیف شد...
    پیش از مجمع می خواستم بفروشم سریع بستنش و نشد...

بعد از مجمع هم دیدم قیمتش بالا است آمدم بفروشم و مثل همیشه یک مقدار خیلی کم بالا گذاشتم و دقیقا (مثل همیشه) قیمت خرید تا نزدیک های قیمت فروش من رسید ولی به فروش من نرسید...

الان هم مانده ام تویش مثل چیز تو گل! :))

سودم را که چند ماه بعد دریافت می کنم...

افزایش سرمایه هم که چند ماه بعد ثبت می شود...

افزایش سرمایه دوم هم وجود دارد که باز بازی دارد...

الان هم که قیمت حسابی آمده پایین (و البته شاید باز هم پایین تر بیاید) و حسابی حالمان را گرفته و بانک دی هم که دیگر حمایت نمی کند...

اگر هم بخواهم بفروشم فقط یک مقدار کم که در افزایش سرمایه قفل نشده (یک ششم تعداد سهامم) را می توانم بفروشم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

الان تمام وقتم را مجامع گرفته...

کاش وقت داشتم یک مقدار
      بازی خوانی یاد می گرفتم... یعنی چهار ساعت هر روز به ریز معاملات دقت می کردم و می دیدم بازی ها دقیقا چگونه است و سهمی را که می خواهند بالا ببرند قبلش و بعدش دقیقا چه اتفاقاتی می افتد و سهامداران (حقوقی) مختلف را رصد می کردم.

در بازار صعودی خیلی به درد می خورد.

چون من پیشبینی کرده بودم که ان شاء الله بازار یک حال اساسی خواهد کرد اگر می شد بازار خوانی را یاد می گرفتم خیلی خوب می شد و آنجا می توانستم استفاده کنم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بعدا اگر عمری بود یک زمانی هم باید بگذارم و این اسامی رایج در صنعت پتروشیمی و همین طور ورودی-خروجی شرکت ها را باید بررسی کنم.
        مثلا اینکه فرق پلی اتیلن سنگین با سبک چیست و کدام فراورده ها از کدام ورودی ها گرفته می شود و یا اینکه مثلا فلان شرکت اتان را به عنوان ورودی می گیرد، چه خروجی ای می دهد...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

حواسمان باشد.

از الان باید آماده شویم برای بازار گاوی.

بازار که حسابی کم رونق شد -یعنی حجم داد و ستد های روزانه بسیار کم شد - یعنی وقتی نشستیم پای سامانه ی برخط و دیدیم هر چند دقیقه یک بار یک نفر می آید یک سفارش خرید یا فروش می گذارد و خبری از شور و هیاهو در گروه های تلگرامی و تالارهای بورسی نیست... یعنی یواش یواش دارد وقتش می رسد!
          باید در این هنگام گوش به زنگ بود و مشام را برای استشمام بوی معاملات حجیم و رونق آماده کرد...

اما از اینجا که آقای طیب نیا (طبق پیش بینی هایی که در جستار تدبیر و امید کردیم) دوست دارد الکلنگ بازی کند بعد از این دوران رونق باید سریع منتظر دوران رکود بعدش باشیم! یعنی همین طور چشممان به کم شدن دوباره ی حجم مبادلات باشد و خیلی سریع اقدام کنیم.

نکته ای که مانده و بعدا باید بهش بپردازم این است که کدام سهام ها را برای امواج صعودی و گاوی بازار در نظر بگیریم و چه زمانی از آنها خارج شویم و وارد نماد جدید شویم؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

ربيعي قرباني فيش‌هاي حقوقي؟

خيلي‌ها در فضاي مجازي معتقد بودند ربيعي در انتصاب صدقي مديرعامل بركنار شده بانك رفاه نقش زيادي داشته است. اما آيا واقعا فيش‌هاي حقوقي بهانه‌اي براي استيضاح وزير رفاه است؟ وكيلي طراح استيضاح در پاسخ به «اعتماد» مي‌گويد: «ما معتقد هستيم در حوزه پرداختي‌هاي شستا هم «ميل» و هم «حيف» صورت گرفته است. حيف آنجايي است كه بنگاه به صورت مطلوب اداره نشده است بنابراين بنگاه متناسب با حجم سرمايه‌گذاري كه در آن شده سود ده نبوده و شركت‌هاي وابسته دچار زيان دهي بالا هستند. در عين حال ميزان پرداختي‌هايي كه به اعضاي هيات‌مديره‌ها و مديران اين شركت‌ها پرداخت شده مصداق «ميل» است. در موضوع فيش‌هاي حقوقي مواردي بوده‌اند كه مدير مربوطه «ميل» فراتر از قانون داشته اما بنگاه خودش را درست اداره كرده و به سوددهي رسانده است؛ چندصدميليون فراتر از قانون ميل داشته اما بنگاه را دچار چندصدهزار ميليارد زيان نكرده است. اما در مجموعه شستا و شركت‌هاي وابسته مواردي را داريم كه اينها مصداق بارز حيف و ميل هستند.»

