کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mkarimi_mavad
    ستاره دار (1)
    • Dec 2015
    • 121

پاسخ : کارگاه

داشتم نمودارا نگاه میکردم یه دفه چشم افتاد به فولاد . یه خورده رو نمودار خط خطی کردم. دیدم به نظر بدکی نیس. برا همین میزارم اینجا که در موردش نظر بدید./:.rolleyessmileyani البته نمیدونم کدوم نمودار بیشتر به واقعیت نزدیکه. من خودم اولی را بیشتر میپسندم.

اگه دوستان با دلیل نظراتشون را بگن فک کنم میشه یه چیزایی ازش یاد بگیریم:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

موفق و پر سود باشید
    آخرین ویرایش توسط mkarimi_mavad؛ 2016/05/20, 13:38.

نظر

• mkarimi_mavad
      ستاره دار (1)
      • Dec 2015
      • 121

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      خمحرکه
      ======

به نظر من یک کلاس درس کامل برای سر و گردن است!
      آن اولی که شانه ی راستش تکمیل شنده و عمل نکرده. وسطی که الگو کامل شده و چه زیبا هم جواب داده و این آخری که وسط کار می باشد)

الان هم فکر کنم سر و گردنش شکسته!
      آر اس آی به نظر می آید به کف می رسد و مکدی هم هنوز به کف نرسیده و دارد می رسد. فکر کنم تا
      2000 ریال پایین بیاید.

این جور موارد (که اختلاف نظر در موردش وجود دارد) برای تمرین فکر کنم خیلی خوب باشد. نتایجی که حاصل می شود به خوبی در ذهنمان نقش می بندد و جا می افتد.

===========

الان یک موردی یادم افتاد.
      یک موقعی نوشته های جناب پشوتن را نگاه می کردم و از آن موقع خاطرم هست که چیزی داریم به نام
      واگرایی های عمل نکرده!
      مکدی را که نگاه کنید می بینید از شصت هفتاد منفی شروع کرده به بالا آمدن... اینجا ممکن است یک نفر بگوید واگرایی شده و ...
      ولی موضوع اینجا است که این واگرایی نیست (چنانچه الان دیگر مشهود است چرا)
      واگرایی زمانی تایید می شود که نوسانگر به سطح صفر رسیده باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      وگرنه در مواردی مثل الان ممکن است برگردد.
      و این برگشت یک حالت خاص و فوق العاده قوی است...
      (یادم نمی آید آقای پشوتن به اینها چه می گفت ولی) من به اینها می گویم «واگرایی های عمل نکرده»
      اگر در نمودار ها نگاه کنید اکثر خیزش های بزرگ و جهش های عالی و همین طور افت های وحشت ناک و دره های عمیق با همین واگرایی های عمل نکرده اتفاق افتاده! (یعنی نشانگر یک مقدار یک واگرایی نشان داده ولی هنوز به سطح صفر نرسیده دوباره تغییر مسیر داده...)
      روی همین حساب فکر کنم این سر و گردن حسابی عمل کند و نمودار قیمت 2000 ریال را بزند.
      خود قسمت سر در این سر و گردن را اگر نگاه کنید با همین واگرایی های عمل نکرده به وجود آمده!!!
      در رشد و افت بسیار عظیم سال 92، نمودار اکثر شرکت ها را نگاه کنید می بینید با همین واگرایی های عمل نکرده انجام شده!!!

الان در اینجا که هستیم اگر در مکدی دره ی کوچکی که قبلا ایجاد شده رد شود (که دارد رد می شود) به نظر من این واگرایی عمل نکرده اتفاق خواهد افتاد... ای بسا آن قدر قوی باشد که قیمت را به 1600 ریال هم بکشاند...
      این چیزایی که گفتید را نشنیده بودم. واجب شد که برم الگوها را یه مروری بکنم. قبلا دیده بودمشون ولی انگار زیاد بهشون توجهی ندارم. این واگرایی عمل نکرده ای که گفتید تا حالا به گوشم نخورده!!! اگه مطلبی دارید که شفافتر باشه خیلی خوبه. من این چیزایی که گفتید را متوجه نشدم:-s