نظر

• rasam
              ستاره دار(1)
              • May 2012
              • 481

سلام بزرگوار
              ممنون از زحمتت
              همین اطلاعیه مجامع که فرمودی عالیه که مطلع باشیم کی سهم بسته میشه بازم سپاس

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                سلام بزرگوار
                ممنون از زحمتت
                همین اطلاعیه مجامع که فرمودی عالیه که مطلع باشیم کی سهم بسته میشه بازم سپاس
                علیکم السلام
                بسیار عالی
                فقط چون فرمتی که دوست دارید را نگفتید من خودم یک جوری قرار می دهم:

1- مجامعی که امروز اعلام شدند:
                ___نماد___
                __نام_شرکت__
                لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                سرمایه
                انتخاب
                اعضای
                هئیت
                مدیره
                تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                ولساپا
                ليزينگ رايان سايپا لغو

افزایش
                1395/04/29 سه شنبه 16:00 لغو شد
                خودکفا اقتصادي و خودکفائي آزادگان

سالیانه

1395/05/05 سه شنبه 09:00 تهران - خ منظريه - اردوگاه باهنر - سالن شهيد بهشتي ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                زگلدشت کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان قدیمی

انتخاب 1394/07/08 چهار شنبه 10:00 شرکت سرمايه گذاري صنايع عمومي تامين واقع در تهران خيابان سعادن اباد کوچه حق طلب غربي پلاک 47
                وسيستا سرمايه گذاري استان سيستان و بلوچستان

1395/05/04 دوشنبه 10:00 دفتر شرکت واقع در زهدان خيابان دانشگاه-دانشگاه 1-انتهاي ميلان ✅تقریبا سالانه

2- کل مجامع اعلام شده از شنبه به بعد:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                  ربيعي قرباني فيش‌هاي حقوقي؟

خيلي‌ها در فضاي مجازي معتقد بودند ربيعي در انتصاب صدقي مديرعامل بركنار شده بانك رفاه نقش زيادي داشته است. اما آيا واقعا فيش‌هاي حقوقي بهانه‌اي براي استيضاح وزير رفاه است؟ وكيلي طراح استيضاح در پاسخ به «اعتماد» مي‌گويد: «ما معتقد هستيم در حوزه پرداختي‌هاي شستا هم «ميل» و هم «حيف» صورت گرفته است. حيف آنجايي است كه بنگاه به صورت مطلوب اداره نشده است بنابراين بنگاه متناسب با حجم سرمايه‌گذاري كه در آن شده سود ده نبوده و شركت‌هاي وابسته دچار زيان دهي بالا هستند. در عين حال ميزان پرداختي‌هايي كه به اعضاي هيات‌مديره‌ها و مديران اين شركت‌ها پرداخت شده مصداق «ميل» است. در موضوع فيش‌هاي حقوقي مواردي بوده‌اند كه مدير مربوطه «ميل» فراتر از قانون داشته اما بنگاه خودش را درست اداره كرده و به سوددهي رسانده است؛ چندصدميليون فراتر از قانون ميل داشته اما بنگاه را دچار چندصدهزار ميليارد زيان نكرده است. اما در مجموعه شستا و شركت‌هاي وابسته مواردي را داريم كه اينها مصداق بارز حيف و ميل هستند.»

سلام سناتور عزیز
                  خیلی متشکرم که به جستار ما تشریف آوردید
                  ولی این مطلبی که قرار دادید بیشتر مرتبط با جستار «
                  نبض سیاست» است تا جستار «کارگاه»
                  البته من خیلی استقبال می کنم و خوش حال می شوم که با مطالب
                  تحلیلی اقتصادی تان این جستار را مزین بفرمایید.
                  یا حق
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

سایپا قیمت خودروی پراید را افزایش داد + قیمت جدید

کدخبر:۲۵۲۵۲

جمعه، ۲۵ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۲:۳۴ ۵۰۸۰ بازدید

گروه خودروسازی سایپا در جدیدترین ابلاغیه به نمایندگی‌های فروش خود، قیمت انواع پراید را افزایش داد.
                    گروه خودروسازی سایپا در جدیدترین ابلاغیه به نمایندگی‌های فروش خود، قیمت انواع پراید را افزایش داد.

بر این اساس، قیمت جدید هر دستگاه سایپا 131 مدل SE با موتور جدید معادل 20 میلیون و 670 هزار تومان تعیین شده که افزایش 470 هزار تومانی را نسبت به قیمت قبلی نشان می دهد.

همچنین قیمت جدید سایپا 132 مدل SE با موتور جدید با افزایش 570 هزار تومانی معادل 20 میلیون و 570 هزار تومان تعیین شده است.

در مورد سایپا 111 مدل SE نیز باید به رشد 300 هزار تومانی قیمت این خودرو و تعیین قیمت 20 میلیون و 900 هزار تومانی برای این خودرو اشاره کنیم.

طبق مصوبه جدید گروه خودروسازی سایپا، قیمت سایپا 141 مدل SE با موتور جدید نیز 19 میلیون و 470 هزار تومان تعیین شده است.

سایپا در حالی قیمت محصول پرفروش خود را افزایش داده که بازار خودرو راکد است و تقاضای چندانی برای خرید خودرو وجود ندارد.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آگهی های دعوت به مجمع امروز:
                      ___نماد___
                      __نام_شرکت__ لغو
                      اصلاحیه سالیانه
                      افزایش
                      سرمایه
                      انتخاب
                      اعضای
                      هئیت
                      مدیره
                      تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                      فملي
                      ملي صنايع مس ايران قدیمی

افزایش
                      1395/04/20 یکشنبه 16:00 تهران بزرگراه شهيد همت جنب بيمارستان ميلاد سالن همايشهاي رازي
                      خصدرا صنعتي دريائي ايران

سالیانه
                      انتخاب 1395/04/30 چهار شنبه 09:00 مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم (سالن سپهر)واقع در تهران، ميدان ونک، اتوبان شهيد حقاني،جنب زيرگذر همت، هتل بزرگ ارم
                      خصدرا صنعتي دريائي ايران

1395/04/30 چهار شنبه 11:00 مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم (سالن سپهر) وتقع دذ تهران ميدان ونک اتوبان شهيد حقاني جنب زير گذر همت هتل بزرگ ارم
                      بساما(بسامان) بيمه سامان لغو
                      سالیانه

1395/04/31 پنج شنبه 10:00 لغو شد
                      پارتا مجتمع صنعتي آرتاويل تاير قدیمی اصلاحیه سالیانه

1395/04/26 شنبه 11:00 تهران خيابان گاندي کوچه يکم پلاک 14 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                      خلنت توليدي لنت ترمز ايران لغو

افزایش
                      1395/04/30 چهار شنبه 11:30 لغو شد
                      غگلپا شير پاستوريزه پگاه گلپايگان قدیمی
                      سالیانه
                      انتخاب 1394/02/23 چهار شنبه 14:00 شرکت صنايع شير ايران به آدرس تهران- خيابان حقاني-پايين تر از چهار راه حقاني -نبش خيابان بيست و سوم -شماره 60

با توجه به اینکه فهرست اصلی زیاد تغییر نکرده دیگر آن را نمی گذارم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام

آگهی های مجمع امروز و دیروز:

___نماد___
                        __نام_شرکت__
                        لغو
                        اصلاحیه سالیانه افزایش
                        سرمایه
                        انتخاب
                        اعضای
                        هئیت
                        مدیره
                        تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
                        توضیحات اضافی
                        تجار گسترش تجارت و سرمايه ايرانيان لغو

افزایش
                        1395/04/29 سه شنبه 11:00 لغو شد

ونور اعتباري نور

سالیانه

1395/04/31 پنج شنبه 15:00 مرکز همايش هاي بين المللي رايزن واقع در تهران- نياوران-کاشانک-نرسيده به سه راه آجودانيه - شماره 210
                        آکنتور کنتورسازي ايران لغو

افزایش
                        1395/04/31 پنج شنبه 15:00 لغو شد
                        آکنتور کنتورسازي ايران لغو
                        سالیانه

1395/04/31 پنج شنبه 16:00 لغو شد
                        آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                        1395/05/21 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                        آکنتور کنتورسازي ايران

1395/05/21 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅تعیین پاداش
                        فاهواز نورد و لوله اهواز لغو
                        سالیانه
                        انتخاب 1395/04/31 پنج شنبه 10:00 لغو شد
                        رمپنا گروه مپنا لغو
                        سالیانه