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
        این چیزایی که گفتید را نشنیده بودم. واجب شد که برم الگوها را یه مروری بکنم. قبلا دیده بودمشون ولی انگار زیاد بهشون توجهی ندارم. این واگرایی عمل نکرده ای که گفتید تا حالا به گوشم نخورده!!! اگه مطلبی دارید که شفافتر باشه خیلی خوبه. من این چیزایی که گفتید را متوجه نشدم:-s
        این کلمه ی واگرایی عمل نکرده که ساخت خودم است!
        ولی مفهومش را جناب پشوتن مشهوری نژاد از طریق سه تا فایل پی دی افی که در اینترنت دارند بهم منتقل کرده بود. (خودش می گوید شکسته شدن واگرایی انگار)
        (البته خواندن فایل ها زمان بر است و حوصله می خواهد.) خلاصه اش را در جستار استراتژی آورده ام. پیوندش را می گذارم:

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3359&p=635718&viewfull=1#post6357 18
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/20, 14:41.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سهگمت
          =====

سلام
          خدا را شکر که از همان 1880 ریال(دقیقا) برگشت.
          دوستان ممکن است نماد یک افت دیگر داشته باشد. برای همین کسانی که سود کردند و خیلی می خواهند دقیق و محتاطانه عمل کنند و زمان را از دست ندهند و نوسان بگیرند و ... می توانند همین فردا در قیمتی
          بالای 2050 ریال (با هفت و نیم درصد سود) سهامشان را بفروشند به احتمال اینکه تا 1800 ریال پایین می آید و در آنجا خرید انجام دهند.
          با تشکر
          یا علی
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام

گروه بهمن و بهمن دیزل هم انگار از دست پرید... (بحث فروش سهامدار عمده مطرح شده)

با اینکه اهل خرید از صف خرید نیستم ولی شاید برای خبهمن این کار را کردم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
              ستاره دار (1)
              • Dec 2015
              • 121

در ادامه خط خطیای سهم فولاد یه عکس دیگه میزارم. این بد جوری داره چشمک میزنه. هر چی پایین تر میاد بیشتر چشمک میزنه و فنرش بیشتر جمع میشه. دیگه کم کم باید یه دست و آستینی براش بالا بزنیم فک کنم/.:biggrinsmiley.:/ البتهاین حقوقی های عزیز هم حسابی حقیقی ها را شرمنده کردن و شیر فلکه را باز گذاشتن. خدا داند و شخصیتهای از ما بهترون:D

از کدوم این خط ها برگرده خدا داند و بس

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خبهمن
                ====

سلام
                خبهمن به هدف رسید و (همان طور که گفتم با اینکه در 2200 ریال سفارش گذاشتم ولی به من نرسید) و الان اگر بخواهد برگردد (انگار تو سر سهم دارند می زنند و حقوقی شیر فلکه را باز کرده که جلب توجه نشود) من در 2500 ریال دوباره خریدار این سهم خوب خواهم بود (اگر شرایطش باشد... مثلا تک سهم دی یا وقوام نشده باشم!).
                یا علی
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خودرو
                  ====

سلام این هم به نظر می رسد درست پیش رفته است.
                  از 3400 - 3500 ممکن است دوباره برگردد برای یک موج سوم زیبا.
                  اگر هم پایین تر از 3150 رفت باید با آن خدا حافظی کرد.
                  (بنده خودم از این هم استفاده نکردم)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام

امروز روز زیاد جالبی نیست و اکثر سهم ها (دست کم آنهایی که من در دیده بان دارم) منفی های بد جوری دارند.
                    ولی من خیلی خوش بینم.
                    هم از نظر سیاسی. (بین المللی)
                    هم از نظر رونق اقتصادی.
                    هم از نظر آینده ی شرکت ها.
                    هم از نظر اینکه دولت سال آخرش است...