1395/04/29 سه شنبه 09:00 #VALUE!
                        ميهن(بيمه ميهن) بيمه ميهن

افزایش
                        1395/05/10 یکشنبه 10:00 خيابان شهيد خالد اسلامبولي-نبش خيابان بيست و هشتم - پلاک 90
                        حفارس حمل ونقل بين المللي خليج فارس

سالیانه

1395/04/31 پنج شنبه 10:00 سالن اجتماعات اين شرکت واقع در کيلومتر 17 بزرگراه آيت‌الله سعيدي (اسلامشهر)، ميدان نماز، شرکت حمل و نقل بين‌المللي خليج فارس ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                        نبروج
                        کارخانجات نساجی بروجرد

سالیانه
                        انتخاب 1395/05/12 سه شنبه 10:00 ساختمان دفتر مرکزي کارخانجات نساجي بروجرد به نشاني :تهران - خيابان وليعصر ، بالاتر از ميدان ونک نرسيده به خيابان ظفر ، خيابان فرزان غربي پلاک 22
                        ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                        غگلپا
                        شير پاستوريزه پگاه گلپايگان قدیمی
                        سالیانه

1395/02/11 شنبه 14:00 شرکت صنايع شير ايران به آدرس تهران- خيابان حقاني-پايين تر از چهار راه حقاني -نبش خيابان بيست و سوم -شماره 60

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

با شرکت در مجمع بانک قوامین (وقوام) فهمیدم سهم بسیار بدی می باشد و خود بانک قوامین هم ورشکسته است. برای همین کلا نظرم نسبت به این سهم عوض شد و می خواهم بفروشمش. (در قیمت 1040 یا 1090 ریال یا 1190 ریال یا اگر دیدم بالا رفتنی نیست حتی شده با زیان هم از این سهم بیرون خواهم آمد.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

کگل و ومعادن و کچ اد هم دارند دوباره همان نماد های توپ ِ پیرمردی بازار می شوند!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
                              ستاره دار (1)
                              • Dec 2015
                              • 121

با سلام و خسته نباشید

من با ومعادن رفتم مجمع. سهام جایزش توی پرتفویم هست. یه تعداد زیادی هم حق تقدم با قیمت 9 ریال توی پرتفوی قسمت صورت دارایی هست.

من تا حالا حق تقدم خرید و فروش نکردم.

اگه راهنمایی کنید در مورد نحوه و زمان و ..... حق تقدما ممنون میشم

موفق و پر سود باشید.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
                                با سلام و خسته نباشید

من با ومعادن رفتم مجمع. سهام جایزش توی پرتفویم هست. یه تعداد زیادی هم حق تقدم با قیمت 9 ریال توی پرتفوی قسمت صورت دارایی هست.

من تا حالا حق تقدم خرید و فروش نکردم.

اگه راهنمایی کنید در مورد نحوه و زمان و ..... حق تقدما ممنون میشم

موفق و پر سود باشید.
                                سلام

این حق تقدم ها به احتمال قوی مربوط به افزایش سرمایه پیشین است که افزایش سرمایه تصویب شد، قابل معامله شد، تمدید شد، آنها که می خواستند 1000 ریالش را واریز کردند و بعد برای آنها که استفاده نکرده بودند حق تقدم هایشان را فروختند به بازار (هر کدام 9 ریال) و آنهایی که شماره حساب به شرکت اعلام کرده بودند بهای فروش رفته حق تقدم ها (9 ریال ضرب در تعداد حق تقدم های استفاده نشده) به حسابشان واریز شد.

واقعا روی حق تقدم های ومعادن کار کثیفی کردند و حق تقدم هایی که باید هر کدام 300 ریال می بود را 9 ریالش کردند...

من هم یک مقدار داشتم و الحمد لله به موقع فروختم و زیان نکردم و تهش یک چند هزار تایی ماند که با این قیمت 9 ریال دیدم حتی ارزش پی گیری هم ندارد... و به شما هم توصیه می کنم پیگیری نکنید...

==========

البته یک احتمالی هست که این حق تقدم ها برای همین مجمع اخیر باشد که امتنحان بفرمایید اگر این طور بود دوباره در مورد این هم توضیح عرض می کنم.

امتحانش این گونه است که ببینید درصدش چقدر است:
                                این افزایش سرمایه اخیر 27.485 درصد بوده.
                                اگر تعداد حق تقدم هایی که به شما تعلق گرفته 27.485 درصد از تعداد سهامتان است این حق تقدم ها مربوط به همین افزایش سرمایه اخیر است.

یا علی
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X