===========

اکثر شرکت هایی که در مجمعشان حضور پیدا می کنم افق بسیار روشنی در مقابل می بینم. البته همیشه گزارش هیئت مدیره و به ویژه مدیر عامل خوش بینانه است و گذشته را تار و آینده را روشن جلوه می دهند... ولی در همه ی شرکت ها یک سری نقاط بسیار روشنی می بینم که اصلا جای خوش_بینی و بدبینی ندارد.
                    مثلا فروش سیمانی ها از اول سال یک باره خیلی عالی شده! قیمتشان هم دارد می رود بالا! کارخانه هایشان را هم کنترل دارند می کنند...
                    یا مثلا فروش خودرو هم رفته بالا...
                    یا مثلا افزایش گردشگران خارجی در سطح شهر... (باور کنید هر روزی که تشریف ببرید پارک ملت لا اقل ده بیست تا چینی می بینید. در بازار تجریش یا بازار بزرگ تهران هم هر وقت بروید یک سری اروپایی می بینید... در اتوبوس و مترو هم خیلی زیاد شده اند)
                    یا مثلا بحث افزایش سرمایه بانک ها و کاهش نرخ سود و گشایش ارتباط با خارج
                    یا مثلا بحث قرارداد های فوق العاده زیاد و ارزشمند شرکت های پتروپالایشی با خارجی ها برای سرمایه گذاری و فناوری

به نظر من الان یکی از بهترین زمان ها برای سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار تهران است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سهگمت
                      =====

سلام
                      خدا را شکر که از همان 1880 ریال(دقیقا) برگشت.
                      دوستان ممکن است نماد یک افت دیگر داشته باشد. برای همین کسانی که سود کردند و خیلی می خواهند دقیق و محتاطانه عمل کنند و زمان را از دست ندهند و نوسان بگیرند و ... می توانند همین فردا در قیمتی
                      بالای 2050 ریال (با هفت و نیم درصد سود) سهامشان را بفروشند به احتمال اینکه تا 1800 ریال پایین می آید و در آنجا خرید انجام دهند.
                      با تشکر
                      یا علی

این هم طبق پیش بینی جلو دارد می رود ولی نمی دانم چرا این سایت رهاورد یک سری از این اشکالی که می کشیم را حذف می کند.

الان من در پایین نشسته ام که بخرم ولی متاسفانه سهم خشک است و کسی نمی فروشد. (کلا سهم پر معامله ای نیست)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام
                        پیش تر دماوند را به عنوان یک نماد مطئن معرفی کرده بودیم. امروز
                        سمگا را معرفی می کنیم. این هم خیلی مطمئن است ولی فکر کنم روند کند و خسته کننده ای داشته باشد (پیرمردی) واقعا الان که زیر 3400 ریال است به نظرم سهم خیلی مطمئنی می رسد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

این هم طبق پیش بینی جلو دارد می رود ولی نمی دانم چرا این سایت رهاورد یک سری از این اشکالی که می کشیم را حذف می کند.

الان من در پایین نشسته ام که بخرم ولی متاسفانه سهم خشک است و کسی نمی فروشد. (کلا سهم پر معامله ای نیست)

ای بابا...
                          اصلا انگار سهم ها از من گریزانند...
                          سهگمت آمد پایین ولی من نشستم و کسی نداد.
                          بعد دیدم سکارون را دارند حراج می کنند از این آمدم بیرون رفتم تو صف سکارون آن هم انگار فروشنده دیگر نمی خواست بفروشد...
                          اشکال ندارد. هنوز بازار درست نشده. تا وقتی بازار خراب است می توان امید داشت که در قیمتی مناسب خرید انجام داد.
                          به علاوه من بیشتر چشمم به دنبال
                          دی (و یا پترول) است. و سهگمت و سکارون و ساروم و س بهان و ... را گذاشتم در درجه ی بعد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ختوقا
                            ====

افت تا 1730 ریال خیلی محتمل است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خموتور
                              =====

فکر کنم تا 2111 ریال افت داشته باشیم.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/06/08, 00:28.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پخش
                                ====

با توجه به وضع نشانگر ها فکر کنم تا 3000 ریال افت داشته باشد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X